China brons gleitlager fabrikant

CuZn25AI5Mn4Fe3 Grafiet Gestopte Bronsringen voor Mijn die Materiaal exploiteren

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ringsfabrikant
Merknaam: REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering: ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer: LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details: Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd: 10~20 het werkdagen
Betalingscondities: TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen: STANDAARDtolerantieringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Brons +Graphite, aluminium-Brons met Stevig Smeermiddel, CuZn25AI5Mn4Fe3 Modelnummer: Cilinderlagers, Cilinderlagers met Flens
Functie: Zelfsmering Smering: Grafiet
Toepassing: indirecte lading maar hogere temperatuur en voorwaarde met indirecte lopende snelheid enz. Type: flens/koker/wasmachine

Productomschrijving

De Producten van de bronsring die aan orde van China worden gemaakt. Uw specialist voor bronsringen. Word vandaag een vrij citaat! Weerstand op hoge temperatuur. Onze Bronsringen worden machinaal bewerkt van Ononderbroken Gegoten barvoorraad. Afhankelijk van het geselecteerde type van Ring, worden zij aangeboden in Dragende het Brons (SAE 660) Ring van C93200, C95400-de Ringen van het Aluminiumbrons & C86300-de Ring van het Mangaanbrons voor superieure kwaliteit en prestaties. Onze standaard dragende lijnen kenmerken metrische & duimgrootte die in voorraad wordt gedragen. Deze normen verstrekken overal verkrijgbare economie voor de meeste toepassingen, en kunnen gemakkelijk resized, die of graphited olie wordt gegroeft om aan speciale vereisten te voldoen.

 

Kokerlager, Flenslager & Duwwasmachine. Elk type is beschikbaar als Gegroefte Vlakte, Olie of Vet en Gestopt Grafiet.

 

Stevige van het Bronslagers van de Brons Metaalcuzn25ai5mn4fe3 Stop Grafiet Gegoten Stevige het Bronssmering

 

Het stevige het Brons van Brons Metaal Zelfsmerende Lagers nCast Dragen met Grafietstoppen

 

Materiaal: CuZn25AI5Mn4Fe3

Het messing met hoge weerstand, chemische formule is ZCuZn25Al6Fe3Mn3, zijn de mechanische eigenschappen zinkinhoud zijn verschillend, zijn de mechanische eigenschappen niet hetzelfde, hebben de eigenschappen van de drukverwerking goede plasticiteit, kunnen koude en hete verwerking weerstaan.
De legeringen die uit meer dan twee elementen bestaan worden genoemd speciaal messing. Zoals aluminium, lood, tin, mangaan, nikkel, ijzer, silicium dat uit koperlegering wordt samengesteld, het messing is met hoge weerstand één van hen. Het messing met hoge weerstand heeft sterke slijtageweerstand, messing met hoge weerstand met hoge weerstand, hardheid, sterke weerstand tegen chemische corrosie. Zijn de ook snijdende mechanische eigenschappen zeer superieur. Het messing met hoge weerstand wordt vaak gemaakt in de productie van plaat, strook, bar, pijp, die delen etc. gieten.
Chemische samenstelling
De chemische formule van messing met hoge weerstand is ZCuZn25Al6Fe3Mn3, bevattend over 65%-koper en 24%-zink. Het aluminium verbetert de sterkte, de hardheid en de corrosieweerstand van messing. Er zijn drie soorten microstructuur van messing bij kamertemperatuur: messing die minder dan 35%-zink bevatten.
Druk werkend bezit
Het messing met hoge weerstand heeft goede plasticiteit, kan koude en hete verwerking weerstaan, maar in smeedstuk en andere hete verwerking gemakkelijk middelgrote temperatuurbroosheid te lijken, varieert de specifieke temperatuurwaaier met de inhoud van Zn, over het algemeen tussen 200 ~ 700℃.Therefore, zou de thermische verwerkingstemperatuur hoger moeten zijn dan 700℃.
Mechanische eigenschappen van
De mechanische eigenschappen van messing met hoge weerstand variëren met hun zinkinhoud. Voor stevig messing, B en verhoging met de verhoging van zinkinhoud. Daarom heeft de legering die van het koperzink meer dan 45%-zink bevatten geen praktische waarde. Standaardmessings brinell HB met hoge weerstand > 200, samenpersende sterkte > 600MPa, verlenging > 10%.
Toepassingsgebied
Colliers de messingstoepassing is zeer ruim, het afgietsel dat van het dragen wordt gemaakt en ringend, moet binnenlands hoofdzakelijk nu gemaakt van messing met hoge weerstand voor olievrije lagers van de matrijs de stevige smering (hierna worden doorverwezen die naar aangezien het vaste lichaam het dragen) opsmukt, de sterkte van messingsgao Ligao als matrijs, en ingebedde radiale geschikte ordelijke cilindrische polymeervuller voor wrijvingmaterialen (algemeen grafiet, molybdeenbisulfide, ptfe, zoals oliesmeermiddel) gebruiken, ligt zijn superioriteit in zijn gemaakt van koperlegering en het niet-metalen antifrictiemateriaal heeft de respectieve bijkomende voordelen, niet alleen heeft hoge lagercapaciteit, en de onderbreking door de grenzen van over het algemeen hangt van de dragende het vetsmering van de oliefilm af, bereikt geen Oliesmering, de ingebedde stevige smering is gemakkelijk om de smeringsfilm te vormen, die zeer de wrijving en slijtageprestaties verbetert, en is stabiel, betrouwbaar en rendabel. Vergeleken met samenstellings olievrij lager, heeft het de voordelen van goede bewerkbaarheid, hoge precisie, sterke lagercapaciteit en goede slijtageweerstand. De zelfsmerende gids van de gidsstruik kan op vele gebieden zoals worden gebruikt: de techniekmachines verbinden, zoals graafwerktuig, mijnbouwschraper, de de de roterende boor, de concrete pompvrachtwagen, machine van de rotsboor, het hijstoestel, de havenkranen, enz., en de metallurgische machines gietende machines, machines van de watermilieubescherming, de vervoersmachines, de walserij, machine van de flessen de blazende machine geblazen film, injectie het vormen machine het dwars het vastklemmen verschil, het bandvulcaniseerapparaat, de aanhangwagenevenwichtsbalk, de vacuümschakelaar, enz.

 

Structuurkenmerken en Toepassingen
Vsb-50 het stevige Smerende Lager wordt veroorzaakt door messing te versterken dat goede fysieke prestaties en goed vermogen voor het gieten heeft. Wat meer, het messingsmateriaal is heeft vrij goede anti-erosion abitity in lucht, zoet water en zeewater. De oppervlakte wordt regelmatig en fijn machinaal bewerkt met contactdozen waarin het bijzondere stevige smeermiddel wordt gevuld. Het product wordt wijd gebruikt op opeenvolgende gietende en rollende machines, mijn-exploiterend materiaal, schepen, stoommotor, enz.

De stevige Ringen van het Bronslagers van het Smeermiddel Gietende Aluminium

KENMERKEN
met Stevige Grafietsmering. Diverse materiële specificaties, de standaard en speciale vormen zijn ook beschikbaar
  Stevige smerende lagers
1. Mei-het werk zonder enige ol voor langdurig
2. Uiterst hoge ladingscapaciteit, goede anti-wear en lagere wrijving
3. Bijzonder aangewezen voor lading met lage snelheid en hoge
4. Geschikt om te vergelden, schommeling of intermitterende motie waar de oliefilm moeilijk om is worden gevormd
5. Goede chemische bestand en anticorrosieve kenmerken
6. Kan b€ die in brede waaier van temperatuur van -40℃-+300℃ wordt gebruikt

STRUSTURE

Het STEVIGE materiaal van SMEERMIDDEL GLIJDENDE LAGERS wordt gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale stevige ingebedde smeermiddelen. Het onedele metaal weerstaat hoge lading en de stevige smeermiddelen verstrekken zelfsmering. Het lager toont uitstekende prestaties zonder pre-smering in de omstandigheden van extreme hoogte - lage temperatuur met met lage snelheid. Dit materiaal verstrekt een onderhoud-vrije dragende oplossing, in het bijzonder voor hoge lading, intermitterend van oscillerende motie.

TECHNISCHE GEGEVENS

 

Rang

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥210

≥70

≥150

≥75

≥235

Treksterkte

≥750

≥250

≥500

≥270

≥800

Opbrengststerkte

≥450

≥90

≥260

≥150

≥450

Verlenging

≥12

≥13

≥10

≥5

≥8

Coëfficiënteno lineaire uitbreiding

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.9×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+300℃

Max.dynamic lading

100

60

50

70

120

(Droge) Max.speed

15

10

20

10

15

N/mm ² *m/s (Smering)

200

60

60

80

200

Compressiemisvorming

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

 

Chemische Samenstellingen

Product nr.

Chemische Samenstellingen

Vsb-50

Cu

Zn

Al

Fe

Mn

Si

Ni

Sn

Pb

60~66

22~28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5~5.0

<0>

<0>

<0>

<0>

 BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen 
De dragende vormen maakten aan orde: de standaardvormen in speciale afmetingen, duwwasmachines, voorzagen duwwasmachines, helft-lagers, speciale vormen die door het stempelen of diepe tekening, aangepaste dragende ontwerpen worden verkregen van een flens
 

TYPISCHE TOEPASSINGEN

 

Dit soort lager kan onder droge, op hoge temperatuur, hoge druk, correderende stof, water of andere chemische milieu's worden toegepast wanneer geen olieblik wordt geïntroduceerd. Het wordt wijd gebruikt in automobielproductenlijn, watertechniek, dampoort, de plastic industrieën, opeenvolgende gietende machines, staalrollen in de metallurgieindustrie, minerale machines, schepen, turbogenerators, hydraulische turbines en injectie het vormen worden de machines… Producten wijd etc. gebruikt in ononderbroken afgietselmachines, mijnmachines, schepen, gasturbines. Het hydraulische Cilinder het Gieten Bronsflens Dragen met Stevig Smeermiddel

  • De Dragende Technologieën van China

  • Uw erkende mondiale partner voor het glijden dragende toepassingen. 

  • Het samenwerken om oplossingen voor de meest veeleisende dragende toepassingen tot stand te brengen.

KLANTENgrootte

 

BEGIN UW PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn