• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker PTFE ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Roestvrij staal 316 met PTFE-stof,klepbusjes Type cilindrische mangaanbronsbosjes, tinbronsflankeerde bosjes, aluminiumbronsbosjes, stuwkleppen, slijt
Haven Shanghai Hoofdfunctie Zelfglijbare lagers
Kwaliteit met een gewicht van niet meer dan 50 kg Catalogus Beschikbaar
Toepassing Bush-olie- en gasklep Kenmerken Corrosiebestendigheid
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM DX BUSH marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

van een flens voorzien duidelijk lager

,

ptfe duidelijk lager

,

ISO 3547 Polymeer Duidelijke Lagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Metalen lagers met stempel, met een bus, waarvan het onderdeel vrij moet zijn van buizen en scherpe randen

 

Kies uit onze selectie vanBuizen van PTFE-composites& lagers in een breed scala aan stijlen en maten.

PTFE-buizen zijn geschikt voordrooglopen met een lage wrijvingscoëfficiënt, lage slijtage, goede schuifkenmerken, zal de gecreëerde overdrachtsfilm het paringsmetalen oppervlak beschermen.hoge chemische weerstand, lage waterabsorptie en verminderdeZwelling Werk ook goed met smeermiddel.

 

PTFE-compositiebuizen en lagers voor lage wrijving
PTFE-compositiebuizen voor olie met hoge belasting gesmeerd hydraulisch
Fabrieksbuizen met mouwen Op maat gemaakte cilindrische buizen
Metrische platte lagers met aandrijvingshasers en flenzen
Verpakte samengestelde schuiflagers voor de buizen van de klepstam-as

 

 

De PTFE-compositbuizen zijn ontwikkeld voorhoge belastingmet olie gesmeerd hydraulische toepassingen en is ontworpen voor gebruik voornamelijk met gesmeerde smeermiddelen, vertoont uitstekende slijtvastheid en heeft eenlage coëfficiëntvan statische en dynamische wrijving, en is derhalve bijzonder geschikt voor gebruik in motorrijtuigen, schokdempers, hydraulische cilinders, versnellingspompen en motoren,met een vermogen van niet meer dan 10 W.

steel backed ptfe bushing

 

Verpakkingen voor de handvaten

 

Fabriek voor buizen met mouwenOp maat gemaakte cilindrische struiken Metrische platte lagers Oplossingen Plate lagers standaard afmetingen op bestelling:Flancheerde, op maat gemaakte trekbuizen tegen een concurrerende prijs versus schuifbuizen PAP PAF P10 P20 PTFE/POM Gemakkelijk te installeren.Gewikkeld composiet schuiflager, met tin geplatte INOX-roestvrij staal 316/PTFE stof, DIN 1494/ISO 3547, onderhoudsvrij:China Leverancier voor cilinder vlak lager online

 

Verzameling & Speciale productie Schuiflagers Roestvrij zelfglijdend platte lagers zelfglijdend lager ptfe staal brons drie lagen zonder splitsing.Specialisatie in buizen voor klepoplossingen,balkleppen, vlinderkleppen, pompen, chemische industrieën en industriële onderdelen voor pijpleidingen.olie-, zuur-, alkalis- en zoutwaterbestendige.de PTFE-oppervlaksglijdende laag is loodvrij, wat betekent dat dit type lager kan worden gebruikt voor toepassingen in de voedingsindustrie, voor metingen van de alkalische stroom, in farmaceutische machines,drukmachinesHet gebruik van composietlagers wordt in alle sectoren van het bedrijfsleven op grote schaal toegepast vanwege hunhoge sterkte, uitstekende slijtvastheid en wrijvingskenmerken, en de mogelijkheid om te werken zonder externe smeermiddelen.Fiberstof ptfe-composite lagers met de meest effectieve wrijvingseigenschappen hebben een verbeterde smeerbaarheid en bewerkbaarheid.

 

Lagers van roestvrij staal& Bushings Online CatalogusBushings-catalogus bevat gedetailleerde specificaties en grootte-typen modellen voor verschillende bushingscategorieën. (catalogus platte lagers)Glijlagers Sleeve bushings & push washer S...

 

Zelfglijmlagers Toepassingsgebieden

 

Breed gebruikt in de hydraulische pneumatische, smeden machine tool industrie, kunststof machines, heftransport machines, haven machines, kantoor, fitness machines, textiel machines, voedselverpakkingen,vulmachines, chemische machines, druk- en verpakkingsmachines, papiermachines, auto's, spoorwegvoertuigen, scheepsbouw, machines, metallurgische machines, ingenieursmachines enz.

 

De platte lagers zijn ingekapselde schuiflagers van een drielagig composiet dat is vervaardigd uit een band van koolstofarm staal of roestvrij staal, een gesinterde poreuze bronslaag en een oppervlaksglijdende laag van PTFE en Pb (lood)Dit type lager heeft een lage wrijvingscoëfficiënt en bescherming tegen slijtage en corrosie en kan zonder olie worden gebruikt.De lage productiekosten en de top-of-the-range technische basis betekenen dat deze lagers worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende soorten schuiftoepassingen, zoals in textielmachines, hydraulische systemen en automobielmachines en landbouw- en bosbouwmachines.

 

Zelfglijdend lager, vaste smeermiddelen ingebed lager, poreus lager, gesinterd lager met olie, cam-eenheden,Buizen voor ongeolierde lagers, LTD., Bushings Tolerantie en afmetingen van de as.Als u hulp nodig heeft, kunt u ons bellen of contact met ons opnemen.

 

VIIPLUSVervaardigd inChinaHet is een van de meest efficiënte lagers in ruw staal.

 

We maken een reeks vanPTFE li- - - - - - - - - - -

 

Als u technische ondersteuning heeft van een ingenieur, laat ons dan weten wat voor soort buizen u nodig heeft, het buizenmateriaal, de grootte, de code, het buizen temperatuurbereik,en de aanvraagWe helpen u bij het kiezen van de meest geschikte klepbussen.

 

Standaard- of metrische afmetingen

 

De behuizingen worden geselecteerd op basis van de verplaatsbare oppervlakken, de behuizingen worden geselecteerd op basis van de verplaatsbare oppervlakken, de behuizingen worden geselecteerd op basis van de verplaatsbare oppervlakken, de behuizingen worden geselecteerd op basis van de behuizing, de behuizing wordt geselecteerd op basis van de behuizing, de behuizing wordt geselecteerd op basis van de behuizing.rotatiesnelheid en toegepaste belastingDe meeste buizen vereisen geen extra smering om te werken.

 

-Sylindrische struiken

- Flanged struiken.

- Schuifplaten.

-Spoedwasser

- Flangenwasser

 

Rustvrij staal omhulsel versterkt voor langere slijtage

 

Gleitlager, die de productkenmerken van een permanentlaag slijtage glijdend.

 

Dit is een milieuvriendelijke,van roestvrij staalHet draagvlak Lining is een mengstof en een speciale vulstof op een ondergrond van roestvrij staal 316 met een uitstekende corrosiebestendigheid.en heeftgoede schuifkenmerkenDoor de draad van het materiaal, de speciale vulstof, de sterkte van het metalen materiaal en de dimensionale stabiliteit.

 

VIIPLUS roestvrij staal 316 glijdend Being & Bushing

 

PTFE-bronzenpoederstaal is een veelgebruikt drielagig zelfglijdend lagermateriaal metGoed tegen wrijving en slijtage.

Productie en toepassing van stuwkrachten en leidingslagers van gevuld PTFE in veel zelfglijbare lagersoluties.

De tribologische eigenschappen vanPTFE-de in het materiaal van het gebonden tinbronslagersysteem vervatte materialen werden bestudeerd met behulp van een wrijvings- en slijttoetser met pin-on-disc.

Vervaardigers van kwaliteitsbronzen gleitlager en polymeren platte lagers

 

Planinelagers


Alle interne zelfglijbare lagers van de klep zijn schuiflagers, het hele materiaal is van koolstofstaalPTFE- Ik heb een lijner.

Laag wrijvingsniveauValve Stem Bushing. De voornaamste bron voor cilinderlaaglagers online.

 

Moeten jullie meehelpen met de grootte van jullie klep?

 

De voornaamste bronzen buizenbron Online buizen voor olie en gas Terminale veldapparaten Olieveldlagers Oplossingen
Wij produceren lagers van roestvrij staal 316.hoge sterkte, slijtvastheid, corrosiebestendigheid, corrosiebestendigheid enz.Zelfglijbare lagers worden gekozen voor veeleisende olie- en gastoepassingen die slijtvastheid en ventielpositionairs vereisen.Onze buizen zijn geselecteerd voor de meest veeleisende olie- en gastoepassingen die druk, temperatuur, doorstroming, niveau, vloeistofanalyse en valvenpositioneringsmetingen vereisen.

 

 

Plain Bearings en Stem Bushing Cylinder Steel Valve Bush

Olie en gas Geweven Stoffen Roestvrij staal 316 Bomen

 

Valve Bushes. VSB-36.

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

 

Olie- en gaslagers van roestvrij staal

 

 • Controleer klepbussen
 • Knife Gate Valves Bushings
 • Luchtklepbuizen
 • Verpakkingen voor de handvaten
 • Buizen van de poortklep
 • Hoofdstukken en accessoires
 • Versies van producten met platte lagers
 1. Stambuiscilinderactuator

 2. Valve van het vlindertype

 3. Valve rockerlagers

 4. Oliepompbuis

 

Gelijkmatige lagers en buizen kenmerken

 

met een vermogen van meer dan 50 Wvan roestvrij staal, met een laag lager, zonder olie316+PTFE/FABRIC

Het gebruik van de olie of brandstof werken harder delen,slijtvastheid, lage slijtcoëfficiënt, lange levensduur: goede algemene prestaties.Op de olie of brandstof aanbrengenHardere onderdelen, slijtvastheid, lage wrijvingscoëfficiënt, lange levensduur.
VSB-36 BuizenRoestvrij staal316+PTFE/FABRIC

 

Het is oliebestendig, zuurbestendig, alkalisbestendig en zeewaterbestendig, bovendien is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en is het daarom bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines,meters voor het meten van de alkalische stroomDe buizen zijn een drievoudig composiet van een laag.het basismateriaal is roestvrij staal achterkant en een film van warmtebestendige kracht gevuld PTFE wordt calendered op de gesinterde bolvormige brons tussenlaag.

 

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

 

Technische gegevens voor platte lagers

 

Max. lading

Static

350 N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Glijmiddel

> 1 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-50°C tot +250°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

De belangrijkste voordelen van stoffenbussen van roestvrij staal 316

 

 • Heb een hogere draagkracht.

 • Hoogtemperatuur.

 • Langer leven.

 • Geweven weefsel met lage wrijving, olievrij TEX-lagers, TEX-buizen, aangepaste buizen, vezelbuizen

 

Gelijkmatige lagers en laaglagers Zelfslijmende lagers, Liner type Niet-metaalgeweven roestvrij staal 316 met PTFE-stof

 

roestvrij staal 316en polytetrafluorethyleen-aramide vezelvetlagers op staalbasis zijn zelfglijbare materialen metdraagvaste vezelsals het belangrijkste oppervlakte materiaal.lage wrijvingscoëfficiënt, goede draagkracht, slijtvastheid en zelfglijprestaties, voornamelijk gebruikt in verschillendeHoogwaardige kleppen en go-kart.

Metalen basisstof met een laag is gebaseerd op een staalsubstraat, de oppervlakte-aansluiting van ptfe-ethyleenvezel en aramidvezel geweven stof,na het rollen tot een kraag of het stempelen tot een verscheidenheid aan vormen, zoals pakkingen. Het product heeft de kenmerken vanhoge precisie, hoge belastingdragende druk en uitstekendlaag toerentalHet kan op grote schaal worden gebruikt in zware machines, zoals machines voor de bouw van machines en machines voor de landbouw en bosbouw.

 

Typische toepassingen

 

VIIPLUSBearing is een toonaangevende fabrikant en leverancier van zelfvergrendelende lagers in China.Onze belangrijkste productcatalogus omvat nu de olievrije zelfglijlaar, samengestelde lagers, koperlagers, ingepakte bronslagers, bimetalen lagers, thermoplastische bosjes, enz.betrouwbare prestaties en lage prijsZe zijn zeer populair en op grote schaal toepasbaar in verschillende industrieën, waaronder auto's, werktuigmachines, malen, metallurgische machines, mijnbouwmachines, textielmachines, hefmachines.,bouwmachines, drukkerijen, irrigatiemachines, spuitgietmachines, voedselmachines, havens, scheepsmachines en landbouw- en bosbouwmachines, enz.

Lage wrijvingGeweven weefsel zonder olielagers VSB-36 TEX wordt veel gebruikt inhoge temperatuurproductielijnen, bouwmachines, onderdelen voor het chassis van auto's, kogelventielen, vlinderventielen,pompen en chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware lage en niet kan tanken gelegenheid enz..

 

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

Innovatie

 

Ontdek het innovatieve proces dat ons een stap voor houdt.

Certificaten

Bekijk en download onze wereldwijde certificaten

Kwaliteit gedreven

Kwaliteit en respect voor het milieu zijn essentieel voor onze kernwaarden.

Levertyd

We zijn toegewijd aan tijdige levering.

Team van deskundigen

Lees interviews met onze experts terwijl zij hun ervaringen delen.

 

 


 

 

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

 

http://www.bronzegleitlager.com