China brons gleitlager fabrikant

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker PTFE ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Roestvrij staal 316 met PTFE-STOF, Klepstruiken Type: De cilindrische struiken van het mangaanbrons, tinbrons van een flens voorzien struiken, de struiken
Haven: Shanghai Hoofdfunctie: Zelfsmerende lagers
Kwaliteit: Gelijkaardig sankyo oilless lager, de ringen van het daidometaal Catalogus: Beschikbaar
Toepassing: Bush-Olie en Gasklep Eigenschap: Corrosieweerstand

Productomschrijving

Kokerringen

 
Van de de Fabrieksdouane van kokerringen van de Struiken Metrische Duidelijke Dragende Oplossingen maakten de Cilindrische Duidelijke Dragende standaarddimensies aan orde: van een flens voorzien duwwasmachines, aangepast trekkend ringen concurrerend geprijst versus het Glijden ringenpap PAF P10 P20 PTFE/POM het GEMAKKELIJKE INSTALLATION.Wrapped samengestelde het glijden dragen, tin-geplateerde INOX-roestvrij staal316/ptfe stof, onderhoud-Vrij DIN 1494/ISO 3547: De Schacht die van de klepstam de Leverancier van China voor Cilindervlakte ringen die online dragen

Assemblage & het Speciale brons van het het lager ptfe staal van Productie Glijdende Dragende Roestvrije zelfsmerende duidelijke lagers zelfsmerende drie lagen geen het verdelen. Zich specialiseert in ringenoplossingen voor klep, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen, de chemische industrieën & pijpleidings industriële componenten. SS316 de glijdende lagers zijn olie-bestand, zuurvast, alkali-bestand en zout-water-bestand. Terwijl, de PTFE-oppervlakte het glijden laag loodvrij is, betekenend dat dit type van lager voor toepassingen in de voedselindustrie, voor alkali-stroom meetinstrumenten, in farmaceutische machines, drukmachines, in chemische techniek en in de verschepende industrie kan worden gebruikt. De samengestelde lagers worden wijd in alle gangen van het leven wegens hun slijtageweerstand en wrijvingkenmerken met hoge weerstand, uitstekende, en de capaciteit gebruikt om zonder externe smering te werken. Hebben de samengestelde lagers van de vezelstof ptfe met de meest efficiënte wrijvingeigenschappen gladheid en bewerkbaarheids samengestelde dragende ontwerpen geschikt voor actieve toepassingen verbeterd.

Het roestvrij staallager & de Ringen Online Catalogbushings catalogcontains detailleerden specificaties en groottetypes modellen voor verschillende ringencategorieën. (DUIDELIJKE LAGERScatalogus) DE GLIJDENDE RINGEN VAN DE LAGERSkoker & DUWwasmachine S…

Zelfsmerende Lagersgebieden van gebruik

 

Wijd gebruikt in hydraulische pneumatische, de industrie van de smeedstukwerktuigmachine, plastiekenmachines, opheffende vervoersmachines, havenmachines, bureau, gymnastiekmachines, textielmachines, voedselpakketten, het vullen machines, chemische machines, druk en verpakking, document machines maken, auto, spoorwegvoertuig, de scheepsbouwindustrie, machines, metallurgische machines, techniekmachines, enz. die

 

De duidelijke lagers zijn ingekapselde glijdende die lagers van drie-laag een samenstelling worden gemaakt uit een laag koolstofstaal of roestvrij staalstrook wordt veroorzaakt, een sinteren- poreuze die bronslaag en een oppervlakte het glijden laag van PTFE en Pb (lood) wordt gemaakt. Dit type van lager heeft een lage wrijvingcoëfficiënt en een bescherming tegen slijtage en een corrosie, en kan zonder olie worden gebruikt. De lage productiekosten en top-of-the-range technische stichtingen betekenen dat deze lagers in een verscheidenheid van verschillende soorten het glijden toepassingen, zoals in textiel productiemachines, hydraulische systemen en automobielmachines evenals landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

 

Zelfsmerend lager, het Stevige smeermiddelen ingebedde dragen, Poreus lager, Gesinterde olie het dragen bevatten, Nokkeneenheden, oilless lagers, Ltd, BushingsTolerance en afmeting die van schacht ringen. Wij hopen dit van hulp in uw dagelijks werk zal zijn. Als u hulp nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te roepen of te contacteren.

 

VIIPLUS gemaakt in China bied een roestvrij staalsubstraat aan en zijn onder de het presteren samengestelde lagers.

 

Wij manafacturewaaier van van PTFE voerden verpakt de ringenroestvrij staal 316 van de lagerskoker

 

Als u technische ondersteuning van een ingenieur hebt, te laten gelieve ons het type van ringenvlakte kennen die u vereisen dragen, het ringenmateriaal, de grootte, de code, de waaier van de rings werkende temperatuur, en de toepassing. Wij zullen u helpen de meest geschikte klepringen kiezen.

Standaard of metrische afmeting van roestvrij staal de Samengestelde Ringen

De ringen, of de duidelijke lagers, werken met glijdende motie tussen de bewegende oppervlakten. De ringen worden geselecteerd gebaseerd op de roterende snelheid en de toegepaste lading. De meeste ringen vereisen geen extra smering om te werken.

- Cilindrische struiken

- Van een flens voorzien struiken

- Glijdende platen

- Duwwasmachines

- Van een flens voorzien wasmachines

Roestvrij staalring voor Langere Slijtage wordt versterkt die

Gleitlager, neemt permanent het product kenmerkend van laag-slijtage het glijden op.

Dit is milieuvriendelijk, roestvrij staal 316 ringenmateriaal. De voering van de lageroppervlakte is een mengselstof en een speciale vuller op een roestvrij staal 316 die met uitstekende corrosieweerstand steunen. Het kan voor lichtgewicht, compacte lagers worden gebruikt, en heeft goede het glijden kenmerken toe te schrijven aan de lagers van het stoffengilde, de speciale vuller, de sterkte van de metaal materiële en dimensionale stabiliteit.

VIIPLUS roestvrij staal 316 het glijden Beaing & het Ringen | De wrijvingsleeroplossing

Het ptfe-brons poeder-staal is wijd gebruikt een drie-laag zelfsmerend dragend materiaal met goede antifrictie en anti-wear.

Productie en toepassing van duwlager, en gidslager van gevulde PTFE in vele zelfsmerende dragende oplossingen wordt gemaakt die.

De tribological eigenschappen van het PTFE-Ingebedde dragende materiaal van het tinbrons werden bestudeerd gebruikend een speld-op-schijf wrijving en slijtagemeetapparaat.

Kwaliteitsbrons Gleitlager & Fabrikant van Polymeer de Duidelijke Lagers

 

De Toepassing van Planinlagers


Alle interne zelfsmerende lagers van de klep glijden lagers, het gehele materiaal het gebruik van koolstofstaalptfe voering.

Lage de Stamring van de Wrijvingklep | De eerste Bron voor Cilindervlakte die online dragen

 

De Behoeftehulp die van Vleugelklepringen rangschikken uw klepringen?

 

De eerste Bron voor de Online Ringen van Bronsringen voor Olie & Gas de Eindoplossingen van het Olieveldlagers van Gebiedsapparaten
Wij veroorzaken lager van roestvrij staal 316 wordt gemaakt die. Kenmerken van weerstand met hoge weerstand, slijtage, corrosieweerstand, en corrosieweerstand enz. De zelfsmerende lagers worden gekozen voor het eisen van olie en gastoepassingen die slijtageweerstand vereisen en de ringendienstenaanbod van de klepinstelmechanismen Solutions.Our voor de het eisen olie en gastoepassingen wordt gekozen die druk, temperatuur, stroom, niveau, de vloeibare analytische, en metingen van het klepinstelmechanisme vereisen.

 

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker PTFE ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

De duidelijke Lagers en van het de Cilinderstaal van de Stamring Klep Bush

Olie en Gas Geweven Stoffenroestvrij staal 316 Struiken

Klepstruiken | Vsb-36

 • De Ringen van controlekleppen

  De Kleppenringen van de messenpoort

  De Ringen van luchtkleppen

  Kokerringen

  De Ringen van poortkleppen

  Ringen & Toebehoren

Duidelijke Dragende Productversies

Olie en Gas de Toepassing van Roestvrij staallagers

 1. De cilinderactuator van de stamring

 2. Vlindertype klep

 3. Het Lager van de kleptuimelschakelaar

 4. De Ring van de oliepomp

Duidelijke Lagers & Ringenkenmerken

 

Het ringen van dia dragende ringen, oilless vlakte die Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC dragen

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.
Vsb-36 het ringen van Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC 

 

Het is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.

 

Duidelijke Lagers Strusture

 

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker PTFE ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

Max. lading

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Smering

>1m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-50℃~+250℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

Basisvoordelen van Roestvrij staal 316 stoffenringen

 • Heb een hoger laadvermogen.

 • Op hoge temperatuur.

 • Het langere leven.

 •  Lage Wrijving Geweven Stof Oilless die TEX TEX dragen die, Aangepaste Ring, Vezel Bush ringen

 

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof 

 

Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede die lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart.

Stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

 

Typische Toepassingen

 

VIIPLUS het lager is een belangrijke zelfsmerende dragende fabrikant en een leverancier in China. Wij zijn hoogst bekwaam in de productie van diverse zelfsmerende lagers, struiken, en de glijdende blokken, enz. Onze hoofdproductcatalogus omvat nu het oilless zelfsmerende lager, samengesteld lager, koperlager, verpakt bronslager, bimetaallager, thermoplastische struiken, en meer. Al onze producten worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties en lage prijs. Zij zijn zeer populair en wijd toepasselijk in de verschillende industrieën met inbegrip van de auto, werktuigmachines, vormen, metallurgische machines, mijnmachines, textielmachines, die machines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, injectie het vormen machines, voedselmachines, havens, mariene machines, en de landbouw en bosbouwmachines, enz. hijsen.

Laag wrijving geweven stoffen oilless lager vsb-36 wordt TEX wijd gebruikt in productielijnen op hoge temperatuur, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen en de chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware laag en kan geen gelegenheid enz. bijtanken.

 

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker PTFE ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

Innovatie

 

Ontdek het innovatieve proces dat ons een stap vooruit houdt.

Certificaten

Het Weergeven en downloadt onze globale certificaten.

Gedreven kwaliteit

De kwaliteit en de milieueerbied zijn essentieel aan onze kernwaarden.

Levertijd

Wij zijn geëngageerd aan op tijd levering.

Team van Deskundigen

Lees gesprekken met onze deskundigen aangezien zij hun ervaringen delen.

 

 

 

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

http://www.bronzegleitlager.com

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn