China brons gleitlager fabrikant

Techniek | Douanevervaardiging | Verwerkende Plastic Polymeer Duidelijke Lagers

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: het brons van de staal ptfe ring, het staal van /Carbon van het Lagerstaal Type: Rol, Koker, het Glijden, samengestelde ring, duwwasmachine
formaat: Standaardvoorraadgrootte, verpakte bronslagers Toepassing: FIETS, Machines, Automobiel, Mijnbouw. Metallurgie. Landbouw. Chemisch
Functie: Smering, greese olie, standaard: GGB、 OILES & DAIDO

Productomschrijving

Douanevervaardiging | De productie van Plastic van de Schachtdia van Polymeer Duidelijke Lagers de Lengtehuisvesting droeg de Installatiedimensies van Schacht Schemerige Geïnstalleerde identiteitskaart 

Speciale productie
Wij kunnen speciale grootte, vormen, vormen of lengten op verzoek aanbieden. Tevreden om ons voor een citaat of meer informatie te contacteren.

As/schacht – Ringstolerantie aan de H9-tolerantie van het dialager adviseren wij schachten met tolerantie e7 of f7. Als de h-schachten worden gebruikt, zou de lager binnendiameter tot tolerantie F7 moeten worden machinaal bewerkt.

 

De hoge snelheidskoker, de flens en de duwlagers, nul smeermiddel vereiste PTFE-Ringenvoering zijn een verbeterde slijtage PTFE voor gebruik in gesmeerde of ongesmeerde milieu's

Om efficiënte zelf-lubrictaing lagers voor sportenmachines te verstrekken

MOTORFIETS en FIETS de opschorting van de bergfiets ringen & het dragen

OVERZICHT

VIIPLUS VERVAARDIGINGSlagers VOOR UITZONDERLIJKE PRESTATIES.

De de Ringendelen worden van China gebruikt in krachtige motoren die duurzaamheid, het berijden comfort en veiligheid bij hoge snelheden vereisen.

 

 

Of u windenergiemateriaal voor industriële energietoepassingen ontwerpt of u een fiets bouwt, hebben wij de betrouwbare ringen u wenst. Onze rings krachtige producten worden vervaardigd volgens de veeleisende normen nodig voor een specifieke toepassing.

 

 

VIIPLUS beschikt over de ervaring en de deskundigheid inzake geavanceerde materialen om elke klant van de ideale dragende oplossing voor nieuwe uitdagingen te voorzien. De onderhoud-vrije lagers zijn duurzaam, milieuvriendelijk, vet-vrij, en kunnen hoge ladingen, hoge snelheden, en hoge temperaturen weerstaan. Onze hoge prestaties zelf-gesmeerde glijdende lagers verstrekken ook superieure prestaties in natte, vuile milieu's, die tot hen maken ideaal voor een verscheidenheid van vermaaktoepassingen. Van fietsen, sneeuwscooters en de ringsbretels van de bergfiets aan vistuig, skitoestel, recreatieve watersportuitrusting, golfkarren en meer.

 

VIIPLUS met beroepservaring en kennis, om elke klant van de ideale het glijden dragende zelfsmerende dragende oplossingen te voorzien.

De zelfsmerende lagers voor sportenmachines zijn duurzaam, milieuvriendelijk en olievrij, wat hoge lading, hoge snelheid kan dragen en op hoge temperatuur. Allerlei zelfsmerende glijdende lagers kunnen uitstekende prestaties in het natte en vuile milieu, die tot het maken een ideale keus voor allerlei de toepassingen van het vermaakmateriaal ook verstrekken. Fiets en van de bergfiets bretels, vistuig, recreatieve watersportuitrusting.

 

De zelf-Lubriating lagersdeklagen worden specifiek geformuleerd om ingenieurs van grotere ontwerpvrijheid te voorzien die hen toelaten om verder dan prestatiesgrenzen, ongeacht vorm of materiaal te gaan.
Het zelfsmerende lager wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het dragen van regelingen waar de zware ladingen moeten worden gesteund en waar de rotatie of oscillerende bewegingen vrij langzaam zijn.
 
Zelfs in de meest veeleisende milieu's, kunnen zich de klanten op de unieke eigenschappen van de glijdende lagers van VIIPLUS, met inbegrip van lage wrijving, hoge slijtageweerstand en hoge betrouwbaarheid baseren.
Wegens hun goede glijdende eigenschappen en compact ontwerp, zijn deze duidelijke lagers bijzonder geschikt om regelingen te dragen waar:
De onderhoud-vrije verrichting is een eerste vereiste
Er is een risico van smeermiddelverhongering
De smeermiddelen kunnen niet worden gebruikt of zijn verboden
De ruimte is beperkt.

Zelfsmerend lager, een essentieel onderdeel van machines

 

De Jiashanprovincie, zhejiang provincie, waar VIIPLUS wordt gevestigd, is de nationale productiebasis voor zelfsmerende lagers, die 70% van de zelfsmerende lagers van het land produceert.

 

De industrie van bouwmachines van de zelfsmerende dragende markt van China in de Verenigde Staten heeft een groot keerpunt ingeluid.

Één cijfer is dit: momenteel, is de wereldmarktgrootte van rollende lagers ongeveer 270 miljard RMB, terwijl de marktomvang van zelfsmerende lagers tussen 15 miljard yuans en 20 miljard RMB is.

 

VIIPLUS verstrekt een volledige waaier van zelf-gesmeerde lagers en hun oplossingen voor de belangrijkste machinefabriek, consoliderend de belangrijke positie van het bedrijf in de zelf-gesmeerde industrie van de techniekmachines van de lagersuitvoer. Tijdens het afgelopen jaar, zijn de goederenprijzen toegenomen, hebben de stroomopwaartse bedrijven teruggekregen en de wereldeconomie heeft langzaam teruggekregen.

 

De lagers zijn verdeeld in twee categorieën, rollende lagers en glijdende lagers. In het algemeen, in dezelfde omstandigheden, het glijden is de dragende slijtage dan het rollen dragend, maar het glijden dragende lagercapaciteit hoger, geschikter te gebruiken.

 

Wat is „zelfsmerend lager“?


De traditionele lagers kunnen niet zonder smeerolie werken. Zodra de olie wordt afgesneden, zal het verlies snel stijgen. Daarom zijn de onderhoudskosten zeer hoog en het toepassingsgebied is ook beperkt.
En het „zelfsmerende lager“, is een toenemende ster dragende zitting!

De V.S. - gebaseerde GGB, Japanse OILES en DAIDO zijn de hoogste drie producenten van de wereld van zelf-gesmeerde lagers, met sterke posities in ruimtevaart, automobiel en vervoer.

Voordelen

 

De kleinere wrijvingcoëfficiënt, hogere slijtageweerstand, langere levensduur, en fundamenteel te hoeven om geen smeerolie in gebruik toe te voegen, dat een revolutionaire technologie is.

 

 

De reden is dat de zelfsmerende lagers met stevig smeermiddel uitgerust zijn, dat een permanente stevige smeringsfilm op de oppervlakte zal vormen.

 

De voordelen van deze film mond-geven werkelijk water. Niet alleen worden de onderhoudskosten gedrukt, maar ook kan het lager zelf kleiner worden gemaakt, is de lichtere kwaliteit, het vooruitzicht opwekkend.
Bijvoorbeeld, in de structuur van machines en auto, worden heel wat lagers gebruikt voor diverse delen, en veel van hen moeten worden vervangen gebaseerd op de overweging van lichtgewicht en precisie.

 

De veranderlijke snelheidsaandrijving en de airconditioningscompressoren worden vervangen door zelfsmerende lagers van rollende lagers, vervangingstarief van 80%.

 

Loodvrij zelfsmerend lager

 

Vergeleken met andere metalen, heeft het lood een lage coëfficiënt van wrijving en is een goed zelfsmerend dragend materiaal. Nochtans, aangezien wij het weten, is het lood een giftig zwaar metaal, dat geleidelijk aan in de wereld is verlaten. In plaats daarvan, worden de loodvrije zelfsmerende lagers gebruikt

 

Roestvrij staal geweven stof en textielvezellagers 316L

 

 

Na vallen en opstaan, vond VIIPLUS een alternatief om te leiden -- roestvrij staal geweven stof en textielvezellagers die, met succes de materiële moeilijkheid overwinnen en vestigen als de industrieleider.

 

DE ZELFSMERENDE HET LAGER HOOFDproducten VAN VIIPLS BELDEN

1.Metal het plastic polymeer zelfsmerende het rollen dragen

Het is het vlaggeschipproduct, heeft het uitstekende mechanische lagercapaciteit, vooral geschikt niet-bijtankt en niet-bijtankt de voorwaarden, het gebruik van een auto kunnen meer dan 30 delen bereiken.

Het is ook zeer lage onderhoudskosten, en de corrosieweerstand, zo vaak in het openluchtwerk van de vrachtwagen, platformauto, zal ook een groot aantal installatie van dit lager zijn.

2.Bimetal grens het gesmeerde het rollen dragen

De zelfsmerende lagers zijn hoofdzakelijk koper, staal als vertegenwoordiger van de grondstoffen.

 

 

De buitenlandse orden van VIIPLUS stegen beduidend, en het de uitvoeraandeel van ons bedrijf bereikte ook 57%.

3.Metal basis zelfsmerend lager

met slijtageweerstand, wordt de effectweerstand, hoge ladingskenmerken, onnodig te zeggen, ook hoofdzakelijk gebruikt in de industrie van bouwmachines, is het geen wonder dat het productiviteitsgebruik hoog is.

Een belofte is morgen een de moeite waard minder dan vandaag proberend

 

Het onderzoek naar zelfsmerend lager van mechanische producten is een proces van ononderbroken verdieping, die een proces van constante en onderzoek, selectie is, en energie die heel wat tijd boring besteden.

 

Techniek | Douanevervaardiging | Verwerkende Plastic Polymeer Duidelijke Lagers

 

BESCHRIJVING

Het Rolling lager is een soort het rollen het dragen, dat op hoogte - kwaliteit koudgewalste staalplaat met poreus sferisch bronspoeder in het midden gebaseerd en gesinterd, en dan gesinterd en, en gerold is met een mengsel van PTFE vezel op de oppervlakte van poreus sferisch bronspoeder.
Dit product heeft de kenmerken van kleine wrijvingcoëfficiënt, schuringsweerstand, goede corrosieweerstand en zelfsmering. Het gebruiken van dit product kan de kosten drukken, het mechanische volume verminderen, het fenomeen vermijden van schacht het bijten en het mechanische lawaai en andere kenmerken verminderen.
Dit product is wijd gebruikt in diverse mechanische glijdende delen, zoals drukmachine, lift, textielmachine, tabaksmachine, geschiktheidsmachine, hydraulische transportband, micro-motor, van de solenoïdeklep, automobiele en landbouw en bosbouwmachines.

 

 

TOEPASSING


De zelf-Lubrictaing lagers voor automobieltoepassingen omvatten: wisser, schokbreker, zetel, versnellingsbak, rem, leiding, convertibele bovenkant, binnenland, pijler, hefboom, pedaal en andere toepassingen.

 
 

Onze voordelen

 • Onderhoud-vrije verrichting

 • Geen vereiste smering (PTFE-samenstelling)

 • Aanvankelijke vereiste smering (POM-samenstelling)

 • Minimummuurdikte, minimum ruimtevereisten

 • Aanpassing van zware ladingen

 • Brede waaier van temperaturen

 • Goede glijdende eigenschappen

 • Vrijwel geen stok-misstap

 • Hoge slijtageweerstand

 • Minder gevoelig voor randlading (POM-samenstelling)

 • Geen vereist machinaal bewerken.

 
 

 1. een brede waaier van efficiënte dragende materialen en oplossingen om aan de meest veeleisende toepassingsvereisten te voldoen.

 2. de compacte, lichtgewichtoplossingen verminderen brandstofverbruik en emissies.

 3. zetel: zetelregelaar en het mechanisme van de hoogteaanpassing.

 4. ononderbroken innovatie van technologisch geavanceerde producten, systemen en hulpmiddelen om onze belangrijke positie in krachtige dragende technologie te handhaven.

 5. onze toepassingsspecialisten verstrekken technische ondersteuning en klant-specifieke dragende ontwerpen om uitvoerige klantenondersteuning te verlenen.

Creeer een superieure drijfervaring

 


De laatste jaren, is het vereiste van automobiele materiaalverrichting gestegen. Ons loodvrij dragend materiaal, met verbeterde prestaties, kan de stringentste prestatie-eisen ontmoeten, beter dan kogellagers (de beperkte ruimte en het gewicht, de hoge lading en de schommelingsbeweging kunnen schade veroorzaken).
Het lager heeft vele voordelen, die tot superieure drijfprestaties leiden:
· lange levensduur, betrouwbare en vlotte verrichting
· hoge slijtageweerstand
Zelfsmerend,
· lage wrijvingcoëfficiënt, lage het losmaken torsie en geen stok-misstap fenomeen
· compatibel systeem met vele standaardoliën en smeermiddelen
· precisie, dimensionale stabiliteit · onze toepassingsspecialisten verstrekken technische ondersteuning en klant-specifieke dragende ontwerpen om uitvoerige klantenondersteuning te verlenen.

 

Compsoite die standaardgrootte dragen

 

De standaardwaaier van samengestelde duidelijke lagers is zeer uitvoerig en behandelt bijna elke standaardgrootte. Dit gamma bestaat en voorzag uit ringen, rechtstreeks duwwasmachines en stroken van een flens.

 

Kokerlagers:

I.D. = binnendiameter

O.D. = Buitendiameter

F.D. = Falnge-diameter

I.D. = binnendiameter

O.D. = Buitendiameter

Flenslagers:

 

Innovatie

Ontdek het innovatieve proces dat ons een stap vooruit houdt.

Certificaten

Het Weergeven en downloadt onze globale certificaten.

Gedreven kwaliteit

De kwaliteit en de milieueerbied zijn essentieel aan onze kernwaarden.

Levertijd

Wij zijn geëngageerd aan op tijd levering.

Team van Deskundigen

Lees gesprekken met onze deskundigen aangezien zij hun ervaringen delen.

 

 

 
Techniek | Douanevervaardiging | Verwerkende Plastic Polymeer Duidelijke Lagers

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn