• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De Ringen van de poedermetallurgie & van Sintermetalen Ringenzelfsmering

Plaats van herkomst Ringsfabrikant
Merknaam REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Min. bestelaantal PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd 10~20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen STANDAARDtolerantieringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Materiaal Brons 663; CuSn90-10/ ijzer/ roestvrij staal/ gegoten Bomen Type Handsleeve, Flanged, Sferisch
Plaats van oorsprong China Toepassing Ventielbussen
Artikel 1 met een gewicht van niet meer dan 50 kg Tolerantie F7r7Js13
Grootte Aangepaste norm, Glijmiddel Zelfsmering
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfsmerende gesinterde bronzen bus kenmerkend Bronzen buizen met vetreservoirs (BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

Verpakte Bronsringen

,

grafietkokerlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Powder metallurgy bushings and sinter metals bushings with self-lubrication properties are designed to offer enhanced performance and durability in applications where lubrication may be limited or inconsistentDeze buizen worden vervaardigd door middel van poedermetallurgieprocessen, waardoor complexe vormen en structuren kunnen worden gecreëerd met behoud van een hoge materiaalintegrititeit.

De zelfglijende eigenschap van deze buizen wordt bereikt door het gebruik van speciale materialen of coatings die lage wrijvings- en slijtageigenschappen hebben.Dit elimineert de noodzaak van externe smeermiddelen, waardoor de onderhoudsvereisten en de kans op verontreiniging of lekkage van smeermiddelen worden verminderd.

Poedermetallurgische buizen en gesinterde metalen buizen met zelfglijning worden veel gebruikt in industrieën zoals automobiel, lucht- en ruimtevaart en zware machines.Temperaturen, en snelheden terwijl ze een soepele werking behouden, maken ze ideaal voor toepassingen waar betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.

Gesinterde bronzen busjes.

Beschrijving

De poedermetallurgie heeft een unieke chemische samenstelling en mechanische en fysische eigenschappen die niet kunnen worden verkregen door traditionele gietmethoden.of volledig dichte materialen en producten, zoals oliehoudende lagers, rechtstreeks door poedermetallurgie kunnen worden vervaardigd

Poedermetallurgie is het proces waarbij metaalpoeder of metaalpoeder (of een mengsel van metaalpoeder en niet-metaalpoeder) als grondstoffen wordt vervaardigd, waarbij metaalmaterialen worden gevormd en gesinterd,geïmporteerde materialenDe poedermetallurgie en de keramische productie zijn vergelijkbaar, beide behoren dus tot de poedersintertechnologie.een reeks nieuwe poedermetallurgische technologieën kan ook worden gebruikt voor de bereiding van keramische materialen.Door de voordelen van poedermetallurgische technologie, is het de sleutel geworden tot het oplossen van het probleem van nieuwe materialen, speelt een centrale rol in de ontwikkeling van nieuwe materialen.


Onderwerp

Waterbusjes
Energy Bushings
Industriële busjes
Olie- en gasbuizen
Brandbestrijdingsbusjes

Productgroepen

 • met een breedte van niet meer dan 15 mm
 • met een breedte van niet meer dan 15 mm
 • Buizen van bedieningskleppen
 • van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
 • Ventilatie- en afvoerventielen

GRAPHITE PLUGGED BUSHINGS

Koperen mouw, zelfglijdbaar lager, gebruikt in een verscheidenheid aan grote, zware machines, machines is een belangrijk onderdeel.
Koperen behuizing, koperlagers, gebruikt in verschillende lichte industrieën, grote, zware machines, is een belangrijk onderdeel van machines.Het product heeft de traditionele tin bronzen lager functie, neemt de elektrolytische koper als de grondstof om te matchen met vele soorten spoor metaalelementen, door middel van de hoge temperatuur sintering,door middel van de luchtdruk centrifuge gietverwerking wordt.Hoge hardheid, uitstekende slijtvastheid, niet gemakkelijk te sterven, goede gietprestaties en snijprestaties,goede corrosiebestendigheid in de atmosfeer en in zoet water.In afwezigheid van smeermiddelen en smeermiddelen van waterkwaliteit, goede glij- en zelfsmeermiddelen, gemakkelijk snijden, slechte gietprestaties, goede corrosiebestendigheid tegen verdund zwavelzuur.Structurele onderdelen voor algemeen gebruik, eenvoudige gietstukken voor schepen, instrumenten, enz., zoals mouw, buizen, lagerbuizen, schuivers, enz.

VIIPLUSVerkoop van een volledige serie Sleeve Sintered Sleeve in materiaal Bronze 663; CuSn90-10, Gegote bronzen busjesBusjes van roestvrij staal.

1.Bronzen buizen 6-6-3

2.Bronzen BUSHINGS CuSn90-10

3.Rustvrij staalbuizen 304

4.BUSHINGS van roestvrij staal

Technische parameters

SAE 841 Poeder metalen brons, behuizing

Specificaties SAE841 Sleeve Bearing Oil Impregnated Bronze

Materiaal Poeder metalen / olie geïmpregneerd brons

Materiaalstandaard SAE 841

Toleranties

Inwendige diameter Tolerantie +.000 - -001 in

Buitenwijdte Tolerantie+.000 - -001 inch

Algemene lengtetolerantie 0,005 inch

Chemische samenstelling: koper (87-90%), tin (8-9), ijzer (1,0% max) koolstof (0,1%), andere elementen minder dan 0,1%

MPIF: CT-1000-K26

ASTM: B438 Klasse 1, type 2, klasse A

SAE 841 - Brons Mil-B-5687 Type 1, Klasse 1

Ideaal voor zware lasten bij matige snelheden of lichte lasten bij hoge snelheden - max Pv 50,000, P-belasting 2,000, V-SFM-1,200

Zelfsmeermiddelen - wanneer de olie in beweging is, stijgt deze naar de oppervlakte om te worden gesmeerd en herstelt zij zichzelf wanneer ze rustig is.

Na het vormen, sinteren en afmeten worden de lagers vacuüm geïmpregneerd met SAE 30-olie die smeermiddel levert dat tijdens de rotatie van het lager naar de as wordt gemeten.

Standaard olie geïmpregneerde bronzen lagers moeten goed functioneren bij temperaturen van 10 tot 220 graden.

RoHS, REACH, DFARS-conform

Voordelen van poedermetallurgisch proces

· Geen of slechts zeer weinig bewerking nodig
· Hoog materiaalverbruik ((meer dan 95%)
De consistentie van de grootte van de onderdelen is goed en stabiel.
De samenstelling van het materiaal kan worden aangepast aan de eisen van de klant voor de prestaties van de onderdelen.
· De oppervlakte van de onderdelen behandelen volgens de eisen van de klant om de sterkte en hardheid te verbeteren.
• Door de vormgeving met de matras kunnen wij de complexe vorm of speciale geprofileerde onderdelen aanpassen die andere bewerkingen niet kunnen.
· Omdat het geschikt is voor massaproductie, is de productie-efficiëntie hoog en zijn de kosten lager dan bij bewerking.


Gesinterde bronzen busjes, met olie geïmpregneerd

Grootte van gesinterd bronzen bos:

Overdosis 2 mm - 175 mm

Maximale lengte: 75 mm

Grootte van gesinterd ijzeren bos:

Overdosis 2mm-220mm

Maximale lengte: 100 mm


Begin je
Project met een applicatie-ingenieur


oiless bushings

Glijlagers, Bimetalen Busj, Verpakte Bronzen Busj, Vervaardiger China


Hot Tags: sae841 bushing, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat