China brons gleitlager fabrikant

Het Door buizen leiden en de Klep het Roestvrije staalstruiken van Stoomringen van INOX met Laag - het Onderhoud standaardiseerde glijdende ring

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer: DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: >=500 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartons, Houten Gevallen
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Roestvrij staal 316 met PTFE-STOF Type: (Cilindrische) struiken
Poort: Shanghai Hoofdfunctie: zelfsmerende lagers
Kwaliteit: OEM Catalogus: Beschikbaar

Productomschrijving

INOX PTFE BINNEN RING is Italiaans voor roestvrij staalring BOCCOLE die AAN ORDE VAN CHINA.Stainless-Staal (Roestvrij staal) wordt GEMAAKT is kort voor zuurvast Roestvrij staal, bestand tegen zwak corrosief middel zoals lucht, stoom, water, of met een Roestvrij staal wordt de rang genoemd Roestvrij staal; En de chemische corrosiebestendige middelgrote (zuur, alkali, zout en andere chemische corrosie) corrosie van het staal dat als zuurvast staal wordt bekend. wegens het verschil in de chemische samenstelling van twee zodat hun corrosieweerstand is verschillend, gewoon roestvrij staal is over het algemeen niet bestand tegen chemische middelgrote corrosie, en het zure staal is over het algemeen roestvrij.

Als uw zaken in het Door buizen leiden en Klep de Ringen van de Stoompomp zijn, adviseren wij dat u onze gestandaardiseerde ROESTVRIJ STAAL 316 OF 304 glijdende lagers en INOX-kokerring kiest. gelieve te informeren ons over uw projectsituatie en de klep ringt vereisten in het onderzoek. Wij zullen u efficiënt van de oplossingen en de citaten van de productselectie voorzien.

Het SYSTEEMinstallatie van LEIDINGEN Zelfsmerende Lagers
het leidingensysteem is veilig, efficiënt en rendabel, gebruik het duidelijke dragende dragen verminderend risico tijdens installatie.

De zelfsmerende ringen van Lagersptfe/kevlar Geweven Voeringen

Roestvrij staallager dat voor Langere Slijtage wordt versterkt

Lagers: Glasvezel en roestvrij staal 316 met TFE-voering

Toepassing
• Deze Daling van de de Isolatiepomp van de Zuigingstrilling verbindt de opname van de waterstroom met de pomp in de mechanische ruimte.
• Verstrekt lawaaivermindering, uitbreiding, samentrekking en afbuiging.

Het Door buizen leiden en de Klep het Roestvrije staalstruiken van Stoomringen van INOX met Laag - het Onderhoud standaardiseerde glijdende ring

ROESTVRIJ STAAL ZELFSMEREND LAGER

De stoffen zelfsmerende voering is etc. de belangrijkste factor aan de prestaties van zelfsmerende sferische lagers met zware lading, effectweerstand, en met lange levensuur.

Het geweven glijdende bewegings dragende gebruik de PTFE-van de vezelsstof en aramid vezel bekleding op metaal steunen, de stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en hoge accuracygood die met wrijving superieure prestaties met lage snelheid en zware in werking wordt gesteld, die wijd in zwaar materiaal zoals bouwmachines worden gebruikt, landbouwmachines.

1. PTFE met olievezel kan de schacht beschermen, terwijl machine in verrichting.
2. Het is van lage wrijvingcoëfficiënt, goede anti-wear.
3. Het goede lopen in bezit.
4. Het past goed in motie van circumgyration, die en heen en weer slingeren.
5. Goede anticorrosief.
6. Het kan in voedselmachine, farmaceutische enz. worden gebruikt, tot loodvrij.
7. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de voorwaarde van sterk zuur en alkali, zoals chemisch product
De industrie, pompen, kleppen enz.

 

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerboccole, Roestvrije staal van de Klep het Bush Geweven Stof 316 Struiken|Vsb-36

 

Van het struiken (de cilindrische) Roestvrije staal Struiken
 
Het duidelijke dragende Dragen van de Stoffenoilless TEX van productversies Lage Wrijving Geweven 
Het verband tussen de tribological eigenschappen van het lager en de film-forming eigenschappen van PTFE-overdrachtfilm die door de voering wordt gevormd werd bestudeerd. Er is een bepaalde correspondentie tussen de tribological prestaties van lagers en de film-forming prestaties van PTFE-overdrachtfilm die tijdens wrijving en slijtage wordt gevormd, d.w.z., sneller de vorming van PTFE-overdrachtfilm, beter de slijtageweerstand en de eenvormige continuïteit, en beter de tribological prestaties van de film die door wrijving en slijtage wordt gevormd.

TEX-Aangepast Ringen Ringend Vezel Bush

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof 

Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, die hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart.

Stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

KENMERKEN
Vsb-36 het ringen van dia dragende ringen, oilless duidelijk lager

Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.


Vsb-36 het ringen van Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC 

is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.

STRUSTURE

1, Dit nieuwe materiële gebruik de PTFE-bekleding van de vezelsstof op metaal steunen

2, de stof hebben zeer hoge ladingscapaciteit en het veel langere werkende leven dat met conventionele struiken wordt vergeleken met 3 lagen.

3, het metaal kunnen Koolstofstaal, Roestvrij staal, Brons enz. zijn.

Eigenschappen:

1, Geschikt voor roterende en oscillerende beweging, lagere onderhoudsvereisten toe te schrijven aan de lange re-smeringsintervallen.
 
2, Lagere slijtage, lagere gevoeligheid aan randlading, geen absorptie van water en daarom geen het zwellen, goed bevochtigingsgedrag, goede weerstand tegen schokladingen.
 
3, Veel lange levensduur onder lagere snelheid met hoge lading.
 
Toepassing:
 
Nu is dit product gebruikt als opschorting en helper van landbouw en bouwmachines, kranen en hydraulisch en mechani

Technische Gegevens

Max. lading

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Smering

>1m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-50℃~+250℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

· Cilindrische struiken

· Van een flens voorzien struiken

· Glijdende platen

· Duwwasmachines

· Van een flens voorzien wasmachines

Het Door buizen leiden en de Klep het Roestvrije staalstruiken van Stoomringen van INOX met Laag - het Onderhoud standaardiseerde glijdende ring

 

 

 

Basisvoordelen van Roestvrij staal 316 stoffenringen

VOORDELEN
Heb een hoger laadvermogen.
Op hoge temperatuur.
Het langere leven.

TYPISCHE TOEPASSINGEN

 

VIIPLUS het lager is een belangrijke zelfsmerende dragende fabrikant en een leverancier in China. Wij zijn hoogst bekwaam in de productie van diverse zelfsmerende lagers, struiken, en de glijdende blokken, enz. Onze hoofdproductcatalogus omvat nu het oilless zelfsmerende lager, samengesteld lager, koperlager, verpakt bronslager, bimetaallager, thermoplastische struiken, en meer. Al onze producten worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties en lage prijs. Zij zijn zeer populair en wijd toepasselijk in de verschillende industrieën met inbegrip van de auto, werktuigmachines, vormen, metallurgische machines, mijnmachines, textielmachines, die machines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, injectie het vormen machines, voedselmachines, havens, mariene machines, en de landbouw en bosbouwmachines, enz. hijsen.

Laag wrijving geweven stoffen oilless lager vsb-36 wordt TEX wijd gebruikt in productielijnen op hoge temperatuur, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen en de chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware laag en kan geen gelegenheid enz. bijtanken.

Verpakking & Levering
Verpakkingsdetails: KARTON of PALLET
Haven: SHANGHAI, NINGBO, ENZ.

BEGIN UW
PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur
Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagersviiplus SLDING Lagers voor de zeeplatforms en olie & gasindustrie | VIIPLUS lagers Metrische Met maat Halsblokken

Het Door buizen leiden en de Klep het Roestvrije staalstruiken van Stoomringen van INOX met Laag - het Onderhoud standaardiseerde glijdende ring

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn