China brons gleitlager fabrikant

Bimetaalkoper Van een flens voorzien Kokerlagers & van de Grootte Duidelijke Lagers van de Wasmachine Standaardduim Oliegroef

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Bimetaal, brons, staal, oilless lager kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers
formaat: Standaard Beschikbare Grootte Type: Struiken, Kraagstruiken, Wasmachines, Stroken of Speciale Ontwerpen
Ringssteekproef: Beschikbaar Toepassing: Landbouwmachine, bulldozerring, de struiken van het graafwerktuigwapen

Productomschrijving

Van de de oliegroef van de koperkoker Gedreven rijden de de lagers Bimetaalbulldozers & ondersteunende Standaard de Grootte duidelijke lagers van Bush 

DE BIMETAALgrootte VAN DE DE RINGSduim VAN HET KOKERstell BRONS ONLINE VOOR TRUNION-SCHACHT, KONINGSspeld, POSTON-SPELD, KOPPELSTANG, TUIMELAAR, DE BLADlente, CAM SCHACHT, ONSTABIELE SCHACHT, SPOORrol, DRAGERrol, NUTTELOZERE ENZ.

De ring & het bronslagers van techniekmachines
Materiaal die vooral op ruwe mijnen en gebieden werken; Zoals de dragende koker van het graafwerktuigwapen, de koker van het bulldozerkoper, chassis het lopen mechanisme, ontwikkelde de hydraulische cilinderolie pump.VIIPLUS schokbestendig, stof-bestand, met hoge weerstand zelfsmerend lager, dat niet alleen het probleem van smering oplost maar ook het lawaai vermindert en de levensduur uitbreidt.

Bimetaal dragende glijdende dragende Multi-layer Lagers Duidelijke lagers met hars het glijden oppervlakte op dun achterstaal.
Toon superieure het glijden peformance, slijtageweerstand en warmtegeleidingsvermogen aan.

 

Het bimetaallager, is een laag koolstofstaalplaat als matrijsmateriaal, oppervlakte gesinterd materiaal van CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3-van staal en koperlegeringsproducten. Het product is de krachtigste lagercapaciteit in het dubbel-legeringslager, de opklapbrugring en de pakking van de zware vrachtwagen; Gedreven wiel en ondersteunend wiel van bulldozer; De automobiele ring van de staalplaat, allen GEBRUIKT dit product. Het is een soort hoge lading en het glijden dragen het met lage snelheid die wijd wordt gebruikt.

Een bimetaallager & de ringen worden geplaatst op de gedreven schacht en in een intern gat van het gedreven wiel.

De ring van de de schachtkoker van het aandrijvingswiel, de langere bimetaalring van de bronsstaaf verleent een maximumsteun van het ladingslager. Blootgesteld aan opgeheven temperaturen met wat beëindigt geïnstalleerde intact of ringen.

Glijdend lagersstaal met het bimetaallager van het bronspoeder | Vsb-80

Bimetaal zelf-Smeermiddel die het Standaard het oli?en van deva-BM van Grootte duidelijke lagers dragen dragen

Is het Bimetaal zelfsmerende lager van China een soort het bimetaal het glijden dragen die door speciale technologie met staalplaat als matrijs en koperlegerings materieel bevattend stevig smeermiddel als slijtage-zichverzettende tegen laag op de oppervlakte wordt gemaakt.

Materiaal

CuPb10Sn10, CuSn6Zn6Pb3, CuPb24Sn4, CuPn30, AlSn20Cu

Beschrijving

JF800 het bimetaallager is staalrug aangezien de matrijs, oppervlakte gesinterd koper, tinlegering, rollende lagers rolde, zijn de standaardlegeringsmaterialen: CuPb10Sn10, CuSn6Zn6Pb3, CuPb24Sn4, CuPn30, AlSn20Cu.Since wordt de grondplaat gemaakt van laag koolstofstaal, is de het machinaal bewerken nauwkeurigheid van de buitendiameter van de schachtkoker gewaarborgd. Voorts is er geen behoefte aan schroefbevestiging nadat het product in het zetelgat wordt geladen. De interferentiepasvorm kan worden vertrouwd om de verschijning van externe cirkel te verhinderen. De verandering van de chemische samenstelling van de legering op de binnenoppervlakte kan aan de vereisten van verschillende dragende druk, verschillende de diensttemperatuur en verschillende het glijden snelheid voldoen. De oliegroef met andere structuur wordt ontworpen voor de wrijvingoppervlakte in de productie, en de olieholte kan aan de vereisten van verschillende manieren voldoen om te oli?en en het fenomeen verhinderen van as het bijten.

Kenmerk

Staal de steun geeft uitzonderlijke hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie. Het gesinterde bronspoeder geeft goede slijtageweerstand en uitstekende lastcapaciteit. Het verkoperen heeft goede corrosieweerstand.

Typische toepassing

 

Vsb-80 moeten de bimetaaltoepassingen van JF800, met de voorwaarden van de oliesmering worden ontworpen, geschikt voor hoge lading en omwenteling met lage snelheid, schommelingsmotie. Momenteel, is het wijd etc. gebruikt in automobiele opklapbrug, de zetelgat van de de lenteplaat, remschoenen, sturende gewrichten, motie koppelstang, stempel glijdende delen, bulldozersteun, zwaar drijfwiel, versnellingsbak, oliepomp, cilinder, motor, koppeling. Etc. ook wijd gebruikt in mijnbouwmachines, turbo - auto, bouwmachines, landbouwmachines, staal rollende machines.

 

 

TECHNISCHE GEGEVENS

Dynamische ladingsgrens

60N/mm ²

Statische Lading

120N/mm ²

wrijvingscoëfficiënt

0.08~0.2

PV grens

2.8N/mm ² *m/s

Maximum Snelheid

>2m/s

Temp.limit

-40°C~+250°C

Bimetaalkoper Van een flens voorzien Kokerlagers & van de Grootte Duidelijke Lagers van de Wasmachine Standaardduim Oliegroef

 

 • Vorkliften

 • Palletvrachtwagens

 • Kranen

 • Graafwerktuigen

TECHNISCHE DATEN 

 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Koper-geplateerd of tin-geplateerd staal/brons

 • Laag-onderhoud

 • Met smeringszakken

EIGENSCHAPPEN

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

MATERIALEN

 • Koper-geplateerd/tin-geplateerde steun materialSteel

 • Het glijden layerCuPb10Sn10

 

TOLERANTIEdetails

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

 

ONDERHOUD

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

 

 

TITEL

De speciale afmetingen zijn op verzoek beschikbaar

 

Krijg in aanraking…

 

Verzend ons een online onderzoek

 

 

U kunt onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

 

 

De Multi Gelaagde Lagers van OILES verwijzen naar duidelijke lagers van dun - ommuurd met zelfsmerende functies.
Zij zijn hoge hoge prestaties, - kwaliteits, smering-vrije en onderhoud-vrije lagers voor diverse industrieën.

Cilindrische Cilindrische Ringen
Ringen Van een flens voorzien Van een flens voorzien Ringen
De Wasmachineduw van de ringenduw
De Plaatduw van de wasmachineduw
Plaatbar voor het Machinaal bewerken van Bar voor
Machinaal bewerkend Plaat voor het Machinaal bewerken van Plaat voor
Machinaal bewerkend Buis voor het Machinaal bewerken van Buis voor
Het machinaal bewerken van andere andere

 

 

Bimetaalkoper Van een flens voorzien Kokerlagers & van de Grootte Duidelijke Lagers van de Wasmachine Standaardduim Oliegroef

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn