• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Roestvrij staal 316 met -stof,klepbusjes Type cilindrische mangaanbronsbosjes, tinbronsflankeerde bosjes, aluminiumbronsbosjes, stuwkleppen, slijt
Haven Shanghai Hoofdfunctie Zelfglijbare lagers
Kwaliteit met een gewicht van niet meer dan 50 kg Catalogus Beschikbaar
Toepassing Bush-olie- en gasklep Kenmerken Corrosiebestendigheid
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM Bush marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

van een flens voorzien duidelijk lager

,

duidelijk lager

,

ISO 3547 Polymeer Duidelijke Lagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

DIN 1494 / ISO 3547 Montagehuls -bussen verwijzen naar het gebruik van -materiaal (polytetrafluorethyleen) voor de bussen in een montagehuls, die doorgaans is ontworpen voor kleppen of andere mechanische componenten.Het "INOX RVS 316" geeft aan dat de klepsteel of het onderdeel waar de bussen in gemonteerd zijn gemaakt is van RVS 316, dat bekend staat om zijn uitstekende corrosiebestendigheid.

De "Gesplitste Buslagen" verwijzen naar het ontwerp van de bussen, die in lagen zijn opgesplitst om eenvoudiger installatie en verwijdering mogelijk te maken, terwijl ze toch de nodige afdichtings- en slijtvaste eigenschappen bieden.Dankzij dit ontwerp kunnen de bussen op de klepsteel worden gedrukt zonder dat het hele klepsamenstel hoeft te worden gedemonteerd.

Samenvattend, DIN 1494 / ISO 3547 montagehuls -bussen INOX roestvrij staal 316 klepsteel gespleten buslagen verwijzen naar een klep- of mechanische componentconstructie die gebruik maakt van -bussen in een roestvrijstalen 316 klepsteel, waarbij de bussen voor het gemak in lagen worden gesplitst van installatie en verwijdering.

 

Gestempelde metalen lagers, onderdeel moet vrij zijn van bramen en scherpe randen

 

Kies uit onze selectie van-composietbussenen lagers in een breed scala aan stijlen en maten.Op voorraad en klaar voor verzending.

-bussen zijn geschikt voordroogloop met lage wrijvingscoëfficiënt, lage slijtagesnelheid, goede glijeigenschappenDe gemaakte transferfilm beschermt het bijpassende metalen oppervlak.Geschikt voor roterende en oscillerende bewegingen,hoge chemische bestendigheid, lage wateropname en verminderdzwelling Werkt ook goed met smering.

 

-composietbussen en lagers voor lage wrijving
-composietbussen voor oliegesmeerde hydrauliek met hoge belasting
Mouwbussen Op maat gemaakte cilindrische bussen
Metrische glijlageroplossingen met drukringen en flens
Verpakt composiet glijlager voor klepsteelbus

 

 

Hiervoor zijn de -composietbussen ontwikkeldhoge ladingoliegesmeerde hydraulische toepassingen en is voornamelijk ontworpen voor gebruik met gesmeerde smeermiddelen, vertoont een uitstekende slijtvastheid en heeft eenlage coëfficiëntvan statische en dynamische wrijving.Dienovereenkomstig is het bijzonder geschikt voor gebruik in ophangingssteunen voor auto's, schokdempergeleidingsbussen, hydraulische cilinders, tandwielpompen en motoren, en axiale en radiale zuigerpompen en motoren.

 

steel backed bushing

 

Mouwbussen

 

Mouwbussen FabriekOp maat gemaakte cilindrische bussen Metrische glijlageroplossingen Glijlager standaardafmetingen op bestelling gemaakt: drukringen, geflensde op maat gemaakte trekbussen scherp geprijsd versus glijbussen PAP PAF P10 P20 /POM EENVOUDIGE INSTALLATIE. Verpakt composiet glijlager, vertind INOX roestvrij staal 316/ -weefsel, DIN 1494/ISO 3547, Onderhoudsvrij: klepsteel-asbusChina leverancier voor cilinderglijlager online

 

Assemblage en speciale productie Glijlager Roestvrij zelfsmerende glijlagers, zelfsmerende lagers staal brons drie lagen, geen verdeling. Gespecialiseerd in busoplossingen voor kleppen, kogelkranen, vlinderkleppen, pompen, chemische industrieën en industriële componenten voor pijpleidingen.SS316 glijlagers zijn dat weloliebestendig, zuurbestendig, alkalibestendig en zoutwaterbestendig. Terwijl,de -oppervlakteglijlaag is loodvrij, wat betekent dat dit type lager kan worden gebruikt voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, voor alkalistroommeetapparatuur, in farmaceutische machines, drukmachines, in de chemische technologie en in de scheepvaartindustrie. Composiet lagers worden vanwege hun eigenschappen veel gebruikt in alle lagen van de bevolkinghoge sterkte, uitstekende slijtvastheid en wrijvingseigenschappen, en het vermogen om te werken zonder externe smering.Vezelstof -composietlagers met de meest effectieve wrijvingseigenschappen hebben verbeterde smerende en bewerkbare composietlagerontwerpen die geschikt zijn voor actieve toepassingen.

 

Roestvrij stalen lager& Bussen Online Catalogusbuscatalogusbevat gedetailleerde specificaties en maatmodellen voor verschillende buscategorieën.(glijlagers catalogus)GLIJLAGERS MOUWBUSSEN & STUWWASSER S...

 

Zelfsmerende lagers Toepassingsgebieden

 

Op grote schaal gebruikt in hydraulische pneumatische, smeedwerktuigmachine-industrie, kunststofmachines, hijstransportmachines, havenmachines, kantoor-, sportschoolmachines, textielmachines, voedselpakketten, vulmachines, chemische machines, druk- en verpakkingsmachines, machines voor het maken van papier, auto's, spoorwegvoertuigen , scheepsbouwindustrie, machines, metallurgische machines, technische machines, enz.

 

De glijlagers zijn ingekapselde glijlagers gemaakt van een drielaags composiet vervaardigd uit a koolstofarme staal- of roestvrijstalen strip, een opgesinterde poreuze bronslaag en een oppervlakteglijlaag van en Pb (lood).Dit type lager heeft een lage wrijvingscoëfficiënt en bescherming tegen slijtage en corrosie, en kan zonder olie worden gebruikt.De lage productiekosten en de hoogwaardige technische basis zorgen ervoor dat deze lagers worden gebruikt in een verscheidenheid aan verschillende soorten glijtoepassingen, zoals in textielproductiemachines, hydraulische systemen en automachines, maar ook in land- en bosbouwmachines.

 

Zelfsmerende lagers, ingebedde lagers met vaste smeermiddelen, poreuze lagers, lagers met gesinterde olie, nokkeneenheden,olievrije lagerbus, LTD.,BusjesTolerantie en afmeting van de as.Wij hopen dat dit u zal helpen bij uw dagelijkse werk.Heeft u hulp nodig, bel of neem gerust contact met ons op.

 

VIIPLUSGemaakt inChinabieden een roestvrijstalen substraat en behoren tot de presterende composietlagers.

 

Wij vervaardigen een assortiment van lined gewikkelde lagers busbussen RVS 316

 

Als u technische ondersteuning heeft van een ingenieur, laat ons dan weten welk type glijlager u nodig heeft, het materiaal van de bussen, de maat, de code, het bedrijfstemperatuurbereik van de bussen en de toepassing.Wij helpen u bij het kiezen van de meest geschikte klepbussen.

 

RVS composiet bussen Standaard of metrische afmeting

 

Bussen of glijlagers werken met een glijdende beweging tussen de bewegende oppervlakken.Bussen worden geselecteerd op basis van derotatiesnelheid en de toegepaste belasting.De meeste bussen hebben geen extra smering nodig om te kunnen werken.

 

-Cilindrische bussen

-Geflensde struiken

-Glijplaten

-Stuwringen

-Flensringen

 

Roestvrijstalen bus versterkt voor langere slijtage

 

Gleitlager belichaamt het productkenmerk van permanentslijtvast glijden.

 

Dit is een milieuvriendelijke,RVS 316 bussenmateriaal.Het draagoppervlak De voering is een mengsel van weefsel en een speciale vulstof op een roestvrijstalen 316-rug met uitstekende corrosieweerstand.Het kan worden gebruikt voor lichtgewicht, compacte lagers en heeftgoede glijeigenschappendoor stoffen gildelagers, de speciale vulstof, de sterkte van het metalen materiaal en de maatvastheid.

 

VIIPLUS roestvrij staal 316 glijdende lagers en bussen |De tribologische oplossing

 

-bronsPoederstaal is een veelgebruikt drielaags zelfsmerend lagermateriaalgoede anti-wrijving en anti-slijtage.

Productie en toepassing van druklagers en geleidelagers van gevuld in vele zelfsmerende lageroplossingen.

De tribologische eigenschappen vaningebed tinbrons lagermateriaal werd bestudeerd met behulp van een pin-op-schijf wrijvings- en slijtagetester.

Kwaliteit Brons Gleitlager & Polymeer Glijlagers Fabrikant

 

Toepassing Planin-lagers


Alle interne zelfsmerende lagers van de klep zijn glijlagers, het hele materiaal is gemaakt van koolstofstaalvoering.

Lage wrijvingKlepsteelbus |De beste bron voor cilinderglijlagers online

 

Vlinderklepbussen Heeft u hulp nodig bij het dimensioneren van uw klepbussen?

 

De beste bron voor bronzen bussen Online bussen voor olie- en gasterminalveldapparatuur Oplossingen voor olieveldlagers
Wij produceren lagers van roestvrij staal 316. Kenmerken vanhoge sterkte, slijtvastheid, corrosieweerstand en corrosieweerstand enz. Zelfsmerende lagers worden gekozen voor veeleisende olie- en gastoepassingen die slijtvastheid en klepstandstellers vereisenOns aanbod aan bussen is gekozen voor de meest veeleisende olie- en gastoepassingen die druk-, temperatuur-, flow-, niveau-, vloeistofanalytische en klepstandstellermetingen vereisen.

 

 

Glijlagers en steelbus Cilinder Stalen klepbus

Olie en gas geweven stof roestvrij staal 316 struiken

 

Ventielbussen |VSB-36

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve Bushes

 

Toepassing van roestvrijstalen lagers voor olie en gas

 

 • Terugslagkleppenbussen
 • Bussen voor mesafsluiters
 • Luchtkleppenbussen
 • Mouwbussen
 • Poortkleppenbussen
 • Bussen en accessoires
 • Productversies met glijlagers

 

1. Cilinderactuator stuurpenbus

2.Vlindertype klep

3. Kleptuimellager

4. Oliepompbus

 

Kenmerken van glijlagers en bussen

 

Bus glijlagerbussen,olievrij glijlager roestvrij staal 316+/STOF

Breng aan op de hardere delen van olie of brandstof,slijtvastheid, lage weerstandscoëfficiënt, lange levensduur: goede algehele prestaties.Breng aan op de olie of brandstofhardere onderdelen, slijtvastheid, lage wrijvingscoëfficiënt, lange levensduur; goede algemene prestaties.
VSB-36-busRoestvrij staal316+/STOF

 

Het is oliebestendig, zuurbestendig, alkalibestendig en zeewaterbestendig. Bovendien zit er geen lood in de -oppervlaktelaag en is het dus bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, pompen, bewegingselementen in farmaceutische machines, drukwerk machines chemische technologiemachines en andere oceaanindustrie.De bus bestaat uit drie lagen composiet, het basismateriaal is van roestvrij staal en een film van hittebestendig, met kracht gevuld wordt op de gesinterde bolvormige bronzen tussenlaag gekalanderd.

 

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve Bushes

 

Technische gegevens glijlagers

 

Max.laden

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max.snelheid

Droog

0,5 m/sec

Smering

>1m/s

Max.PV (droog)

Korte tijd

3,6N/mm2*·m/s

Continu

1,8N/mm2*·m/s

Temp.

-50℃~+250℃

Wrijvingscoëfficiënt

0,03~0,20

Warmtegeleiding

42W (m·k)-1

Uitzettingscoëfficiënt

11*10-6k-1

 

Basisvoordelen van roestvrijstalen 316 stoffen bussen

 

 • Hebben een hoger draagvermogen.
 • Hoge temperatuur.
 • Langer leven.
 • Lage wrijving geweven stof Oilless TEX-lager TEX-bus, aangepaste bus, vezelbus

 

Glijlagers en glijlagers Zelfsmerende lagers, voeringtype Niet-metaalachtig geweven roestvrij staal 316 met -stof

 

Roestvrij staal 316en gevlochten lagers van polytetrafluorethyleen-aramidevezels op stalen basis zijn zelfsmerende materialenslijtvaste vezelsals het belangrijkste oppervlaktemateriaal. Het product heeftlage wrijvingscoëfficiënt, goed draagvermogen, slijtvastheid en zelfsmerende prestaties, voornamelijk gebruikt in verschillendehoogwaardige kleppen en skelter.

Metaalcomposiet lagerbasisstof is gebaseerd op een stalen substraat, de oppervlaktehechting van -ethyleenvezel en aramidevezelgeweven stof, na walsverwerking tot een kraag of stempelverwerking tot een verscheidenheid aan vormen, zoals pakkingen.Het product heeft de kenmerken vanhoge precisie, hoge belastinglagerdruk en uitstekendlage snelheiden zware wrijvingsprestaties.Het kan op grote schaal worden gebruikt in apparatuur voor zware belasting, zoals machinebouwmachines en landbouw- en bosbouwmachines.

 

typische applicaties

 

VIIPLUSBearing is een toonaangevende fabrikant en leverancier van zelfsmerende lagers in China.We zijn zeer bedreven in de productie van verschillende zelfsmerende lagers, bussen en glijblokken, enz. Onze belangrijkste productcatalogus omvat nu het olievrije zelfsmerende lager, composietlager, koperlager, gewikkeld bronzen lager, bimetaallager, thermoplastisch lager struiken en meer.Al onze producten kenmerken zich doorbetrouwbare prestaties en lage prijs.Ze zijn erg populair en breed toepasbaar in verschillende industrieën, waaronder de automobielsector, werktuigmachines, matrijzen, metallurgische machines, mijnbouwmachines, textielmachines, hijsmachines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, spuitgietmachines, voedselmachines, havens, scheepvaart machines, en de land- en bosbouwmachines, enz.

Lage wrijvinggeweven stof olievrij lager VSB-36 TEX wordt veel gebruikthoge temperatuurproductielijnen, bouwmachines, auto-chassisonderdelen, kogelkranen, vlinderkleppen, pompen en chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware lage en niet bijtankende gelegenheden enz.

 

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve Bushes

Innovatie

 

Ontdek het innovatieve proces waarmee wij een stap voor blijven.

Certificaten

Bekijk en download onze globale certificaten.

Kwaliteit gedreven

Kwaliteit en respect voor het milieu zijn essentieel voor onze kernwaarden.

Doorlooptijd

Wij streven naar tijdige levering.

Team van deskundigen

Lees interviews met onze experts terwijl zij hun ervaringen delen.

 

 


 

 

 

 

 

VOLG ONS OP

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

 

http://www.bronzegleitlager.com