China brons gleitlager fabrikant

De kogelkleppen & De Vleugelkleppen voor de Tap leiden het Staallagers van de Lagersstam

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: roestvrij staal 316 Poort: Shanghai
Kwaliteit: OEM Type: zelfsmerende lagers
Structuur: Struiken

Productomschrijving

Ons product van de Klepring Uw betrouwbaar Zelfsmerend lagerssupplier.viiplus GLIJDEND LAGER MAAKTE AAN ORDE VAN CHINA wordt gebruikt uitgebreid door klepfabrikanten toe te schrijven aan de capaciteit van het materiaal om lage wrijving onder zware ladingen te handhaven. Klep gespleten dragende struik, kokerlager, plastiek van een flens voorzien ring & wasmachine. Dit geeft een combinatie van chemische weerstand met hoge weerstand, uitstekende, en lage coëfficiënt van wrijving wat betekent dat de zelfsmerende lagers het materiaal van keus voor olie en gaskleppen in onderzee en platformtoepassingen is.

 

VIIPLUS is een dragend materiaal dat uit een uniek stoffenweefsel van PTFE/-Glasvezels bestaat dat op een roestvrij staal geplakt wordt die met een duurzame kleefstof steunen. Uiterst - de lage die wrijvingoppervlakte door PTFE vezels wordt verstrekt combineerde met een structurele steun en een oppervlakte voor het plakken komend uit het gebruik van glasvezels. Roestvrij staal de steun verstrekt extreme load-bearing mogelijkheden voorbij de waaier van stevige PTFE en een ander stevig smeermiddellager.

VIIPLUS de lagers zijn een uniek dun muur dragend ontwerp dat de sterkte en de stabiliteit van een roestvrij staallichaam met de lage coëfficiënt van wrijving (.05-.1) en tribological eigenschappen van een versterkte PTFE-matrijs aanbiedt. Met een maximum dragende lading van 50.000 psi en de capaciteit om temperaturen tot 350°F te weerstaan, is ons VIIPLUS-lager dimensioneel stabiel, zelfsmerend, niet geleidend, en niet-magnetisch.

De radiale lager en duwwasmachineontwerpen zijn beschikbaar.

 

Viiplus nadert stijgende strengheid van de dienstvoorwaarden met een voortdurende verbetering van productprestaties, dankt aan verfijndere ontwerpmethodologie, nauwkeurige materiële selectie (metallurgie & polymere ptferingen).

 

OPDRACHT

 

Volledige oplossingen voor indusrrial klepringen & lagers

 

VISIE

 

GLOBALE LEIDER IN INDUSTRIËLE KLEPringen PRODUCTIE

 

RINGEN (GLIJDENDE LAGERS)

Roestvrij staal 316 Lagers +PTFE

 

 

Verpakte Gevoerde PTFE (onderhoud-vrij), de zelf gesmeerde duidelijke lagers, de duwwasmachine en de strook, roestvrij staalshell met gesinterde die bronslaag met PTFE vsb-33 wordt gevuld drogen dragend 316+PTFE-Productoverzicht: Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van…

 

KENMERKEN


Verpakte PTFE voerde (onderhoud-vrij), zelf gesmeerde duidelijke lagers, duwwasmachine en strook, roestvrij staalshell met gesinterde die bronslaag met PTFE wordt gevuld

Het wordt met roestvrij staal met poreus die brons gesteund op het wordt gesinterd en polymeren ingebed in de boringen van het brons. De roestvrij staalrug voorziet de struik van sterker mechanisch sterkte en ladingsvermogen. Door de metalen en de polymeren te combineren samen, worden de producten begiftigd met de lagere wrijvingcoëfficiënt en de goede capaciteit van anti-abrasion en zelfsmering. Voorts kan de roestvrij staalrug chemische erosie effectief verhinderen. Deze reeks wordt wijd toegepast in druk en vervende die machines, en machines in de oceaanindustrie, enz. worden gebruikt.

Het Poeder van het roestvrij staalbrons + van PTFE Zelfsmerende Lagers Multilayer Samenstelling

Dit nieuwe materiële gebruik de PTFE-bekleding van de vezelstof op metaal steunen, de stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en het veel langere werkende leven met conventionele struiken met 3 lagen vergelijkbaar zijn. Het metaal kan koolstofstaal zijn. roestvrij staal.
 
Roestvrij staal 316 de Specificatie & de Tolerantie van de Kokerring
 
Productoverzicht: Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.
 
Vsb-33 duidelijke Lagers en Kokerlagers
 
 
Het roestvrij staallager is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.
 
 
Het geschikt voor het droge lopen, lage coëfficiënt van wrijving, lagere slijtage, goede het glijden kenmerken, kan vormen van een overdrachtfilm de het koppelen metaaloppervlakte beschermen, geschikt voor roterende en oscillerende beweging. Roestvrij staal de steun verstrekt betere corrosio…
De kogelkleppen & De Vleugelkleppen voor de Tap leiden het Staallagers van de Lagersstam

STRUSTURE


TECHNISCHE GEGEVENS
 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Dynamisch

140N/mm2

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Max. snelheid

Droog

2m/s

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
 
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: Standaardringsvormen in speciale grootte.

 
 
 

TYPISCHE TOEPASSINGEN

 
 
VSB is professioneel als één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van vsb-33 roestvrij staal 316 lagers +ptfe in China. Wij zijn uitgerust met een professionele fabriek die heel wat gekwalificeerde werknemers omvat. Gelieve te voelen vrij om vsb-33 roestvrij staal 316 die lagers +ptfe te kopen in China met ons worden gemaakt.
 
 
De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen.

 

Verpakking & het Verschepen
Verpakkingsdetails: Standaard de uitvoerverpakking, of als eis van klanten.
KLANTENgrootte

 
BEGIN UW
PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur
 

Deze verbindingen kunnen u helpen

De kogelkleppen & De Vleugelkleppen voor de Tap leiden het Staallagers van de Lagersstam

Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers

Of krijg in aanraking

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers
 

De kogelkleppen & De Vleugelkleppen voor de Tap leiden het Staallagers van de Lagersstam
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn