• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Van de het Bronskoker van de Sint de B50 Gesinterde Zelfsmering Ringen 8x12x10 SAE841

Plaats van herkomst De Fabrikant van de Sintb50 Ring
Merknaam REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering Sint B50
Modelnummer Bronslagers
Min. bestelaantal PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd 10~20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen STANDAARDtolerantieringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal met een diameter van niet meer dan 20 mm, Bomen Type Bomen met mouw
Plaats van oorsprong China Grootte Aangepaste norm,
Artikel 1 met een gewicht van niet meer dan 50 kg Het smeren Zelfsmering
Lagerbus Fabrieksprijs tiffany@viiplus.com Fabrikant van zelfsmerende lagerbussen https://www.viiplus.com/
Hoog licht Zelfsmerende gesinterde bronzen bus kenmerkend Bronzen bussen met vetreservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

De Kokerringen van het Sintb50 Brons

,

De gesinterde Ringen van de Bronskoker

,

De Kokerringen van het zelfsmeringsbrons

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Sint B50 Bronzen Bush 8*12*10 Glide Bushing SAE841

Met uitstekende huishoudelijke apparaten en waardevolle digitale diensten, bedienen we de behoeften van consumenten voor Sint B50 Bronze Bush Guide Bushing wereldwijd en zijn daarom,een van de leveranciers van bronzen busjes in CHINA. , leverancier van poedermetallurgische olielagers SAE 841 POUDERED METAL BRONZE SLEVE BEARING

Sint B50 gesinterde zelfglijbare bronzen buizen, met afmetingen van 8x12x10 en SAE841 specificatie, zijn een hoogwaardige oplossing voor een breed scala aan industriële toepassingen.Laten we de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze busjes uiteenzetten:

Sint B50 Materiaal:
Sint B50 is een gesinterd bronzen materiaal dat uitstekende mechanische eigenschappen en slijtvastheid vertoont.Sinteren is een productieproces waarbij metalen deeltjes in poedervorm worden samengedrukt en verwarmd om een vaste stof te makenSint B50 is speciaal ontworpen voor toepassingen die een hoge draagkracht en een lange levensduur vereisen.

Zelfglijning:
De eigenschap van zelfglijning van Sint B50-buizen is een belangrijk voordeel, dat wil zeggen dat de buizen zichzelf kunnen smeren tijdens de werking, waardoor wrijving en slijtage worden verminderd.Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van het systeem, maar verlengt ook de levensduur van de busjes, waardoor de behoefte aan frequent onderhoud of vervanging wordt verminderd.

Bronzen buizen met mouwen:
Het bronzen materiaal biedt een goede corrosiebestendigheid en kan hoge temperaturen weerstaan.Het maakt het geschikt voor een verscheidenheid aan harde omgevingen.De buizen zijn ook nauwkeurig op elkaar afgestemd, waardoor een soepele en consistente werking wordt gewaarborgd.

Afmetingen (8x12x10):
De buizen hebben specifieke afmetingen van 8 mm in diameter, 12 mm in buitendiameter en 10 mm in lengte.een goede uitlijning en functie.

SAE841 Specificatie:
Het voldoen aan de specificatie SAE841 zorgt ervoor dat de buizen voldoen aan de industrienormen voor kwaliteit en prestaties.SAE-normen (Society of Automotive Engineers) zijn algemeen erkend in de automobielindustrie en aanverwante industrieën, wat betekent dat deze buizen geschikt zijn voor gebruik in veeleisende toepassingen die hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid vereisen.

Kortom, Sint B50 gesinterde zelfglijbare bronzen buizen met afmetingen van 8x12x10 en SAE841 specificatie bieden een hoogwaardige oplossing voor industriële toepassingen.Hun gesinterd bronsmateriaal, zelfsmeermogelijkheden, precieze afmetingen en naleving van de SAE-normen maken ze een uitstekende keuze voor toepassingen die een soepele en efficiënte werking vereisen,evenals een lange levensduur.


We bieden een volledig assortiment van zowel SAE841 gewone als flens cilindrische busjes.

Sint B50 Brons Bush 8*12*10 Glide Bushing SAE841 · Op maat gemaakte Messing / Koper / Brons Lagers Bushings Flanged Type OSM Grootte ·

Materialspecificaties

Materialspecificaties
Samenstelling
%
Dichtheid
(gm/cc)
Porositeit
(% per volume)
K Sterkte
Constante
Tensile
Sterkte
Verlenging
(in 1%)
Opbrengst
Sterkte
PSI
Vergelijkbaar
Bevoegdheden
Koper 87.5-90.5

IJzer 1.0 max.
Blik 9,5-10.5
Koolstof 1.75
Andere elementen 0.5
6.4-6.8 19 minuten. 26500 14000 1 11000 ASTM B-438-70
GR1 Type 11

MPIF CT-1000-K26
SAE 841
Type I. Comp. A
Specificaties voor supergesinterd ijzer
Koper 18.0-22.0

IJzeren balans
Andere elementen
5.8-6.2 19 minuten. 40000 22000 1 22000 ASTM B-439-70
GR4
SAE 863, type 3
Mil-B-5687C
Type II. Comp. B


Het kwalitatief hoogwaardige bronzen bussenproduct voor uw markten

Gezinterde bronzen busjes Gezinterde zelfverzuiverende grafiet geïmpregneerde flens olie bronzen busjes

Materiële code Basismetaal van DALON-gesinterde bushing BESLUITING
op basis van brons SAE841 ASTM B438-70 GR1 Type II DIN30 910 PART3SintA50 Mil-B-5687C Type I CompA Cu87.5 tot 90.5,Fe1.0max,Sn9.5~10.5P1.75,0.5
op basis van ijzer SAE863 Type3 SATM B439-70 GR4 Mil-B-5687C Type II CompB Fe; Cu18.0 tot en met 22.0,Fe2.0 toegestaan

Sint B50 Bronze Bush 8*12*10

Sint B50 Brons Bush Guide Bushing SIZE
Van de het Bronskoker van de Sint de B50 Gesinterde Zelfsmering Ringen 8x12x10 SAE841 1

Olie geïmpregneerd gesinterd messing bushing sint a50 a51 b50 flens zelf smeerbaar gesinterd olie koper bronzen bushing met grafiet

Materiaal
Bronzen poeder
Typische toepassing
huishoudelijke elektrische en elektronische machines, elektrische gereedschappen, textielmachines, chemische machines, auto's en officiële bedrijfsmachines, enz.
Dichtheid
60,4 tot 6,8 g/cm3
Statische belasting
200 N/mm2
Dynamische belasting
18N/mm2
Maximale lijnversnelling
7 m/s
Volume van olieimpregnatie
22%
Hardheid
25HB
Wrijvingscoëfficiënt
00,03 μm
Trekkingsvermogen
10 tot en met 20 N
Verlenging
1 tot en met 2,5%
Maximale warmte temperatuur
-20 °C tot + 120 °C
We kunnen ook ontwikkelen volgens de klanten speciale verzoek terwijl uit deze tabel

Beschrijving


VIIPLUSDe volledige serie Sleeve Sintered Sleeve Bushing.

Productbeschrijving

FU Gesinterd bronzen lager, het bronzen poeder wordt onder hoge druk geperst en gesinterd onder hoge temperatuur, daarna is het olie geïmpregneerd voor een betere smering.Het kan worden gebruikt onder voorwaarde van middelmatige snelheid en lage belasting.
Het kan zonder olie werken en is kosteneffectief en zeer nauwkeurig in afmetingen.


Poedermetallurgie is het proces waarbij metaalpoeder of metaalpoeder (of een mengsel van metaalpoeder en niet-metaalpoeder) als grondstoffen wordt vervaardigd, waarbij metaalmaterialen worden gevormd en gesinterd,geïmporteerde materialenDe poedermetallurgie en de keramische productie zijn vergelijkbaar, beide behoren dus tot de poedersintertechnologie.een reeks nieuwe poedermetallurgische technologieën kan ook worden gebruikt voor de bereiding van keramische materialenDoor de voordelen van poedermetallurgische technologie, is het de sleutel geworden tot het oplossen van het probleem van nieuwe materialen, speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van nieuwe materialen.

Een koperen poedermetallurgisch olielagersysteem is een soort schuiflagers, dat is gevormd door:CuSn10of ander tinbronspoeder als grondstof, door middel van drukwerk enmet een gewicht van niet meer dan 10 kgHet product heeft de kenmerken van een korte duur, lage kosten, een lage slijtage, een lage slijtage en een hoge slijtage.en een hoge precisie van de binnendiameter en de buitendiameterDe producten zijn op grote schaal gebruikt in micro-motoren, huishoudelijke apparaten, elektrische gereedschappen, textielmachines, chemische machines, auto-industrie en kantoorapparatuur, en andere gelegenheden.
Plain bronze bushing

Toepassing:


1. mini-elektrische onderdelen
2. huishoudelijk apparaat
3. elektrische gereedschappen
4. textielmachines
5. chemische industrie
6.auto-industrie
7.kantoorapparatuur, enz.


Koperen beugel, zelfglijdbaar lager, gebruikt in een verscheidenheid aan grote, zware machines, machines is een belangrijk onderdeel.
Koperen behuizing, met koper, gebruikt in verschillende lichte industrieën, grote, zware machines, is een belangrijk onderdeel van machines.neemt het elektrolytische koper als grondstof om te matchen met vele soorten sporenelementen, door middel van de hoge temperatuur sinteren, door de luchtdruk centrifuge gietverwerking wordt.Hoge hardheid, uitstekende slijtvastheid, niet gemakkelijk te sterven,goede gietprestaties en snijprestaties, goede corrosiebestendigheid in de atmosfeer en in zoet water. Bij afwezigheid van smeermiddelen en smeermiddelen van waterkwaliteit, goede glij- en zelfsmeermiddelen, gemakkelijk snijden,slechte gietprestaties, goede corrosiebestandheid tegen verdund zwavelzuur. Structuuronderdelen voor algemeen gebruik, eenvoudige gietstukken voor schepen, instrumenten, enz., zoals mouw, buizen, lagers, schuivers, enz.

Verpakking en levering
Verpakking
Standaardverpakking voor uitvoer
Haven: SHANGHAI, China

Materiaal

 • BROONZEN BOSSEN 6-6-3

 • BROONZE BUSHINGS CuSn90-10

 • BUSHINGS van roestvrij staal 304

 • BUSHINGS van roestvrij staal 316

Technische parameters

Bushtype Chemische samenstelling ((%) Fysieke eigendommen
Fe C C. Sn Zn Pb Andere Dichtheid Olie in % HB
Cu663 < 0.5 0.5 tot 2.0 Rust 5 ~ 7 5 ~ 7 2 tot 4 < 15 6.4 ≥ 18 20 tot 50
Cu660 < 0.5 0.5 tot 2.0 Rust 5 ~ 7 5 ~ 7 < 0.1 < 15 6.4 ≥ 18 20 tot 50
Cu9010 < 0.5 0.5 tot 2.0 Rust 8 tot 11 - - - 6.4 ≥ 25 25 tot 55
CuFe Rust - 18 tot 22 - - - (3) 6 ≥ 18 30 tot 60
Fe Rust < 1 - - - - (3) 6 ≥ 18 30 tot 60

Voordelen van poedermetallurgisch proces


· Geen of slechts zeer weinig bewerking nodig
· Hoog materiaalverbruik ((meer dan 95%)
De consistentie van de grootte van de onderdelen is goed en stabiel.
· De materiaalcompositie kan worden aangepast aan de eisen van de klant inzake de prestaties van het onderdeel.
· De oppervlakte van de onderdelen behandelen volgens de eisen van de klant om de sterkte en hardheid te verbeteren.
· Door de vormgeving met de matras kunnen wij de complexe vorm of speciale geprofileerde onderdelen op maat maken die door andere bewerkingen niet kunnen worden gemaakt.
· Omdat het geschikt is voor massaproductie, is de productie-efficiëntie hoog en zijn de kosten lager dan bij bewerking.Gesinterde bronzen bushings, met olie geïmpregneerd


 • Grootte van gesinterd bronzen bos:

 • Overdosis 2 mm - 175 mm

 • Maximale lengte: 75 mm

 • Grootte van gesinterd ijzeren bos:

 • Overdosis 2mm-220mm

 • Maximale lengte: 100 mm

Begin je
Project met een applicatie-ingenieur

self lubricating bronze bushing