• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Onderhoudsarme DIN 1494 POM-buis met smeerzakken

Place of Origin MADE IN CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number Plain Split POM Bushing Bearing

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Standaard DIN 1494/ISO 3547 Chemische weerstand Uitstekend.
Toepassing Automobiele, elektrische en mechanische apparatuur coëfficiënt van wrijving 0.2-0.3
Eigenschappen Met smeringszakken, laag-Onderhoud Smeltepunt 165-175°C
Elektrische isolatie Uitstekend. Dichtheid 1.41 G/cm3
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Met een thermische geleidbaarheid van 0,25 W/m·K kan dit POM-lager warmte efficiënt van het lageroppervlak overbrengen, waardoor de optimale werktemperatuur gehandhaafd wordt.En met zijn uitstekende chemische weerstand, kunt u erop rekenen dat dit lager bestand is tegen een breed scala aan corrosieve stoffen zonder zijn sterkte of duurzaamheid te verliezen.

Maar dat is nog niet alles, dit POM-lager is ook zeer bestand tegen elektrische stroom, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen waar elektrische isolatie een must is.41 g/cm3, dit lager kan slijtage weerstaan, zelfs onder zware lasten en hoge snelheden.

Dus of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar lager voor gebruik in de automobielindustrie, industrie of andere toepassingen, ons POM Bushing product is de duidelijke keuze.chemische weerstandDeze POM-lagers bieden zeker langdurige prestaties en een betrouwbare service voor de komende jaren.

De DIN 1494 POM (Polyoxymethyleen) bussen, voorzien van smeerzakken, bieden een zeer efficiënte en onderhoudsarme oplossing voor verschillende industriële toepassingen.De inbouw van smeerzakken zorgt voor een consistente en gelijkmatige verdeling van het smeermiddel, waardoor wrijving en slijtage tot een minimum worden beperkt, waardoor de levensduur van de bus wordt verlengd.

POM, ook bekend als acetaal, is een zeer duurzaam en slijtvast materiaal dat uitstekende mechanische eigenschappen vertoont, zoals hoge stijfheid, sterkte en dimensionale stabiliteit.Dit maakt het een ideale keuze voor busjes die nauwkeurige pasvorm en betrouwbare prestaties vereisen.

De norm DIN 1494 zorgt ervoor dat de buizen voldoen aan specifieke afmetingen en toleranties, waardoor compatibiliteit en uitwisselbaarheid met andere onderdelen worden gewaarborgd.met de smeerzakken gekoppeld, vermindert de noodzaak van frequent onderhoud en reparaties aanzienlijk, waardoor het een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing is.

Samengevat biedt de onderhoudsarme DIN 1494 POM-buis met smeerzakken superieure prestaties, duurzaamheid en onderhoudsgemak.een waardevolle aanvulling op elke industriële toepassing die precisie en betrouwbaarheid vereist.

Low Maintenance DIN 1494 POM Bushing With Lubrication Pockets

Kenmerken:

 • Naam van het product: Steel Back POM Bushing Acetaal Harz Composite
 • Gewoon lager
 • Oppervlak: koper-/tin-/zincbeplating
 • Kleur: Wit
 • Eigenschappen:
  • Met smeerzakken
  • Onderhoudsvriendelijk
 • Elektrische isolatie: Uitstekend
 • Chemische weerstand: Uitstekend

Technische parameters:

Eigenschappen Met smeerzakken, weinig onderhoud
Standaard DIN 1494 / ISO 3547
Chemische weerstand Uitstekend.
Warmtegeleidbaarheid 0.25 W/m·K
Beschrijving POM bekleed staal terug gesinterd brons samengesteld vlak lager, staal terug POM Bushing Acetaal hars samengesteld
Smeltepunt 165-175°C
Elektrische isolatie Uitstekend.
Kleur Wit
Dichtheid 1.41 G/cm3
Verlenging bij breuk 25%

Toepassingen:

Een van de belangrijkste toepassingsgebieden van de POM-buis is de industriële sector.waar het een uitstekende slijtvastheid en chemische weerstand biedtHet POM-voer helpt bij het verminderen van wrijving en het verbeteren van de prestaties, waardoor het een topkeuze is voor gebruik in productie- en verwerkingsinstallaties.

Een ander veel voorkomend scenario waar de POM Bushing nuttig is, is in de automobielindustrie.waar het geluid en trillingen kan verminderenDe hoge treksterkte maakt het ook geschikt voor gebruik in ophangsystemen.

De POM-buis is ook geschikt voor gebruik in de bouwindustrie.zoals betonnen malen en vormenHet vermogen om hoge temperaturen te weerstaan maakt het ook ideaal voor gebruik in hete omgevingen, zoals bij ovens en ovens.

Over het algemeen is de POM Bushing een veelzijdig product dat kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen.Het is een betrouwbare en duurzame keuze voor elk project.Met een dichtheid van 1,41 G/cm3 is dit POM beklede metaal composiet plain bearing zeker aan uw behoeften tegemoet.

Aanpassing:

VIIPLUS.COM biedt Product Customization Services voor de Plain Split POM Bushing Bearing, gemaakt van Steel Back Sintered Bronze en POM Bushing Composite.Onze producten zijn gemaakt in China en hebben een treksterkte van 70 MPa.Het smeltpunt van onze POM-buizen ligt tussen 165-175°C, waardoor ze zeer duurzaam en hittebestendig zijn.onze Plain Split Bearing heeft uitstekende elektrische isolatie eigenschappen en een dichtheid van 1Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze aanpasbare POM Bushing oplossingen!

Ondersteuning en diensten:

Het POM Bushing product wordt geleverd met technische ondersteuning en diensten om klanttevredenheid te garanderen.en probleemoplossingDaarnaast bieden wij reparatie- en vervangingsdiensten aan voor eventuele defecte of beschadigde producten.Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten een naadloze ervaring hebben met onze producten en vertrouwen hebben in hun prestaties.