• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Oranje METAL-POLYMER LAGERINGEN Voor pomp.

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal laagkoolstofstaal + poreus brons + geel POM Verplaatsing van staal of koper
type Verpakte struiken, stootwasser Glijmiddel Grenssmeermiddelen
Op maat op basis van tekeningen of monsters Kleur Zwarte, rode, gele, blauwe, oranje POM struiken
Toepassing Automobiele chassis, smeedmachines, mijnen, smeltmachines en behuizingsmachines en in de waterbewate grenssmeermiddel Loodvrij
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM Bush marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Oranje -metaal-polymerlagers, speciaal ontworpen voor pompen, zijn zelfglijmende behuizinglagers met tin- of koperbewerking om hun duurzaamheid en prestaties te verbeteren.Deze lagers bieden uitzonderlijke slijtvastheid, lage wrijving en superieure chemische stabiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in pompen en andere roterende machines.

De combinatie van (polytetrafluorethyleen) en metaalplating biedt een unieke materiaaloplossing die het beste van beide werelden biedt. staat bekend om zijn lage wrijvingscoëfficiënt en uitstekende smeerbaarheid, terwijl de metalen bekleding sterkte, duurzaamheid en corrosiebestendigheid toevoegt.

De tin- of koperen bekleding op het draagvlak van de mouw zorgt voor een glad en slijtvast oppervlak dat slijtage en slijtage weerstaat.Dit zorgt ervoor dat het lager zijn prestaties behoudt gedurende langere perioden van werking, zelfs bij hoge belastingen en snelheden.

De zelfglijende eigenschappen van de Oranje metaal-polymer lagers elimineren de noodzaak van externe smeermiddelen.Dit vermindert niet alleen de onderhoudsbehoeften, maar elimineert ook het risico op verontreiniging door smeermiddelen, wat in pomptoepassingen problematisch kan zijn.

Al met al zijn de Oranje metaal-polymer lagers met tin/koperverwerking een uitstekende keuze voor pompen en andere roterende machines.de goede en efficiënte werking van uw apparatuur te verzekeren.

Grensvergrendeling Lagers zuiger pomp Geel Rood POMBosjes loodvrij.VSB-20oranje

Structurele kenmerken

GewijzigdPEEKmet zelfsmeermiddelen voor toepassingen waarbij chemische stoffen kunnen worden gebruikt. Uitstekende slijtage bij natte en droge toepassingen.Verkrijgbaar met een substraat van brons voor gebruik als chemische pomp- of klepbuizenDe extra dikke bekleding maakt kleine wijzigingen mogelijk voor een verkeerde uitlijning van de as.

De structuur van dit vooraf gesmeerde lager bestaat uit bolvormig poederbrons gesinterd op een staalondersteuning enOranje kleur geïmpregneerd in het oppervlak.

Metalen-polymeren marginale smeermengsels bestaan uit gesinterd porieus brons met een metalen ondergrond en POM- of PEEK-polymer als werklaag.De stalen steun biedt een uitzonderlijk hoog draagvermogen en een uitstekende warmteafvoerHet gesinterd bronspoeder zorgt voor thermische geleidbaarheid van het draagvlak en dient ook als reservoir voor het harsmengsel.En de POM of PEEK-polymerlaag biedt een hoge slijtvastheid en lage wrijving, zelfs met slechts een klein volume smeermiddel., heeft dit lageroppervlak een patroon van cirkelvormige inhakken die bij de montage van het lager moeten worden gevuld met vet.

Gedetailleerde informatie

Grensglijmiddeleen loodvrij lager isverbeterdHet heeft dezelfde prestaties als het VSB-20, maar het oppervlak is nietHet gebruik kan worden uitgebreid tot gebieden met milieueisen.

Staal + Bronspoeder + POM


Metalen-polymeren lagers

KenmerkenVSB-20 Grenssmeerlagers van hoge kwaliteit POM Bush China Manufacturer
· licht gesmeerde buizen voor toepassingen met vet of olie
· Standaardonderdelen bevatten vetinbrekingen in de schuiflaag; gewone schuiflaag op aanvraag
· Optimale prestaties bij relatief hoge belastingen en lage snelheden
· Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen
· Een breed assortiment onderdelen op voorraad

Geschikt voor roterende en oscillerende bewegingen, minder onderhoudsbehoeften als gevolg van de lange her-smeermiddelintervallen, lagere slijtage, lagere gevoeligheid voor randbelastingen,geen wateropname en dus geen zwelling, goed dempend gedrag, goede weerstand tegen schokbelasting.


Structuur

1. POM-dikte 0,30­0,50 mm. Het biedt een hoge slijtvastheid en een lage wrijving, zelfs wanneer slechts een klein volume smeermiddel wordt geleverd,dit lageroppervlak heeft een patroon van cirkelvormige inhakken die bij de montage van het lager moeten worden gevuld met vet.


2. gesinterd bronzen poeder dikte 0,20-0,35 mm. Een speciale samenstelling van poeder koper wordt thermisch gesmolten op de staalondersteuning.Deze contactlaag fungeert als een anker voor de -laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.


3. koolstofarme staal. De stalen achterkant van de bussen biedt een uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer.

	Polymer Plain Bearings

Schuiflaag POM
met of zonder
glijmiddelindrukken
voor het bewerken
Porieus brons
Sinter
Staal Achteruit

Structuur en samenstelling

Metalen-polymeren composietbuismateriaal

Stalen rug + Porieus brons sinter +

POM met smeerpunten

Maximale draagdruk

70N/mm2

Wrijvingscoëfficiënt μ

0.05 tot 0.25

Temperatuurbereik

-40°C tot 130°C

Toegestane maximale PV-waarde

22N/mm2·m/s

Maximale schuifsnelheid

2.5m/s

Beschikbaarheid


Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Stootdoekjes
· Schuifplaten

Op bestelling vervaardigde metrische lagers en imperiale buizen: standaardbuizen met speciale afmetingen, halve buizen, bijzondere vormen verkregen door stempelen, lagers met lokalisatie-inschroeven,met een gewicht van niet meer dan 10 kg, op maat gemaakte bussen


Typische toepassingenMomenteel is het product toegepast op geïmporteerde textielapparatuur, de schommelende delen van de zuigerpomp, de positie van de joystick van de auto, de gemiddelde snelheid en de smeermethode.


Voorraadgrootte voor zelfglijbare lagers

Begin je


Project met een applicatie-ingenieur


Plain Bearings & Self-lubricating Bushings ∙ ∙ VIIPLUS Surface Engineering door Bearing Technology

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"

In dit geval raden wij een steekproeftest aan.

Vervaardiging, groothandel, metalen-polymeren samengestelde lagers

 bushings