China brons gleitlager fabrikant

Bimetaal die -720 Hoge de Metalenplaten CuPb24Sn4 van het Hardheids Bimetaal & CuPb30-Ringsmateriaal dragen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: SAE-797 | SAE-799 | SAE-48 | SAE-783
Modelnummer: bimetaalring
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T
Levering vermogen: 7000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Bimetaalringenmateriaal: Bimetalen & Platen Toepassing: Bimetaalringslagers
Ringseigenschap: Hoge Hardheid, Gespleten Type Bronslaag: CuPb24Sn4 & CuPb30
Type: Bimetaal de Plaatblad van Lagersstroken Eigenschap: het onderhoud-vrije, hoge loodreeks van JF
Hoog licht:

bimetal bush

,

bimetal bearings

Productomschrijving

De bimetaallagers kenmerken precisietolerantie, Metaal, Bimetaal & Staallagers, Gesinterde Bronsringen en hoogte - kwaliteitsmaterialen.

 


 

Onze Cilindrische struiken, Van een flens voorzien struiken, Duwwasmachines, Van een flens voorzien wasmachines, Glijdende platen leveren sterke prestaties, constant en betrouwbaar.

 

De bimetaaldieLagers SAE 792 CuPb10Sn10 met paragrafen is een lager uit twee metaalstroken wordt samengesteld, in twee verschillende materialen; De eerste is normaal in staal gesteunde bronsring. Hoge de Metalenplaten CuPb24Sn4 van het Hardheids Bimetaal & CuPb30-Ringsmateriaal

 

Bimetaal Dragende Rings Materiële, Bimetaalstroken/Bimetaalplaten Materiële CuPb24Sn4 & CuPb30

Dit is een bimetaal dragend materiaal waarin de bronslegering uit een twee laagstructuur met een staal steun bestaat. Deze structuur, de waarvan mechanische sterkte hoog is, kan onder gesmeerde voorwaarden en hoge snelheids/hoog-ladingsverrichting worden gebruikt. Het kan van een verscheidenheid van verschillende materialen, afhankelijk van de toepassing, de gebruiksvoorwaarden en de smering worden gemaakt.

 

 

U kunt uw gespvorm en vorm van het oliegat voor uw gebruiksbehoeften kiezen.

 

U kunt een deel van het oliegat kiezen

 

 

Bimetaaltankstructuur

 

 

 

 

 

 

 

U kunt de vorm van de deelgesp kiezen

 

Bimetaal dragende gesp

 

Begrijp de relevante bimetaal dragende informatie

De bimetaaldiereeksmaterialen, ook als bimetaalmaterialen of staal gesteunde stroken worden bekend, worden gemaakt van laag koolstofstaal of staalrol als grondstof, en de oppervlakte is gesinterd met het staal en het bronslegeringsproducten van de bronslegering. De verschillende materialen van de bronslegering zijn geschikt voor verschillende arbeidsvoorwaarden. De de legeringsrangen van het oppervlaktekoper kunnen in hoge loodreeks, loodreeks en loodvrije reeks worden verdeeld.

 

Onze zelfsmerende dragende producten zijn geleverd in chassis het lopen mechanisme, lichaamsdelen, hydraulische componenten en andere delen. Met inbegrip van bimetaal gesmeerde grens is het rollen dragend onze zelf-gesmeerde dragende producten geleverd in chassis het lopen mechanisme, lichaamsdelen, hydraulische componenten en andere componenten.

 

VIIPLUS verstrekt de hoogte - kwaliteit voor al wereld verstrekt de industriële zelfsmerende producten van eeuwigheid aan de globale industrie om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid aan de globale industrie te verstrekken om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid aan de globale industrie te verstrekken om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid aan de globale industrie te verstrekken om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid te verstrekken de hoogte - kwaliteit voor alle industriële zelfsmerende producten van de wereld


Bimetaal die materiële samenstelling dragenBimetaal die materiële samenstelling dragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominale dikte


Norminal Thiickness droeg niet wordt machinaal bewerkt voor diktetolerantie
Tolerantie van Reeks (niet machinebewerkbare) B de binnen droeg machinaal bewerkte diktetolerantie
Tolerantie van (niet machinebewerkbare) Reeks C

1.0 0,025 + 0,25 + 0,15VSB-bimetaalring
1.5 0,030 + 0,25 + 0,15
2.0 0,035 + 0,25 + 0,15
2.5 0,040 + 0,30 + 0,15
3.0 0,045 + 0,30 + 0,15
3.5 0,050 + 0,30 + 0,15

Toepassing


Bouwmachines: chassis het lopen mechanisme ondersteunend de zware koker van de wielschacht, die de koker van de wielschacht, slepen die de koker van de wielschacht spannen;
Auto-industrie: de ring van de saldoschacht, de speldring van de staalplaat, de ring van de leidingsschacht, koppelstangring, de ring van de kleptuimelaar, nokkenasring, differentiële ring, versnellingsbakring, de ring van de interne verbrandingsmotoras, duwpakking;
En het zijstuk van de duikerspomp, het zijstuk van de toestelpomp etc.
Marketing het netwerk verwijst naar het netwerk door ondernemingen en andere ondernemingen wordt gevormd waarmee zij sterke zakenrelaties van wederzijds vertrouwen dat hebben gevestigd. In het marketing netwerk, kunnen de ondernemingen strategische partners en vennoot met hen vinden om een breder en efficiënter geografisch bezit te verkrijgen. Dergelijke netwerken gaan verder dan het zuivere concept een „marketing kanaal“. Met de hulp van het netwerk, kan de onderneming op de markt met nieuwe producten tegelijkertijd rond de wereld zijn, en om wegens de pauze van producten in de markt door agressieve imitator te verminderen neem marktrisico, marketing is het beheer ook meer en meer door de achtervolging van de individuele maximalisering van de handelwinst in het verleden, om de optimale wederzijds voordelige verhouding met elkaar na te streven.

 

Veelvoudige wijzen van vervoer

 

 

Zelfsmerende dragende vervoerswijze

 

 

 

 

Bimetaal die -720 Hoge de Metalenplaten CuPb24Sn4 van het Hardheids Bimetaal & CuPb30-Ringsmateriaal dragen 6

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn