China brons gleitlager fabrikant

Van het de Wrijvingsleerptfe Metaal van hoge Prestaties Dragende Oplossingen van de het Polymeerprecisie de Struikendelen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: Van het Polymeerlagers van PTFE Meatl de Precisiedelen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: PTFE Ringstype: Precisiedelen
Type: Aangepast
Hoog licht:

oil impregnated brass sleeve bearing

,

flanged plain bearing

Productomschrijving

Zelfsmerende Duidelijke Ring

 

Geen lood, verbeterde PTFE-voering met speciale vullers voor het bevochtigen van apparaten, hydraulische motoren, automobiellift en spilapparaten en lineair motiemateriaal. Algemeen gebruikt is voor fiets/motorfietsschokbrekers als zuiger en staafslijtagelagers. Uitzonderlijke slijtageeigenschappen in de ongesmeerde dienst.

 

 

 

zelfsmerende duidelijke ring

 

Alle plastieken worden beïnvloed door omringende hitte en hebben een maximum ononderbroken de diensttemperatuur. De maximum ononderbroken de diensttemperatuur is geen smeltpunt, maar is de hoogste temperatuur waarbij een materiaal fysieke integriteit zal behouden. Belangrijk: Merk op dat de opgeheven temperaturen beïnvloeden materiële eigenschappen op een negatieve manier en zorgvuldig v3o3or gebruik zouden moeten worden herzien.

 

Prestatie-indicators gegevens
Maximumlading P Statische lading 250N/mm ²
Dynamische lading 140N/mm ²
Maximum lineaire snelheid V Droge wrijving 2.5m/s
Oliesmering 5.0m/s
Hoge PV waarde Droge wrijving 3.8N/mm ² ・ m/s
Oliesmering 50N/mm ² ・ m/s
Coëfficiënt van wrijving 0.04~0.20
Het gebruik van temperatuur
-195℃~+280℃
Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen
50W/m ・ K

 

het glijdende die lager aan orde van China wordt gemaakt wordt gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen in het gebied van aandrijvingstechnologie en werktuigbouw evenals de bedrijfsvoertuig verwerkende industrie, de wegenaanleg en de landbouwindustrieën. Hetzij voor gebruik in windenergieposten of machtshulpmiddelen, zorgt onze het glijden dragende technologie ervoor dat uw machines betrouwbaar en efficiënt werken. Onze lagers worden gekenmerkt door hun overzichtstechnologie en ultra-modern productieprocessen die wij hebben tewerkgesteld om hen te vervaardigen.


Als specialist op het gebied van het glijden dragende technologie, weten wij dat de hoogstaande en veerkrachtige glijdende lagers worden vereist wanneer de zware ladingen met lage niveaus van wrijving moeten worden bewogen. Onze producten voldoen aan alle technologische en economische eisen van de moderne industrie. Wij voeren aangepaste manier uit mogelijk eigenschappen die op de meest efficiënte ervoor zorgen, dat u onze producten met al uw toepassingen kunt gebruiken. De teflonlagers van de ptfekoker zijn ingekapselde glijdende die lagers van drie-laag een samenstelling worden gemaakt uit een staalstrook, een sinteren- poreuze die bronslaag en een oppervlakte het glijden laag wordt veroorzaakt van PTFE en Pb (lood) wordt gemaakt. Dit type van lager heeft een lage wrijvingcoëfficiënt en een bescherming tegen slijtage en een corrosie, en kan zonder olie worden gebruikt. De lage productiekosten en top-of-the-range technische stichtingen betekenen dat deze lagers in een verscheidenheid van verschillende soorten het glijden toepassingen, zoals in textiel productiemachines, hydraulische systemen en automobielmachines evenals landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

 

PTFE-de Ring van de Staalkoker bestaat uit een staal steun en een poreuze brons middenlaag en bedekt met zwarte gewijzigde PTFE. De standaardlagers vormt de cylindircal struiken van een flens voorzien wasmachines die van de struikenduw plaat glijden. Wegens de combinatie van metaal en polymeer, verstrekt dit product lage wrijvingcoëfficiënt, goede slijtageweerstand en zelfsmering. De staalrug werd geplateerd met tin, zink of koper om de corrosiebescherming te verhogen. Dit product wordt wijd toegepast in druk, textiel, tabaks, geschiktheids en schokbrekermachines, enz.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn