China brons gleitlager fabrikant

Kies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de Duikersstaaf

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: GIDSlager, DE RING VAN DE KRAAGflanege KOKER, HET LAGER VAN DE BRONSduiker, HET LAGER VAN HET STAAFo
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE-STROKEN Plateren: Tin of koper
Type: blad Aangepast: Beschikbaar vanaf tekening
Speciaal gebruik: Staalplaat met hoge weerstand Eigenschappen:: Slijtage, Droge, Lage Weerstand
Haven: Shanghai Toepassing: het hydraulische speciale Glijden

Productomschrijving

Ringen en Duidelijke Lagers - Ladingscapaciteit en Levensduur 

De PV waarde heeft een significante invloed op het leven van de koker. De PV waarde is het product van de specifieke lading (p) en de het glijden snelheid (v). Deze waarde is het belangrijkste te overwegen ding wanneer het ontwerpen rond het gebruik van kokers. Over het algemeen, lager de PV waarde, langer het leven van de koker. De PV waarden voor de kokers worden gegeven zijn toelaatbare waarden voor de radiale spilactie die.

 

 Kies het Juiste die Materiaal van GIDSlager, de RING van de KRAAGflanege KOKER, het LAGER van de BRONSduiker, het LAGER van het STAAFoor, kiest het Vlindereffect door Cilinderlager/wordt veroorzaakt het Juiste Materiaal van Ring.

 

Het vlindereffect door lager wordt veroorzaakt, zal het effect door het juiste cilinderlager te kiezen wordt gebracht ver zijn eigen prijs die overschrijden. Het technische team van VIIPLUS zal volledig technische ondersteuning voor uw selectie en ontwerp verstrekken.

De diverse dragende materialen en structuren in de oliecilinder zijn verschillend volgens de verschillende gebruikspositie en de arbeidsvoorwaarden.


VIIPLUS de glijdende lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in gidskokers, Kraag, bufferkokers en handvatlagers van oliecilinders.
VIIPLUS de RING AAN ORDE VAN het lager van CHINA wordt GEMAAKT is slijtvast, lichtgewicht, onderhoud-vrij, zelfsmerend en gemakkelijk te installeren, wat voor veelvoudige arbeidsvoorwaarden geschikt kan zijn die.

Na een aantal laboratoriumtests, en test van het klantengebied koppel terug, VIIPLUS-kunnen de kokerproducten in de cilindertoepassing klantenverwachtingen volledig ontmoeten.
waardering

De dragende slijtage beïnvloedt direct de algemene levensduur van de cilinder, en de levensduur van de cilinder bepaalt de het werkefficiency en de levensduur van de gehele machine. Het dragende vrije onderhoud kan de kosten van het cilinderonderhoud effectief drukken, onderbreking verminderen. Aldus kan de bouwmachines in het volledige gebruiksproces van kapitaalinvestering verminderen. En dergelijke hoogte - de machines van de kwaliteitsbouw is verbindend om tegen meer eind worden erkend - gebruikers, om het concurrentievermogen van de gehele machinefabrikanten te verbeteren.
 

Het effect van het kiezen van het juiste lager zal ver zijn eigen prijs overschrijden, en het technische team van VIIPLUS CHINA zal volledige technische ondersteuning voor uw selectie en ontwerp verstrekken.

 

Het vlindereffect is geen vreemdeling: een „vlinder van het regenwoud van Amazonië in Zuid-Amerika kan een tornado in Texas twee weken later met een paar kleppen van zijn vleugels veroorzaken. „Op het gebied van bouwmachines, kan het effect van uw keus van kleine lagers, na verloop van tijd, veel groter zijn dan het effect van een tornado.

De arbeiders van bouwmachines zijn vertrouwd met oliecilinders.

De oliecilinders worden wijd gebruikt op het gehele gebied van bouwmachines. Voor graafwerktuigen, liften en ander bouwmachines en materiaal, is de cilinder de ziel van het gehele materiaal, en het gebruik van de cilinder gaat van het volledige leven van de het bouwmachines en materiaal vergezeld. En het cilinderonderhoud, onderhoud, het schoonmaken bezet ook een groot deel van het onderhoud van de gehele bouwmachines en het materiaal.

 

Het vlindereffect (topologiekettingreactie) en het Vlindereffect (het Vlindereffect) verwijzen naar de reusachtige kettingreactie op lange termijn van het gehele die systeem door pasmunten in aanvankelijke voorwaarden in een dynamisch systeem wordt gedreven. Het is een soort chaotisch fenomeen, dat erop wijst dat er vaste Aantallen en variabelen in de ontwikkeling van om het even welk ding zijn, en dat er wetten zijn in de ontwikkeling van dingen te volgen, en tegelijkertijd, er onmetelijke „variabelen“ zijn, die vaak zullen mislopen. Een pasmunt kan de ontwikkeling van dingen beïnvloeden, die de ingewikkeldheid van de ontwikkeling van dingen bevestigen.

 

 

Lage de Cilinderdelen van de Weerstands Hydraulische Olie & Klepring, Zelfsmerende Lagers

 

De hydraulische cilinders u kunnen niet realiseren hoeveel ringen van toepassingen hydraulische cilinders gebruiken.

VIIPLUS de ringen van de leveranciersmatrijs mond, die in waaier en inventarislevering leiden.

 

De ringen van de cilinderkokerKies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de Duikersstaaf

 

Een cilindrisch metaaldeel dat heen en weer de zuiger in a leidt

rechte lijn binnen een cilinder.

 

Lucht in de motorcilinder door de uitbreiding van hitte in mechanische energie;

 

Het gas wordt samengeperst door de zuiger in de compressorcilinder om druk te verhogen.

 

 

Dragend Ontwerp

Zes factoren hadden op het dragen van het leven betrekking:

 

(1) lading P
Groter de lading, korter het dragende leven; in elk geval, moet de maximumlading niet het theoretische maximum overschrijden - toelaatbare lading.

 

(2) snelheid V
Hoger de snelheid, korter het dragende leven; in elk geval, kan de maximum het glijden snelheid niet het theoretische maximum overschrijden - toelaatbare waarde.

 

(3) PV Waarde
Het beroepsleven van het lager hangt van de PV waarde af, d.w.z., het product van de daadwerkelijke lading P en het glijden snelheid V. Kleiner de PV waarde, langer het dragende leven.

 

(4) temperatuur
Het leven van het lager hangt ook van de temperatuur af waarbij het lager wordt gebruikt. Hoger de temperatuur, korter het dragende leven. Daarom zouden de kenmerken van de hittedissipatie van de relevante componenten in de ontwerpselectie moeten worden overwogen.

 

(5) oppervlakteruwheid van de malende delen
Wanneer de drager van legeringsstaal of harde chroom geplateerde schacht wordt gemaakt, kan het dragende leven beduidend worden verbeterd wanneer de oppervlakteruwheid Ra=0.4-0.63 is.

 

(6) andere factoren
Andere factoren zoals smeringsvoorwaarden.

 

 

 

Gedetailleerde Informatie


Sf-1d hydraulisch speciaal lager. Is op basis van SF, 1 die p met de oliecilinder wordt gecombineerd en het het werk principe van de schokbreker en ontwerpen een nieuw type van materiaal, op de voorwaarde van geen olie slijtage-verzet tegenzich, naast het product heeft de voordelen van SF, 1 D, vooral geschikt om frequente gelegenheden grote zijkracht te vergelden. Zijn prestaties zijn gelijkaardig aan dat van DP4, die sf-1p-geleidelijk aan producten vervangt, die in automobiel, motorfietsschokbrekers en diverse hydraulische cilinders kunnen worden gebruikt.
 
De zelfsmerende van de het toestelpomp van het Lagers Hydraulische systeem van de bushingmautotransmissie van de de delen automobiele leiding lagers van de het systeemflens bushingand voor verkoop


Vsb-40 lage de wrijvingringen van DP4 bieden goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan
· Zeer goede prestaties in gesmeerde toepassingen
· Goede prestaties in ingevette toepassingen
· Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen 


Geschikt voor het droge lopen, lage coëfficiënt van wrijving, lagere slijtage, goede het glijden kenmerken, kan de gecreeerde overdrachtfilm de het koppelen metaaloppervlakten beschermen, geschikt om te roteren en oscillerende beweging, hoge chemische weerstand, lage absorptie van water en het zwellen.

Vsv-40 verbeterden de wrijving en veel goede slijtageweerstand over gemeenschappelijke waaier csb-10 onder gesmeerde verrichting.
 

STRUSTURE

1. PTFE/Polymer dikte 0.01~0.03mm van het vezelsmengsel. De loodvrije dragende laag verstrekt een uitstekende eerste overdrachtfilm, die effectief de het koppelen oppervlakten die van de lagerassemblage met een laag bedekt, een oxydetype stevige smeermiddelfilm vormen.


2. Gesinterde dikte 0.200.35mm van het bronspoeder, verstrekt max. warmtegeleidingsvermogen vanaf de lageroppervlakte, dient ook als reservoir voor het PTFE-mengsel.


3. Staal de steun, verstrekt hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie.


4. Het koper/Vertinningsdikte 0.002mm, verstrekken goede corrosieweerstand.


5. Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DP4)

 

 

TECHNISCHE GEGEVENS

STRUCTUUR & SAMENSTELLING

· Metaal-polymeer Samengesteld Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Vullers
 

MICROSECTION

 

Kies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de Duikersstaaf

Het glijden laag
PTFE + Vullers
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 


 

Technische Gegevens 

* Afhankelijk van exploitatievoorwaarden

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

PV 

Hydrodynamisch

30N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
 

· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines

Kies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de DuikersstaafKies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de DuikersstaafKies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de DuikersstaafKies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de DuikersstaafKies het Juiste Materiaal van van de Kraagflanege van de Cilindergids het Dragende de Kokerbrons & Oor van de Duikersstaaf

 

 

RINGEN ONLINE GROOTTE
 
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: De standaardringsvormen in speciale grootte, helft-ringen, gestempelde/diepgetrokken vormen, lagers met de plaatsbepaling van inkepingen, smeermiddelgaten en groeven, pasten ontwerpen aan

 

 

TYPISCHE TOEPASSINGEN
Vsb-40 worden ontwikkeld voor hoge gesmeerde plicht, olie, hydraulische toepassingen… Automotivesuspensionstruts, de ring van de absorptievatengids, hydraulische cilinders, toestelpompen, motoren, as en radiale zuigerpompen & motoren.

 

Vsb-40 worden ontworpen hoofdzakelijk voor het gebruiken in de gesmeerde omstandigheden en het voert uitstekende slijtageweerstand en lage statische/dynamische shockfrictioncoëfficiënt uit.

 

Ontworpen voor hoge snelheid, middelgrote en hoge ladingsvoorwaarden onder vloeibare smering, verbetert de lipophilic vezel in de oppervlakte het werk laag de prestaties onder vloeibare smering. Dit soort materiaal heeft de goede weerstand van de cavitatiecorrosie en vloeibare corrosieweerstand, die aan de ontwerpvereisten van hogere PV waarde kunnen voldoen.

 

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in automobiel opschortingssysteem, schokbreker, sturende pomp, sturende systeem en versnellingsbak, enz. Het kan in hydraulische motor, toestelpomp, duikerspomp, vinpomp, de gidskoker van de oliecilinder en logistiekmachines, enz. worden gebruikt

 

motortoepassing

 

Welkom om ons te contacteren!

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, bent u altijd welkom, dankt u!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn