China brons gleitlager fabrikant

Vormdme Standaard Grafietcamplate van het Elementenbrons voor Injectie & Matrijzenafgietselvormen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Brons Dragende Fabrikanten
Merknaam: Bronze + Graphite Cam Plate
Certificering: FIBRO Standard
Modelnummer: Kan Eenheden, de L-vormige gids van de nokkendia, brons met grafiet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7 - 20 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Koop online Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Brons + Grafiet formaat: Het overeenstemmen van Deel no# en tekeningen
Type: Brons + Grafietcamplate Toepassing: Matrijs & Vormnokkendia

Productomschrijving

Wij verstrekken allerlei zelfsmerende schuiven, gidskoker en andere producten voor injectievorm en het stempelen vorm. De Gidsring van slijtageplaten, voor injectie en van de de vormenfabrikant van het matrijzenafgietsel Grafiet het Bronsplaat | Techniek & van China het bronsplaat van het Leveranciersc95400 Aluminium & de Tolerantie van ringsidentiteitskaart en OD

Materiaal: Het BRONS + de GRAFIETcamplate L-vormige gids van de nokkendia, bronst met grafiet, de Prijzen van de diagids & van het gidsspoor & het Opdracht geven tot.

Wearstrips verstrekt efficiënte en economische middelen om lineaire moties, vooral in grote ladingstoepassingen te controleren en te leiden. Gemaakt van stevig aluminiumbrons met zelfsmerende grafietstoppen. Geleverde half afgewerkt en kan aan grootte worden gesneden en worden gebeëindigd. De stoppen zijn 25.4mm centra. Boor opzettende gaten of tussen of door grafietstoppen. Alvorens te boren grafiet uitbreekt.

Er is ook een goede waaier van Wearstrips - Grafietstop op de Stukken en de Lagers.

VIIPLUS is een belangrijk bedrijf gewijd aan de industriële levering van standaardvorm en matrijzenelementen. Ons werk wordt geconcentreerd op het verkopen van en het verdelen van gestandaardiseerde elementen, zoals gidspijlers, gidsstruiken, matrijzenplaten of stempels, die de beste globale oplossing aanbieden aan de opwindendste automobielbehoeften, de matrijs-makende en vorm sectoren. De zelfsmerende Plaat van de Bronsslijtage veel van de volledig machinaal bewerkte platen van de bronsslijtage die wij vervaardigen is zelfsmerend. Dit wordt bereikt door een proces om de bronsplaat met stoppen van grafiet te stoppen.

Vormdme maakten de standaardelementen aan orde van China

Wij zijn de officiële verdelers in China voor DME standaardelementen. Deze fabrikant, de fabriek van China voor de levering van artikelen met betrekking tot de vorm, biedt een volledige waaier voor het lager van de vormring en de plaatsector aan, die ons toestaat om de globale dienst aan vormmakers en injecteurs aan te bieden.

VIIPLUS CHINA biedt een uitgebreide waaier van standaarddme elementen, met inbegrip van alles aan die voor de vervaardiging van een vorm en zijn verder gebruik noodzakelijk is. Aldus, bieden wij punten voor injectie, oppervlakte het eindigen, het koelen, uitwerping, leidende en demoulding producten aan, onder andere. Bovendien biedt onze brede waaier van DME platen en de ring van het vormbrons & duwwasmachine specifieke oplossingen aan om het even welke behoefte aan.

De gidscomponenten van CHINA 
--Leidende elementen met grafiet
--De Nokkenplaat van de matrijzenring
--Andere Brons Dragende elementen
--Vormring 

Zij worden gemaakt van of staal of aluminiumbrons met zelfsmerend grafiet en zijn beschikbaar in een verscheidenheid van duim en metrische grootte (van NAAMS).
Gidscomponenten - voor de kleine en middelgrote installaties van de delenverwerking worden ontworpen steek het stempelen orden die uit
Elke schuif en koperkoker het stempelen de verwerkingsdelen hebben echte tekeningen, contacteren ons voor vrij citaat en contacteren met de koper om de orde te bevestigen volgens uw tekeningen, besparingstijd en het elimineren van onderzoek. Voor meer informatie en citaten, contacteer ons.Vormdme Standaard Grafietcamplate van het Elementenbrons voor Injectie & Matrijzenafgietselvormen

BRONS + GRAFIETcamplate 

MATERIAAL

BRONZE/HARDNESS

/BODY

Bronce + Grahite

HB > 190

 

W1

S

L1

W2

L1

L3

100

30

125

60

50

132.8

125

30

125

85

50

132.8

160

30

125

120

50

132.8

100

45

150

60

45

127.9

125

45

150

85

45

127.9

160

45

150

120

45

127.9

100

60

170

60

45

127.9

125

60

170

85

45

127.9

160

60

170

120

45

127.9

Om meer over de Volledige Waaier van Nokkeneenheden te kennen

In de loop van de jaren, is VIIPLUS de belangrijke partner van de wereld in standaarddelen voor knipsel, het stempelen en vormproductie op grote schaal, evenals lanceringsprojecten in plastic vormen en afgietselvormen geworden.

U kunt ook in Struiken Bronze.Bushes - C95400-Aluminiumbrons geinteresseerd zijn - Grafiet Van een flens voorzien Stop -

TOEPASSING

Gebruikt voor matrijzen, vormen en zware machines.

 

 

Vormdme Standaard Grafietcamplate van het Elementenbrons voor Injectie & Matrijzenafgietselvormen

 

 

 

 
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn