• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Van de het Staalring van het weefsel de Vezel Versterkte Brons Assemblage van de de Groottedouane

Plaats van herkomst Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Min. bestelaantal >=500 stukken
Prijs Negotiable
Verpakking Details Kartons, Houten Gevallen
Levertijd 3-4 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Roestvrij staal 316 Haven Shanghai
Kwaliteit OEM-producten Type Zelfglijbare lagers
Structuur Bomen Toepassing mos2 bush voor klep
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht fabrikanten van buizen van roestvrij staal Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

staal gesteunde bronsring

,

het lager van de roestvrij staalkoker

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Bij het op maat maken van de montage van weefvezelversterkte (polytetrafluoroethyleen) bronzen stalen busjes, is precisie en aandacht voor detail van het allergrootste belang.bekend om zijn uitzonderlijke chemische weerstandHet is vaak gecombineerd met vezelversterking en bronsstaal voor extra sterkte en duurzaamheid.

De bushinggrootte moet specifiek worden afgestemd op de toepassing, rekening houdend met de afmetingen en toleranties van de omringende onderdelen.De weefvezelversterking in de -matrix biedt extra mechanische sterkte en slijtvastheid, zodat de buizen bestand zijn tegen de strengheid van het beoogde gebruik.

Het bronsstaalsubstraat biedt een stevige basis voor het /vezelcomposit, zodat de bussen de nodige belastingen en druk kunnen aan.Bij de montage op maat wordt de bus precies op de voorgeschreven plaats bevestigd, waarbij vaak gebruik moet worden gemaakt van gespecialiseerde gereedschappen en armaturen.

Er dient aandacht te worden besteed aan de uitlijning en de pasvorm van de buizen, aangezien zelfs lichte onregelmatigheden tot vroegtijdige slijtage of storing kunnen leiden.Bij het montageproces moet ook rekening worden gehouden met eventuele specifieke smeer- of afdichtingsvereisten voor de toepassing..

Samenvattend, vereist de op maat gemaakte montage van -bronzen stalen busjes, versterkt met weefvezels, een nauwgezette aanpak waarbij alle aspecten van de toepassing in aanmerking worden genomen,van bushing grootte en materiaal eigenschappen tot assemblageprocedures en tolerantiesDoor nauw samen te werken met deskundigen op dit gebied kan een betrouwbare en duurzame oplossing worden bereikt.

Buizen van roestvrij staal


Zelf smeerbuizen.Metrische en imperiale afmetingen.Hydraulische olie en gas pompen klep concurrerend geprijsd versus, Biedt aangepaste composiet lager & stuwkwasser oplossingen.Competitieve prijzen,Biedt op maat gemaakte lageroplossingen.RoHS op maat gemaakte buizenontwerpen.Zelfglijdende lagers rollende stalen mouw roestvrij staal 316 TEX buizen verpakt .

Lageren - SST Metal met Kevlar Liner TEX is een schuiflager speciaal ontworpen voor hoge slijpbelastingen.Het schuifoppervlak is zelfglijmend en bestaat uit een sterk glasvezelstof en een speciale -laagDit type schuiflagers zijn trillingsbestendig en kunnen zelfs relatief grote randbelastingen weerstaan.TEX kan een betaalbare optie zijn wanneer uw gewone ingepakte lagers niet volledig genoeg zijn of te snel verslijten.


SLIDING BEARING

Materiaal:Staalframe/gesinterd brons/vezelversterkt

Speciaal vervaardigd


Op aanvraag kunnen wij inch-maatregelen, speciale lengtes, lagers, tot tekening en verschillende -lagen voor verschillende toepassingsgebieden, evenals verschillende steunstukken in brons of roestvrij staal enz.

Wij bouwen schuiflagers om onze levensstijl te verbeteren


Onze lagers worden gebruikt in de petroleum marine industrie, chemische industrie toepassingen voor alles van hydraulisch systeem tot klep buizen,evenals in infrastructuur- en transporttoepassingen zoals bruggen en helikopters.
Ze worden ook gebruikt in producten zoals deurrollers, kantoorstoelen, kopieermachines en keukenapparatuur.inclusief producten op maat die speciaal voor uw toepassingen zijn ontwikkeldOnze lagers zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de vele unieke toepassingen die onze snel veranderende wereld eist.Als je een productontwerp hebt dat precies het juiste lager vereist om de prestaties te optimaliseren, bent u op de juiste plaats gekomen.De Bushing Valve is een remklep met een standaard bushing behuizing. De klep is aanpasbaar voor vele soorten service toepassingen.Het heeft zeer weinig beperking en produceert een lage drukdaling. ... door de stroomrichting om te keren kan het ook worden gebruikt als een laagdrukklep.


self lubricating bronze bushing

Zelfglijdbare lagers voor hydraulica en kleppen
Mos2 gevulde -bos

FABRIC BUSHES, fabrikant VALVE Bush, Bushing

Koolstofstaal MoS2 roestvrij staal SS struiken klep buizen stof buizen inch grootte
Zelfsmolerende composieten die MoS2 bevatten
roestvrij staal 316 + MOS2
Verpakte -lagers, zelfglijde platte lagers (onderhoudsvrij), stuwkast en band,roestvrijstalen shell met gesinterde bronslaag gevuld met Droge laag 316+ ProductoverzichtToepassen op de olie of brandstof werken moeilijker onderdelen, slijtvastheid, lage coëfficiënt van...

Zoek een eenvoudige oplossing voor lagers, buizen en mouwen

Kenmerken


VerpakkenGevoerde (onderhoudsvrij), zelfglijde platte lagers, stuwkussers en banden, n.e.g.met een breedte van niet meer dan 50 mm,

Het is ondersteund met roestvrij staal met porieus gesinterd brons erop en polymeren ingebed in de boringen van het brons.De roestvrijstalen rug geeft de struik een grotere mechanische sterkte en draagkrachtDoor de combinatie van de metalen en de polymeren worden de producten voorzien van een lagere wrijvingscoëfficiënt en een goede vermogen tot slijtagebestrijding en zelfglijning.de roestvrijstalen rug kan effectief chemische erosie voorkomenDeze serie wordt op grote schaal toegepast in druk- en verfmachines en machines die worden gebruikt in de oceaanindustrie, enz.
Roestvrij staal: bronzen poeder + zelfglijbare lagers
Dit nieuwe materiaal maakt gebruik van de -vezelstoflaag op metalen onderlagen, de stof heeft een zeer hoge draagcapaciteit en een veel langere levensduur in vergelijking met conventionele drielagige struiken.Het metaal kan koolstofstaal zijn.. roestvrij staal.


Specificatie en tolerantie van de buizen van de 316 roestvrij staalhuls


Overzicht van het product:toepassen op de olie of brandstofwerk harder onderdelen, slijtvastheid, lage slijtcoëfficiënt, lange levensduur:goede algemene prestaties.Op de olie of op de brandstof worden harde onderdelen aangebracht, slijtvastheid, lage wrijvingscoëfficiënt, lange levensduur, goede algemene houdbaarheid.


VSB-33 Gewone lagers en sleevelagers


Het draagvlak van roestvrij staal is olie-, zuur-, alkali- en zeewaterbestendig.er is geen lood in de -oppervlaklaag en is daarom bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines,alkali-stroommeters,pompen,bewegingselementen in farmaceutische machines,drukmachines, chemische machines en andere industrieën voor de oceaan.het basismateriaal is roestvrij staal en een film van warmtebestendige kracht gevuldwordt op de gesinterde bolvormige bronzen tussenlaag gecalenderd.
Geschikt voor drooglopen, lage wrijvingscoëfficiënt, lagere slijtage, goede schuifkenmerken, het vormen van een overdrachtsfilm kan het paringsmetalen oppervlak beschermen,met een vermogen van meer dan 10 W,De roestvrijstalen ruggengraat zorgt voor een betere corrosie...

Technische gegevens

Max. lading

Static

250 N/mm2

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Dynamisch

140N/mm2

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Beschikbaarheid

 coated bushings

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
·Bomen met een cilindervormige vorm
· Flangenbosjes
· Schuifplaten
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines

Metrische lagers en op bestelling vervaardigde imperiale busjes: standaardbusjes in speciale maten.

Professionele productie van buizen.Produceren volgens uw eisen.We verwelkomen uw vraag!

Typische toepassingen


VSB is professioneel als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van VSB-33 roestvrij staal 316-lagers + in China.Wij zijn uitgerust met een professionele fabriek die een groot aantal gekwalificeerde werknemers omvatVoel je vrij om VSB-33 roestvrij staal 316 lagers + gemaakt in China bij ons te kopen.

VLOEPELVALVEN BUSHINGS
BUSHING van cilinders
GERRES BUSHEN
De in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 882/2004 vermelde voorschriften gelden ook voor de toepassing van deze verordening.
Verwijderingskleppen
Knijppoortkleppen
Vluchtafvalpen BUSHINGS
BUSHINGS van de mouwen
GATE VALVES BUSHINGS
BUSHINGS en toebehoren
De platte lagers zijn verkrijgbaar alsbosjes,kruisbusjes,wasmachines,bandenofspeciale ontwerpen.
Verpakking en verzending
Verpakkingsgegevens: standaardverpakking voor uitvoer of op verzoek van de klant.

self lubricating bronze bushing


Begin uw project met een applicatie-ingenieur

Deze links kunnen u helpen

Lagers met weinig onderhoud en zonder onderhoud

Of contact opnemen.

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

http://www.bronzegleitlager.com