China brons gleitlager fabrikant

Samengestelde Vlakke de Strokenringen van PTFE, Duim van het Koolstofstaal de Gesinterde Brons & Metrische Grootte

Productdetails:
Plaats van herkomst: Duidelijk Dragend Materiaal
Merknaam: China Plain-Bearing
Certificering: DIN 1494/ISO 3547
Modelnummer: Het verpakte samengestelde het glijden dragen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500 Piece / Pieces
Prijs: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Verpakking Details: De Verpakking van de verzendingsring: Kartons per Houten Geval of Pallet.
Levertijd: 15 ~ 20 dagen
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: 1000000 Stuk/Stukken per Maand duidelijk-Draagt Ring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Samengestelde PTFE-Diaplaten Plateren: Tin of koper
Eigenschappen: laag-onderhoud, gesmeerde toepassingen Type: Verpakte Struiken, Van een flens voorzien Lager, Duwwasmachine
Wijze: FRIMET-Ring Toepassing: Druk en Vervende die Machines, en Machines in Oceaanindustrie, Enz. worden gebruikt.

Productomschrijving

Droge glijdende strook van materiaal van drievoudig-laagptfe het samengestelde dragende ringen: Lengte 500 × 100 mm-dikte 1 tot 2,5 mm-besnoeiing in grootte maakte aan orde van China.

Droge glijdende strook van drievoudig-laagptfe samengesteld materiaal. De strook kan worden gebogen, gedrukt, besnoeiing enz. om de bijzondere toepassing te passen. Geschikt voor ruimtebesparend, onderhoud-vrije regelingen allerhande. de zelfsmerende fabrikant van de bronsring.

Onderzoek het duidelijke de platenblad van lagers materiële stroken, kokerringen die aan de behoeften van uw toepassing voldoen.

Onderhoud-vrij en ruimtebesparend

Het droge Koolstofstaal van China van diaringen +Bronze+PTFE + vlak de Platenleverancier & fabrikant van de Strokenptfe Dia. Ringen, duwwasmachines en stroken. Onderhoud-vrije duidelijke lagers material.units en huisvesting. Leid van de fabriek van VIIPLUS China| bronzegleitlager.com - Factory.PTFE-uitbreidingslagers

Een samengestelde structuur, stroken bestaat uit een koolstofstaal steun gemaakt aan orde van China, een middenlaag van gesinterd brons, PTFE/fibre-mengsel glijdende voering. De belangrijkste punten in de de Strokenwaaier van de staalvlakte zijn de verpakte cilindrische ringen (DIN 1494) en de van een flens voorzien cilindrische ringen. De vlakke Strokenreeks heeft een samengestelde structuur die uit een koolstofstaal steun, een middenlaag van gesinterd brons en een PTFE gebaseerde glijdende voering bestaan. Beschikbaar in duim en metrische grootte.Samengestelde Vlakke de Strokenringen van PTFE, Duim van het Koolstofstaal de Gesinterde Brons & Metrische Grootte

Samengestelde de Strokenringen van PTFE, duwwasmachines en Stroken voor het Maken van Verpakte struiken

Ringen, duwwasmachines en de samengestelde stroken van PTFE

Dit is een grens smerende dragende strook die het beste tegen schuring uitvoert. Het wendt hardende agent, lood, en tinlegering met PTFE op oppervlaktelaag voor aan betere duurzaamheid. Geschikt voor: schokbreker, oliepompen, enz. Verpakte dragende die struikplaten & stroken aan orde van China, gevoerde PTFE worden gemaakt, staal steun, zelfsmerende glijdende platen

Het koolstofstaal van het testrapport Structly moeten zou bevestigen, zou de dikte op alle plaatsen gelijk moeten zijn, ptfe goed plakkend

Gesinterd PTFE en Brons op Staal Steun, oppervlakte met koper-plateert of vertinning
Eigenschappen: PTFE/Vezel + Brons + Staal die + Verkoperen/Vertinning steunen
Geschikt voor het droge lopen met een lage coëfficiënt van wrijving, laag slijtagetarief, goede het glijden kenmerken, zal de gecreeerde overdrachtfilm de het koppelen metaaloppervlakte beschermen. Geschikt voor roterende en oscillerende beweging, hoge chemische weerstand, lagere absorptie van water en het verminderde zwellen. Presteert ook goed met smering.

VIIPLUS CHINA verstrekt overzichten van de de beschikbare ring, duwwasmachine en strooktypes, de verschillende laag, hun ontwerpen, benoemingen, kenmerken en hoofdtoepassingsgebieden.
Het omvat ook verwijzingen naar de relevante productsecties met gedetailleerde informatie evenals verwijzingen naar de productlijsten.

De samengestelde stroken van PTFE zijn geschikt voor ruimtebesparende regelingen allerhande. Deze strepen kunnen gemakkelijk aan de toepassing geschikt zijn en counterface. VIIPLUS biedt een brede waaier van de samengestelde stroken van PTFE aan.

De voordelen van deze strepen omvatten:

  1. onderhoud-vrije verrichting

  2. zeer goede wrijvingseigenschappen

  3. hoge lastcapaciteit

  4. hoge werkende temperaturen

  5. hoge het glijden snelheid

HET GESINTERDE BRONS VAN DE SPLEETring PTFE MET STAAL STEUNEND MATERIAAL MET DE DUIMwaaier VAN OLIEgaten.

De samengestelde stroken van PTFE zijn geschikt voor toepassingen waar een glijdend materiaal met zelfsmerende eigenschappen een eerste vereiste is.

De voorbeelden van het toepassingsgebied voor deze stroken zijn:

  • automobiel

  • materiaal behandelingsmateriaal

  • huistoestellen en consumptiegoederen

  • textielmachines

VIIPLUS de lagers biedt frimet de ringsproducten aan van China. Een grote verscheidenheid van zelfsmerende ringsopties is beschikbaar aan u.
De zelfsmerende FRIMET-Ringen die van Ringsstroken PTFE Dragende Duidelijke dragende Stroken, DU Strip Metric Streifen, Gleitbahnen glijden

Vsb-10 de de mijnbouwlagers & Ringen van Machinechina

1, wordt Van een flens voorzien ring gemaakt van hoogte - kwaliteits low-carbon staal steun met het sinteren van poreus brons in zijn tussenlaag en de samenstelling van PTFE met Pb op zijn oppervlakte.

2, het kunnen de goede eigenschappen van zelfsmerende, anti-abrasion laag-wrijving aanbieden, volledig ontwikkelt de voordelen van metaal en multi-element polymeer.

3, worden het toegepast op de geweven druk, de tabak en de gymnastiek- machines enz.

Het zelfsmerende lager zoals FRIMET is een ring met staal steun (of brons) en een interne PTFE-laag. is een lager met een roestvrij staal steun en een interne PTFE-laag. 1, wordt Van een flens voorzien ring gemaakt van hoogte - kwaliteits low-carbon staal steun met het sinteren van poreus brons in zijn tussenlaag en de samenstelling van PTFE met Pb op zijn oppervlakte.

Dit type van DU bush neemt PTFE-laag aangezien het glijden de laag die producten maakt wellunder droge voorwaarde of olievoorwaarde kan zeer uitvoeren. Materiële Structuur. Deze materiais bestaan uit metaal steunbondedto een poreuze brons gesinterde laag met PTFE gebaseerde polymeer dragende laag.

Staal + Bronspoeder + van PTFE/Fibre (DU) StrokenSamengestelde Vlakke de Strokenringen van PTFE, Duim van het Koolstofstaal de Gesinterde Brons & Metrische Grootte

Voor al globale industrie verstrek de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit
Verpakte het Glijden van Oilless van Staal Zelfsmerende Lagers Reeks
STRUCTUUR EN SAMENSTELLING
1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.
DRAGENDE EIGENSCHAPPEN * afhankelijk van exploitatievoorwaarden

Technische Gegevens

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 
VIIPLUS dragen gelijkaardig als FRIMET die sf-1 lager gelijkaardig als FRIMET-lager dragen
BESCHIKBAARHEID
Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan.
TYPISCHE TOEPASSINGEN
Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voor vrije prestaties met lange levensuur en onderhouds met of zonder smering.
Automobiel: de tractoren, combineert, gewassenspuitbussen, grondverzetmachines, nivelleermachines en andere bouw, automachines, specifiek gebruik in stuurbekrachtigingcilinders, de duwwasmachines van het leidingstoestel, schijfremmen, beugels en zuigers, schokbrekers, gouverneursaaneenschakeling, ruitewissermotor, de assemblage van het schuine standtoestel…
Kantoormachines: fotokopiemachines, schrijfmachines, postsorteerders, de systemen van de portmeter, de printers van de computerterminal en perifeer materiaal, automatische drukapparaten, de machines van de postverwerking…
Hydraulica en kleppen: pompen met inbegrip van toestel, roterend, water, aszuiger, en andere types, bal, vlinder, spilkopstoom, en andere kleppen en kleptappen…
Huistoestellen: bandrecorders, ijskasten, airconditioners, reinigingsmachines, poetsmiddelen, naaimachines, ovens, afwasmachines, klerenwasmachines… en materialenbehandeling, mariene motor, verpakking, textielmateriaal, hulpmiddelen… enz.
Wij zijn beschikbaar door vergaderingen met u hebben om de diensten en raad aan te bieden op wat het beste voor uw doeleinden hoogstens betaalbare prijzen is.

 

Samengestelde Vlakke de Strokenringen van PTFE, Duim van het Koolstofstaal de Gesinterde Brons & Metrische Grootte

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn