• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Lagers Glijplaat Continu gieten Olievrije glijplaten voor zware machines

Place of Origin CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number BRONZELUBE
Minimum Order Quantity 500
Prijs can be negotiated
Packaging Details EXPORT CARTONS
Delivery Time 15-35 BUSINESS DAYS
Payment Terms TT

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Artikel 2 Draagbare producten Afwerking van het oppervlak Glanz
onderdelen Zelfluuven slijtageplaat Vervoervermogen Hoog
Versletenheid Hoog Standaard INW
Vorm V-blok Onderhoud Laag
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Zelfluuwerende slijtageplaten

De draaibankplaten, speciaal ontworpen voor zware machines, zijn een integraal onderdeel om een soepele en efficiënte werking te garanderen.met een breedte van niet meer dan 50 mm,, zijn olievrij, waardoor de behoefte aan smering en het daaropvolgende onderhoud wordt weggelaten.

Het olievrije ontwerp van deze glijplaten vermindert het risico op verontreiniging en slijtage aanzienlijk, waardoor de algemene betrouwbaarheid en levensduur van de machine worden verbeterd.De platen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen extreme belastingen en temperaturen, waardoor een robuuste en duurzame oplossing voor zware toepassingen wordt gewaarborgd.

Het continu gietproces dat bij de productie van deze schuifplaten wordt gebruikt, zorgt voor een uniforme en dichte microstructuur, die een uitstekende slijtvastheid en stabiliteit biedt.Dit proces maakt het ook mogelijk om de afmetingen en de oppervlakte van de platen nauwkeurig te beheersen, waardoor een perfecte pasvorm en een soepele werking binnen de machine worden gewaarborgd.

Bovendien zijn de schuifplaten zo ontworpen dat de wrijving en warmteopwekking tot een minimum worden beperkt, waardoor een efficiënte energieoverdracht en lagere bedrijfskosten worden gewaarborgd.Deze efficiëntie wordt nog versterkt door het vermogen van de platen om de belastingen gelijkmatig te verdelen, waardoor de spanningsconcentraties worden verlaagd en de levensduur van de machine wordt verlengd.

Kortom, de speciaal voor zware machines ontworpen lagerslijpplaten bieden een robuuste en duurzame oplossing die een soepele en efficiënte werking garandeert.in combinatie met de precisie-techniek van het continu gietproces, maakt deze platen een ideale keuze voor een breed scala aan zware toepassingen.

Self Lube Wear Plates zijn een soort olievrije plaat die is ontworpen om een hoge draagcapaciteit en gladde oppervlakte afwerking te bieden voor continue gietlagers.een duurzaam en corrosiebestendig materiaalAls een van de toonaangevende olievrije platenfabrikanten, zijn we erg trots op onze Self Lubbe Wear Plates,die veel worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals de automobielindustrie, bouw en ruimtevaart.

Overzicht van het product

Onze Self Lube Wear Plates zijn speciaal ontworpen om superieure prestaties te bieden in hoge belasting toepassingen.met als gevolg dat de wrijving en slijtage van de lagers verminderd zijnDit maakt ze ideaal voor gebruik in continu gietlagers, waar een hoge draagkracht en een soepele werking cruciaal zijn voor een efficiënte productie.

Belangrijkste kenmerken
 • Hoge laadcapaciteit: Onze zelflubeerplaten kunnen zware lasten aan zonder afbreuk te doen aan de prestaties.
 • Een gladde oppervlakte: De platen zijn zorgvuldig vervaardigd om een gladde oppervlakte te garanderen, waardoor wrijving en slijtage op de lagers worden verminderd.
 • Duurzaam materiaal: Gemaakt van CuZn25AI5Mn4Fe3, zijn onze zelflube slijtplaten zeer duurzaam en corrosiebestendig.
 • Slide Plate Continuous Casting Bearings: Onze platen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in slide plate continuous casting beuringen, waardoor ze perfect geschikt zijn voor deze toepassing.
 • INW-standaard: Onze zelflube slijtplaten worden vervaardigd om aan de hoge normen van de INW (International Organization for Standardization of Non-Ferrous Metals) te voldoen.
Toepassingen

Onze Self Lube Wear Plates worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder:

 • Automotive: Onze platen worden gebruikt bij de productie van auto-onderdelen, waardoor een soepele en efficiënte werking wordt gewaarborgd.
 • Bouw: De hoge draagkracht en de gladde oppervlakte van onze platen maken ze perfect voor gebruik in bouwmachines en -apparatuur.
 • Luchtvaart: Onze platen worden ook gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie, waar precisie en betrouwbaarheid van groot belang zijn.

Al met al zijn onze Self Lubbe Wear Plates een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product dat essentieel is voor efficiënte productie in verschillende industrieën.We zijn er trots op een van de toonaangevende fabrikanten van olievrije platen te zijn.Inclusief onze zelflube draagplaten, bronzen geleidingsrails en grafietplaten.

Kenmerken:

 • Naam van het product: zelflubeerbare slijtageplaten
 • Laadcapaciteit: hoog
 • Dikte: 6 mm
 • Temperatuurbereik: -40°C tot 150°C
 • Buizen: plug-grafietlagers
 • Onderdelen: zelflubeer slijtageplaat
 • Materiaal: Bronsplaat
 • Kenmerken: Brons gidsglijbaan, brons plaat slijtband

Technische parameters:

Artikel 2 Draagbare producten
Lange 100 mm
Vorm V-blok
Dikte 6 mm
Lagers Slideplaat continue gieten
Deeltjes Zelfluuven slijtageplaat
Toepassing Zware machines
Standaard INW
Temperatuurbereik -40°C tot 150°C
Materiaal CuZn25AI5Mn4Fe3

Toepassingen:

Over zelflubeer slijtplaten

Self Lube Wear Plates, ook wel bekend als BRONZELUBE, is een product van hoge kwaliteit dat wordt vervaardigd en verkocht door VIIPLUS.COM. Het is gemaakt van CuZn25AI5Mn4Fe3,een materiaal op basis van koper dat uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid biedt.

Productkenmerken
 • Merknaam: VIIPLUS.COM
 • Modelnummer: BRONZELUBE
 • Oorsprong: China
 • Minimale bestelhoeveelheid: 500
 • Prijs: onderhandelbaar
 • Verpakkingsgegevens: EXPORTBOXEN
 • Leveringstermijn: 15-35 werkdagen
 • Betalingsvoorwaarden: TT
 • Materiaal: CuZn25AI5Mn4Fe3
 • Standaard: INW
 • Dikte: 6 mm
Productbeschrijving

Zelflube slijtageplaten worden veel gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen.Deze platen zijn speciaal ontworpen voor uitstekende slijtvastheid, waardoor de levensduur en de prestaties van de machines waarop zij worden aangebracht, worden gewaarborgd.

Toepassingen en scenario's

Zelflube slijtageplaten worden vaak gebruikt in de volgende toepassingen en scenario's:

 • Bronzen geleidingsrails: Deze platen worden gebruikt als geleidingsrails in verschillende machines en apparatuur, waardoor een soepele en precieze beweging wordt gewaarborgd.
 • CuAl10Fe5Ni5: Het materiaal dat in deze platen wordt gebruikt, maakt ze ideaal voor toepassingen die hoge sterkte en slijtvastheid vereisen.
 • Bronsplaat: Deze platen worden gewoonlijk gebruikt in machines en apparatuur die voortdurend moeten glijden of bewegen.
 • Olie-groef: De platen zijn voorzien van olie-groef die een gemakkelijke smering mogelijk maakt, waardoor wrijving en slijtage tussen bewegende onderdelen wordt verminderd.
 • slijtvastheid: zelflube slijtplaten zijn ontworpen om hoge niveaus van slijtage te weerstaan, waardoor ze geschikt zijn voor zware toepassingen.

Over het algemeen zijn zelflube slijtplaten essentiële onderdelen in machines en apparatuur die een soepele en continue beweging vereisen.de levensduur en de prestaties van de machines waar zij in worden gebruikt, te waarborgen.

Aanpassing:

Zelflubeer slijtageplaten - Op maat gemaakte service.

Merknaam:VIIPLUS.COM

Modelnummer:BRONZELUBE

Plaats van oorsprong:China

Minimale bestelhoeveelheid:500

Prijs:Kan onderhandeld worden

Verpakking:Exportkartonnen

Levertijd:15-35 werkdagen

Betalingsvoorwaarden:TT

Vervoervermogen:Hoog

Onderhoud:Laag

Toepassing:Zware machines

- De busjes:van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

Dikte:6 mm

Onze zelflube draagplaten, ook wel bekend als bronzen platen, zijn gemaakt van CuAl10Ni5Fe4 materiaal met ingebedde grafietpluggen.het verminderen van de behoefte aan frequent onderhoud en het verlengen van de levensduur van uw machines.

Bij VIIPLUS.COM bieden we dienstverlening op maat aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een andere dikte of een specifieke laadcapaciteit.we kunnen onze zelflube draagplaten op maat maken om aan uw eisen te voldoen.

Kies VIIPLUS.COM voor hoogwaardige, zelfglijende slijtageplaten die de prestaties en levensduur van uw zware machines verbeteren.

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van zelflubeerbare slijtageplaten
Verpakking:

Zelflube slijtplaten zijn zorgvuldig verpakt om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen op hun bestemming.Elk plaatje is afzonderlijk in beschermend materiaal gewikkeld om te voorkomen dat het tijdens het vervoer kraakt of beschadigt.

Vervolgens worden de platen in stevige kartonnen dozen geplaatst met tussenin lagen van dempingsmateriaal om ze verder te beschermen.De dozen zijn met stevig plakband verzegeld om te voorkomen dat ze tijdens het vervoer verschuiven of bewegen.

Voor grotere bestellingen worden de platen op pallets verpakt en terugkrimpen voor extra stabiliteit.

Verzending:

Wij bieden een verscheidenheid aan verzendmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen.

We werken samen met vertrouwde verzendpartners om de tijdige en veilige levering van onze producten te garanderen.

Voor dringende bestellingen bieden we ook versnelde verzendmogelijkheden tegen een extra vergoeding.

Bij Self Lubbe Wear Plates, nemen we veel zorg bij het verpakken en verzenden van onze producten om hun veilige aankomst en uw tevredenheid te garanderen.

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • De merknaam van dit product is VIIPLUS.COM.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is BRONZELUBE.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
 • A: Dit product is gemaakt in China.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
 • A: De minimum orderhoeveelheid voor dit product is 500 stuks.
 • V: Is de prijs onderhandelbaar?
 • A: Ja, de prijs kan onderhandeld worden.
 • V: Hoe is dit product verpakt?
 • A: Dit product is verpakt in exportkartonnen.
 • V: Hoe lang is de levertijd voor dit product?
 • A: De levertijd voor dit product is 15-35 werkdagen.
 • V: Wat zijn de aanvaarde betalingsvoorwaarden voor dit product?
 • A: De aanvaarde betalingsvoorwaarden voor dit product zijn TT (telegrafieke overschrijving).