China brons gleitlager fabrikant

De Grootte/de Poort, de Bol & de Controle het Met een laag bedekte Materiaal van Kleppenstruiken van de kokerring PTFE

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plateren: Tin of koper
Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Type: struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen
Grootte: standaard beschikbare grootte Kwaliteit: OEM
Haven: Shanghai

Productomschrijving

De klepring gleitlagerbuchsen

zelfsmerende de kleppenringen van ptferingen helpen functie met lange levensuur van het dragende systeem waarborgen. De hoge uitlaatgastemperaturen en de hoge tribological eisen maken tot de specifiek ontwikkelde droge glijdende samengestelde ringenmaterialen een perfecte keus voor klepfabrikanten.


De kleppen Ringen & Wasmachine gleitlagerbuchsen Manufacturing.Our-fabriek zijn professionele kleppenringen vervaardigend bedrijf met jaren van ervaring in kleppen die dragende productie smeren. Wij hebben een geïntegreerde verwerkende en werkend mechanisme die wetenschappelijk onderzoek, ontwerp, afgietsel, productie, marketing en klantenservice combineren. Bovendien, wij scheppen sterke technische sterkte, gevorderd materiaal, het personeel ook van uitstekende kwaliteit en de uitvoerige en hartstochtelijke dienst op. De gemotoriseerde Kogelklepringen, Gemotoriseerde Vleugelkleplagers, motoriseerden de fabrikant van de kokerstruiken van de Controleklep en de leverancier in china.VIIPLUS CHINA is Fabrikant van Kleppenlagers, PTFE Gevoerde Het bronsstruiken van het Vleugelkleppenstaal, de zelfsmerende lagers van Hoge PrestatiesVleugelkleppen.


waardering

Van een flens voorzien Kokerring voor Verkoop/van de van de van de Fabrikantenpoort, Bol & Controle de fabrikanten van Kleppenbush van China | bronzegleitlager.com

- Onze Kleppen met een laag bedekt Bush PTFE kunnen ook als douanegrootte en materiële toloence worden ontworpen beschikbaar voor keus.

- De fabrikant van de Kleppenbush van China jarenlang

 

De Ring van de Gleitlagerbuchsenkoker/Fabrikantenpoort, Bol & Controlekleppen Bush 
Teflonringen voor verkoop, teflonringen door grootte, teflon van een flens voorzien ringen, de teflonringen van de rings materiële, teflonkoker, teflon met een laag bedekte ringen, teflon gevoerde ringen

HET METAAL STEUNDE ZELFSMERENDE LAGERS
PTFE voerde de verpakte Struiken van de de Ringenkoker van de Lagersgrens Smerende | Hoge Prestaties, Lage Slijtageoplossingen
 

ZELFSMERENDE LAGERSgleitlagerbuchsen OPLOSSINGEN
De Viipluswaaier van PTFE gevoerde verpakte lagers is geschikt voor het droge lopen, lage wrijving, lage slijtagetoepassingen. Deze verpakte lagers hebben uitstekende het glijden kenmerken die een overdrachtfilm vormen die de het koppelen metaaloppervlakte kan beschermen.
Onze PTFE gevoerde verpakte lagers zijn ontwikkeld voor hoge plicht, smeert de olie toepassingen.
Wij kunnen PTFE aanbieden voerden verpakte lagers in metrische duidelijke, keizer duidelijke, metrische van een flens voorzien, metrische wasmachines, keizerwasmachines, metrische strook en keizerstrook. De speciale grootte kan aan klantenvereisten worden veroorzaakt.
Een zelfsmerend lager is een metaaldiecomponent in een smeerolie wordt doordrongen. De olie verstrekt een constante smering tussen het dragen en schacht, zodat vergt het systeem geen extra extern smeermiddel. VIIPLUS de specialiteitlagers kenmerkt hoge prestaties, lage slijtage zelfsmerende dragende oplossingen.

DE SAMENGESTELDE LAGERS VAN HET METAALpolymeer
De metaal-polymeer samengestelde duidelijke lagers laten economische oplossingen in vele industriële en automobieltoepassingen toe. Zij zijn bijzonder efficiënt met oscillerende bewegingen en bereiken het classificatieleven meerdere keren hoger dan dat van lagers met conventionele materialen. Bovendien zijn al onze nieuwe duidelijke lagers loodvrij en bijgevolg milieuvriendelijk.
 

 


de zelfsmerende dragende materialen zijn gebaseerd op speciaal gebouwde voeringsstoffen met een strakke geweven stof van synthetische vezels met een laag bedekt die/met een unieke matrijs van PTFE-poeder, hars met hoge weerstand, en speciale vullers worden verzadigd. Dit ontwerp verstrekt hoge ladingsclassificatie, eenvormig slijtagegedrag, lage wrijving en uitgebreide levensduur.
GEROLDE DROGE GLIJDENDE GLEITLAGERBUCHSEN-LAGERS (PTFE)

Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)

 

Verpakte PTFE voerde (onderhoud-vrij), zelf gesmeerde duidelijke of van een flens voorzien lagers, duwwasmachine en strook, Koolstofstaalshell met gesinterde die bronslaag met PTFE wordt gevuld

 

KENMERKEN
Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring

  • Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

  • De zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan

  • Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen

Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.
 

STRUCTUUR EN SAMENSTELLING
1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

 

TECHNISCHE GEGEVENS

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller) 
· Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

* Afhankelijk van exploitatievoorwaarden

 

 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

 

De Grootte/de Poort, de Bol & de Controle het Met een laag bedekte Materiaal van Kleppenstruiken van de kokerring PTFE

 


De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen. De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan
 

TYPISCHE TOEPASSINGEN

  • ·Automobielopschortingsstutten

  • ·Schokbrekers

  • ·Hydraulische cilinders

  • ·Toestelpompen en motoren

  • ·As en radiale zuigerpompen en motoren

 

toepassing

 

 

BEGIN UW PROJECT met een Toepassing Engineer DU Bushing, DU Bearing, Lijnlager, Ptfe Met een laag bedekte Ring, DX Bush, DX-Lager

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn