China brons gleitlager fabrikant

Hydraulische het Wapenschacht Bush van de Ladingsvorkheftruck & Bimetaal Dragende Wielgroef

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Toepassing: De ringen van VORKliften, Luchtliftringen, landbouwringen kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers
formaat: Standaard Beschikbare Grootte Haven:: Shangai, of Ningbo
Kwaliteit: OEM Type: Struiken, Kraagstruiken, Wasmachines, Stroken of Speciale Ontwerpen
lager: oilless beschikbare ringensteekproef meterial: DE BIMETAALringen VAN HET STAALbrons

Productomschrijving

VIIPLUS vervaardigend en voorziend Bimetaal Verpakt Staal van Bronsreeks - Metrisch voor het MKB is de Bimetaalstruik een zelfsmerend lager van de kostenbesparing. Dit type het glijden het dragen omvattend motorlager, bedriegt het lager van de de vrachtwagenrol van de staafring en ander type oilless lager. Wij leiden Fabrikanten van Bimetaallager, Bronslager, het Glijden het Dragen, het Dragen van Kokerbush, Lineair Lager. Onze Productieeenheid wordt gevestigd in China.

Als u hulp in het selecteren van het beste bimetaallager en de ring voor uw bijzondere toepassing, zoals Materiaal, Tolerantie en Precisie, Interne Ontruiming, Smerings, Montage en Steun, Ladings en het Levens de Schachtdia.shaft Grootte van de Berekeningsinformatie nodig hebt, droeg de Huisvesting Dia. Het dragend buiten Diameter, droeg Dragen na het Opzetten van Ontruiming, Muurdikte, herinnert de Dragende Lengte Tolerance.please dat de ontwerptechniek en de toepassingshulp bij VIIPLUS CHINA als deel van onze diensten op de toegevoegde waarde beschikbaar zijn die in het leven om worden geroepen om uw baan gemakkelijker te maken.

Hydraulische het Wapenschacht Bush van de Ladingsvorkheftruck & Bimetaal Dragende Wielgroef

De BIMETAALreeksringen worden gemaakt van Staal gesteunde loodbrons gevoerde ringen en hebben de volgende lagen:

 • Het poeder van het sinterbrons: goede slijtageweerstand en uitstekende lastcapaciteit.

 • Staal dat steunt: geeft uitzonderlijk hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie.

 • Verkoperen 0.002mm, goede corrosieweerstand.

 • Dit bimetaallager moet in de toepassing worden gesmeerd.
  Gelieve te herzien de technische informatie over de eisen ten aanzien van de het koppelen schacht.

De de bimetaaleigenschappen en Toepassingen van de Ringenreeks
De bimetaalreeksringen kenmerken staal gesteund loodbrons gevoerd materiaal dat speciaal voor gesmeerde toepassingen, hoge ladingscapaciteit, uitstekende hittedissipatie, en goede moeheidseigenschappen wordt ontwikkeld. Zij zijn wijd gebruikt in de automobielindustrie, en algemene industriële toepassingen met inbegrip van leidingstoestellen, stuurbekrachtiging, pedaalstruiken, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling, heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.

BIMETAALring VOOR TRUNION-SCHACHT, KONINGSspeld, POSTON-SPELD, KOPPELSTANG, TUIMELAAR, DE BLADlente, CAM SCHACHT, ONSTABIELE SCHACHT, SPOORrol, DRAGERrol, NUTTELOZERE ENZ.

Metaal en Bimetaallagers aan standaardsae 792 & SAE 794

De hydraulische Ringen van de ladingslift & de Glijdende Lagers zijn veilig en hebben een grote ladingscapaciteit, en geschikte reparatie, die deze speciale industrie tot wat snellere ontwikkeling maakt. De hydraulische de liftinstallatie van de liftvracht van olievrije slijtvaste lagersvoordelen van hydraulische lift is verdeeld in beweegbaar en vast type, in het het type van scheerbeurtvork hydraulische van de de liftsteun van de liftvracht de verbindingsgat in de installatie van olievrije slijtvaste lagers, is dit de producten van ons bedrijf is gebruikt in een soort toebehoren, wat is het voordeel van de installatie? Laat me enkel een paar woorden over dat zeggen.

 

VIIPLUS biedt een brede waaier van grootte, vormen en materialen in monometallic en bimetaallagers aan.

BIMETAALlagers
De bimetaallagers kunnen zware ladingen en de voorwaarden van de schoklading behandelen. Onze bimetaallagers hebben anticorrosieve mogelijkheden en zijn gemakkelijk te installeren, makend tot hen ideaal voor noodsituatievervangingen. Vsb-80 is de reeks lager beschikbaar met roestvrij staal, koolstofstaal of brons steun. Bimetaal en metaal de lagers bieden uitstekende corrosieweerstand in industriële openluchttoepassingen en in water, mariene en zeemilieu's aan. VIIPLUS de lagers kunnen in vele grootte en vormen, met inbegrip van thin-walled, thick-walled worden gemaakt, van een flens voorzien, cilindrisch, gesinterd en van olie doordrongen, en meer.

Het ladingsvervoer is gewoonlijk het gebruik van automatisch hydraulisch opheffend platform, automatische Huoti en forklifts, wijd worden gebruikt op diverse gebieden.

Het type van scheerbeurtvork is de hydraulische lift het ideale materiaal voor verticaal vervoer van goederen, maar moet behoorlijk worden gebruikt om veiligheid te verzekeren.

 

De voordelen om olievrij en slijtvast lager in de hydraulische lift van de liftvracht te installeren:

 • 1. na de levering van boter, is er geen behoefte om boter in het gebruiksproces toe te voegen, dat uw tijd bespaart en schade aan het materiaal vermijdt dat door onderhoud wordt veroorzaakt te vergeten.

 • 2. de installatie van olievrij slijtage-zichverzettend tegen lager kan de kloof van steunverbinding en het fenomeen van zijafwijking op het platform vermijden met grote ontruiming na veelvoudig gebruik dichten.

 • 3. verhoog de levensduur van de verbindende lagers en vermijd het fenomeen van breuk of het propping van de verbindende schacht na teveel tijden van gebruik.

 • 4. verbeterde de stabiliteit van het opheffen en het opheffen van het materiaal om links te vermijden en juiste slingering na het verhogen van het hiaat. Dit toont ook aan dat de installatie van olievrije slijtvaste lagers aan de voordelen van ons bedrijfmateriaal geïnstalleerde olievrije slijtvaste lagers is, zodat u meer verzekerd gebruikt.

Hydraulische het Wapenschacht Bush van de Ladingsvorkheftruck & Bimetaal Dragende Wielgroef

Bouwwerf, high-rise gebouwen en bemande andere of lift mechanisch materiaal. het gebruiksmodel is samengesteld uit een machtsmachine en een doosapparaat, een skip auto of een platform dat door een staalkabel wordt opgeschort. Wat worden ook genoemd liften die verrichtingsplatform opheffen zijn een soort multifunctioneel heftoestel, dat in vast en mobiel type, het type van gidsspoor, gebogen wapentype, het type van scheerbeurtvork kan worden verdeeld, kettingstype, ladings en het leegmaken platform.
Bimetaal ringende & glijdende lagers voor lucht het werkplatform (b.v. kersenplukker of schaarlift); lift; lift

Kenmerk

Dit lager is het soort Flensstruik met de staal steun gesinterd met bronspoeder door het wrijvinglassen. De oppervlakte kan met diverse soorten oliegroeven worden opgenomen, zakken om verschillende noodzaak te ontmoeten van het diverse smeren
voorwaarden. 

Bimetaal samengestelde lagers met hoogte - kan het kwaliteits lage koolstofstaal aangezien het substraat, de oppervlakte van de sinter met lage wrijvingeigenschappen van koperlegering (CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) als slijtage-zichverzettende tegen laag van lager, volgens de exploitatievoorwaarden van de oppervlakteverwerking van de koperlegering van diverse types van olietank, oliegat, gat, enz. kan vereisen, om aan te passen aan niet blijven hard gaan of gaan gelegenheid. De goede gezamenlijke sterkte en de optimale lagercapaciteit kunnen door het secundaire sinteren en de uitdrijving worden verkregen.

VIIPLUS is hoofdzakelijk opbrengs bimetaal dragende materiële stroken en bimetaalringentechnologie.Hydraulische het Wapenschacht Bush van de Ladingsvorkheftruck & Bimetaal Dragende Wielgroef

 

Typische toepassing

 • Vorkliften
 • Palletvrachtwagens
 • Kranen
 • Graafwerktuigen

Dit product wordt wijd toegepast in diverse automobiele motoren, Luchtliftvehicle, motorfietskoppelingen, die plaat van toestelpompen en andere hijstoestelmachines wrijven.

Bouwmachines: koker van de het wielschacht van het chassis de reizende mechanisme ondersteunende, de slepende koker van de wielschacht, die de koker van de wielschacht spant;
Auto-industrie: de ring van de saldoschacht, de speldring van de staalplaat, koker van de shawschacht van het leidingsgewricht de hoofd, de koker van de koppelstangschacht, de schachtkoker van de kleptuimelschakelaar, de koker van de nokkenasschacht, differentiële schachtkoker, de koker van de transmissieschacht, de struik van de interne verbrandingsmotoras, duwwasmachine; En het zijstuk van de zuigerpomp, het zijstuk van de toestelpomp etc.
In de praktijk, kunnen de verschillende kwaliteiten van legering op de oppervlakte volgens verschillende arbeidsvoorwaarden worden gesinterd.

TECHNISCHE DATEN 

Dynamische ladingsgrens 60N/mm ²
Statische Lading 120N/mm ²
wrijvingscoëfficiënt 0.08~0.2
PV grens 2.8N/mm ² *m/s
Maximum Snelheid >2m/s
Temp.limit

-40°C~+250°C

 
 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Koper-geplateerd of tin-geplateerd staal/brons

 • Laag-onderhoud

 • Met smeringszakken

EIGENSCHAPPEN

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

MATERIALEN

 • Koper-geplateerd/tin-geplateerde steun materialSteel

 • Het glijden layerCuPb10Sn10

Hydraulische het Wapenschacht Bush van de Ladingsvorkheftruck & Bimetaal Dragende Wielgroef

TOLERANTIEdetails

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

ONDERHOUD

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

TITEL

De speciale afmetingen zijn op verzoek beschikbaar

 

Krijg in aanraking…

 

Verzend ons een online onderzoek

 

 

U kunt onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

 

 

 

 

 

 

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

http://www.bronzegleitlager.com

 
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn