China brons gleitlager fabrikant

Mini de Delen van de het Metaalring van de Graafwerktuigenkoker & van Bronslagers Optimale Prestaties in Beperkte Ruimten & Taaie Terreinen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Bimetaal, brons, het Dragende staal van staal/Carbon Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers
Norm: OEM, DIN 1494, GGB、 OILES & DAIDO Type: Koker, het Glijden, samengestelde ring, duwwasmachine, Kraagstruiken, Wasmachines, Stroken of Specia
Lager: oilless, van een flens voorzien kokerlager Toepassing: Landbouwmachine, tractoren, graafwerktuigen, kranen, rollen, concrete pompen, heiblokken het ringen

Productomschrijving

De minidieDelen van de het Metaalring van de Graafwerktuigenkoker & Bronslagers aan Orde van de Fabriek van China worden gemaakt.


Delen met lange levensuur en de goedkope van de prijzenmachine dat optimale prestaties in beperkte ruimten en taaie terreinen levert.

 

Een onontbeerlijk deel van het materiaal van de de kwaliteitsbouw van viipluschina is zijn vloot van ruwe waaier van Mini & Graafwerktuigen die ringen dragen. Geschikt om met gelijke productiviteit in zowel normale als beperkte ruimten te werken, leveren de Minigraafwerktuig zelfsmerende lagers maximumprestaties in taaist van terreinen. Andere eigenschappen omvatten flenslagers en bronzen grafietring, duwwasmachine, plaat voor het graafwerktuigenontwerp. Alles bij elkaar, de GLIJDENDE LAGERS van VIIPLUS CHINA voor Mini de hoge machtsmachines van de Graafwerktuigenfunctie die maximum met minimumconsumptie leveren.

 

Van het de Kokerbrons van het bouwmateriaal de Ringsfabrikanten China, de lagersoplossingen van aanbiedingen goedkope goedkope prijzen om het grondwerk voor de bouwnijverheid te verlichten.


De samengestelde Lange Slijtage van de Lagersaanbieding & vet-Vrij Onderhoud voor Bouwtractoren & Graafwerktuigen

 

Bi-Metall de Duidelijke Bimetaal glijdende lagers van het kokerlager - met smeringszakken, Landbouwmachine, Graafwerktuigen, kranen, rollen, concrete pompen, heiblokken het ringen. De materiaalring uptime is kritiek in op zwaar werk berekende bouw, waar de vertragingen snel aan miljoenen dollars in kostenoverschrijdingen kunnen stijgen. En maakte het slding lager van VIIPLUS aan ordehulp om ervoor te zorgen dat back-hoes, de tractoren, de graafwerktuigen en andere massieve aardeverhuizers op elk moment bij optimale prestaties lopen. standaard of metrische afmetingenringen voor een douanepasvorm.

 

Efficiënte Bimetaal dragende vervangingsoplossing

 

VIIPLUS het metaal levert ringen voor kleppen, hydraulische systemen en andere toepassingen voor bouw en landbouwmachine. Deze ringen ontmoeten de voortdurende vraag naar hogere output, kleinere grootte, minder verontreiniging, betere brandstofbesparing en langere onderhoudsintervallen.

 

Verandert het graafwerktuig zelfsmerende lager, kraan het glijden het dragen, de schachtkoker van het rolbrons, het bimetaal olievrije lager van de concrete pompvrachtwagen, de koker van het heiblokkoper, zelfsmerende dragende leverancier, kwaliteit de wereld.

VIIPLUS verstrekt een volledige waaier van zelf-gesmeerde lagers en hun oplossingen voor de belangrijkste machinefabriek, consoliderend de belangrijke positie van het bedrijf in de zelf-gesmeerde industrie van de techniekmachines van de lagersuitvoer.
VIIPLUS verstrekt oplossingen om aan specifieke toepassingsvereisten te voldoen, verstrekt een brede waaier van norm of douanelagers, in een verscheidenheid van lading, snelheid en temperatuur zijn de voorwaarden superieure prestaties.


De zelfsmerende die materialen in onze lagers worden gebruikt zijn corrosiebestendig, verstrekkend superieure slijtageweerstand, chemische weerstand, cavitatieweerstand, de weerstand van de stroomcorrosie en moeheidsweerstand. Aangezien er geen behoefte aan smering is, moet het materiaal niet meer verrichting voor onderhoud tegenhouden, resulterend in deze lage onderhoudskosten en zeer bewarend milieuproducten.

 

Structuur


De bimetaal glijdende lagers vormen een volledig assortiment. Deze glijdende lagers worden gekenmerkt door een low-carbon strook van de staaldrager waarop een laag van gesinterd brons door middel van een thermisch proces in bijlage is. De gesmeerde oppervlakte van de bronslaag vormt de het koppelen oppervlakte van het glijden het dragen. _deze glijden lager kunnen smeren gebruiken olie of vet, maken hen ideaal gezien aan:passen aan toepassing met laag ruimte vereiste, hoog mechanisch spanning en laag wrijving waarde.

 

Betrouwbare oplossing zonder smering


In landbouwmachine, zijn de lagers onderworpen aan wrijving en dragen tijdens rand en grenssmering. Onze lagers voorzien betrouwbaardere prestaties dan koperlagers, van tot 620Mpa-ladingscapaciteit, zal de de beschermingsschacht of speld, met goede corrosieweerstand, schokweerstand en de geen capaciteit van de randlading dragen. Het vermijden van het gebruik van vet om behoud van zelf-gesmeerde lagers te verminderen is de ideale keus voor toepassingen die een langere levensduur vereisen. Het onderhoud is vrij in het geval van ontoereikende of niet-gesmeerde verrichting.

 

Mini de Delen van de het Metaalring van de Graafwerktuigenkoker & van Bronslagers Optimale Prestaties in Beperkte Ruimten & Taaie Terreinen

 

Afkantende bimetaal glijdende lagers

 

Mini de Delen van de het Metaalring van de Graafwerktuigenkoker & van Bronslagers Optimale Prestaties in Beperkte Ruimten & Taaie Terreinen


Waaier van Toepassing

 

Graafwerktuiglager & Bimetaalring
de lagers worden gebruikt in de mijnbouw, verbindingen en het graafwerktuig voor de machine wordt de geladen die. Het dunne bimetaal steunt de hydraulische motor op het gebruikte leidingstoestel, graafwerktuigen, gasturbines, krukken en andere mechanische apparaten.

 

De installatie en demontagemethode van het graafwerktuiglager zal volgens de structuur, de grootte en de passende aard van het dragende deel van het graafwerktuig worden bepaald. En de druk van het opzetten en het demonteren zou direct op het eindgezicht van de dragende behoudende ring van het graafwerktuig met strakke pasvorm moeten worden toegevoegd, en de druk kan niet door het dragende rollende lichaam van het graafwerktuig worden overgebracht, omdat het inkeping op de het werk oppervlakte van het lager van het graafwerktuig zal veroorzaken, het normale werk van het lager van het graafwerktuig, zal beïnvloeden en zelfs het lager van het graafwerktuig zal beschadigen.

Landbouwmachine


_aangezien de zelfsmerend lager hebben de kenmerk van onderhoud-vrij en goed schuring weerstand onder stof en openlucht voorwaarde, het wijd gebruiken in de cilinder, opschorting systeem van combineren maaidorser, planter, pers, maalmachine, tractor, verbinding en ander deel kunnen niet moeilijk te vormen olie of olie film deel.

 

Mini de Delen van de het Metaalring van de Graafwerktuigenkoker & van Bronslagers Optimale Prestaties in Beperkte Ruimten & Taaie Terreinen

 

 • Vorkliften

 • Palletvrachtwagens

 • Kranen

 • Graafwerktuigen

 •  

Technische Daten

 

 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Koper-geplateerd of tin-geplateerd staal/brons

 • Laag-onderhoud

 • Met smeringszakken

 

Eigenschappen

 

 

 

 

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

Materialen

 

 

 

 

 

 • Koper-geplateerd/tin-geplateerde steun materialSteel

 • Het glijden layerCuPb10Sn10

Materiële Eigenschappen

 

 

 

 • Specifieke ladingscapaciteit static≤ 250 [N/mm2]

 • Specifieke ladingscapaciteit dynamic≤ 140 [N/mm2]

 • Het glijden van speed≤ 2,5. [m/s] [m/s] gesmeerde olie ≤ 5

 • Reibungswert ** 0,04 [µ] aan 0,12 [µ] afhankelijk van smering

 • Temperatuurspanning 40 [°C] aan + 250 [°C]

 • Max. PV-Value2.8 [N/mm ² x m/s]

 • Het gebied van het percentagecontact > 75 [%]

Tolerantiedetails

 

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

 

 

 

Onderhoud

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

De kwaliteit verandert de wereld, zijn VIIPLUS bestemd om een monument in de exploratie van wetenschap en het Glijden lagerstechnologie te maken!

TITEL: De speciale afmetingen zijn op verzoek beschikbaar. Krijg in aanraking…

Verzend ons een online onderzoek u onze „Onderzoeksvorm“ kunt gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

 

 

Mini de Delen van de het Metaalring van de Graafwerktuigenkoker & van Bronslagers Optimale Prestaties in Beperkte Ruimten & Taaie Terreinen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn