China brons gleitlager fabrikant

Hoge Precisiecnc Ring voor Olie & Gas, Mijnbouw & Grondverzetindustrie

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: CNC RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Aluminium, Messing, Brons, Koper, Staallegeringen, Rond staal, 42CrMo.316 Verwerkingswijze: CNC Precision Machining
naam: CNC RINGEN Productart.: Het smeden het Draaien
Toepassing: Bouwmateriaal, Industriële Materiaalvervangstukken Type: Het aansnijden, het Boren, het Etsen/het Chemische Machinaal bewerken
OEM/ODM:: Beschikbaar Procesmethode:: CNC Douane die het Draaien, het Draaien, het Malen machinaal bewerken

Productomschrijving

VIIPLUS CHINA biedt een brede verscheidenheid van het machinaal bewerken van de diensten voor OEM markt aan. Onze machinaal bewerkende dienst verstrekt toegevoegde waarde aan een volledige waaier van staalkwaliteitoplossingen, van staalmateriaal aan half afgewerkte of gebeëindigde componenten. Onze workshop die mogelijkheden machinaal bewerken omvat CNC het draaien, het malen, het malen, het boren, hoge snelheid die, oppervlaktebehandeling etc. machinaal bewerken.

Eigenschappen van Staal die de Diensten machinaal bewerken

  • Enthousiasme.
  • Snelheid.
  • Precisie.
  • Hoog rendement.
  • Procedurevermindering & Kostenbesparing.
  • Op dienstverlening gericht.

Hoge Precisiecnc Ring voor Olie & Gas, Mijnbouw & Grondverzetindustrie

Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitscnc de ringsproducten en diensten die olie & gas, mijnbouw, en de normen van de grondverzetindustrieën overschrijden. Materiaal: Aluminium, Messing, Brons, Koper, Staallegeringen

De precisie die vier-as productie machinaal bewerken, integrerend ontwerp, ontwikkeling, productie en verkoop, heeft een aantal precisiecnc voertuigen, CNC machinaal bewerkend centrum, machine van het precisiemalen en ander precisiecnc materiaal.

Hoge Precisiecnc het Smeedstuk die van de Ringsdouane 42crmo-van het Staalmijnbouw & Grondverzet Delen draaien.

Niet - de standaardaanpassing, speciale verwerkingstaken vereist buitengewone materiële selectieoplossingen
Op het gebied van industriële oplossingen, onze materialeningenieurs en workshoptechnici de geselecteerde eindresultaten van rationalisatieprojecten combineren om de algemene niet genormaliseerde aangepaste oplossing te bevestigen. Als het zinvol is om niet genormaliseerde aangepaste materialen te gebruiken, zullen wij materialen en producten verstrekken die kunnen in de kortste tijd volgens de voorwaarden van het werkstuk worden geleverd en worden gebruikt.
De niet genormaliseerde aanpassing behandelt: speciale grootte, gespecificeerde hoeveelheid, speciale norm, enz.

EIGENSCHAPPEN

KWALITEIT & CERTIFICATIE

LEGERINGSringen
OVERZICHT
CNC de legeringsringen worden vervaardigd gebruikend een promotielegering wanneer vergeleken bij OEM legeringsringen. De hoge nikkelinhoud van CNC de verhogingen van legeringsringen draagt eigenschappen terwijl het handhaven van uitstekende metaalgladheid. CNC de ringen worden specifiek ontworpen om het kwetsen te verhinderen en slijtage te verminderen.
OEM CNC Hoge Precisionpins u kan waarde met hogere prestaties verwachten.

OVERZICHT
OVERZICHT
Vier voordelen van de asprecisie in de industriële die prestaties, aangezien de industrieën, voor de vraag van de productprecisie hoger en hoger is worden ontwikkeld, de dichtheid van het begrip van kennis van de vierde schacht, more and more mensen willen het weten, gebruikend gemeenschappelijke industriële productiemachines in de vierde as, verklaart u tot dusver bent onder de vierde as het voordeel van nauwkeurigheidsgraad.
De hoge precisie van de vierde as verzekert de het plaatsen nauwkeurigheid en herhaalde het plaatsen nauwkeurigheid, en verzekert de hoge betrouwbaarheid, trilling met lange levensuur, met geringe geluidssterkte, de lage en de hoge nauwkeurigheid van de as. Diep vertrouwd op door de meerderheid van klanten.
VIIPLUS Co., Ltd van precisiemachines, met hoge precisie, milieubescherming en professioneel productiesysteem, alle producten van het bedrijf van ontwerp, ontwikkeling, verwerking en productie aan de de afgewerkt productinspectie, strikt controle, en om de producten met hoge precisie, de introductie van een reeks geavanceerde verwerkingsmateriaal en het testen instrumenten te verzekeren, het het testen materiaal kunnen de de testgegevens van de opsporingsprecisie automatisch voltooien en het rapport van het project uitprinten, om de nauwkeurigheid van de gegevens voor de producten van de indexplaat van hoogte te verzekeren - kwaliteit.
Nu zou iedereen de precisie van de vierde as moeten kennen, als u nog om het even welke vragen hebt, u is welkom om te raadplegen. Hoewel men heeft geëist dat de centrifugaal gegoten ringen Smeedstuk het Draaien ringen langer meegaan dan, hebben vele gebruikers die deze ringen hebben geprobeerd geconstateerd dat geen andere combinatie van ons langer mee zal gaan dan. Onze originele gesmede staalringen zijn reeds gebleken om gegoten om het even welk langer mee te gaan dan, centrifugaal gegoten, of combinatie van één van beiden.
Naast onze CNC SPELDEN EN RING, leidde VIIPLUS tot een nieuwe lijn van Gesmede Staalringen voor CNC de industrie.

SPECIFICATIES

CNC RINGEN

TOEPASSING

Bouwmateriaal

VIIPLUS heeft uitgebreide kennis in de productie en de techniek van delen met betrekking tot om het even welke zware industrie.

Zes stappen van verwerking

Het grootste deel van de mechanische verwerking is CNC verwerking, in vele ondernemingen hebben toepassingen. Tijdens verwerking over het algemeen volgens het specifieke werkstuk om, om het proces, zodat bent kent u het CNC verwerkingsproces te ontwerpen te produceren? Het volgende is een eenvoudige analyse voor u, hoofdzakelijk verdeeld in zes stappen.
1. Productanalyse
Het is beter voor een onderneming om productanalyse te leiden alvorens delen en productie te vervaardigen. Door productanalyse van productie, is het noodzakelijk om bepaalde van de samenstellingsinformatie en verwerking vereisten van delen, zoals parameters en prestatie-indicators te verkrijgen.
2. Grafisch ontwerp
Het grafische die ontwerp in de analyse van het product, met inbegrip van de vorm van delen, contour, etc., door analyseverwerking wordt weerspiegeld om het type van delen te bepalen, het is best om te trekken grafieksoftware te gebruiken.
3. Proces planning
De verschillende delen van het proces is verschillend, CNC kan het machinaal bewerken een verscheidenheid van processen bereiken, om aan de behoeften van complexe productie, de zogenaamde multifunctionele geheugenmachine te voldoen. Het proces is over het algemeen gebaseerd op de verschijning van de werkstukproducten en de verwerkingsvereisten analyseren, om een redelijke verwerkingsstappen te verkrijgen.
4. De productieproces van de hulpmiddelweg
Deze verbinding is eigenlijk het proces door de software om, zoals etc. het plaatsen van een verscheidenheid van productieparameters, met inbegrip van de weg van de hulpmiddeloptimalisering te bereiken.
5. Wegsimulatie
Nadat de weg in de software wordt geproduceerd, zou het definitief in de werktuigmachine moeten worden toegepast, maar de simulatie zou vóór de toepassing moeten worden geleid. De simulatie van de weg kan de fout verminderen die door de daadwerkelijke verwerking kan worden veroorzaakt, of het verwerpingstarief verlagen. Over het algemeen, moet de nadruk de verschijning van het werkstukeffect, overcut of de kapsnede, de weg van de proces planningswetenschap etc. controleren.
6. Wegoutput
De wegoutput is een noodzakelijke stap van software programmering opgenomen in de werktuigmachine, door weg kan de output de basiscnc functie bereiken, is ook de belangrijke betekenis van moderne CNC verwerking.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn