China brons gleitlager fabrikant

Het automobielAirconditioners Ringen | Metaal-polymeer Ringen voor de Waaier van de de Assemblageontruiming van Compressortoepassingen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Brons Dragende Fabrikanten
Merknaam: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering: FIBRO Standard
Modelnummer: C86300 BRONSringen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 2~4 weken
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen: Koop online Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plateren: Tin of koper
Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Type: struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen
Grootte: standaard beschikbare grootte Toepassing: AUTOMOBIEL – AUTOMOBIELAIRCONDITIONERS

Productomschrijving

Het metaal-Polymeer van de airconditionercompressor dragende Ringen voor de waaier van de de assemblageontruiming van Compressortoepassingen

Hebben de metaal-polymeer samengestelde die lagers door VIIPLUS worden ontwikkeld unieke voordelen over lood-dragende brons of bimetaalringen wegens hun zelf-gladheid zodat het contact tussen het koppelen oppervlakten niet in hoge slijtage of wrijving resulteert. Daarom kunnen de samengestelde lagers van het metaalpolymeer een betrouwbaardere oplossing verstrekken.

 

Het automobielAirconditioners Ringen | Metaal-polymeer Ringen voor de Waaier van de de Assemblageontruiming van Compressortoepassingen


1.The systeemontwerp


In de meeste toepassingen, wordt het ontwerp van het dragende systeem hoofdzakelijk beïnvloed door of tussen de schacht en de lageroppervlakte. Voor compressor, is de ontruiming een belangrijke factor die efficiency beïnvloeden. De resultaten van het onderzoek van vele jaren tonen aan dat de efficiency van metaal-polymeer samengestelde lagers in een efficiënte ontruimingswaaier meer dan de verwachte waaier van bimetaallagers stijgt. Aangezien de waaier van de installatietolerantie van het samengestelde lager van het metaalpolymeer vrij groot is, of het de efficiency effectief handhaven of kan verbeteren de ontwerpsterkte en productiesterkte van het dragen van fabrikanten zal testen. En dat is waar VIIPLUS-de ingenieurs gaan.


2.performance


De prestaties van het het metaal-polymeer van de compressor samengestelde lager hangen niet alleen van de ontruiming, maar ook van de capaciteit van het materiaal af om diverse snelheden, ladingen, temperaturen en corrosiegevolgen in deze toepassingsomstandigheden te weerstaan. De typische dragende mislukkingswijzen van compressor omvatten slijtage, moeheid en corrosie. Door (PTFE+-vullermateriaal) in de staalrug op te nemen, zijn de het metaal-polymeer van VIIPLUS samengestelde lagers bestand en en in de meeste gevallen superieur tegen slijtage moeheid, aan conventionele compressorlagers.


Bovendien worden de vorming van smeringsfilm en andere belangrijke factoren in het dragen van ontwerp bepaald volgens de conventionele vloeibare dynamicaberekening in halsblokken. In sommige gevallen, tonen de metaal-polymeer samengestelde lagers een uniek fenomeen: de modulus van de lageroppervlakte is eigenlijk lager dan dat van brons, bimetaal of staal. De hogere ladingen resulteren in grotere filmdikte in elastohydrodynamic smerings (EHL) omstandigheden dan conventionele halsblokken in dezelfde omstandigheden. De deskundigen zijn over het algemeen het ermee eens dat de naleving van de polymeeroppervlakte lading en verhogingsfilmdikte kan effectiever verdelen. Voorts zelfs in het geval van slechte filmvorming, heeft het metaal-polymeer samengestelde lager nog bepaalde voordelen wegens zijn gesmeerde PFTE-oppervlakte.


Tot slot als behoorlijk ontworpen, zal het metaal-polymeer samengestelde dragende systeem betrouwbaarder zijn dan conventionele bearings.PTFE een natuurlijk smeermiddel is dat hogere hitte en slijtageweerstand onder rand kan bereiken en het polymeer van de de grenssmering conditions.PTFE+ hogere oppervlaktenaleving en betere capaciteit heeft om schacht aan afbuiging het hoofd te bieden dan traditionele compressorlagers, waarbij het systeem geschikter wordt gemaakt voor superposition van tolerantie in compressorontwerp. Voorts kunnen de samengestelde lagers van het metaalpolymeer beter aan milieu-eisen aanpassen om milieuvervuiling te minimaliseren en de algemene compressorkosten van het algemene milieu te drukken.
Door de bovengenoemde uitwerking, kan men zien dat kleine dragende delen zo veel invloed op de levensduur van de algemene airconditioning kunnen hebben. Wij genieten van koel achter de originele zodat wijsheid van vele mensen en zweten, gebruikt u de airconditioner kunt VIIPLUS zijn dragend achter het stille loon!

 

Typische Toepassingen

 

Momenteel, de meeste die airconditioners in de compressor van de het gebruiksschroef van China worden geproduceerd, die aan de volgende voorwaarden moet voldoen: hoge compressieefficiency, weinig delen, klein volume, lichtgewicht, met geringe geluidssterkte, lage machtsconsumptie en lage totale kost. Om aan deze lichaamsvoorwaarden, voor de compressor in elke vervangstukkenvereisten te voldoen die stringenter is. Hoge eisen ten aanzien van materialen, die nauwkeurigheid, thermische behandeling, assemblageproces en smeringssysteem verwerken.

Vele schroefcompressoren gebruiken momenteel lood-dragend brons of bimetaalringen waarvan prestaties en de betrouwbaarheid grotendeels afhankelijk van smeringsvoorwaarden is. Als voorzien niet van goede smeringsvoorwaarden, kunnen de gemengde film en de voorwaarden van de grenssmering die zullen leiden tot contact tussen het koppelen oppervlakten hogere wrijving en bovenmatige slijtage veroorzaken. Bovendien zijn vele lead-containing bronsmaterialen niet bevorderlijk voor die milieubescherming op de verbetering van milieubeschermingseisen van belangrijke airconditioningsfabrikanten wordt gebaseerd. Gezien de bovengenoemde situatie, VIIPLUS-hebben de ingenieurs een samengestelde dragende oplossing van het metaalpolymeer van de aspecten van materialen, systeemontwerp en prestaties ontwikkeld.

 

Metaal-polymeren het Ringen heeft commerciële toepassing in compressorontwerp door de aanpassing van het systeemontwerp en/of het eindigen verrichtingscontrole, Traditionele compressorlagers zoals rollende elementenlagers bereikt, worden het lood-dragend brons of de bimetaalringen zeer beïnvloed door slijtage bij gebrek aan smering die bij de dragende zelf-Gesmeerde ringen van position.metal polymeer tot hen maakt een betrouwbaardere oplossing in dergelijke speciale omstandigheden. Bovendien comparedwith andere halsblokken, hebben zij andere voordelen zoals loodvrije, met geringe geluidssterkte en lage wrijving. Vergeleken met traditionele lagers, is de waaier van de assemblageontruiming één van de grootste hindernissen in het ontwerp van het metaalpolymeer, omdat het de het werk efficiency kan direct beïnvloeden.

De zelfsmerende oplossing van de de ladingscompressor van de lagershoge snelheid hoge

De compressor zelfsmerende dragende oplossing van de hoge snelheids hoge lading, veranderlijke snelheidsmachine en airconditioningscompressor van rollende lagers aan zelfsmerende lagers, vervangingstarief van 80%.
Als de rollende lagers van de wereld door zelfsmerende lagers worden vervangen, de marktruimte?

Hoge de ladingscompressor van de ontwerphoge snelheid, zonder de kosten, om dat de prestaties van voortdurende verbetering, u te verhogen ervoor te zorgen klaar zijn?

 

VIIPLUS niet alleen verstrekt eenvoudige zelfsmerende dragende en glijdende dragende materialen, maar ook vindt problemen, lost problemen op, vindt de meest geschikte product passende oplossing, en verlengt de levensduur van de compressor en verstrekt de prestaties van de compressor in toepassing.

De fabrikanten van bouwmachines zijn verontrust door streng werkend milieu en het hoge regelmatige onderhoud costs.VIIPLUS GEBRUIKT een zelfsmerend onderhoud-vrij ontwerp dat de kosten van lagers en systemen terwijl het vermijden van potentiële toepassingsrisico's drukt. Dit niet alleen bespaart de kosten om te dragen en het systeem zelf, maar ook drukt de recentere onderhoudskosten.

 

De compressor Duidelijke Lagers die van de luchtvoorwaarde de zelfsmerende Struiken van de Lagers Cilindrische PTFE Koker ringen 

 

Wat du samenstelling die Samengestelde droge glijdende lagers draagt is hoofdzakelijk worden gebruikt voor het dragen van regelingen waar de zware ladingen moeten worden gesteund en waar de rotatie of oscillerende bewegingen vrij langzaam zijn. De Falngediameter DU die Compsoite standaardgrootte draagt maakt van voor uw verwijzing een lijst.

 

Algemene inleiding van de ring van de Huisairconditioning, DU Composite van de compressor dragend struik dialager

Stevig polymeer, gloeidraad-gekronkelde en metaal duidelijke lagers; bushingblocks

 

De grafietfabriek van het Kokerlager, Lager van de Douane het Grafietkoker

 

Hoofdproducten: Het chemische Poeder, Hitte krimpt Buis, Dialager, Ring Bush, Hoofdproducten: Pompverbindingen, Mechanische Verbindingen, de Autoverbindingen van de Luchtcompressor

 

GEROLDE DROGE GLIJDENDE LAGERS (PTFE)

Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)
 
Verpakte die PTFE (onderhoud-vrij) wordt gevoerd, zelf gesmeerde duidelijke of van een flens voorzien lagers, duwwasmachine en strook, Koolstofstaalshell met gesinterde die bronslaag met PTFE wordt gevuld
 

Kenmerken


Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring
· Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen
· de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan
· Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen
Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.


Strusture


1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.

 
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.


3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

Structuur en Samenstelling

· Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

MICROSECTION

 

Het automobielAirconditioners Ringen | Metaal-polymeer Ringen voor de Waaier van de de Assemblageontruiming van Compressortoepassingen

Het automobielAirconditioners Ringen | Metaal-polymeer Ringen voor de Waaier van de de Assemblageontruiming van Compressortoepassingen

Het glijden laag
PTFE + Lood
 
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Eerlijk

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Eerlijk

 

 

DRAGENDE EIGENSCHAPPEN * afhankelijk van exploitatievoorwaarden
 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

 

Beschikbaarheid

 

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

 

De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen.
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan
 

BEGIN UW die ringsaankoop online aan orde wordt gemaakt
Het PROJECT met een Toepassingsingenieur VIIPLUS verstrekt allerlei elektronische steekproeven voor klanten, metaal-Polymeer Samengestelde Lagerscatalogus!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn