• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Robotica Brons mouw glijmiddel gids Solid Brons C86300 Grafiet Bushing Inch Grootte Olievrij

Plaats van herkomst zelfsmeermiddellagers
Merknaam bronzelube.com
Certificering Plain Sleeve Bearings Standards met: RoHS
Modelnummer Rechte Ring: Brons met Ingebed Stevig Materieel Smeermiddel, Loodvrij
Min. bestelaantal De Slijtageplaten van de bronsprecisie & Smerende die Delen aan orde worden gemaakt
Prijs US$0.11 - US$21.11 / Pieces,NEGOTIABLE
Verpakking Details Kartons met goed informatieetiket
Levertijd Verscheept in 3-20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen Zelfsmeermiddel die Vervaardigend de Assemblage van de Afmetingentolerantie dragen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Material Aluminum-Bronze With Solid Lubricant Types Silde Block,bushings.plate
Description Solid Lubricating Bearings Application Mediate Load But Higher Temperature And Condition With Mediate Running Velocity Etc.
Size standard,Drawings Shape Plate
Production Feature Casting Standard oilless bearing bushings
Bearing Bushing Factory Price tiffany@viiplus.com Self-lubricating Bearing Bushing Manufacturer https://www.viiplus.com/
High Light Bronze Wear Plates , Self Lubricating - Special Brass Alloy Self Lubricating Graphite Plugged Bronze Plate Bronze Wear Plate and Pad for Industrial Machinery, manufacturer of bronze sleeve bushings, we often receive requests for a variety of product types.
Bush Bearings Manufacturers Suppliers Exporters plain bearings. Long, maintenance-free service, manufactures bushings in various designs and from different materials. tiffany@viiplus.com, Bushings - Configure and purchase - https://www.viiplus.com/
Hoog licht

grafietsmeermiddelplaat

,

De Plaat van de bronsslijtage

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Voor de precisie- en duurzaamheidsvereisten van robotsystemen spelen smeervrije onderdelen een cruciale rol.met een gewicht van niet meer dan 10 kg, bieden een unieke combinatie van sterkte, slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen.

De solide bronzen glijmiddelgids, ook wel een olieloze bus, is ontworpen om een onderhoudsvrije oplossing te bieden voor robottoepassingen.een legering van bronzen met een hoog tingehalteHet product heeft een uitstekende corrosiebestendigheid en slijtageigenschappen, waardoor het ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

De in de buizen geïntegreerde grafiet smeerstof zorgt voor een continue en effectieve smeermiddelfilm tussen de bewegende oppervlakken, waardoor wrijving en slijtage worden verminderd.Dit elimineert de noodzaak van periodiek smeren, het vereenvoudigen van het onderhoud en het verminderen van de stilstandstijden.

De kleine afmetingen van deze busjes maken het gemakkelijk om te integreren in bestaande robotsystemen.De solide bronzen glijmiddelgids met grafietbussen biedt een betrouwbare en duurzame oplossing..

Samengevat is de olievrije, massieve bronzen C86300 grafietbus een uitstekende keuze voor robottoepassingen die precisie, duurzaamheid en weinig onderhoud vereisen.

Onze schuiflagers &Solid Bronze Sliding Block Plug Grafiet Gegooid Bronze Lagering Solid Bronze Plate C86300Onze ervaring in combinatie met moderne machines, waarbij we volledig elektrische spuitgietmachines en geavanceerde robotapparatuur gebruiken, maakt ons marktleider.

Onderhoudsvrije platte lagers met smeerpluggen.

VIIPLUS heeft zich gevestigd als marktleider in zelfglijbare lagers die uit China worden geëxporteerd. De Amerikaanse, olievrije en DAIDO zijn de top drie van de wereld van zelfglijbare lagers,met sterke posities in de luchtvaart, auto's en vervoer.

self-lubricated bearing

Robotics Bushings. Robot applicatie is afhankelijk van één ding: precisie Robot Bushings.

Met het snelle proces van industrialisatie in China wordt de toepassing van industriële robots in de industrie steeds populairder.De Commissie heeft in de afgelopen jaren steeds meer aandacht besteed aan.

Robotica is vooral belangrijk omdat de toepassingsmogelijkheden bijna eindeloos zijn; daardoor zijn robots in de loop der jaren veel gebruikelijker geworden in veel verschillende industrieën.Viiplus biedt hoogwaardige precisiebuizen voor robots.

Een robot is een machine die automatisch werk verricht. Ze kan door mensen worden geleid, vooraf geprogrammeerde programma's uitvoeren en handelen volgens de principes die door AI-technologie zijn vastgesteld.De taak ervan is menselijk werk te ondersteunen of te vervangen, zoals productie, bouwwerkzaamheden of gevaarlijk werk.

Maar...Elke toepassing van robotica is afhankelijk van één ding: precisie..

Viiplus bushings is er trots op dat de robotica-industrie een van de vele markten is waarop het zich toelegt.leveringen van kwaliteitscomponenten voor miniatuur tot middelgrote zelfglijbare bussen.

Vanwege de moduanalyse van de robot heeft de factor van de buizen meer invloed dan de bolt; we kunnen de factor van de bolt negeren.

Robot Bushings vereist snelheid, gladheid en precisie.

Automatische mechanische apparatuur (strekken, schommelen, glijden, buigen, draaien, enz.)

KARACTERISTISTE

Materiële eigenschappen

● Toestemt onderhoudsvrije en langdurige werking;
● Geschikt voor hoge statische en dynamische belastingen;
● met een lage en gladde wrijvingscoëfficiënt en zonder stick-slip-effecten;
● Geschikt voor vuil, corrosie, slagbelasting en randbelasting;
● Het basismateriaal was goed schokdempend.
● Kan over een groot temperatuurbereik worden gebruikt;
● Geschikt voor wisselende, roterende en oscillerende bewegingen met startfrequentie en moeilijk te vormen oliefilm;
● Met een lage slijtage en een lange levensduur.

VSB-50P Schuifblokken Brons Metalen Zelfglijbare Lagers

Vaste smeermiddelen gegoten bronzen lagers Silde blok met onmiddellijke snelheid

Metrische bronzen buizen blok tin-bronzen voor metallurgie / droogmachine

Gegote bronzen lagers met grafietproppen
VSB-50P schuifblok

Koperen gegoten bronzen lagers glijblok tegen slijtage voor transportmachines

1. kan lang zonder olie werken

2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving

3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting

4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is

5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen

6. Kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Aluminium-brons met vaste smeermiddelen

Aluminiumbrons solide smeermiddel Silde blok is ondersteund met aluminiumbrons legering met een goede capaciteit van de mechanica, gietstukken en anti-erosie.Het oppervlak van het aluminium-bronzen vaste smeermiddel Silde Block wordt regelmatig en fijn bewerk met stopcontacten waarin een bepaald vast smeermiddel wordt gevuld.

Aluminium-Bronze Solid Lubricating Silde Block wordt veel gebruikt in omstandigheden met middelmatige belasting, maar hogere temperatuur en toestand met middelmatige snelheid, enz.

Het oppervlak van het aluminium-brons solide smeermiddelblok wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin een bepaald solide smeermiddel wordt ingevuld.

STRUKTURE


VSB-50P schuifblokHet materiaal is gemaakt van sterk gegoten bronzen metaal met speciale vaste smeermiddelen.Het lager vertoont uitstekende prestaties zonder pre-smelten onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheidDit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voor hoge belasting, intermitterende van oscillerende beweging.

Technische gegevens


Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Compressievervorming

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mmChemische samenstellingen

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

· cilindrische struiken

· Flangenbosjes

· Schuifplaten

Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers

Typische toepassingen

Dit soort lagers kunnen worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?

Zelfglijdend metaalbrons Klantgrootte Afmetingen en toleranties

Begin met uw
Projecten met een applicatie-ingenieur

stootwasser & plaat inch grootte

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"

Robotics Bronze Sleeve Lube Guide Solid Bronze C86300 Graphite Bushing Inch Size Oilless