China brons gleitlager fabrikant

Gedraaide de Groeven van het smeringsgat maakten het Cilindrische Mangaanbrons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning & Effectlading aan

Productdetails:
Plaats van herkomst: Grafietlagersfabrikanten
Merknaam: VIIPLUS Turned bronze sliding bearing
Certificering: C86300 SAE 430B
Modelnummer: Het aangemaakte brons het glijden dragen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Ringsmateriaal: Brons, Mangaanbrons en messing met hoge weerstand Toepassing: Lagers, de lagers van de gidsdia, glijdende delen.
Functie: bestand tegen corrosie Gebied van gebruik: Voor gebied en schoklading
Ringsprestaties: Hoge hardheid, opbrengststerkte en opbrengstspanning kenmerk: Goede droge lopende eigenschappen

Productomschrijving

De de smeringsgaten of groeven die aan orde van China worden gemaakt draaiden het Aangemaakte Brons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning en Effectlading

Olie of vet de smering is noodzakelijk. Wegens smeringsgaten of groeven, kan de smeringsontruiming tot een minimum worden verminderd en de smeermiddeltoewijzing kan worden verbeterd. Dit dragende type is slechts beschikbaar als vervaardiging van nieuwe artikelen, geen kous. De douanegrootte wordt op korte termijn vervaardigd! De standaardafmetingen die in mm en duim ringen rangschikken glijdende beschikbare lagers. Alle grootte en metingen worden veroorzaakt aan klantenspecificatie. Omvat om het even welke informatie over het glijden dragend u zoeken zoals; ringend afmetingen, grootte, legering, specificaties, toepassing, speciale milieu's of spanningen, fabrikant en artikelnummers - voeg om het even welke informatie toe die ons zal helpen om u te helpen.Gedraaide de Groeven van het smeringsgat maakten het Cilindrische Mangaanbrons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning & Effectlading aan

ONGEVEER DE V.S.

VIIPLUS INTERNATIONAAL verstrek de volledigste het koperkoker van de duimgrootte in Brits systeem, dat in aardolie wordt gebruikt, en andere industrieën van verschillende grootte. In de loop van de jaren, koppelt onze producten en de industriedeskundigheid, de geschikte diensten, en hoog terug - de kwaliteitsproducten maakt ons GLIJDENDE LAGERS van aangewezen leveranciers. Wij verstrekken de volledigste verscheidenheid van de speciale materialen van de askoker, zijn onze professionalisme en opportuniteit waardig van uw vertrouwen.

MATERIALEN die lager glijden dat van op zwaar werk berekend brons wordt gemaakt

MANGAANbrons EN MESSING MET HOGE WEERSTAND

 

 • Bronslegering

 • Steunmateriaal: Brons

 • Het lager van het mangaanbrons en het messing met hoge weerstand kunnen onder zware lading en hoge snelheid, met corrosieweerstand werken met hoge weerstand en goede.

TOLERANTIEdetails

 • Huisvesting ØAccording aan de specificatie van de klant

 • Ring binnen-Ø na het mountingAccording aan de specificatie van de klant

 • Schachttolerantie volgens de specificatie van de klant

PROPERTIE

Deze thermisch behandelde bronslegering is zeer goede bestand tegen hoge loadingpressure en effectladingen. De belangrijkste toepassingen van dit materiaal zijn bronslagers, de lagers van de gidsdia, kokerring, stopte het grafiet struiken, die delen glijden. Als resultaat van thechemical weerstand kan het materiaal worden toegepast waar de zuren, basissen und zeewater voorkomen.

Thermisch behandeld glijdend dragend brons, voor gebied en schoklading. Grote slijtageweerstand, zeer goede noodsituatie lopende eigenschappen.

 1. Het gedraaide brons het glijden dragen
 2. Zwaar onderhoud
 3. Voor gebied en schoklading
 4. Goede droge lopende eigenschappen
 5. Hoge slijtage-weerstand
 6. Bestand tegen corrosie

RINGStype

Cilindrische ring
Van een flens voorzien ring
Duwwasmachine
Stroken

HET OPZETTEN ADVISEERT

Het huisvesten – Ø de montagedoorn van de Schachtkracht

De opzettende schuine rand, min. 1,5 mm x 15-45°-Steunschuine rand, 5 mm x 15°, randen maakte de toepassing van een adequate doorn van de krachtmontage is rond raadzaam. De vetsmering van de buitenoppervlakte kan noodzakelijk zijn wanneer het opzetten.

TITEL

* De hierboven verklaarde materiële eigenschappen zijn geldig voor optimale exploitatievoorwaarden. Door veranderingen van de toepassingsvoorwaarden, b.v. is de hogere het glijden snelheid of de spanning, deze waarden voor wijzigingen vatbaar.

** Geen voorraad van dit dragende type, zal alle grootte veroorzaakte verwante orde zijn. Speciale afmetingen op verzoek.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn