China brons gleitlager fabrikant

Bimetaal Loodvrije Duidelijke Dun - ommuurde dragende Keizer & Metrische Grootte Bush met Groeven

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Het bimetaal, Brons/Staalring, is beschikbaar met roestvrij staal, koolstofstaal of brons steun. Kenmerk: verdun - ommuurd lager, laag-Onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers
Grootte: KEIZER & METRISCHE GROOTTE, Standaard Beschikbare Grootte Type: De cilindrische wasmachines van de struikenduw, Stroken of Speciale Ontwerpen
Lager: Het bimetaallager van het Bronsstaal Ringssteekproef: Beschikbare imetal Rings Dragende Fabrikant | Cilindrische de Ringsreeks van het Staalbrons
bimetaallagerstoepassing: wordt gebruikt in spoorrollen, vrachtwagenremmen en landbouwmachines, landbouw, mechanische behandel Bimetaalringen: met niet genormaliseerde afmetingen, RoHS aangepaste dragende ontwerpen
Hoog licht:

bimetal bush

,

bimetal bearings

Productomschrijving

Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers

Ringenselectie

 

De bimetaal dragende struiken heeft hoge prestaties de milieuvriendelijke dubbele metaallagers klant-gespecificeerde producten zijn. de bimetaal dragende struiken gebruikt low-carbon staalplaat als het steunen van basis en poedermetallurgie die en het rollen processen een loodvrij steel-copper de legeringsproduct van CuSn8Ni sinteren te vormen. De materialen in dit product ontmoeten de folder/de regelgeving/de regel van RoHS, in bepaalde omstandigheden kan voor JF800-producten substitueren. de bimetaal dragende struiken heeft de hoge capaciteit van het ladingslager en goede slijtage-weerstand. Zijn tekortkoming is dat het niet zonder oliesmering kan worden gebruikt. In plaatsen waar de oliesmering is voldoende, bimetaal dragende struiken heeft superieure prestaties.


Ons verkoop hulpteam zal de dienst van bronsringen voor elk van uw behoeften verlenen.

 

BIMETAALring

Snelle Reactie


Zodra wij uw verzoek ontvangen, zullen wij u contacteren, en het glijdende ringen gekwalificeerde type zal aan u binnen 24 uren worden geadviseerd.

 

De bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers Keizer & Metrische Grootte Bush met grooves.Thin-Ommuurde dragende Metaal, Bimetaal & Staallagers, sinterde Bronsringen op bestelling gemaakt van China. De Bimetaal Duidelijke Lagers van GGB aan Standaardalternatieven. Bimetaalrings Dragende Fabrikant | Cilindrische van de Ringsseries.cylindrical Struiken van het Staalbrons de Duwwasmachines, Stroken, of Speciale Ontwerpen. De gespecialiseerde Bimetaal Gesinterde Ringen (staal-gesteunde bronsringen) glijdende dragende materialen met de diverse configuraties zijn geassembleerd als vrije de dienstgids voor technieksteun. De online website bronzegleitelager.com van Bimetaalringsinformatie zal u bij het kiezen van het correcte Bimetaal ringen en het glijden van lagers voor uw toepassingen samen met nuttige ontwerpuiteinden helpen.
 
De dragende vormen maakten aan orde: De cilindrische struiken en de glijdende platen met niet genormaliseerde afmetingen, RoHS pasten de dragende Verwerkende Partner van designs.OEM voor Douanedelen, Componenten & Bimetaalringenproducten aan
 
De bimetaallagers kunnen zware ladingen en de voorwaarden van de schoklading behandelen. Onze bimetaallagers hebben anticorrosieve mogelijkheden en zijn gemakkelijk te installeren, makend tot hen ideaal voor noodsituatievervangingen.
Metaal en Bimetaal het koolstofstaal of het brons steun van Gidsringen
 
BIMETAALlagers Normale cilindrische struiken, groeven, oliegaten, groeven, enz. Bimetaal Verpakt Staal met Bronsreeks - Metrische Glijdende Lagers. Klik hier om naar onze online Bimetaal Verpakte de catalogus BIMETAAL DUIDELIJKE die LAGERS van de Staalring EN KOKERlagers worden GEMAAKT IN… en koker gespleten dragende specifier voor de bimetaalreeksringen met de producten van de duimgrootte met inbegrip van materiële ringendownloads te gaan.
 
 

bimetaalring

 

Type: - Van een flens voorzien
- Stevig Brons
- Gelaste Verbinding
- Gespleten Verbinding
- Klem Slot dicht
- Gesinterd/Poedermetaal
- Doordrongen grafiet

 

Toepassing

 

De bimetaalring zal transmissies en vrachtwagen aan remmen evenals met name landbouw, mechanische behandeling en het opheffen toepassingen ten goede komen. Zij scheppen een hoge ladingscapaciteit en een zeer goede weerstand tegen moeheidssterkte bij hoge temperaturen op.

De bimetaallagers kunnen zware ladingen en schok-ladende voorwaarden behandelen. Onze bimetaallagers hebben anticorrosieve mogelijkheden en zijn gemakkelijk te installeren, makend tot hen ideaal want de noodsituatie replacements.VIIPLUS met roestvrij staal, koolstofstaal, of brons steun beschikbaar is.

De ringen worden gemaakt van Staal gesteunde loodbrons gevoerde ringen en hebben de volgende lagen:

 • Het poeder van het sinterbrons: goede slijtageweerstand en uitstekende lastcapaciteit.

 • Staal de steun geeft uitzonderlijk hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie.

 • Verkoperen 0.002mm, goede corrosieweerstand.

De bimetaallagers thin-walled ringen zijn beschikbaar met roestvrij staal, koolstofstaal, of brons steun. De bimetaalringen kunnen zware ladingen en schok-ladende voorwaarden behandelen. Onze bimetaallagers hebben anticorrosieve mogelijkheden en zijn gemakkelijk te installeren, makend tot hen ideaal voor noodsituatievervangingen.

 

Dit is een bimetaal dragend materiaal waarin de aluminiumlegering en de koperlegering twee of uit drie-laag structuur met een staal steun bestaan. Deze structuur, de waarvan mechanische sterkte hoog is, kan onder gesmeerde voorwaarden en hoge snelheids/hoog-ladingsverrichting worden gebruikt.

 

Het kan van een verscheidenheid van verschillende materialen, afhankelijk van de toepassing, de gebruiksvoorwaarden, en de smering worden gemaakt.

Het ladingsvermogen kan door oliegaten, groeven, enz., afhankelijk van smeringsvoorwaarden worden verbeterd. In sommige gevallen, kan een droog lager ook in de gesmeerde omstandigheden worden gebruikt.

De Ringen van de dragerrol

 

Viiplus biedt een brede waaier van grootte, vormen, en materialen in monometallic en bimetaallagers aan. Bimetaal en metaal de lagers bieden uitstekende corrosieweerstand in industriële openluchttoepassingen en in water, marine, en zeemilieu's aan.

 

Wat is Bimetaallagers & Ringen?

 

Het bimetaallager is één van de dragende smeringssystemen, is het product de laag koolstofstaalrug van uitstekende kwaliteit als substraat, de bronslegering op de oppervlakte, door verscheidene sinteren het op hoge temperatuur en dichtheid en gerold koper en staal bimetaal die, geschikt voor middelgrote en hoge effectlading onder struik en duwwasmachine etc. vele soorten GEBRUIK rollen.

De bimetaal Dragende Ringen zijn samengesteld uit twee metaalstroken, in twee verschillende materialen; De eerste is normaal in staal/brons/roestvrij staal met lage wrijving en uitstekende slijtageweerstand die wordt gesteund.

 • De Bimetaal Glijdende Zelfsmerende Dragende Ring van JF800 Oilless

 • JF800 staal + Loodbronspoeder het Conventionele smeren

 

Kenmerk

 

Het Staal Dragende Struiken van het Oilless Bimetaalbrons, Gespleten Bush die vsb-80 de Standaardring van uitstekende kwaliteit van het de struik oilless JF800 Bimetaalmetaal van de Groottedouane samengestelde CuPb10Sn10 bimetaal dragen

 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Koper-geplateerd of tin-geplateerd staal/brons

 • Laag-onderhoud

 • Met smeringszakken

Staal de steun geeft uitzonderlijk hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie. Het gesinterde bronspoeder geeft goede slijtageweerstand en uitstekende lastcapaciteit. Het verkoperen heeft goede corrosieweerstand.

 

 

Bimetaallager met staal steun en bronsbekleding

Loodvrije dragende samenstelling met paragrafen als reservoir voor het vet, ook beschikbaar zonder paragrafen

Hoge ladingscapaciteit, zeer goede weerstand tegen moeheidssterkte bij hoge temperaturen

Geschikte aan ruwe exploitatievoorwaarden

Bijzonder geschikt voor hoge specifieke ladingen met oscillerende motie en met lage frekwentie

Boete gedraaide geschikte schachten

 

ringstoepassing

 

Typische Toepassing

 

Dit materiaal wordt geadviseerd om op de ladingsvoorwaarde met gemiddelde snelheid worden gebruikt en middelgrote met olie of vet het smeren. Het wordt wijd gebruikt voor de einden van de motorstaaf, Hoofdboutring, landingsgestelrollen, de hydraulische ogen van de cilinderstaaf van bouwmachines, en sferische gezamenlijke lagers van landbouwmachines. Omdat dit materiaal met lood is, worden de specifieke delen niet toegestaan om volgens bepaalde wetten of verordeningen worden gebruikt. Wijd gebruikt in het automobiel, gemeenschappelijke industrieel-als leidingstoestel, draait de stuurbekrachtiging, pedaalstruiken, hoofdboutstruiken, laadklep, mechanische behandeling, heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines, enz.

 • Forkliftsring

 • Palletvrachtwagens het ringen

 • De kranen bronzen struiken

 • Graafwerktuigen die brons dragen

 

Technische Gegevens

 

Dynamische ladingsgrens

60N/mm ²

Statische Lading

120N/mm ²

wrijvingscoëfficiënt

0.08~0.2

PV grens

2.8N/mm ² *m/s

Max Speed

>2m/s

Temp.limit

-40°C~+250°C

 

 

 

Bimetaal Dragende Struiken.

Eigenschappen

 

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

 

Materialen

 

 • Koper-geplateerd/tin-geplateerd steun materieel Staal

 • Het glijden layerCuPb10Sn10

 

Tolerantiedetails

 

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

 

Onderhoud

 

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

 

 

 

Bimetaal Dragende Struiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bimetaalringengrootte

 

 

JF800 bimetaal dragende grootte en geschikte tolerantielijst

 

D

 

D


Goed
Dikte

 

 


O.D.
Tolerantie

 


l.D. (H8)
Tolerantie

 


H7
Het huisvesten droeg

 


f7 Joumal
Diameter

 

f1

 

f2

 

L0-0.40

10

15

20

25

30

40

50

60

80

90

100

10

12

 

 

 

 

 

1

12 +0,065
+0,030

10 +0,022
-0,000

12 +0,018

10 -0,013
-0,000

0,5

0,3

1010

1015

1020

 

 

 

 

 

 

 

 

12

14

14 +0,065
+0,030

12 +0,027
-0,000

14 +0,018

12 -0,016
-0,000

0,5

0,3

1210

1215

1220

 

 

 

 

 

 

 

 

14

16

16 +0,065
+0,030

14 +0,027
-0,000

16 +0,018

14 -0,016
-0,000

0,5

0,3

1410

1415

1420

 

 

 

 

 

 

 

 

15

17

17 +0,065
+0,030

15 +0,027
-0,000

17 +0,018

15 -0,016
-0,000

0,5

0,3

1510

1515

1520

 

 

 

 

 

 

 

 

16

18

18 +0,075
+0,035

16 +0,027
-0,000

18 +0,018

16 -0,016
-0,000

0,8

0,4

1610

1615

1620

 

 

 

 

 

 

 

 

18

20

20 +0,075
+0,035

18 +0,033
-0,000

20 +0,021

18 -0,016
-0,000

0,8

0,4

1810

1815

1820

1825

 

 

 

 

 

 

 

20

23

 

1.5

23 +0,075
+0,035

20 +0,033
-0,000

23 +0,021

20 -0,033
-0,000

0,8

0,4

2010

2015

2020

2025

 

 

 

 

 

 

 

22

25

25 +0,075
+0,035

22 +0,033
-0,000

25 +0,021

22 -0,033
-0,000

0,8

0,4

2210

2215

2220

2225

 

 

 

 

 

 

 

24

27

27 +0,075
+0,035

24 +0,033
-0,000

27 +0,021

24 -0,033
-0,000

1.0

0,5

2410

2415

2420

2425

2430

 

 

 

 

 

 

25

28

28 +0,075
+0,035

25 +0,033
-0,000

28 +0,021

25 -0,033
-0,000

1.0

0,5

 

2515

2520

2525

2530

 

 

 

 

 

 

26

30

 

 

 

 

 

 

2

30 +0,075
+0,035

26 +0,033
-0,000

30 +0,021

26 -0,033
-0,000

1.0

0,5

 

2615

2620

2625

2630

 

 

 

 

 

 

28

32

32 +0,085
+0,045

28 +0,033
-0,000

32 +0,025

28 -0,033
-0,000

1.0

0,5

 

2815

2820

2825

2830

2840

 

 

 

 

 

30

34

34 +0,085
+0,045

30 +0,039
-0,000

34 +0,025

30 -0,039
-0,000

1.2

0,6

 

3015

3020

3025

3030

3040

 

 

 

 

 

32

36

36 +0,085
+0,045

32 +0,039
-0,000

36 +0,025

32 -0,039
-0,000

1.2

0,6

 

3215

3220

3225

3230

3240

 

 

 

 

 

35

39

39 +0,085
+0,045

35 +0,039
-0,000

39 +0,025

35 -0,039
-0,000

1.2

0,6

 

 

3520

3525

3530

3540

3550

 

 

 

 

38

42

42 +0,085
+0,045

38 +0,039
-0,000

42 +0,025

38 -0,039
-0,000

1.2

0,6

 

 

3820

3825

3830

3840

3850

 

 

 

 

40

44

44 +0,085
+0,045

40 +0,039
-0,000

44 +0,025

40 -0,039
-0,000

1.2

0,6

 

 

4020

4025

4030

4040

4050

 

 

 

 

45

50

 

 

 

 

 

 

 

2.5

50 +0,085
+0,045

45 +0,039
-0,000

50 +0,025

45 -0,039
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

4525

4530

4540

4550

 

 

 

 

50

55

55 +0,100
+0,055

50 +0,039
-0,000

44 +0,030

50 -0,039
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

5030

5040

5050

5060

 

 

 

55

60

60 +0,100
+0,055

55 +0,046
-0,000

60 +0,030

55 -0,046
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

5530

5540

5550

5560

 

 

 

60

65

65 +0,100
+0,055

60 +0,046
-0,000

65 +0,030

60 -0,046
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

6030

6040

6050

6060

 

 

 

65

70

70 +0,100
+0,055

65 +0,046
-0,000

70 +0,030

65 -0,046
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

6530

6540

6550

6560

 

 

 

70

75

75 +0,100
+0,055

70 +0,046
-0,000

75 +0,030

50 -0,046
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

7030

7040

7050

7060

7080

 

 

75

80

80 +0,100
+0,055

75 +0,046
-0,000

80 +0,035

75 -0,046
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

7530

7540

7550

7560

 

 

 

80

85

85 +0,100
+0,070

80 +0,054
-0,000

85 +0,035

80 -0,054
-0,000

1.5

1.0

 

 

 

 

 

8040

8050

8060

8080

 

 

84

90

 

 

 

3

90 +0,120
+0,070

84 +0,054
-0,028

90 +0,035

84 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

8440

8450

8460

8480

 

 

89

95

95 +0,120
+0,070

89 +0,054
-0,028

95 +0,035

89 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

8940

8950

8960

8980

 

 

94

100

100 +0,120
+0,070

94 +0,054
-0,028

100 +0,035

94 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

9450

9460

9480

 

 

99

105

105 +0,120
+0,070

99 +0,054
-0,028

105 +0,035

99 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

9950

9960

9980

 

 

104

110

110 +0,120
+0,070

104 +0,054
-0,028

110 +0,035

104 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

10450

10460

10480

 

 

109

115

115 +0,120
+0,070

109 +0,054
-0,028

115 +0,035

109 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

10950

10960

10980

 

 

114

120

120 +0,120
+0,070

114 +0,054
-0,028

120 +0,040

114 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

11450

11460

11480

 

 

119

125

125 +0,170
+0,100

119 +0,054
-0,028

125 +0,040

119 -0,054
-0,000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

11950

11960

11980

 

 

123

130

3.5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

130 +0,170
+0,100

123 +0,054
-0,028

1130 +0,040

123 -0,054
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

12350

12360

12380

 

123100

128

135

135 +0,170
+0,100

128 +0,063
-0,028

135 +0,040

128 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

12850

12860

12880

 

128100

133

140

140 +0,170
+0,100

133 +0,063
-0,028

140 +0,040

133 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

13350

13360

13380

 

133100

138

145

145 +0,170
+0,100

138 +0,063
-0,028

145 +0,040

138 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

13860

13880

 

138100

143

150

150 +0,170
+0,100

143 +0,063
-0,028

150 +0,040

143 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

14360

14380

 

143100

148

155

155 +0,170
+0,100

148 +0,063
-0,028

155 +0,040

148 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

14860

14880

 

14890

153

160

160 +0,170
+0,100

153 +0,063
-0,028

160 +0,040

153 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

15360

15380

 

15390

158

165

165 +0,170
+0,100

158 +0,063
-0,028

165 +0,040

158 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

15860

15880

 

158100

163

170

170 +0,170
+0,100

163 +0,063
-0,028

170 +0,040

163 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

16360

16380

 

163100

168

175

175 +0,170
+0,100

168 +0,063
-0,028

175 +0,040

168 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

16860

16880

 

168100

173

180

180 +0,170
+0,100

173 +0,063
-0,028

180 +0,040

173 -0,063
-0,000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

17360

17380

 

173100

 

 

 

 

 

 

 

Titel

 

De speciale afmetingen zijn op verzoek beschikbaar

Krijg in aanraking…

Verzend ons een online enquiryYou kan onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

 

 

VOLG DE V.S.

De Ring & de Slijtageplaat van een flens voorzien bronsringen op hoge temperatuur van het weerstandsc86300 Brons

 

http://www.bronzegleitlager.com

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn