China brons gleitlager fabrikant

Goede Dimensionale Stabiliteit & de Capaciteit van skiliftenptfe de Zelfsmerende Lagers

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: De Lagers van het skiliftengilde
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Piece / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plateren: Tin of koper
Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Type: struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen
Grootte: standaard beschikbare grootte Toepassing: Kranen die van de Liften Luchtplatforms van de Materiaalstaart van het het Afvalbeheermateriaal van

Productomschrijving

 

Het glijden het Dragen & Ringen voor Kranen die van de Liften Luchtplatforms van de Materiaalstaart van het het Afvalbeheermateriaal van het Geteerde zeildoeksystemen van de de Voertuigenschaar de Liftplatforms slepen Voor speciale doeleinden

Viiplus China die de Duidelijke Lagers van het Ringengilde glijden wordt typisch gebruikt in hoge ladingentoepassingen, zoals kleppen, hydromachtsmateriaal, heftoestel, hydraulische pompen en veel andere toepassingen.

Metaal-polymeer de Lagers die lagers GEMAAKT glijden worden tot ORDE VAN CHINA uitgebreid door fabrikanten toe te schrijven aan de capaciteit van het materiaal gebruikt om lage wrijving onder zware ladingen te handhaven.

De diverse waaier van hoge prestaties samengestelde die materialen door VIIPLUS CHINA worden vervaardigd biedt de ingenieur een brede serie van het GLIJDEN LAGERSoplossingen aan om zich slijtageweerstand te verbeteren, extreme temperaturen te weerstaan, tegen hoge effecten te verzetten en in ruwe, corrosieve milieu's te overleven.

De zelfsmerende lagers worden gevonden in traditionele skiliften, en in de systemen van de stoeltjesliftverbinding. De skiliften zijn tweerichtings.Номенклатура втулок скольжения без буртика

de kabelsporen, skiliftenringen maakten in China

Het zelfsmerende flens dragen met PTFE-het glijden laag.

Kenmerken


 zelfsmerend & werk zonder externe smering.
 vrij van stokmisstap, die gemakkelijke beweging & verrichting geven.
het hoge slijtageweerstand geven met lange levensuur.
 grote werkende temperatuurwaaier -200oC aan +300oC.
 corrosiebestendig & kan met agressieve vloeistoffen zoals overzeese waterGasoline worden gebruikt, Zuren, Detergent Oplossingen, Hydraulische Oliën, Ammoniumhydroxyde, Oliën
 met hoge weerstand, geschikt om hoge ladingen te dragen.
goede dimensionale stabiliteit & capaciteit dat aan dichte tolerantie moet worden gevormd

 

De Slindingslagers hebben een metaal steun en een samengestelde zelfsmerende voering, die de combinatie van chemische weerstand met hoge weerstand, uitstekende en een lage coëfficiënt van wrijving geeft.

 

Aangepaste is de metaal-Polymeer Lagers een type van samengesteld oilless lager, heeft het een gemeenschappelijke structuur, die uit een Staal/Brons/Roestvrij staal steun in entrepot op een poreuze laag van de bronssinter en bedekt met het dragende materiaal van PTFE bestaan.

 

De uitstekende lage wrijving en de hoge prestaties van de slijtageweerstand van metaal-polymeer lagers maken tot hen ideaal voor honderden toepassingen in talrijke en diverse industrieën rond de wereld.

De metaal-polymeer Lagers halen voordeel uit de opmerkelijke droge dragende eigenschappen van PTFE en combineert hen met sterkte, stabiliteit en goede slijtageweerstand, uitstekende warmtegeleiding en lage thermische uitbreiding.

Het wordt ook genoemd teflonlager, en PTFE het gevoerde droge het glijden dragen, olie vrije struiken.

Zeer belangrijke Voordelen:

 gestegen het Dragende Leven
 grote Toepassingswaaier
 verminderd Onderhoud
 beduidend Verminderde Onderbreking
betere Prestaties
 aangepaste Innovatieve Oplossingen
bewezen Prestaties over Decennia
 uitstekende Chemische Weerstand
 Distributie wereldwijd

Onderhoud-vrij (zelfsmerend)
Lage coëfficiënt van wrijving
Universeel lager
Lange levensduur

 

VIIPLUS de glijdende lagers worden voorzien van een waaier van metaal steunen. Deze omvatten roestvrij staal 316 EN 304, koolstofstaal, en brons. VIIPLUS de GLIJDENDE lagers worden geleverd als gerolde lagers, duwwasmachines, en stevige cilindrische lagers.

 

Componentenontwerp als de ontwerpdiensten, de tekeningen en de montageinstructies, de werken van VIIPLUS CHINA met klanten in het ontwikkelen van de meest geschikte ZELFSMERENDE oplossing voor hun specifiek probleem worden vereist.

De glijdende die lagers bestaan of uit een PTFE-stof met het versterken van vezels op een metaal steun of ons innovatief stof-vrij ontwerp met speciale lage wrijvingdeklaag worden toegepast.

SLIJTAGEdelen & LAGERS

               

Dragende Ontwikkeling

 

1. Ontwikkeling van het dragen van producten

 

Het lager is de dragende die schachtdelen, als de „mechanische verbinding“ worden bekend, is een onontbeerlijk deel van modern mechanisch materiaal. De belangrijkste functie van het lager is de roterende schacht of ander bewegend lichaam te steunen, de rotatiediebeweging of beweging te leiden en de lading te dragen door de schacht of de delen wordt overgebracht op de schacht.

 

De moderne industriële dragende industrie was van de recente - Th-19 eeuw aan vroeg - Th-20 eeuw het gevolg. Sinds de jaren '50, met de snelle ontwikkeling van hoge en nieuwe technologieën zoals de ruimtevaart, kernenergieindustrie, elektronische computers, optische en elektromagnetische instrumenten, precisiemachines etc., is de wereld dragende industrie een periode van uitvoerige innovatie, met snelle ontwikkeling van productietechnologie, en meer en meer rijpe verscheidenheden, dragende precisie, prestaties en het leven ingegaan.

 

2. Classificatie van het dragen van producten

 

Er zijn vele soorten het dragen van producten, volgens de andere structuur en het werk het principe, kan in „het rollen het dragen“ worden verdeeld en „het glijden dragend“ twee categorieën. Het rollende lager verwijst naar het lager dat het rollende lichaam voor rollende motie tussen de delen bevat. Het glijdende lager is het lager dat niet het rollende lichaam gebruikt en slechts onder de het glijden wrijving werkt.

 

Het rollende lager heeft de voordelen van kleine wrijvingcoëfficiënt, hoge transmissieefficiency en goede mechanische eigenschappen. De Rolling lagers zijn gestandaardiseerd, in series vervaardigd en veralgemeend, geschikt voor massaproduktie en levering, bevorderend de algemene ontwikkeling van de dragende industrie.

 

Het glijdende lager heeft de voordelen van klein volume, hoge lagercapaciteit, weinig trilling, weinig lawaai en meer structurele veranderingen. Daarom heeft het glijdende lager duidelijke voordelen over het rollen dragend in de gelegenheden met groot ladingslager, compacte structuur en effectlading. De voordelen van de veranderlijke structuur van het glijden het dragen laten dat het toe ook wordt toegepast op diverse mechanische gedeelten verschillende vormen.

 

Volgens de verschillende smerende materialen en de smerende manieren, kunnen de glijdende lagers verder in „zelfsmerende lagers“ en „algemene glijdende lagers“ worden verdeeld. De traditionele glijdende lagers moeten smeerolie, vet en andere smerende materialen vóór of tijdens het het werkproces toevoegen, om een vloeibare of half vloeibare film op de wrijvinginterface te vormen en een efficiënte die rol van smering te spelen, als „algemene glijdende lagers“ wordt bekend. Zoals dik - dun muurlager, - muurlager, behoren enz., tot het algemene het glijden dragen. Het zelfsmerende lager is een nieuw type van glijdende dragende producten, gebruikt dit soort producten zelfsmerend materiaal als smeermiddel of vooraf gevuld met omhoog verzegeld smeermiddel, kan lange tijd worden gebruikt, proces werken zonder smeermiddel toe te voegen. Onder hen, zijn de lagers van stevige zelfsmerende materialen als smeermiddelen worden gemaakt ook genoemd geworden „olievrije lagers“ omdat zij niet te hoeven om olie, vet en andere traditionele smeermiddelen toe te voegen dat. Momenteel, zijn de belangrijkste die grondstoffen voor het maken van zelfsmerende lagers in de wereld worden gebruikt koper, staal en andere metaalmaterialen en non-metal materialen, zoals polymeerproducten (ptfe), grafiet.

Goede Dimensionale Stabiliteit & de Capaciteit van skiliftenptfe de Zelfsmerende Lagers

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ontwikkeling van zelfsmerende lagers

  

  De vervaardiging van zelfsmerende die lagers in England.In zijn voortgekomen de jaren '50, PTFE (polytetrafluoroethylene) begon als dragend materiaal in het UK worden getest, en het het sinteren proces van koperpoeder werd ook een doorbraak. In 1956, eerste zelfsmerende werd DU bearing van de wereld met PTFE als voering en staalplaat als steun gebracht op de markt. Eind jaren zestig, begonnen de zelfsmerende lagers de ruimte en andere toepassingen van de scherp-randtechnologie in te gaan. Sinds de jaren '70, hebben de Britse zelfsmerende dragende fabrikanten de technologie aan Franse, Duitse, Japanse en Amerikaanse bedrijven vergunning gegeven, die de snelle ontwikkeling van de zelfsmerende dragende industrie van de wereld bevorderden. De zelfsmerende lagers zijn geleidelijk aan alle mechanische productiegebieden ingegaan.

 

4. Classificatie van zelfsmerende dragende producten

 

  Met de ontwikkeling van de zelfsmerende dragende industrie, worden de productietechnologie en de materialen van zelfsmerend lager constant vernieuwd, en de types van producten zijn geleidelijk aan verrijkt. Volgens de verschillende product structuur en productiematerialen, zijn de zelfsmerende lagers verdeeld in gelamineerde klasse, single-layer klasse en andere drie categorieën, die in verscheidene subcategorieën verdeeld zijn. De details zijn als volgt:

 

Goede Dimensionale Stabiliteit & de Capaciteit van skiliftenptfe de Zelfsmerende Lagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De „Multilayer type“ zelfsmerende dragende producten zijn samengesteld uit twee of meer verschillende soorten het dragen van materialen, waarin het voeringsmateriaal de rol van zelfsmering, de substraatspelen de rol van steun speelt, en andere materialen de rol van verbinding en overgang spelen. Het het smeren effect van „gelamineerd“ product is goed, en zijn lagercapaciteit wordt bepaald door de samenpersende sterkte van het oppervlaktemateriaal. Volgens de types van substraat en voeringsmaterialen, kan het in metaalsubstraat en de laagbekleding van de metaalvoering worden verdeeld, metaalsubstraat en non-metal de bekleding van de voeringslaag, en non-metal substraat en non-metal de bekleding van de voeringslaag.

 

„Enig laagtype“ de zelfsmerende dragende producten worden gemaakt van een type van het dragen van materialen, baseren de producten zich op de dragende materialen in de zelfsmerende materialen zoals grafiet, molybdeenbisulfide, polytetrafluoroethylene, lood en zo, volgens het type te smeren van het dragen van materialen, kan in metaalklasse en non-metal klasse worden verdeeld. Niet - metaal enig - omvatten de laag zelfsmerende lagers niet hoofdzakelijk integrale - metaallagers, niet - metaal rollende lagers. Enige metaalklasse - de laaglagers omvatten hoofdzakelijk vast lichaam - ingelegde producten en oliehoudende producten. De „stevige ingelegde“ zelfsmerende lagers worden voorbewerkt met gaten of groeven op het metaalsubstraat in een bepaalde regeling, en dan wordt het stevige smeermiddel ingebed in hen. In het het werk proces, wegens de actie van wrijvinghitte of omgevingstemperatuur, is het stevige smeermiddel lichtjes prominent op de het glijden oppervlakte, en vormt een overdrachtfilm op het metaalsubstraat en dubbele oppervlakte door wrijving, waarbij de rol van wrijvingvermindering en slijtageweerstand wordt gespeeld. Het „oliehoudende“ zelfsmerende lager is een poreus die materiaal van metaalpoeder wordt door het proces van de poedermetallurgie wordt gedrukt gemaakt en wordt en met smeerolie in de poriën wordt gevuld gesinterd die dan. Het wegens de actie van wrijvinghitte of omgevingstemperatuur, de smeerolieprecipitaten uit van het lager en vormen filmt smeren op het metaalsubstraat en de dubbele oppervlakte, waarbij de rol van wrijvingvermindering en slijtageweerstand wordt gespeeld.

 

5.Characteristics van zelfsmerende dragende producten

 

De zelfsmerende lagers zijn geschikt voor plaatsen waar bijtanken onmogelijk of moeilijk is. wegens de speciale behoeften van productieproces, automobiele productie, machines industriële onderneming van enkele zeer belangrijk materiaal om in de extreme omstandigheden, wegens het grote zware materiaal, op hoge temperatuur, stof of zuurrijke corrosiefactoren zoals gas in de lucht in werking te stellen, is het moeilijk om smeerolie voor het materiaal, zodat het rollen dragen of algemene het glijden dragende wrijving en slijtage toe te voegen, gemakkelijk om de dragende beet te hebben of doden te bijten, dragen de oorzakendelen en beschadigen, leiden tot materiaalsluiting. om ononderbroken verrichting, naast het originele ontwerp te veroorzaken vereist de installatie van een aantal reparatie van het materiaalwiel, maar ook een groot aantal onderhoudspersoneel, vervangstukken en energieverbruik. Daarom hebben de automobiele productie, de techniekmachines, de vormindustrie en andere ondernemingen de vraag naar speciale smerende materialen onder complexe arbeidsvoorwaarden. Olievrij kan het dragende ontwerp en de structuur zeer vereenvoudigen, de kosten drukken en de ontwerptijd besparen. Het kan het lager zonder onderhoud of minder die onderhoud gebruiken, en ook het risico vermijden door ontoereikende olielevering wordt veroorzaakt. Door het onderzoek van zelfsmerende lager samengestelde materialen en zelfsmerend lager, heeft de uitgever innovatieve doorbraak in het materiële formulering en voorbereidingsproces bereikt, dat het smeringsprobleem onder speciale arbeidsvoorwaarden voor klanten kan oplossen.

 

Aangezien het zelfsmerende lager het geen apparaat van de olielevering vergt, wordt geen olieblik toegevoegd in het het werk proces, zodat kan het heel wat installatie en verrichtingskosten besparen, mechanische prestaties verbeteren, levensduur en betrouwbaarheid verbeteren. De olievrije behandeling vereist afgewerkte olie geen terugwinning en is ook voordelig aan milieubescherming. Het hardheidsvereiste van zelf - het gesmeerde lager voor het malen van schacht is laag, wat de verwerkingsmoeilijkheid van verwante delen vermindert. De zelfsmerende samengestelde dragende structuur, de oppervlakte kan een verscheidenheid van metalen worden gegalvaniseerd, kan in corrosief middel worden gebruikt. Bovendien aangezien geen oliesmering niet het probleem van de vetvervluchtiging bestaat, kunnen de zelfsmerende lagers in op hoge temperatuur worden gebruikt en hoge drukmilieu.

 

De prestatiesvergelijking tussen het zelfsmerende lager en het algemene lager is als volgt:

 

Eigenschappenvergelijking Het glijden het dragen Rolling het dragen
  Zelfsmerend lager Duidelijk lager  
lager hoog hoog laag
snelheid

Laag of

met gemiddelde snelheid

Laag of

met gemiddelde snelheid

Kan hoge, met gemiddelde snelheid zijn beweging
De wrijvingfactor klein groot Klein
Lawaai Er is bijna geen lawaai tijdens de oefening Er is bijna geen lawaai tijdens de oefening Het lawaai wordt veroorzaakt wanneer u zich beweegt
smering Met of zonder smering Behoeftesmering Behoeftesmering
verbinding Verbinding of niet eed aan verbinding eed aan verbinding
De corrosieweerstand goed goed slecht
Effectweerstand goed goed slecht
uitwisselbaarheid Het kan verwisselbaar zijn met het rollen het dragen als de gebruiksvoorwaarden toelaten Het kan verwisselbaar zijn met het rollen het dragen als de gebruiksvoorwaarden toelaten Het kan verwisselbaar zijn met het glijden het dragen als de gebruiksvoorwaarden toelaten
bewegingsmanier Een rechte lijn, een draai, een schommeling, of een combinatie van motie Een rechte lijn, een draai, een schommeling, of een combinatie van motie

Één enkele wijze van motie in een rechte lijn, een draai, of een schommeling

 

Het vereiste van schacht De hardheidseis ten aanzien van de schacht is niet hoog De hardheidseis ten aanzien van de schacht is niet hoog De hogere hardheid van de schacht wordt vereist en de thermische behandeling van de schacht wordt vereist
Niet genormaliseerde grootteaanpassing flexibel flexibel Probleem en hoge kosten

 

Dragend zonder olieonderhoud, breiden de slijtageweerstand, de hittebestendigheid en andere kenmerken zeer de waaier van toepassing van het product uit, kunnen heel wat gewone lagers niet worden gekwalificeerd want het gebied zelfsmerende lagers kan gebruiken, zodat de zelfsmerende lagers dan gewone lagers een bredere ruimte voor ontwikkeling hebben.

 

6.Application van zelfsmerende dragende producten

 

De zelfsmerende lagers zijn wijd gebruikt op diverse industriële gebieden. De volgende lijst toont sommige typische toepassingsgebieden van zelfsmerende lagers:

 

De toepassingsindustrie Typische toepassingswaaier
Automobiele productie Leidingssysteem: versnellingsbak, verschil, koppeling, opklapbrug, opheffend handvat, enz.
Techniekmachines

Motor: koppelstangring, gaspedaallichaam, die wiel, turbocompressor, brandstofinjectiepomp, nuttelozere wiel, van de oliepomp, van de tuimelaarring, van de aanvang motor, enz. spannen. Leidingssysteem: opschortingsschokbreker, sturende machine, sturende weerstandspomp, sturende schokbreker, enz.

Remsysteem: pedaalassemblage, remschoenen, enz.

Lichaam: deurscharnieren, boomstamscharnieren, wissers, enz.

De trapaskoker, de schachtkoker van het gidswiel, slepend wiel, oliecilinder, werkend mechanisme, de pomp van de toestelolie, drijfwiel, passief wiel, roterende lijst, grijpt gezamenlijk, industrieel robotwapen en andere delen; Opheffende machines, behandelingsmachines, het stapelen machine en andere gezamenlijke delen; Hydraulische cilinder, kraan werkende staaf, transmissiedelen, enz. Plastic machines en andere delen

Vorm productie Matrijzengids, schuin, het plaatsen, gidsspoor en andere delen, bandvorm
Hydraulisch materiaal Toestelpomp, duikerspomp, vinpomp, metende pomp, brandpomp, compressor, pomp met duikvermogen, enz. Oliecilinder, cilinder, kogelklep, vleugelklep, het mechanisme van de klepcontrole
De lichte industrie Voedselmachines, geneeskundemachines, plastic machines en andere delen die moeten drijven
Constructiewerkzaamheden De gebouwen, de fabrieken en andere gebouwen van de schokabsorptie, anti-seismic faciliteiten, overbruggen anti-swelling faciliteiten, kabel en andere bouwfaciliteiten
Huis en administratie automatisering materiaal Verbindingen en vergeldende delen van machines zoals faxapparaten, duplicators, ontvezelmachines, scanners en printers; De de het geschiktheidsmateriaal, deuren en Vensters openen en voorzien delen van een scharnier; Wasmachines, airconditioners, ijskasten, magnetronnen, naaimachines, enz.
energie Generator, elektrische motor, windenergiesysteem, het systeem van de damsluis, enz.
Ruimte en spoordoorgang en andere high-tech faciliteiten De raketlanceerinrichting, het kostuum voor zuurstofbar, de vliegtuigendelen, de magnetische levitatie door stroom, de de autopendel van het hoge snelheidsspoor, de hefboom van satellietantenne, de zonnepanelen en de gewrongen lente voorzien mechanisme, satelliethoudingscontrole met de uitbreidingsmechanisme van de ernstevenwichtsbalk van een scharnier, blind temperature-controlled lagers, zelfsmerende lagers, infrarood de aandrijvingsmechanisme van het camera optisch instrument, vloeibare zuurstofpomp het glijden het dragen

 

 

 

 

 

VOLG DE V.S.

 

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn