• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

100 mm zelflubeer slijtageplaten De perfecte oplossing voor onderhoud

Place of Origin CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number BRONZELUBE
Minimum Order Quantity 500
Prijs can be negotiated
Packaging Details EXPORT CARTONS
Delivery Time 15-35 BUSINESS DAYS
Payment Terms TT

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Standard INW Load Capacity High
Thickness 6mm Maintenance Low
Shape V Block Surface Finish Smooth
Bushings Plug Graphite Bearings Items Wear Products
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Zelfluuwerende slijtageplaten

100 mm zelfluuverende slijtageplaten zijn een innovatieve en efficiënte oplossing voor het onderhoud van machines en apparatuur in verschillende industriële toepassingen.Deze platen zijn ontworpen met een zelfglijdend oppervlak, waardoor de noodzaak van regelmatig smeren wordt weggenomen en de onderhoudsvereisten aanzienlijk worden verminderd.

De slijtplaten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid vertonen.De 100 mm dikte zorgt voor een robuuste prestatie, zelfs in omgevingen met een hoge belasting en hoge wrijvingDe zelfglijende oppervlaktecoating vermindert wrijving en warmteopwekking, waardoor slijtage wordt geminimaliseerd en de levensduur van de platen wordt verlengd.

De installatie van deze slijtageplaten is eenvoudig en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande machines of apparatuur.zij zorgen voor een glad en betrouwbaar oppervlak voor de beweging of rotatie van de onderdelen, waardoor een efficiënte en probleemloze werking wordt gewaarborgd.

De zelflubeermogelijkheid van deze slijtageplaten vermindert niet alleen de onderhoudskosten, maar verbetert ook de operationele efficiëntie..Bovendien draagt de verminderde wrijving en warmteopwekking bij tot een betere energie-efficiëntie en lagere bedrijfskosten.

Samenvattend zijn 100 mm zelflubeerbare slijtplaten een uitstekende keuze voor het onderhoud van machines en apparatuur in industriële toepassingen.De faciliteiten voor de installatie en het gebruik ervan maken ze een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing om slijtage te verminderen en de levensduur van machines te verlengen..

Zelflube slijtageplaten zijn een essentieel onderdeel van industriële machines of apparatuur die een soepele en efficiënte beweging vereisen.een ideale keuze voor zware toepassingen.

Onderdelen: zelflubeer slijtageplaat

Het belangrijkste onderdeel van Self Lube Wear Plates is de slijtplaat zelf. Deze platen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals grafiet, en zijn ontworpen om zware lasten en extreme temperaturen te weerstaan.Ze zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en diktes voor verschillende apparatuur en machines..

Oppervlakte: glad

De oppervlakte is glad en gepolijst, met een lage wrijvingscoëfficiënt voor een optimale prestatie.Deze gladde afwerking helpt ook geluid en trillingen tijdens het gebruik te verminderen, waardoor het een uitstekende keuze is voor precisie-machines.

Onderhoud: laag

Een van de voornaamste voordelen van zelflubeerde slijtageplaten is de geringe onderhoudsbehoefte.tijd en geld besparen op onderhoudskostenDit maakt deze platen ook een milieuvriendelijker optie.

Dikte: 6 mm

De standaarddikte van zelflube slijtplaten is 6 mm, wat zorgt voor een sterk en duurzaam oppervlak voor zware toepassingen.aangepaste dikte opties zijn ook beschikbaar om te voldoen aan specifieke vereisten.

Buizen: plug-grafietlagers

Naast de slijtageplaat worden de Self Lube Wear Plates ook geleverd met plug grafietlagers.vermindering van wrijving en slijtage van de apparatuurDe eigenschappen van zelfglijm van de grafietlagers maken ze ook tot een onderhoudsvriendelijke optie.

Grafietplaat

Grafiet is een natuurlijk mineraal met zelfglijende eigenschappen.waardoor het een ideaal materiaal is voor slijtageplatenDit vermindert ook de behoefte aan extra smeermiddelen, waardoor deze platen een meer kosteneffectieve en milieuvriendelijke keuze zijn.

Olievrije schuifplaten

De zelfglijende eigenschappen van grafiet zorgen ervoor dat Self Lubbe Wear Plates olievrij zijn, waardoor het risico op olielekken en -vergieten wordt geëlimineerd.Dit maakt ze een veiligere en schonere optie voor industriële machines en apparatuur.

met een gewicht van niet meer dan 10 kg

Zelflube slijtplaten worden ook geleverd met grafietplaat bushings, waardoor een soepele en precieze schuifbeweging voor de apparatuur.vermindering van de noodzaak van extra onderhoud en smeer.

Zelfglijdende slijtageplaat

Over het geheel genomen bieden zelflubeerbare slijtageplaten een zelfglijmoplossing voor zware toepassingen, waardoor wrijving en slijtage op apparatuur en machines worden verminderd.gladde oppervlakte, en het gebruik van grafiet maken ze een kosteneffectieve en efficiënte keuze voor elke industriële omgeving.

 

groove bronze plate

 

Kenmerken:

 • Naam van het product: zelflubeerbare slijtageplaten
 • Buizen: plug-grafietlagers
 • Materiaal: CuZn25AI5Mn4Fe3
 • slijtvastheid: hoog
 • Temperatuurbereik: -40°C tot 150°C
 • Lagers: doorlopend gieten van schuifplaten
 

Technische parameters:

Productnaam Zelfluuwerende slijtageplaten
Oppervlakte afwerking Glanz
Onderhoud Laag
Vorm V-blok
Versletenheid Hoog
Lange 100 mm
Materiaal CuZn25Al5Mn4Fe3
Temperatuurbereik -40°C tot 150°C
Bussingen Steekgrafietlagers
Laadcapaciteit Hoog
Dikte 6 mm
Koolstof CuAl10Fe5Ni5
Grafietplaat - Ja, dat klopt.
 

Toepassingen:

Zelfluuwerende slijtageplaten - VIIPLUS.COM

Merknaam: VIIPLUS.COM

Modelnummer: BRONZELUBE

Oorsprong: CHINA

Minimale bestelhoeveelheid: 500

Prijs: onderhandelbaar

Verpakkingsgegevens: EXPORT-DOOSSEN

Leveringstermijn: 15-35 werkdagen

Betalingsvoorwaarden: TT

Toepassing: Zware machines

Oppervlakte: glad

Onderhoud: laag

Vorm: V-blok

Dikte: 6 mm

Self Lube Wear Plates, ook wel bekend als Graphite Plates, zijn een gespecialiseerd product dat is ontworpen voor zware machines.COM en staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur.

De grafietplaat is gemaakt van een combinatie van grafiet en brons, waardoor het een glad oppervlak heeft.vermindering van de noodzaak van voortdurend onderhoud en verzekering van lage onderhoudskosten.

Het ontwerp van de oliegroef van de zelflube slijtageplaten zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het smeermiddel, waardoor optimale prestaties worden gewaarborgd en slijtage op de machines wordt verminderd.Dit verlengt ook de levensduur van de apparatuur, wat tijd en geld bespaart op vervangingen.

Met een dikte van 6 mm zijn deze platen sterk en duurzaam.met een vermogen van meer dan 50 kW.

Naast hun superieure kwaliteit en prestaties hebben de zelflubeerbare slijtageplaten van VIIPLUS.COM een minimum orderhoeveelheid van 500, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bulkorders.De prijs kan ook onderhandeld worden., waardoor ze een kosteneffectieve optie voor bedrijven zijn.

Over het algemeen zijn zelflube slijtageplaten van VIIPLUS.COM een zeer aanbevolen keuze voor zware machines.Ze zijn een waardevolle investering voor elk bedrijf..

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor zelflubeerbare slijtageplaten

Merknaam: VIIPLUS.COM

Modelnummer: BRONZELUBE

Oorsprong: CHINA

Minimale bestelhoeveelheid: 500

Prijs: onderhandelbaar

Verpakkingsgegevens: EXPORT-DOOSSEN

Leveringstermijn: 15-35 werkdagen

Betalingsvoorwaarden: TT

Onderhoud: laag

Temperatuurbereik: -40°C tot 150°C

Oppervlakte: glad

Dikte: 6 mm

Onderdelen: zelflubeer slijtageplaat

Materiaal: CuAl10Fe5Ni5 en CuAl1Ni1Fe1

Eigenschappen: Zelfglijdend met grafiet

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Dank u voor het kiezen van onze zelflubeerbare slijtageplaten.

Verpakking

Onze zelflubeerde slijtplaten zijn zorgvuldig verpakt om schade tijdens het vervoer te voorkomen.De doos wordt vervolgens verzegeld met tape om ervoor te zorgen dat de platen niet bewegen tijdens het verzenden.

Vervoer

Onze producten worden verzonden via betrouwbare transporteurs om tijdige en veilige levering te garanderen.De verzendkosten worden berekend op basis van de bestemming en het gewicht van uw bestelling.

Voor binnenlandse bestellingen binnen de Verenigde Staten, kunt u 3-5 werkdagen voor de levering verwachten.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met een trackingnummer zodat u de voortgang van uw pakket kunt volgen.

Als u vragen of bezwaren heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Wij streven ernaar u uitstekende klantenservice te bieden en willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop..

Dank u nogmaals voor het kiezen van onze Self Lube Wear Plates. We hopen dat ze aan uw verwachtingen voldoen en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te dienen.

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • De merknaam van dit product is VIIPLUS.COM.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is BRONZELUBE.
 • V: Waar wordt dit product geproduceerd?
 • A: Dit product wordt in China vervaardigd.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
 • A: De minimum orderhoeveelheid voor dit product is 500 stuks.
 • V: Is de prijs voor dit product onderhandelbaar?
 • A: Ja, de prijs kan onderhandeld worden, afhankelijk van de orderhoeveelheid en andere factoren.
 • V: Hoe is dit product verpakt?
 • A: Dit product is verpakt in exportkartonnen.
 • V: Wat is de geschatte levertijd voor dit product?
 • A: De geschatte levertijd voor dit product is 15-35 werkdagen.
 • V: Wat zijn de aanvaarde betalingsvoorwaarden voor dit product?
 • A: De aanvaarde betalingsvoorwaarden voor dit product zijn TT (Telegraphic Transfer).