China brons gleitlager fabrikant

Witmetaallager & het Bimetaalstaal van Ringenstroken met AlSn20Cu

Productdetails:
Plaats van herkomst: Duidelijk Dragend Materiaal
Merknaam: Bimetal Bearings
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: staal + AlSn20Cu
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

STRUCTUUR EN SAMENSTELLING: legeringsalsn20cu staal steun markt: Toepassing: Hoge snelheid, zware ladingsmotor, Nokkenasstruiken, hoofdschacht en luchtcompressor, he
Bimetaalringsgrootte: METRISCHE GROOTTE - KEIZERgrootte Materiaal: Het glijden laag Alsn20cu
Ringstype: Witmetaallager & Bimetaalringen Functie: Vervang Antifrictie (legerings) ringen

Productomschrijving

Vervang Antifrictie (legerings) ringen & duidelijke dragende producten. Het witmetaallager & het Bimetaalringenmateriaal & het Strokenstaal met AlSn20Cu maakten aan orde van China. Tin-geplateerd steun materieel Staal, het Glijden laagaluminium.for gebied van de struiken van de gebruiksnokkenas. Reusachtige Ringentype & Grootteselecties & Besparingen.

het metaal of het dragende metaal, zijn om het even welk van verscheidene legeringen die voor de lageroppervlakte worden gebruikt in een duidelijk lager.

Het opzetten adviseert

Het huisvesten: Opzettend schuine rand min. 1,5 mm x 15-45°

Schacht: Opzettend schuine rand 5 mm x 15°, rond gemaakte randen
De toepassing van een montagedoorn is raadzaam. De vetsmering van de buitenoppervlakte kan noodzakelijk zijn wanneer het opzetten.

LAGER & STRUIKEN

Het bimetaallager & de struiken die uit witmetalen wordt samengesteld worden vervaardigd houdend in mening de gewenste eigenschappen als muurdikte, interferentiepasvorm, de plaats bepalend van tangs, vrije uitgespreid, groevend configuratie en ontruiming.

bimetaal een strook die van twee of meer lagen van metaal met verschillende uitbreidingscoëfficiënten wordt gemaakt die kunnen worden gecombineerd en worden verwerkt.

In het algemeen het hete worden rollen, het koude rollen en het hete drukken gebruikt aan samenstelling, en de legering met punt met een laag smeltpunt kan aan de stevige metaallaag met hoog smeltpunt voor samenstelling worden gegoten. De samengestelde methode hangt van de eigenschappen van het componentenmetaal en de toepassingsvoorwaarden af van het bimetaal.

MATERIALEN

 • Steun materialSteel, tin-geplateerd
 • Het glijden layerAlSn20Cu

TECHNISCH

 • Specifieke staticto ≤ 100 van de ladingscapaciteit [N/mm2]
 • Specifieke dynamicto ≤ 70 van de ladingscapaciteit [N/mm2]
 • Het glijden snelheid ≤ 25 [m/s]
 • Wrijvingwaarde0,08[µ]aan0,17[µ]afhankelijk vansmering
 • Temperatuur spanning-10 [°C] aan +200 [°C]
 • Max. PV-Waarde6,0[N/mm²xm/s] TOLERANTIEdetails
 • Huisvesting ØH7
 • Ring binnen-Ø na mountingH9
 • Schacht tolerancef7 of h8

EIGENSCHAPPEN

Voor hoge rotatiesnelheden in een verzegelde en oil-lubricated toepassing.

WAAIER VAN TOEPASSING

Hoge het glijden snelheid, motorbouw

De productietechnologie van dragend de muurlager van de legerings bimetalen van het aluminiumtin dun (dat hierna als dragende shell wordt bedoeld) is één van de belangrijkste kwetsbare componenten van interne verbrandingsmotor, zijn verscheidenheid en de grote output, aangezien de interne verbrandingsmotor technische indicatoren (zoals snelheid, macht, enz.), de verhoging van de vraaglager een hoge lagercapaciteit heeft, het lagercapaciteit van de witmetaal (de legering van de tinbasis of lood wit witmetaal) struik kan niet aan de vereisten voldoen, veroorzaakte de bimetaal van de de basislegering van het strook succesvolle ontwikkeling koper (ononderbroken afgietsel of het sinteren) en toepassing van productietechnologie. Maar dit soort legeringsshell, wegens zijn oppervlakteeigenschappen (zoals de naleving, het ingebedde verborgen geslacht, enz.), daarom, de behoefte aan opstelling een dikte van ongeveer 0,02 ~ 0,05 mm-tin binaire legering of de ternaire deklaag van de legeringsoppervlakte, om de prestaties van lageroppervlakte te verbeteren om aan de vereisten te voldoen om te dragen werkend betrouwbaarheid, duidelijk, zullen dit de vervaardigingskosten verhogen om te dragen, en leiden tot sommige problemen zoals milieubescherming, dus, kracht dragende shell bedrijven en geleerden aan onderzoek en ontwikkeling in binnen- en buitenland met middelgrote AlSn20Cu-oppervlakte van lagercapaciteit en de goede prestaties van het dragen van legering (Sn 17,5 ~ 22%, Cu is 0,7 ~ 1,3%, is de rest Al) en zijn bimetaalriem productietechnologie.

HET OPZETTEN ADVISEERT

 • Het huisvesten: Opzettend schuine rand min. 1,5 mm x 15-45°
 • Schacht: Opzettend schuine rand 5 mm x 15°, rond gemaakte randen
 • De toepassing van een montagedoorn is raadzaam. De vetsmering van de buitenoppervlakte kan noodzakelijk zijn wanneer het opzetten.

 

VOLG DE V.S.

 

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn