• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Plug Grafit Gegooid Brons Zelflube slijtageplaten voor industriële machines Olie/gas Aerospace Marine/Defense Tool/Die Plast

Plaats van herkomst zelfsmeermiddellagers
Merknaam bronzelube.com
Certificering Plain Sleeve Bearings Standards met: RoHS
Modelnummer Rechte Ring: Brons met Ingebed Stevig Materieel Smeermiddel, Loodvrij
Min. bestelaantal De Slijtageplaten van de bronsprecisie & Smerende die Delen aan orde worden gemaakt
Prijs US$0.11 - US$21.11 / Pieces,NEGOTIABLE
Verpakking Details Kartons met goed informatieetiket
Levertijd Verscheept in 3-20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen Zelfsmeermiddel die Vervaardigend de Assemblage van de Afmetingentolerantie dragen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Aluminium-brons met vast smeermiddel soorten Silde blok, plaat.
Beschrijving Vaste smeerlagers Toepassing Gemiddelde belasting, maar hogere temperatuur en conditie met gemiddelde snelheid enz.
Grootte Standaard, tekeningen Productie kenmerk Characteristics High load capacity Self-lubricating under dry operation Possibility to use in presen
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Bronzen slijtageplaten, zelfglijmend - speciale messinglegering Zelfsmerende Grafiet Gestopte Bronsplaat De Plaat en het Stootkussen van de bronsslijtage voor Industriële Machines, fabrikant van de ringen
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafietsmeermiddelplaat

,

De Plaat van de bronsslijtage

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Plug Graphite Cast Bronze Self-Lubricating Wear Plates zijn ontworpen voor gebruik in verschillende industriële toepassingen zoals machines, olie en gas, ruimtevaart, marine, defensie,en gereedschaps- en kunststofindustrieënDeze slijtplaten bieden uitstekende slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen, waardoor de behoefte aan frequent smeren en onderhoud wordt verminderd.een materiaal dat bekend staat om zijn hoge sterkte, corrosiebestendigheid en duurzaamheid.

In industriële machineapplicaties worden deze slijtageplaten vaak gebruikt in schuifbare of roterende contactoppervlakken waar wrijving en slijtage een probleem zijn.Het gegoten bronsmateriaal van grafiet zorgt voor een glad oppervlak dat wrijving en slijtage vermindert, waardoor de levensduur van de onderdelen van de machine wordt verlengd.

In olie- en gastoepassingen worden de slijtplaten blootgesteld aan ruwe omgevingen en omstandigheden zoals hoge temperaturen, druk en corrosieve chemicaliën.Het gegoten bronzen materiaal van grafiet is in staat om deze extreme omstandigheden te weerstaan, waardoor de betrouwbare werking van de apparatuur in deze industrieën wordt gewaarborgd.

Voor ruimtevaarttoepassingen is ook een hoge prestatie en betrouwbaarheid vereist, waardoor grafite gegoten brons slijtageplaten een populaire keuze zijn.Ze kunnen hun integriteit en functie behouden bij extreme temperaturen en druk, waarbij de veiligheid en efficiëntie van luchtvaartuigen en ruimteschepencomponenten worden gewaarborgd.

In de marine- en defensie-omgeving worden de slijtageplaten blootgesteld aan zout water en andere corrosieve elementen.Maar het gegoten bronzen materiaal is bestand tegen corrosie en behoudt zijn prestaties.In defensieve toepassingen bieden de slijtplaten duurzaamheid en betrouwbaarheid voor apparatuur die in veeleisende omgevingen wordt gebruikt.

Ten slotte maken de gereedschaps- en kunststofindustrie ook gebruik van gegoten grafietbronzen slijtageplaten vanwege hun duurzaamheid en slijtvastheid.Deze slijtageplaten worden vaak gebruikt in giet- en extrusietoestellen waar precieze toleranties en gladde oppervlakken cruciaal zijn voor de kwaliteit van het eindproduct.

Over het algemeen zijn grafite gegoten bronzen zelfglijdende slijtageplaten een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het verminderen van wrijving en slijtage in een breed scala aan industriële toepassingen.

Plug-grafiet gegoten brons zelflubeer slijtageplaten

Voor industriële machines Olie/gas AEROSPACE MARINE/DEFENSE TOOLS/DIE PLAST

Plug Graphite Cast Bronze bushing & plaat is een materiaal dat geschikt is voor zware lasten bij lage schuifsnelheid, solide smeermiddel wordt geleverd door Graphite met additief,die is ingebracht in de bronzen structuur van de lagers.

Het basismateriaal is:CuZn25Al5De beschikbare onderdelen in dit materiaal zijn de cilindrische en flensbus, wasseren, strippen en speciaal onderdeel op verzoek van de klant.

bronze bearing

Kenmerken

1.Hoge laadcapaciteit

2.Zelfglijdend bij droog gebruik

3.Mogelijkheid van gebruik in aanwezigheid van vloeistoffen

4.Goede chemische traagheid tegen corrosieve stoffen

5Een breed bereik aan werktemperatuur

6- Vlamwerend.

7Makkelijk te monteren.

8.Standaard artikelen wijd beschikbaar

9Speciale artikelen op aanvraag


Solid bronzen schuifblok plug grafiet gegoten bronzen lager solide bronzen plaat C86300

KARACTERISTISTE

Metrische bronzen buizen blok tin-bronzen voor metallurgie / droogmachine

Gegote bronzen lagers met grafietproppen

VSB-50P Schuifblokken Brons Metalen zelfglijbare lagers

Vaste smeermiddelen gegoten bronzen lagers Silde blok met onmiddellijke snelheid


VSB-50P schuifblok

Koperen gegoten bronzen lagers glijblok tegen slijtage voor transportmachines

1. kan lang zonder olie werken

2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving

3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting

4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is

5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen

6. Kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C


Aluminium-brons met vaste smeermiddelen Gietbrons Sildeblok

Het aluminium-brons solide smeerblok is ondersteund met aluminium-bronslegering met een goede mechanische, giet- en anti-erosievermogen.De oppervlakte van het aluminium-bronzen vaste smeermiddel Silde Block wordt regelmatig en fijn bewerk met stopcontacten waarin een bepaald vast smeermiddel wordt gevuld.

Aluminium-Bronze Solid Lubricating Silde Block wordt veel gebruikt in omstandigheden met middelmatige belasting maar hogere temperatuur en toestand met middelmatige snelheid, enz.

Het oppervlak van het aluminium-brons solide smeermiddelblok wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin een bepaald solide smeermiddel wordt gevuld.

STRUKTURE


VSB-50P glijblokmateriaal is gemaakt vanstevig gegoten bronsop basis van metaal metspeciale vaste smeermiddelenHet basismetaal is bestand tegen hoge belastingen en de vaste smeermiddelen zorgen voor zelfglijning.Het lager vertoont uitstekende prestaties zonder pre-smelten onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheidDit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voor hoge belasting, intermitterende van oscillerende beweging.


Technische gegevens


Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Vervorming door compressie

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mm
Chemische samenstellingen

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

· cilindrische struiken

· Flangenbosjes

· Schuifplaten

Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers


Typische toepassingen


Dit soort lagers kan worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer er geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?

Zelfglijdend metaal van massief brons Klantgrootte Afmetingen en toleranties
Begin met uw
Projecten met een applicatie-ingenieur

stootwasser & plaat inch grootte

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"

Plug Grafit Gegooid Brons Zelflube slijtageplaten voor industriële machines Olie/gas Aerospace Marine/Defense Tool/Die Plast 1