China brons gleitlager fabrikant

De Afmeting & de Grootte de Samengestelde Lagers van het ptfemetaal van de precisieassemblage voor de Pompstruiken van Vloeibare Machtssystemen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE-STROKEN Plating: Tin of koper
Type: Blad Op maat: Beschikbaar vanaf tekening
Speciaal gebruik: Staalplaat met hoge weerstand Eigenschappen:: Slijtage, Droge, Lage Weerstand
Poort: Shanghai Toepassing: het hydraulische speciale Glijden

Productomschrijving

Polymeer het glijden de dragende precisie van de de assemblageafmeting van het legeringslager

Zijn de metaal samengestelde lagers vrij succesvol in het vervangen van traditioneel lood-dragend brons of bimetaallagers in vele smeringstoepassingen geweest. Maar tot voor kort, ptfe kunnen de fondsen nog niet de metaalsoorten aanpassen - polymeer het glijden spelen de dragende precisie van de de assemblageafmeting van het legeringslager, die zijn toepassing op specifieke gebieden, op deze gebieden, asontruimingscontrole tot de verbetering van verrichtingsefficiency beperken, of het lawaai, de trilling en geen comfort een uiterst belangrijke rol.

 

VIIPLUS de lagers leveren een verscheidenheid van ringen van het pompmetaal met inbegrip van messingsringen, staalring, & bronsringen. Als u weet reeds welk type van metaalring voor uw toepassing juist is, kunt u snel aan het hieronder voor meer informatie navigeren:

De zelf-gesmeerde lagers zijn gebruikt in vinpompen en de resultaten tonen aan dat de samengestelde rechte voering van het metaalpolymeer uitstekende tribological prestaties onder droog die, rand en hydrodynamische smeringsexploitatievoorwaarden heeft, uitstekende pompbetrouwbaarheid verstrekken.

 

om de betrouwbaarheid van de pomp te verbeteren, verstrekt VIIPLIUS een zelfsmerende dragende oplossing.

 

Verstrekt een grote verscheidenheid van zelfsmerende glijdende lagers om aan de behoeften van een verscheidenheid van toepassingen te voldoen of te overschrijden. Het wordt gebruikt in het roteren, het slingeren en het glijden moties en in een verscheidenheid van moeilijke exploitatievoorwaarden zoals hoge statische of trillende ladingen, temperatuurgrenzen en wrijvingvoorwaarden.

VIIPLUS de GLIJDENDE DRAGENDE PTFE-reeks zelfsmerende lagers kunnen aan de unieke toepassingsbehoeften van de vloeibare machtsindustrie voldoen. Wij kunnen volledige oplossingen, betrouwbare prestaties onder hoge lading verstrekken en hoge snelheid, kunnen ons tegen cavitatie verzetten en de chemische corrosie, geschikt voor de geavanceerde vloeibare machtstoepassingen van vandaag, in toestelpomp, zuigerpomp, vinpomp, compressor, cilinder en andere industrieën heeft een brede waaier van toepassing.

De voordelen van zelfsmerende rechte lagers zijn als volgt:
Zelfsmerende ring met ptfe-gebaseerde lage wrijving dragende bekleding voor uitgebreide levensduur vermijden voerend en schachtschade terwijl het opereren in de omstandigheden van de droge of grenssmering
Dun - ommuurde, enig - de stukstructuur staat voor compact, lichtgewichtpompontwerp toe
Gemakkelijk om in pomp zonder duur hulpmiddelen en materiaal te assembleren
Milieuvriendelijke loodvrije lagerassemblage.

Bush voor duikerspomp en motorlager

Dit vereist zelf-gesmeerde lagers om hoge slijtageweerstand, moeheid en de hydrodynamische samenstelling die van de stroomerosie te verstrekken struikoplossingen dragen dragen
De technische vereisten en de specifieke functies van glijdende lagers in deze toepassing zijn de meest veeleisende vereisten van om het even welke high-power hydraulische componenten. Naast weersta binnen de temperatuurwaaier - 50 ℃ + 140 ℃ evenals de brede waaier van de verandering van de smeermiddelviscositeit, moeten extreme hoge de snelheid en de grenssmeringsvoorwaarden van de ladings dragende schommeling kunnen weerstaan.

VIIPLUS het smeren en het verzegelen de kenmerken van het gidslager werden onderzocht door de hulp van hydrodynamica en tribologys.

Voordelen van hoge prestatieslagers

De onderhoud-vrije lagers worden gebruikt in gemeenschappelijke hydraulische vloeistof en vele soorten de voorwaarden van de wateremulsie, geschikt voor vinpompen, toestellen, duikerspompen en motoren. Naast hun uitstekende wrijvings en anti-wear eigenschappen, zijn zij stabiele en betrouwbare onder vereiste ladingen en snelheden, die hen maken voor vele hydrodynamische toepassingen geschikt.

TYPISCHE TOEPASSINGEN

Toepassingsvereisten


De veranderlijke pompen van de verplaatsings aszuiger worden gebruikt in vele industrieën van hoge machts hydraulische systemen, met inbegrip van ruimtevaart, automobiel, bouwmateriaal, landbouwmachine, werktuigmachines, enz. Deze pompen verstrekken veranderlijke stroom van nul aan maximumcapaciteit voor systeemactuators. De verandering van stroom wordt gerealiseerd door de verandering van de positie van de swashplaat.


Wij verstrekken dragende oplossingen voor hydraulische pompen en motoren, met inbegrip van schachtlagers, halve lagers, duwblokken, slijtageplaten, hydraulische cilinders, koppelstanglagers. Zelfs met de strengste toepassingsvereisten, kunnen zich onze klanten nog op onze weerstand met hoge weerstand, kras en lage de legeringslagers van het wrijvingaluminium baseren.
· externe toestelpomp en motor
· vinpomp en centrifugaalpomp
· radiale en asduikerspompen
· interne toestelpomp en radiale zuigermotor

 

Toepassing van de de zelfsmerende lagers & ringen van de vinpomp

 

De roterende vinpomp verstrekt hydraulische macht voor de automatische transmissie.
Gevestigd op de transmissiedekking, trekken zij olie bij lage druk van de zinkput bij de bodem van de transmissie en voeden het bij hoge druk aan het hydraulische systeem, de versnellingsbakkoeler, en de koppelomvormer.
De bladrotor wordt gesteund door invloeden op de voor en achterplaten.
Wanneer opgezet op backplane, kunnen de lagers van de naaldrol wegens gebrek aan olie, vooral na een lange rust in verschillende klimatologische omstandigheden of tijdens herhaalde begin en eindeverrichting ontbreken.

Om klanten van voordelen te voorzien

  1. Verbeter energierendement

  2. Vrij onderhoud,

  3.  Druk lawaai en assemblagekosten

  4.  Vervang dure rollende lagers

 

TECHNISCHE GEGEVENS

 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

PV

Hydrodynamisch

30N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

STRUCTUUR & SAMENSTELLING

· Metaal-polymeer Samengesteld Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Vullers
 

MICROSECTION

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Goed

Gesmeerde olie

Zeer Goed

Gesmeerd vet

Goed

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Goed

 
* Afhankelijk van exploitatievoorwaarden

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines

 

De Afmeting & de Grootte de Samengestelde Lagers van het ptfemetaal van de precisieassemblage voor de Pompstruiken van Vloeibare MachtssystemenDe Afmeting & de Grootte de Samengestelde Lagers van het ptfemetaal van de precisieassemblage voor de Pompstruiken van Vloeibare MachtssystemenDe Afmeting & de Grootte de Samengestelde Lagers van het ptfemetaal van de precisieassemblage voor de Pompstruiken van Vloeibare MachtssystemenDe Afmeting & de Grootte de Samengestelde Lagers van het ptfemetaal van de precisieassemblage voor de Pompstruiken van Vloeibare MachtssystemenDe Afmeting & de Grootte de Samengestelde Lagers van het ptfemetaal van de precisieassemblage voor de Pompstruiken van Vloeibare Machtssystemen
 
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: De standaardringsvormen in speciale grootte, helft-ringen, gestempelde/diepgetrokken vormen, lagers met de plaatsbepaling van inkepingen, smeermiddelgaten en groeven, pasten ontwerpen aan
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn