China brons gleitlager fabrikant

Lage van het Polymeer Duidelijke Lagers van de Wrijving Luchtlift Openlucht de Corrosieweerstand

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: OP KOOLSTOF-GEBASEERD NON-OIL GESMEERDE LAGERS Poort: FOB Shanghai
Functie: Kleine coëfficiënt van wrijving, slijtvaste, anti - correderende stof en niet - oliesmering Type: Rol, Koker, het Glijden, samengestelde ring, duwwasmachine

Productomschrijving

Lucht de Weerstand van de de Lagers Goede die Slijtage van het Liftbrons Struiken koolstof-Gebaseerde Zelfsmerende & Corrosieresistance.viiplus RINGEN IN CHINA worden GEMAAKT

Het glijden van Lagers biedt een verscheidenheid van metaalringen met inbegrip van messingsringen, staalring, & bronsringen aan. Als u weet reeds welk type van metaalring voor uw toepassing juist is, kunt u snel aan het hieronder voor meer informatie navigeren:

OVERZICHT

Multi-layer samenstellings olievrij lager
Het rolt het dragen met staalplaat als matrijs, gesinterd sferisch bronspoeder in midden en gerolde PTFE en lood op de oppervlakte. Het heeft de kenmerken van kleine wrijvingcoëfficiënt, goede slijtageweerstand, corrosieweerstand en geen oliesmering.
Het gebruiken van dit product kan de kosten drukken, het mechanische volume verminderen, het fenomeen vermijden van schacht het bijten en het mechanische lawaai en andere voordelen verminderen. De producten zijn wijd gebruikt in diverse mechanische glijdende delen, zoals drukpersen, liften, textielmachines, tabaksmachines, geschiktheidsmateriaal, hydraulische vrachtwagens, micromotors, solenoïdekleppen, auto's, motorfietsen en huishoudenmachines.

 

Lage van het Polymeer Duidelijke Lagers van de Wrijving Luchtlift Openlucht de Corrosieweerstand

 

BESCHRIJVING

 

Het Oillesslager is een nieuw type van het dragen dat de kenmerken van zowel metaallager als oilless lager heeft.

 

Een luchtdielift, ook als een kabelwagen wordt bekend, is een middel van kabelvervoer waarin de cabines, de auto's, de gondels of de open stoelen boven de grond door middel van één of meerdere kabels worden vervoerd. De luchtliftsystemen zijn vaak aangewend in luchthaven, bergachtig grondgebied waar de wegen zijn vrij moeilijk te bouwen en te gebruiken, en uitgebreid gebruik in mijnbouw gezien. De luchtliftsystemen zijn vrij gemakkelijk zich te bewegen, en zijn en gebruikt om rivieren en ravijnen te kruisen. In recentere tijden, de kosteneffectiviteit

 

Technologie. Gegevens

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Max.speed

Het droge lopen

0.08~0.20

Zeer met lage snelheid

140N/mm2

Hydrodynamicoperation

0.02~0.08

Rotatingoscillating

60N/mm2

Frictioncoefficient

Droog

2m/s

 

Hydrodynamisch

>2m/s

 

Max. PVdryrunning)

Kort-Termoperation

3.6N/mm2*m/3

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m*K) - 1

 

Continuousoperation

1.8N/mm2*m/3

 

PV hydrodynamisch max.

-195℃~+280℃

Coëfficiënt van thermalexpansion

11*10-6*K-1

 

 

 

DETAILvertoning

 

Duidelijke Lagersvoordelen


De voordelen van olievrije lagers zijn goed - het geweten.
Het Oillesslager is een nieuw type van het dragen dat de kenmerken van zowel metaallager als oilless lager heeft.
Het heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur, sterke zelfsmerende capaciteit, enz., vooral is het glijdende lager geschikt voor zware of lading die, met lage snelheid, enz. vergeldt oscilleert, die moeilijk is om oliefilm te smeren en te vormen, en is niet bang van water en andere zure corrosie en erosie. Het wordt over het algemeen gerapporteerd door gebruikers dat het ingebedde lager niet alleen olie en energie bespaart, maar ook heeft een langer beroepsleven dan het gewone het glijden dragen.
Oilless die het product draagt is gebaseerd op staalplaat als matrijs, middenlaag gesinterd sferisch bronspoeder, oppervlakte rollend polytetrafluoroethylene en loodmengsel. Het heeft de kenmerken van kleine wrijvingcoëfficiënt, slijtageweerstand en corrosieweerstand, olievrije zelfsmering en lange levensduur, kan het de kosten drukken, het lawaai verminderen, het plakken en het glijden verhinderen.

 

 

 

Structuur


1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is thecontact oppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partidesof thePTFE laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren tocreate een stevige smeermiddelfilm, die de schacht met een laag bedekt.

2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

 

 

TOEPASSING

 

Drukpers, lift, textielmachine, tabaksmachine, geschiktheidsmateriaal, hydraulische vrachtwagen, micromotor, solenoïdeklep, auto, motorfiets en huismachines.

 

ONTDEK MEER

 

Lagerskwesties die aandacht vergen


Één, zou de schacht, schachtshell het koppelen oppervlakte moeten bepalen of er buil, buil, enz. zijn.
Hetzij schuurt het stof of de vorm zijn in bijlage aan de oppervlakte van de lagerhuisvesting.
Ten derde, hoewel de lichte buil is, moet het uisteeksel etc., als heeft de olieslijpsteen of het fijne schuurpapier verwijderen.
Vier, zouden om de oppervlakte van de schacht en schachtshell te vermijden met een kleine hoeveelheid smeerolie moeten worden gewreven. Om het lager op de schacht te installeren, pas kracht op de binnenring toe; om het lager op de lagerhuisvesting te installeren, pas kracht op de buitenring toe. Om kracht in het lager toe te passen, ben zeker om aandacht te besteden om de kracht verticaal te maken en eenvormige beneden, afbuiging zal de dragende verwonding maken. Daartoe, probeer absoluut vermijden wijd speel.
Vijf, de hardheid van het lager, wegens het oververhitten en verminderen de zorg, daarom, moeten niet 100 graden overschrijden. Op dit ogenblik, moet het lager met staaldraad worden opgeschort, of geplaatst op de draadlijn, plaatst de steunplaat, niet bij de bodem van de groef. Wanneer het lager de gewenste temperatuur (onder 100 graden) bereikt, zou het uit de groef moeten worden genomen onmiddellijk en snel gezet in de schacht. Het lager zal met de temperatuurdaling aangaan. Soms zal er een hiaat tussen de schachtschouder en het dragende eindgezicht zijn.
Zes, de olievrije dragende lagerpal en de verbindingsplaat kunnen ook absoluut geen kracht toepassen. De installatiemethode van hamer en koker wordt algemeen gebruikt, omdat het het lager, zo niet direct klopt zal beschadigen. Zorg ervoor de koker in het midden wordt opgenomen en binnen geklopt, zoals getoond. De hamer zou zacht moeten worden geslagen. In de mechanische structuur, zijn de binnen en buitenringen strakke pasvorm, zouden moeten plaat gebruiken, ervoor zorgen dat de kracht kan worden toegevoegd aan de binnen en buitenringsdruk in.
Als slechts in de binnenringsdruk, de kracht door de bal en de druk in de buitenring zal zijn, daarom, een litteken op de spooroppervlakte zal veroorzaken. De lagers met grote tolerantie op de schacht installeren die, die de lagers verwarmt aan 80-90 graden en de binnendiameter in schone olie uitbreidt wordt wijd goedgekeurd.

 

OOK BEKEKEN KLANTEN

 

H O T P R O D U C T S

HULP & STEUN

VRIJE KNOOPsteekproeven

CONTACT DE V.S.

VOLG DE V.S.

 

Lage van het Polymeer Duidelijke Lagers van de Wrijving Luchtlift Openlucht de Corrosieweerstand

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn