China brons gleitlager fabrikant

De Kokerstruiken van de lichaamsgeschiktheid & Zelfsmerende lagers die de Transportbandstruiken in werking stellen van de Machineriem

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plating: Tin of koper
kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers Type: Struiken, Kraagstruiken, Wasmachines, Stroken of Speciale Ontwerpen
formaat: Standaard Beschikbare Grootte Toepassing: Lopend machine, geschiktheids & vermaakmateriaal.

Productomschrijving

Het geschiktheidsmateriaal, als zelfsmerend lager met lichte, goedkope en onderhoud-vrije eigenschappen, wordt het wijd gebruikt in diverse types van geschiktheid en vermaakmateriaal.

Wegens zijn lichtgewicht, lage kosten en onderhoud-vrije, zelf-gesmeerde lagers wijd worden gebruikt in allerlei geschiktheid en vermaakmateriaal. metaal-Polymeer Antifrictie Duidelijke Lagers zelfsmerende Lagers Cilindrische PTFE voor riemtransportband.

Interpreteer de vaardigheidstransformatie van de transportbandring & Lagers van de voedselriemDe Kokerstruiken van de lichaamsgeschiktheid & Zelfsmerende lagers die de Transportbandstruiken in werking stellen van de Machineriem
Verwacht de de landbouwproducten diepe verwerkende industrie van China aan vervoersnetwerkriem niet alleen hoeveelheid, de riem van het roestvrij staalnetwerk en meer steile droge het lager steile functie van het technologiewater, kwaliteit. Dit wijst op een heldere manier voor de ontwikkeling van het vervoersnetwerk van China en de riemindustrie.
De plastic lagerzetel is onontbeerlijk in de transmissie van het vervoermachines van de voedselriem en kunnen de materiaal belangrijke componenten, in de productie en vervoerverrichtingen de beter voorwaartse macht van de vervoersmateriaaltransmissie zijn, en dan een rol spelen in het verminderen van energieverbruik. Tijdens de ontwikkeling van moderne het glijden dragende technologie en vaardigheden, om tot de dragende zetel zeer goede voorwaartse dragende capaciteit te maken, heeft China vrij uitstekende innovatie in termen van de functie en het materiaal van de dragende zetel, en goedgekeurde techniekplastieken gemaakt om de dragende zetel te maken. De plastic lagers zijn getest om stijver en stijf te zijn dan staallagers, zodat worden zij gebruikt in verschillende types van de transportbanden van de voedselriem.
De toebehoren van de riemtransportband worden gebruikt aan veranderlijke behoeften
Lage machtsconsumptie van de toebehoren van de riemtransportband. Aangezien er geen relatieve beweging tussen het materiaal en de leveringsriem is, niet alleen is de verrichtingsweerstand klein, maar ook zijn de slijtage en de breuk van de lading klein, is de opbrengst hoog. Al deze zijn voordelig om productiekost te verminderen.
De toebehoren van de riemtransportband vervoeren lijn gebruikelijke sterk en actief. De lengte van lijn samengesteld lager hangt van de behoefte af. Het kan zo kort zijn zoals een paar meters en zolang meer dan 10km.They in kleine tunnels of over de storingen van het grondverkeer en risicogebieden kan worden geïnstalleerd.
De toebehoren van de riemtransportband kunnen zeer flexibel zijn om materiaal van één of meerdere punten afhankelijk van de vaardigheidsstroom te ontvangen. Het kan ook aan veelvoudige punten of secties worden gelost. De toebehoren van de riemtransportband worden een primaire vervoerboomstam wanneer zij samen op verscheidene punten aan de riemvoeder (zoals de transportbandtoebehoren onder de steenkoolbak van de installatie van de steenkoolvoorbereiding) of langs de toebehoren van de riemtransportband op om het even welk punt in de lengterichting van eenvormig het voeden materiaal worden geleverd.
De toebehoren van de riemtransportband kunnen worden gebruikt om materialen in de rijweg onder de stapel van de steenkoolyard op te nemen en, wanneer nodig, mengen verschillende materialen van verschillende stapels. De materialen kunnen eenvoudig van het toebehorenhoofd van de transportband worden leeggemaakt, of kunnen op om het even welk punt in de lengterichting van de transportband door het ploegtype het leegmaken apparaat of door de bewegende het leegmaken vrachtwagen worden leeggemaakt. Volgens de behoeften van vervoersvaardigheden, kan het één enkele eenheid, of meer dan één reeks van vervoersmateriaal of ander vervoersmateriaal zijn om een horizontaal of schuin vervoersysteem te vormen om aan de behoeften van verschillende types van verrichtingslijnen te voldoen.
Huidige ontwikkeling van plastic huisvesting voor de transportband van de voedselriem
Van de leveringsmachines van de voedselriem zijn de traditionele plastic lagers gebaseerd op één enkele techniekkunststof. Over de jaren, het gebruik van gewoonten van een bredere waaier van de planning van behoeften, vooral voedsel, moet de geneeskunde, dranken en andere verrichtingen op het productiemilieu, materiaalbetrouwbaarheid, de macht van de materiaalverrichting blijven vooruitgaan, spelen een verscheidenheid van samengestelde plastic lagerzetels een meer en meer belangrijke rol.
De plastic lagerbasis door samengestelde vezelvuller toe te voegen, kan hoge samenpersende weerstand bereiken, hittebestendigheid en de kruipenweerstand, samengestelde vezel zelf heeft uitstekende weerstandsfunctie; Deelnemend aan stevig vet, wordt de geselecteerde constituerende materiële en samengestelde vezel gecombineerd helpen weerstand verminderen. De plastic lagerhuisvesting heeft uitstekende weerstandsfunctie, maar ook heeft hoge precisie, laag thermische uitbreidingstarief, het lage tarief van de waterabsorptie, hoge samenpersende spanning, de hoogwaardige kenmerken van de kruipenweerstand.
Het de productiemateriaal van de plastic lagerzetel, als nieuw type van hoogte - moleculair materiaal, de weerstandscoëfficiënt is klein, van het bezit van het slijtageverlies, de productiemateriaal van de plastic lagerzetel dan de gebruikelijke meer slijtvaste koolstofstaal materiële dragende zetel, maar ook heeft de kenmerken van zelfsmering.
De voorwaarde van zelf-gladheid is dat de samenhang tussen molecules klein zou moeten zijn, worden de atomen in de moleculaire structuur symmetically geplaatst, andere smeringsfuncties en smeringsvoorwaarden. Hoge de verhouding van de de oppervlaktesterkte van de plastic lagerzetel en zeer de smering, fundamenteel lijken geen spanning, met uitstekende zelfsmeringsfunctie en de lage weerstandscoëfficiënt, op basis van het aanhangen de traditionele voordelen van plastic lagerzetel, kan in productieverrichtingen worden gebruikt in vergelijking met boete of hoge snelheidsverrichting van de vervoerverrichting.
De plastic lagers kunnen goed in alkalische milieu's, maar niet in corrosieve milieu'srijken in zuur werken. De starheid van plastic lagerzetel is groot, is de hardheid hoog, zelfs in het werkende milieu met lage temperatuurcontrast, is de sterkte van effectkracht ook hoog.

De zelfsmerende lagers zijn licht, rendabel en vrije maintanence, zodat worden zij wijd gebruikt aan diverse soorten van de lichaams geschikte materiaal en Gymnastiek faciliteiten.De Kokerstruiken van de lichaamsgeschiktheid & Zelfsmerende lagers die de Transportbandstruiken in werking stellen van de Machineriem

 

 

  • GEROLDE DROGE GLIJDENDE LAGERS (PTFE)

  • Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)

  • Verpakte PTFE voerde (onderhoud-vrij), zelf gesmeerde duidelijke of van een flens voorzien lagers, duwwasmachine en strook, Koolstofstaalshell met gesinterde bronslaag die met PTFE wordt gevuld

KENMERKEN
Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring

  • Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

  • de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan

  • Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen 

  • Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.

STRUSTURE
1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

TECHNISCHE GEGEVENS

 

Technische parameters

 

 

 

 

 

Maximumlading

Statische lading

250N/mm2

wrijvingscoëfficiënt

0.03~0.20

Met lage snelheid

140N/mm2

Omwenteling, schommelingsmotie

60N/mm2

maximumlijnsnelheid

droge wrijving

2m/s

vloeibare smering

>2m/s

Maximumpv waarde (droge wrijving)

Intermitterende verrichting

3.6N/mm2*m/3

Warmtegeleidingsvermogen

>2m/s42W (m*K) - 1

Verrichting op lange termijn

1.8N/mm2*m/3

Werkende temperatuur

-195℃~+280℃

lineaire uitbreidingscoëfficiënt

11*10-6*K-1

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller) 

STRUCTUUR EN SAMENSTELLING

· Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Eerlijk

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Eerlijk

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

TYPISCHE TOEPASSINGEN

De Duidelijke Lagers van de riemtransportbandDe Kokerstruiken van de lichaamsgeschiktheid & Zelfsmerende lagers die de Transportbandstruiken in werking stellen van de Machineriem

 

BEGIN UW PROJECT met een Toepassingsingenieur 

DU Bushing, DU Bearing, Lijnlager, Ptfe Met een laag bedekte Ring, DX Bush, DX-Lager

VIIPLUS verstrek allerlei elektronische steekproeven voor klanten, metaal-Polymeer Samengestelde Lagerscatalogus!

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn