China brons gleitlager fabrikant

Van het de Legeringsbrons van het Gleitlagerbuchsenbrons de Ring van Gleitlager met Opgenomen Grafiet

Productdetails:
Plaats van herkomst: GEMAAKT IN CHINA
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Gleitlager
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 7000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Plaats van herkomst: CHINA Materiaal: Brons, Grafiet
Grondstof: CuZn25A16Fe3Mn4 Brand name: VIIPLUS
Type: Gleitlager Maximum temperatuur: 250℃-500℃
Hoog licht:

graphite bronze bushing

,

graphite plugged bronze bushings

Productomschrijving

Oillessringen | Het zelfsmerende Gestopte Grafiet van de Bronsring

 

 

Hoog - kwaliteit aan rendabele prijzen

 

Vrije het onderhoud voorzag dunne struik van een flens, - hoogst ommuurd, brons met stevige smeermiddelslijtage en vuil-resistent, inlasbaar bij op hoge temperatuur.

 

Gleitlagerbuchsenbrons, Dragend Ring Bronze Alloy Bushing With-Opgenomen Grafiet, Brons Grafietlager

 

Het is een krachtig stevig smeringsproduct dat opgenomen Grafiet of van MoS2 stevig smeermiddel op een matrijs van colliers messing is. Het heeft door de beperking van algemene dragende smering door oliefilm gebroken. In het gebruiksproces, door de wrijvinghitte om de stevige smering en de schachtwrijving te maken, beschermt de vorming van olie, poeder mede-smering van uitstekende voorwaarden, niet alleen de schacht tegen slijtage maar ook maakt de stevige smeringskenmerken eeuwig. Zijn hardheid is hoger dan de gewone keer van koperkoker één, slijtageweerstand ook één keer is.

 

Als u een aangepast product wilt, gelieve ons te contacteren, verlenen wij ook de beste dienst.

 

Gidsstruik met kraag, Brons met stevig smeermiddel

 

 

Bronze Graphite Bearing,Guide bush with collar, Bronze with solid lubricant

 

 

  •  

  • Materiaal en eigenschappen

Materiaal CuZn25Al5Mn3Fe3
Dichtheid (g/cm ³) 8.0
Hardheid (HB) >210
Treksterkte (N/mm ²) >750
Verlenging (%) >12
Coëfficiënt van lineaire uitbreiding 1.9
Gebruikstemperatuur (℃) -40~+300
Max. Dynamische Lading (N/mm ²) 100
Max. snelheid (m/min) 15
Max. PV (N/mm ² *m/min) 200
Permanente compressiemisvorming (300N/mm ²) <0.01

 

Eigenschap

·De vermindering van bedrijfskosten vermindert beduidend het gebruik van smeermiddelen en de kosten van het materiaalonderhoud, en elimineert ook het risico dat door ontoereikende olielevering wordt veroorzaakt.

 

·Er is geen behoefte om de kosten en de tijd van het apparaat van de olielevering, het gat van de olieinjectie, de verwerking van de olietank en het apparaat van de olielevering, verwerkingsprijs, assemblageprijs, enz. te besparen, die de productiekosten kunnen zeer drukken.

 

·De terugwinning en de milieubescherming van smeerolie vereisen afgewerkte olieterugwinning en geen behandeling, die voor milieubescherming bevorderlijk is.

 

·Het verkorten van de olievrije ontwerptijd kan het ontwerp en de structuur zeer vereenvoudigen, de kosten drukken en de ontwerptijd besparen. Bovendien kan het gebruik van zelfsmerende lagers de mechanische eigenschappen verbeteren, de levensduur ook te verlengen en de betrouwbaarheid en andere aspecten te verbeteren om significante resultaten te verkrijgen.

 

Gebruiksmethode en nota's

·In het mogelijke geval, zo ver mogelijk gebruikt het ontwerp de standaardspecificatie.


·Gelieve te merken op dat er geen buitenlands lichaam in de assemblage is.


·Na het gebruiken van de het glijden oppervlakte, die door stevige smeerolie wordt gevormd te schrobben de film in oppervlakte met zwart of grijs-zwart fenomeen, gelieve niet, gebruikelijk.


·Vóór de assemblage, als de smeerolie die op de malende delen wordt toegepast, de rodageperiode kan verkorten, bevorderlijk voor de verrichting van machines, verrichting.


·Wanneer de assemblage langzaam zou moeten worden gedrukt in, is het strikt verboden slaan, om schade aan het lager en de misvorming te vermijden.


·Het ontwerp, zou verschillende delen met aangewezen materiaal moeten worden geselecteerd om de mechanische prestaties te verbeteren, om de levensduur van het lager uit te breiden.


·In de hoge lading, vergeldende motie, het voorgestelde gebruik van schroefbevestiging.


·In zoetwater, zeewater, en in het overzees, op het gebruik van roestvrij staal of oppervlakteplateren.

 

Voordelen

 

·Flexibel ontwerp, eenvoudig, geschikt met brede toepassingen
Het ontwerpen van het olie-voedend systeem is zowel arbeid-verbruikt als tijdrovende baan. Daarom bespaart het veronachtzamen van de olie-voedende apparaten in het ontwerpen van stevige Smeermiddellagers de kosten van de olie-voedende apparaten. Bovendien, voor diverse specifieke omstandigheden, kunnen de stevige smeermiddellagers in diverse types worden ontworpen om aan de vereisten daarvan te voldoen. Het gebruik van stevige smeermiddellagers kan de kosten van mechanisch onderhoud en olie zeer drukken.


· FunctionaI in afwezigheid van olie
Aangezien Iinear-expansibility van stevige Iubricant groter is dan metaalmatrijs, wanneer de beweging van stevige smeermiddellagers begint, wordt Iubricant op de delen in schuring overgebracht die zo de zelfsmering realiseren. Daarom kunnen de smeermiddellagers in omstandigheden worden gebruikt waar oli?en en invetten moeilijk of onmogelijk zijn en zij voeren uitstekende Smering zelfs in Wegomstandigheden met lage snelheid en hoge uit.


·Kostenefficiency
Het traditionele mechanische ontwerpen vereist frequent het oli?en onderhoud; de controle van de oliemaat zal worden uitgevoerd om te verzekeren de passage van de olie die apparaten leveren duidelijk is. Aangezien het periodieke oli?en verontreiniging aan de machines zelf evenals aan de omringende omgeving kan veroorzaken, resulterend in een verhoging van de onderhoudskosten, kan de totstandbrenging van zelfsmering niet alleen het milieu schoon maken maar drukt zeer ook de het Smeren kosten.


· Uitstekende prestaties onder hoog-lading, iow-Snelheid omstandigheden
De stevige smeermiddellagers worden gemaakt van rotatie gegoten koper met hoge weerstand als de matrijs, die als Wegdragers functioneert. Bovendien, het gebruik van smeermiddellagers formuleerde speciaal grafiet als Smeermiddel, volgende uitstekende zelfsmering. Combinerend de voordelen van zowel de matrijs als Smeermiddel, zijn de smeermiddellagers geschikt en met lage snelheid om hun prachtige prestaties in omstandigheden met hoge lading uit te oefenen.


· In omstandigheden waar het voor de oliefilms moeilijk is om, zoals de alternatieve bewegingen, slingerende bewegingen aan en uit te produceren en frequent, benadrukt de stevige smeermiddellagers hun uitstekende weerstand tegen schuring. Aangezien het principe van de regeling van smeermiddellagers Iubricant ervoor te zorgen is dat elk deel van het materiaal bij Iubrication door de beweging betrokken is, wordt Iocation van Iubricant shalI bepaald volgens de bewegingsrichting van de delen in schuring.


· Uitstekende chemische weerstand en corrosieweerstand
Het Smeermiddel voor smeermiddellager wordt geformuleerd uit de schuring-bestand materialen zoals grafiet en PTEE en moleculaire structuur gestabiliseerd. De metaalmatrijs kan volgens de diverse chemische weerstand en corrosieweerstand dienovereenkomstig worden geselecteerd. Daarom geniet het smeermiddellager van hoge chemische weerstand en corrosieweerstand.


·De kosten van de producten zijn concurrerender en vergelijkbaar geweest met andere producten van dezelfde soort, komen de stevige smeermiddellagers in langere de diensturen, minder onderhoud, langere vervangingsperiode, en betere prestaties voor.

 

Toepassing

 

·Watertechniek

·Automobielproductenlijn

·Rolling materiaal

·Mijnbouwmachines

·Schepen

·Andere industriezone

 

Stevig smeermiddel

 

smeermiddel karakter Typische toepassing
Grafiet + additief Goede chemische tolerantie, lage wrijvingfactor, uiteindelijke de diensttemperatuur +400℃. Geschikt voor algemene industriële toepassingen, lange blootstelling aan lucht.
PTFE+MoS2+additive Lage wrijvingfactor, de goede prestaties van de watersmering, de temperatuur +300℃ van de grensdienst.
Geschikt voor de voorwaarden van de watersmering, zoals onderwater of overzees voor schepen, turbines of stoomturbines, enz.
 
 

 

Gleitlagerbuchsentoepassing

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn