• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Glanz oppervlak Zelflube slijtageplaten met 100 mm lengte en CuZn25AI5Mn4Fe3 materiaal

Place of Origin CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number BRONZELUBE
Minimum Order Quantity 500
Prijs can be negotiated
Packaging Details EXPORT CARTONS
Delivery Time 15-35 BUSINESS DAYS
Payment Terms TT

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Matrrial CuZn25AI5Mn4Fe3 Parts Self Lube Wear Plate
Load Capacity High Standard INW
Thickness 6mm Surface Finish Smooth
Items Wear Products Length 100mm
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Zelfluuwerende slijtageplaten

We presenteren onze Smooth Surface Self-Lube Wear Plates, speciaal ontworpen met een lengte van 100 mm en gemaakt van het hoogwaardige CuZn25Al5Mn4Fe3 materiaal.Deze slijtageplaten zijn een uitstekende keuze voor toepassingen die een duurzaam en wrijvingsbestendige oppervlakte vereisen.

Het gladde oppervlak van deze slijtageplaten zorgt voor een soepele en efficiënte werking, waardoor wrijving en slijtage tot een minimum worden beperkt.het elimineren van de noodzaak van regelmatig smeren en het verminderen van onderhoudsvereisten.

Het materiaal CuZn25Al5Mn4Fe3 dat in de constructie van deze slijtageplaten wordt gebruikt, biedt uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid.het behoud van de prestaties en integriteit in de loop van de tijd.

Met een lengte van 100 mm zijn deze slijtageplaten geschikt voor een breed scala van toepassingen, waaronder machines, apparatuur en industriële processen.een robuuste en betrouwbare oplossing bieden voor slijtagebeveiliging.

Kortom, our Smooth Surface Self-Lube Wear Plates with 100mm length and CuZn25Al5Mn4Fe3 material offer a high-performance and low-maintenance solution for reducing friction and wear in various industrial applications.

Self Lube Wear Plates zijn een soort olievrije schuifplaten die zijn ontworpen om een soepele en efficiënte beweging te bieden in verschillende industriële toepassingen.Deze slijtageplaten bieden superieure sterkte en duurzaamheid om te weerstaan aan zware lasten en harde omgevingen.

Productoverzicht

Zelflube slijtageplaten zijn ontworpen om een soepele en efficiënte beweging te bieden in verschillende industriële toepassingen.Deze slijtplaten zijn gemaakt van hoogwaardige bronsplaat en hebben een gladde oppervlakte afwerking voor optimale prestatiesZe staan bekend om hun zelfglijende eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waar frequent smeren niet mogelijk of gewenst is.

Kenmerken
 • Oppervlakte: glad
 • Buizen: plug-grafietlagers
 • Standaard: INW
 • slijtvastheid: hoog
 • Lange: 100 mm
Voordelen
 • Olievrij: zelflubeerbare slijtplaten vereisen geen extra smering, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waar olie of vet niet kan worden gebruikt.
 • Soepel bewegen: De gladde oppervlakte van deze slijtageplaten zorgt voor een soepele en efficiënte beweging, waardoor wrijving en slijtage op de apparatuur worden verminderd.
 • Hoge slijtvastheid: Deze slijtvaste platen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige bronsplaten en verlengen de levensduur van de apparatuur.
 • Gemakkelijk te installeren: zelflubeerplaten zijn gemakkelijk te installeren en kunnen in verschillende industriële toepassingen worden gebruikt.
Toepassingen

Zelflube slijtageplaten worden vaak gebruikt in de volgende toepassingen:

 • Vervoersystemen
 • Machines en apparatuur
 • Automobiele industrie
 • Verpakkingsindustrie
 • Materialenbehandelingsapparatuur
Conclusies

Zelflube slijtageplaten zijn een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor een soepele en efficiënte beweging in industriële toepassingen.Gemaakt van hoogwaardige bronsplaten met zelfglijende eigenschappen, deze slijtplaten bieden een hoge slijtvastheid en een gemakkelijke installatie.

 

graphite plate

 

Kenmerken:

 • Naam van het product: zelflubeerbare slijtageplaten
 • Vorm: V-blok
 • Dikte: 6 mm
 • Materiaal: CuZn25AI5Mn4Fe3
 • Buizen: plug-grafietlagers
 • Lange: 100 mm
 • Bronzen geleidingsrail
 • Koolstof
 • CuAl10Ni5Fe4
 • Onderhoudsvrij
 

Technische parameters:

Laadcapaciteit Hoog
Dikte 6 mm
Temperatuurbereik -40°C tot 150°C
Vorm V-blok
Artikel 2 Draagbare producten
Bussingen Steekgrafietlagers
Standaard INW
Toepassing Zware machines
Deeltjes Zelfluuwerend slijtageplaatje
Lange 100 mm
Samenstelling CuAl10Ni5Fe4
Aanvullende kenmerken Olievrije schuifplaten
Alternatief materiaal CuAl1Ni5Fe4
 

Toepassingen:

Zelfluuwerende slijtageplaten - VIIPLUS.COM
Essentiële onderdelen voor zware machines
Productbeschrijving

Zelflube slijtplaten, ook wel glijplaten genoemd, zijn essentiële onderdelen voor zware machines die in verschillende industrieën worden gebruikt.Deze platen zijn ontworpen om wrijving en slijtage tussen bewegende onderdelen te verminderenDeze platen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid.een betrouwbare keuze voor zware toepassingen.

Merknaam: VIIPLUS.COM
Modelnummer BRONZELUBE
Plaats van oorsprong China
Minimale bestelhoeveelheid 500
Prijs Kan onderhandeld worden
Verpakking EXPORTBOXEN
Leveringstermijn 15-35 BEDRIJFDAGEN
Betalingsvoorwaarden TT
Materiaal

De zelflube slijtageplaten van VIIPLUS.COM zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals CuZn25AI5Mn4Fe3, CuAl1Ni, CuAl10Fe5Ni5, CuAl10Ni5Fe4, CuSn10Pb10, CuSn12 en CuSn8.Deze materialen staan bekend om hun uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid, zodat uw machines langer kunnen werken.

Temperatuurbereik

De Self Lubbe Wear Plates van VIIPLUS.COM kunnen bestand zijn tegen een temperatuurbereik van -40°C tot 150°C, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen.

Artikel 2

VIIPLUS.COM biedt een breed assortiment slijtageproducten, waaronder zelflubeerbare slijtageplaten, om aan de behoeften van verschillende industrieën en toepassingen te voldoen.

Lagers

Onze zelflube slijtageplaten kunnen ook worden gebruikt als schuifplaat continu gieten voor zware machines. Deze platen fungeren als lagers, het verminderen van wrijving en slijtage tussen bewegende delen,het goed functioneren en de langere levensduur van de machines te verzekeren.

Toepassing

De Self Lubbe Wear Plates van VIIPLUS.COM zijn geschikt voor gebruik in zware machines in verschillende industrieën, zoals mijnbouw, bouw, landbouw en meer.Deze platen zijn ontworpen om hoge belastingen en harde omgevingen te weerstaan, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zware toepassingen.

Waarom VIIPLUS.COM kiezen?
 • Materiaal van hoge kwaliteit voor uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid
 • Een breed assortiment producten om aan de verschillende behoeften van de industrie te voldoen
 • Temperatuurbereik van -40°C tot 150°C voor veelzijdig gebruik
 • Aanpasbaar volgens specifieke vereisten
 • Concurrerende prijzen en flexibele betalingsvoorwaarden
 • Tijdelijke levering binnen 15-35 werkdagen
 • Minimale bestelhoeveelheid van 500 voor bulkorders
 • Verpakkingen van karton voor veilig vervoer
 • Betrouwbare klantenservice voor een probleemloze ervaring
 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor zelflubeerbare slijtageplaten

Merknaam: VIIPLUS.COM

Modelnummer: BRONZELUBE

Oorsprong: CHINA

Minimale bestelhoeveelheid: 500

Prijs: onderhandelbaar

Verpakkingsgegevens: EXPORT-DOOSSEN

Leveringstermijn: 15-35 werkdagen

Betalingsvoorwaarden: TT

Laadcapaciteit: hoog

Buizen: plug-grafietlagers

Materiaal: CuZn25AI5Mn4Fe3

Onderhoud: laag

Lagers: doorlopend gieten van schuifplaten

Sleutelwoorden: Grafietplaat, olievrije plaat, CuAl10Fe5Ni5

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Zelflube slijtageplaten worden zorgvuldig verpakt en verzonden om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.Elk plaatje wordt individueel in beschermend materiaal gewikkeld en in een stevige doos geplaatst om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

We bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, waaronder standaard landvervoer en versnelde verzending.Ons toegewijde verzendteam werkt nauw samen met vertrouwde vervoerders om tijdige levering en goede behandeling van onze producten te garanderen..

Voor internationale bestellingen gebruiken wij gespecialiseerde verpakkingsmaterialen en werken wij samen met ervaren expediteurs om de douaneverklaring en levering soepel te laten verlopen.

Bij Self Lubbe Wear Plates, nemen we veel zorg bij het verpakken en verzenden van onze producten om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen.We streven ernaar onze klanten een probleemloos bestel- en bezorgproces te bieden..

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • De merknaam van dit product is VIIPLUS.COM.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is BRONZELUBE.
 • V: Waar wordt dit product geproduceerd?
 • A: Dit product is vervaardigd in China.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
 • A: De minimum orderhoeveelheid voor dit product is 500 stuks.
 • V: Is de prijs van dit product onderhandelbaar?
 • A: Ja, de prijs van dit product kan onderhandeld worden afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.
 • V: Hoe is dit product verpakt?
 • A: Dit product is verpakt in exportkartonnen om een veilige levering te garanderen.
 • V: Hoe lang is de levertijd voor dit product?
 • A: De levertijd voor dit product is 15-35 werkdagen.
 • V: Wat zijn de aanvaarde betalingsvoorwaarden voor dit product?
 • A: De aanvaarde betalingsvoorwaarden voor dit product zijn TT (telegrafieke overschrijving).