China brons gleitlager fabrikant

De samengestelde Lagers Materieel DIN 1494 ISO 3547 van het Metaalpolymeer in Landbouw

Productdetails:
Plaats van herkomst: Brons Dragende Fabrikanten
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: DIN 1494, ISO 3547
Modelnummer: Samengestelde Lagers
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: gemaakt aan orde
Prijs: china factory prices
Verpakking Details: De uitvoerkwaliteit
Levertijd: snelle levering
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: Speciale productie zelfsmerende samenstelling
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Productcategorie: Metaalpolymeerlager, het samengestelde droge glijdende materiaal van POM Ringstype: Van een flens voorzien koker, Thurst Waser
Toepassing: Landbouwmachines Lageroppervlakte: Gespleten Ringen, Flenstype, douanegrootte

Productomschrijving

Het samengestelde droge glijdende materiaal van POM, de samengestelde lagers van POM het samengestelde materiaal van POM heeft ook een gesteund bladstaal dat geplateerd koper is, en ook 0,2 tot 0,4 mm dik
de laag van gesinterd tinbrons, ontdekt de volledige droge glijdende lagersproducten. POM samengestelde PCM. M de grootte van ringslagers droeg diameter 8 – 300 mm – 40 tot +110 °C korte periodes +130 °C, bij het opzetten van zelfsmerende Cilindrische struiken, PCZ. M de ring van de 0.375 – 4 duimgrootte. Krijg een vrij citaat!

De PAP is beschikbaar in materieel type twee. De P10ptfe Struiken, P20 POM Bushes.bushes, onderhoud-vrij, met staal steunden lagers. De samengestelde Lagers Materieel DIN 1494 ISO 3547 van het Metaalpolymeer in Landbouw

Inklaring
Uw Beste zelfsmerende lagersleverancier in China
Beroeps in de produktenclassificatie van ringslagers.
Huisvriend met Chinees douanebeleid.
Behandel al administratie.
Geschikte tijden voor inklaring.
Behandel allerlei ringen.

Contact voor Samenwerking

Metaal-polymeer Duidelijke Lagers Samengestelde Lagers Materieel DIN 1494, ISO 3547.Get Meer Informatie over de Plaats van de Leverancier: BRONZEGLEITLAGER.COM het Verzoek van e mail:tiffany@viiplus.com.Supplier een Citaat! Duidelijke Lagers en Kokerlagers van China.

De het glijden laag wordt ontworpen om smeerolie op te slaan en aan de vereisten van periodieke verrichting te voldoen. De speciale formule van de het glijden laag kan onderhoud verminderen en de normale bedrijfsvoering van het lager zonder onderhoud verzekeren.
Voor nieuwe klanten en toepassingen, baseert VIIPLUS zich op zijn rijke dragende ervaring op het gebied van landbouwbouwmachines om dragende oplossingen samen met klanteningenieurs aan te passen. Het ontwerp van lager wordt geoptimaliseerd en de prestaties zijn gewaarborgd.

Deze zelfsmerende lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in landbouwmachines, die installaties en bouwmachines vervoeren.
VIIPLUS heeft ook een ervaren experimenteel team dat een verscheidenheid van tests voor toepassingen kan uitvoeren zoals trilling, het schommelen en het laden. Allerlei banktest, voor het ontwerp van algemene controle, die ervoor te zorgen dat het ontwerp aan de klant wordt verstrekt het minste risico, het betrouwbaarst is.
POM-de RINGEN kunnen rollende lagers en andere edel metaallagers in landbouwmachines in menig opzicht vervangen. Tegelijkertijd, zouden wij willen zien de klant de kosten van het systeem kan drukken.
Als u de productprestaties wilt verder begrijpen, heet welkom om ons door diverse kanalen te contacteren.

Toepassing in landbouwmachine:De samengestelde Lagers Materieel DIN 1494 ISO 3547 van het Metaalpolymeer in Landbouw

Hoofdzakelijk gebruikt in de volgende posities van landbouwmachines:
• korrel en graan het oogsten/inzamelingsspoelsysteem
De hydraulische cilinder,
• het schillen/het leegmaken apparaat
• spiraalvormig beetje
• leiding en opschortingsassemblage
• deur/pedaallager
• het beweegbare lager van de wapenspil
• aaneenschakeling en spilpunten

de zelfsmerende lagers worden gebruikt in landbouwmachines, bouwmateriaal, transportbandsystemen, textielmachines en mijnbouwmachines enz.

De landbouwmachines en het materiaal in het daadwerkelijke gebruik van het proces zien de volgende grote problemen onder ogen:
1. Ruwe werkomgeving. De landbouwmachinesverrichtingen zien deze hoge stofverontreiniging, water of vaak chemische corrosie en ander verantwoordelijk milieu onder ogen.
2. Het periodieke, met hoge intensiteit en hoog-ladingswerk. Heel wat van landbouwmachines, is de helft van de tijd nutteloos, ziet de andere helft van de tijd hoge intensiteits oude hoge lading van het werk onder ogen. Men vereist dat het glijdende lager aan dergelijke periodieke het werk vereisten kan aanpassen.
3. Strikte kostencontrole. De gehele van het landbouwmachinesinput en onderhoud kosten moeten in een lage kostenstaat worden gehouden, om onderhoud proberen te vermijden minder onderhoud, kan meer het het landbouwbedrijf geen werk van de sluitingsvertraging lijken.

 

Voor de globale industrie om een verscheidenheid van zelfsmerende dragende oplossingen te verstrekken

 

De verzendwijzen u kunnen kiezen wanneer het Verschepen van de zelfsmerende lagers van China

  • Overzeese vracht
  • Luchtvracht
  • Druk uit

De samengestelde Lagers Materieel DIN 1494 ISO 3547 van het Metaalpolymeer in Landbouwmineral machinery dry sliding bearings

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn