China brons gleitlager fabrikant

Centrifuge die de Hoge van het Bronsgrafiet Gestopte Ringen van het Hardheidsc86300 Mangaan Duidelijke Lagers van Oilless gieten

Productdetails:
Plaats van herkomst: Brons Dragende Fabrikanten
Merknaam: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering: ZCUZN25AL6FE3MN3,SEA430B,C86300,DIN1709,FIBRO
Modelnummer: C86300 BRONSringen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: TT VOORAF, de vooruitbetaling van 30%
Levering vermogen: Koop online Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Marerial: Brons Grafietring Grootte: De ringen van de duimgrootte
Standaardgrootte: C86300, C86200 Type: GESTOPT GEGOTEN BRONS
Hoog licht:

graphite bronze bushing

,

graphite plugged bronze bushings

Productomschrijving

TITEL: C86300 van het het Mangaanbrons van de Bronslegering van het de Ringsbrons de Ring C86300 CAC304 SAE430B JM7-15 CuZn25Al5

DE RINGENc86300 BRONS VAN HET MANGAANbrons
Hoewel men heeft geëist dat de centrifugaal gegoten ringen gesmede ringen langer meegaan dan, hebben vele gebruikers die deze ringen hebben geprobeerd geconstateerd dat geen andere combinatie de glijdende lagers van viiplus langer mee zal gaan dan. Onze originele gesmede staalringen zijn reeds gebleken om gegoten om het even welk langer mee te gaan dan, centrifugaal gegoten, of combinatie van één van beiden die door andere processen in gebiedstests zijn verhard. VIIPLUS de RING leidde tot een nieuwe lijn van c86300-Mangaanringen aan costomgrootte.

DE BUITENGEWOON BREDE DE GROOTTEcentrifuge die VAN DE GROOTTE NIET GENORMALISEERDE DUIM HOGE HET BRONS GRAFIET GESTOPTE RINGEN GIET VAN HET HARDHEIDSc86300 SAE 430B MANGAAN CATALOGISEERT VERZOEKoilless DUIDELIJKE LAGERS DIE IN ONLINE DE ORDE VAN CHINA WORDEN GEMAAKT

Wij specialiseren ons in de vervaardiging en de distributie van een grote waaier van koperlegeringen die ononderbroken gegoten en machinaal bewerkte delen, centrifugaalafgietsels, vervaardigd koperlegeringen, bars, stroken, bladen en platen, de platen van de bronsslijtage en gebeëindigde machinaal bewerkte delen opnemen. Wij hebben sterke capaciteit van productenontwerp en vervaardiging, en specialiseren ons in de buitengewoon brede legering van het groottekoper het centrifugaalafgietsel, ringen met grafiet bronst, platen en van een flens voorzien ringen voor de industrieën zoals Toestellen, Klepstammen, Macht & Energie, Transmissielagers, Macht & Energie, Algemene Techniek en Marine draagt. Etc.

 

Onze producten van het METAAL GLIJDENDE LAGERS van VIIPLUS INTERNATIONALE voldoen aan ASTM, SAE, QQC, ASME, AMS, en andere normen.

 • Het tin bronst Gegoten Bronslagers
 • Leaded Lagers C93200 van het Tinbrons
 • De Ringen C86200, C86300 van het mangaanbrons
 • De Ringen C95400 van het aluminiumbrons

 

Het vormafgietsel wordt gekenmerkt in die zin dat de stevige dragende ringen van de koperlegering door een speciale centrifugaalafgietselvorm wordt geproduceerd.

De HB hardheid van messing met hoge weerstand (ZCuZn25Al6) wordt verdubbeld, zodat wanneer gebruikt bij met lage snelheid, kan de levensduur van dit product tweemaal worden uitgebreid zolang dat van gewone bronskoker, en zijn hoge dragende druk aan op zwaar werk berekende gelegenheden kan aanpassen. Het product wordt gemaakt van elektrolytisch koper met vele elementen van het spoormetaal door sinteren het op hoge temperatuur en het centrifugaalafgietsel van de luchtdruk.

Toepassing


De producten worden wijd gebruikt op textielmachines, injectie het vormen machines, mijnmachines, techniekmachines, de automobielindustrie en andere gebieden. Het bedrijf kan maken dekking, wasmachine, skateboard, halve tegel en andere producten volgens de keus van klanten van China, Duitsland, Japan, de Verenigde Staten en andere landen verkoperen. Volgens klantenvereisten in zijn binnen en buitenmuurverwerking van diverse oliegroef en olie kan het gat, verwerking ook voorstellen.

 Gleitlagerbuchsen

 

Overzicht

 

C86300 (SAE 430B) de grootte van de de Ringenduim van het Mangaanbrons is beschikbaar.

Samenstelling:

 • Brons (CuZn25Al)

 • Stevig Smeermiddel

✔ STANDAARD-BRONSringen MET GRAFIETproduct

 

Gegoten Bronsringen & Flensringen

 

De legeringen van het mangaanbrons, zoals C863, kunnen onder zeer hoge ladingen en snelheden opereren. Nochtans, vereisen de dragende toepassingen betrouwbare smering. Naast uitstekende mechanische kwaliteiten, hebben deze legeringen goede corrosieweerstand. C86300 wordt samengesteld de combinatie van koper, mangaan, heffen het aluminium en het ijzer in C86300 zijn treksterkte aan meer dan 110.000 KSI op.
Als beroepsleverancier wij die zich op stevige het bronsring van de leveringskwaliteit C86300, slijtageplaat, oilless lager en oilless gidscomponenten met onze concurrerende prijs aan gehele wereld concentreren.

De Reeks van Oillesslagers

 

De leverancier van oilless lager, gidscomponenten en slild bronst ring/plaat van China.

De het BRONSlagers zijn van VIIPLUS C86300 ontwikkeld voor hoge lading, toepassingen met lage snelheid en gemaakt van rotatie gegoten brons met hoge weerstand gebruikend een speciaal gevormde grafietstop als smeermiddel. Onze duidelijke lagers van VIIPLUS zijn beschikbaar in metrische en keizergrootte bij voorraad. Onze binnenshuis machinaal bewerkende dienst kan niet genormaliseerde grootte veroorzaken om specifieke klantenvereisten aan te passen.


Als professionele leverancier, wijd concentreren wij ons op het oilless lager van de leveringskwaliteit, gidscomponenten en bronsring/plaat met concurrerendste prijsbeleid, voor het stempelen matrijs, injectiematrijs en algemene machines industriële wereld.
Wij bieden OEM de dienst aan en keuren ook goed aanpassen orden als gespecificeerde tekeningen of normen. Wij kunnen de meeste populaire normen, zoals volgen:
AUDI&FORD, JAPANs en onze eigen norm. Het Plscontact met ons voor het geval dat u om het even welke kwesties van onze producten hebt zal, om het even welk onderzoek van u positief antwoord zijn.

Mangaanbrons met Grafietstoppenringen

 

Detailvertoning

 

Ontwerp, vervaardiging, levering en verkoop van:
. Diverse oilless lagers
. Stevig bronslager
. Slijtageplaat
. Duwwasmachine
. Glijdend Deel voor Matrijzenvorm
. Gidsring
. De componenten van de Oillessgids.

TECHNISCHE GEGEVENS Gleitlagerbuchsen

Rang

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥210

≥70

≥150

≥75

≥235

Treksterkte

≥750

≥250

≥500

≥270

≥800

Opbrengststerkte

≥450

≥90

≥260

≥150

≥450

Verlenging

≥12

≥13

≥10

≥5

≥8

Coëfficiënteno lineaire uitbreiding

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.9×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+300℃

Max.dynamic lading

100

60

50

70

120

(Droge) Max.speed

15

10

20

10

15

N/mm ² *m/s (Smering)

200

60

60

80

200

Compressiemisvorming

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

C86300 (SAE 430B) de Ringen van het Mangaanbrons


C86300 is het Mangaanbrons (SAE 430B) een legering met hoge weerstand die als ringen, lagers, toestellen, gibs, schroef onderaan noten, brugspelden, klepstammen en hydraulische cilinderdelen wordt gebruikt.

Graphited lagers zouden in smeermiddel voorafgaand aan toepassing moeten worden doorweekt. Het grafiet absorbeert het smeermiddel, dat dan wordt overgebracht naar de schacht wanneer verwarmd door de schachtmotie. Deze actie verstrekt olie nodig om te smeren maar niet in voldoende hoeveelheid om lekkage bij het dragen te veroorzaken beëindigt. De olie wordt weer geabsorbeerd door het grafiet wanneer de motie ophoudt.

De ringen voor Bouwmateriaal, de Ringen van de Boomverbinding voor Machtsschoppen, de Knevelverbinding & de Gidsringen voor Injectie vormen Machines, Staalfabriekmateriaal, Oven Dragouts, Drogend Materiaal, Grills, Persmatrijzen, Lopende band, Hydro-elektrische Structuren, Krukken, die Materiaal, Band en Papierfabriekmachines en Veel Andere Industriële Toepassingen hijsen.

ONTDEK MEER

 

Hoe te om een Orde te plaatsen

 • Step1 kies de Ring & de Zelfsmerende Lagers u wenst. Hebt u verschillende typelagers nodig.

 • Step2 kies de standaard zelfsmerende lagers & ringengrootte u nodig hebt.

 • Step3 bevestig het materiaal en de ringengrootte u nodig hebt.

 • Step4 selecteer de verzendingstermijnen.

 • Step5 Contact onze winkelbediende om het recentste citaat te krijgen.

 • Step6 vraag om een VRIJE steekproef om de kwaliteit van de producten te controleren.

 • Step7 bevestig de steekproefkwaliteit en de hoeveelheid & de prijs van de bulkorder. Plaats de orde met de winkelbediende.

 • Step8 schik een 30%-storting voorafgaand aan productie.

 • Step9 zullen de Elektronische foto's of de verschepende steekproeven vóór verzending overeenkomstig uw verzoek worden verzonden.

 • Step10 regel het 70%-saldo alvorens de bulkorder wordt gebeëindigd.

 • Step11 zal de Verzending op ontvangstbewijs van het saldo en de voltooiing van de orde worden geschikt.

 • Step12 worden ci, PL, BL en Co (indien nodig) verzonden voor inklaring op uw eind.

 • Step13 Beëindigen van de orde.

HET VERSCHEPEN INFORMATIE Gleitlagerbuchsen
Onze dienst:
Snelle levering door de lucht met onze eigen rekening (DHL, UPS, Fedex, TNT) of rekening van klanten, sparen uw tijd.
1)door uitdrukkelijk aan deur (DHL/FEDEX/UPS/TNT)
2)door de lucht aan luchthaven
3)door overzees aan haven

PRODUCTEN VERPAKKING

STANDAARD DE UITVOERverpakking: KARTONS/PALLETS DE COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN /WOODE

KIES RINGStype & GROOTTE

Ons bedrijf veroorzaakt diverse rangen van bronsringen:
Messing: H62, HAl66-6-3-2, een gewoon messing met hoge weerstand, speciaal hard messing met hoge weerstand (HB> 250), enz.-Aluminiumbrons: QAl10-5, het Brons van ZCuAl10Fe3, van ZCuAl9Fe4Ni4Mn2, van CuAl10Ni enz.: ZCu5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn8, CuSn12, het Hoog lood van ZCuSn10P1 enz. en koper: ZCuPb10Sn10, CuPb15Sn7 enz. Ondertussen volgens verschillende klantenvereisten, overeenkomstig DIN, BS, EN, UNS, SAE en Chinese GB-normen van productie van diverse producten (b.v.: CuZn39Pb3, CuZn40Al2, C86200, C95800, C48200). Welkom om te onderzoeken!

 

       

VOLG DE V.S.

 

Centrifuge die de Hoge van het Bronsgrafiet Gestopte Ringen van het Hardheidsc86300 Mangaan Duidelijke Lagers van Oilless gieten 3

 

www.bronzegleitlager.com

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn