China brons gleitlager fabrikant

Loodvrije Bimetaal Dragende Struikencusn6.5 Flens & Koker in Automobiele Motor

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: Bimetal Bearings
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: bimetaallagers
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

STRUCTUUR EN SAMENSTELLING: Loodvrije Bimetaallagers markt: Toepassing: Hoge snelheid, de hoofdschacht van de zware ladingsmotor en luchtcompressor, het koelen
Bimetaalringsgrootte: METRISCHE GROOTTE - KEIZERgrootte Materiaal: Het glijden laag CuSn6.5P0.1

Productomschrijving

Wij vervaardigen en ontwerpen loodvrije Bimetaalbearing.bimetallic dragend bimetaallager zijn één van het dragende smeringssysteem, is het product hoog - de rug van het kwaliteits lage koolstofstaal als substraat, de bronslegering op de oppervlakte, door verscheidene sinteren het op hoge temperatuur en dichtheid en gerold koper en staal bimetaal die, geschikt voor middelgrote en hoge effectlading onder struik en duwwasmachine etc. vele soorten GEBRUIK rollen.

Staal de steun kan geplateerd koper zijn

Steel+CuSn6.5P0.1

de loodvrije bimetaallagers is een soort milieuvriendelijke bimetaallagers, is het een laag koolstofstaalplaat als substraat, de oppervlakte van gesinterde van het het staalkoper van CuSn6.5P0.1 materiële de legeringsproducten.
de producten met hoge moeheidssterkte en lagercapaciteit, goede het glijden prestaties, in vele gelegenheden, kunnen de het lager of het koperkoker van het lood dubbele metaal vervangen. Bimetaal dragend staalmateriaal
Omdat de matrijs aan laag koolstofstaalmateriaal stabiel is, zodat is de buitendiameter van de de verwerkingsnauwkeurigheid van de schachtkoker gewaarborgd, en nadat het product in het gat schroef geen bevestiging vergt, kan het baseren zich op interferentiepasvorm het fenomeen van de buitencirkel verhinderen. De verandering van chemische samenstelling van de binnenlaag van de oppervlaktelegering kan aan de vereisten van verschillende dragende druk, verschillende werkende temperatuur en verschillende het glijden snelheid voldoen. De oliegroef en het gat met andere structuur kunnen aan de vereisten van verschillende het bijtanken methodes voldoen en het fenomeen van schacht verhinderen bijtend wanneer de wrijvingoppervlakte in productie wordt ontworpen.
Bimetaal dragende prestaties
Het product heeft de voordelen van goede schuringsweerstand. Het is vooral geschikt voor lading met gemiddelde snelheid, met lage snelheid en hoge. Door middel van speciale technologie, kunnen diverse oliegroeven, de gaten en de gaten op de wrijvingoppervlakte worden gemaakt, om aan verschillende smeringsvoorwaarden aan te passen. De producten zijn wijd gebruikt in automobiele motor, chassis, motorfietskoppeling, veegt de toestelpomp plaat en heftoestel en andere gebieden af.

 

 

 

VOLG DE V.S.

 

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn