• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

DIN 1494/ISO 3547 Assemblagekoker PTFE ringt INOX-Roestvrij staal 316 Gespleten de Ringslagen van de Klepstam

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer DU DX RINGEN
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Productdetails
meterial Roestvrij staal 316 met PTFE-STOF, Klepstruiken Type De cilindrische struiken van het mangaanbrons, tinbrons van een flens voorzien struiken, de struiken
Haven Shanghai Hoofdfunctie Zelfsmerende lagers
Kwaliteit Gelijkaardig sankyo oilless lager, de ringen van het daidometaal Catalogus Beschikbaar
Toepassing Bush-Olie en Gasklep Eigenschap corrosieweerstand
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht Zelfsmerend Brons POM Bushing, de ringen van het Metaalpolymeer
Hoog licht

van een flens voorzien duidelijk lager

,

ptfe duidelijk lager

,

ISO 3547 Polymeer Duidelijke Lagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het gestempeld, moet ringen van metaallagers, Deel van Bramen en Scherpe Randen Vrij zijn

 

Kies van onze selectie van DU PTFE samengestelde ringen & lagers in een brede waaier van stijlen en grootte. In voorraad en klaar te verschepen.

PTFE-de Ringen zijn geschikt voor het droge lopen met lage coëfficiënt van wrijving, laag slijtagetarief, goede het glijden kenmerken, zal de gecreeerde overdrachtfilm de het koppelen metaaloppervlakte beschermen. Geschikt voor roterende en oscillerende bewegingen, hoge chemische weerstand, lage waterabsorptie en verminderd goed ook zwellend het werk met smering.

 

PTFE de samengestelde ringen voor hoge ladingsolie gesmeerde hydraulische toepassingen werden ontwikkeld en voor gebruik hoofdzakelijk met gesmeerde smeermiddelen wordt ontworpen, stelt uitstekende slijtageweerstand tentoon en heeft een lage coëfficiënt van statische en dynamische wrijving. Dienovereenkomstig, is het bijzonder geschikt voor gebruik in automobielopschortingsstutten, de struiken van de schokbrekergids, hydraulische cilinders, toestelpompen en motoren, en as en radiale zuigerpompen en motoren.

steel backed ptfe bushing

 

Kokerringen

 

Van de de Fabrieksdouane van kokerringen van de Struiken Metrische Duidelijke Dragende Oplossingen maakten de Cilindrische Duidelijke Dragende standaarddimensies aan orde: van een flens voorzien duwwasmachines, aangepast trekkend ringen concurrerend geprijst versus het Glijden ringenpap PAF P10 P20 PTFE/POM het GEMAKKELIJKE INSTALLATION.Wrapped samengestelde het glijden dragen, tin-geplateerde INOX-roestvrij staal316/ptfe stof, onderhoud-Vrij DIN 1494/ISO 3547: De Schacht die van de klepstam de Leverancier van China voor Cilindervlakte ringen die online dragen

 

Assemblage & het Speciale brons van het het lager ptfe staal van Productie Glijdende Dragende Roestvrije zelfsmerende duidelijke lagers zelfsmerende drie lagen geen het verdelen. Zich specialiseert in ringenoplossingen voor klep, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen, de chemische industrieën & pijpleidings industriële componenten. SS316 de glijdende lagers zijn olie-bestand, zuurvast, alkali-bestand en zout-water-bestand. Terwijl, de PTFE-oppervlakte het glijden laag loodvrij is, betekenend dat dit type van lager voor toepassingen in de voedselindustrie, voor alkali-stroom meetinstrumenten, in farmaceutische machines, drukmachines, in chemische techniek en in de verschepende industrie kan worden gebruikt. De samengestelde lagers worden wijd in alle gangen van het leven wegens hun slijtageweerstand en wrijvingkenmerken met hoge weerstand, uitstekende, en de capaciteit gebruikt om zonder externe smering te werken. Hebben de samengestelde lagers van de vezelstof ptfe met de meest efficiënte wrijvingeigenschappen gladheid en bewerkbaarheids samengestelde dragende ontwerpen geschikt voor actieve toepassingen verbeterd.

 

Het roestvrij staallager & de Ringen Online Catalogbushings catalogcontains detailleerden specificaties en groottetypes modellen voor verschillende ringencategorieën. (DUIDELIJKE LAGERScatalogus) DE GLIJDENDE RINGEN VAN DE LAGERSkoker & DUWwasmachine S…

 

Zelfsmerende Lagersgebieden van gebruik

 

Wijd gebruikt in hydraulische pneumatische, de industrie van de smeedstukwerktuigmachine, plastiekenmachines, opheffende vervoersmachines, havenmachines, bureau, gymnastiekmachines, textielmachines, voedselpakketten, het vullen machines, chemische machines, druk en verpakking, document machines maken, auto, spoorwegvoertuig, de scheepsbouwindustrie, machines, metallurgische machines, techniekmachines, enz. die

 

De duidelijke lagers zijn ingekapselde glijdende die lagers van drie-laag een samenstelling worden gemaakt uit een laag koolstofstaal of roestvrij staalstrook wordt veroorzaakt, een sinteren- poreuze die bronslaag en een oppervlakte het glijden laag van PTFE en Pb wordt gemaakt (lood). Dit type van lager heeft een lage wrijvingcoëfficiënt en een bescherming tegen slijtage en een corrosie, en kan zonder olie worden gebruikt. De lage productiekosten en top-of-the-range technische stichtingen betekenen dat deze lagers in een verscheidenheid van verschillende soorten het glijden toepassingen, zoals in textiel productiemachines, hydraulische systemen en automobielmachines evenals landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

 

Zelfsmerend lager, het Stevige smeermiddelen ingebedde dragen, Poreus lager, Gesinterde olie het dragen bevatten, Nokkeneenheden, oilless lagers, Ltd, BushingsTolerance en afmeting die van schacht ringen. Wij hopen dit van hulp in uw dagelijks werk zal zijn. Als u hulp nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te roepen of te contacteren.

 

VIIPLUS gemaakt in China bied een roestvrij staalsubstraat aan en zijn onder de het presteren samengestelde lagers.

 

Wij manafacturewaaier van van PTFE voerden verpakt de ringenroestvrij staal 316 van de lagerskoker

 

Als u technische ondersteuning van een ingenieur hebt, te laten gelieve ons het type van ringenvlakte kennen die u vereisen dragen, het ringenmateriaal, de grootte, de code, de waaier van de rings werkende temperatuur, en de toepassing. Wij zullen u helpen de meest geschikte klepringen kiezen.

 

Standaard of metrische afmeting van roestvrij staal de Samengestelde Ringen

 

De ringen, of de duidelijke lagers, werken met glijdende motie tussen de bewegende oppervlakten. De ringen worden geselecteerd gebaseerd op de roterende snelheid en de toegepaste lading. De meeste ringen vereisen geen extra smering om te werken.

 

- Cilindrische struiken

- Van een flens voorzien struiken

- Glijdende platen

- Duwwasmachines

- Van een flens voorzien wasmachines

 

Roestvrij staalring voor Langere Slijtage wordt versterkt die

 

Gleitlager, neemt permanent het product kenmerkend van laag-slijtage het glijden op.

 

Dit is milieuvriendelijk, roestvrij staal 316 ringenmateriaal. De Voering van de lageroppervlakte is een mengselstof en een speciale vuller op een roestvrij staal 316 die met uitstekende corrosieweerstand steunen. Het kan voor lichtgewicht, compacte lagers worden gebruikt, en heeft goede het glijden kenmerken toe te schrijven aan de lagers van het stoffengilde, de speciale vuller, de sterkte van de metaal materiële en dimensionale stabiliteit.

 

VIIPLUS roestvrij staal 316 het glijden Beaing & het Ringen | De Wrijvingsleeroplossing

 

Het ptfe-brons poeder-staal is wijd gebruikt een drie-laag zelfsmerend dragend materiaal met goede antifrictie en anti-wear.

Productie en toepassing van duwlager, en gidslager van gevulde PTFE in vele zelfsmerende dragende oplossingen wordt gemaakt die.

De tribological eigenschappen van het PTFE-Ingebedde dragende materiaal van het tinbrons werden bestudeerd gebruikend een speld-op-schijf wrijving en slijtagemeetapparaat.

Kwaliteitsbrons Gleitlager & Fabrikant van Polymeer de Duidelijke Lagers

 

De Toepassing van Planinlagers


Alle interne zelfsmerende lagers van de klep glijden lagers, het gehele materiaal het gebruik van koolstofstaalptfe voering.

Lage de Stamring van de Wrijvingklep | De Eerste Bron voor Cilindervlakte die online dragen

 

De Behoeftehulp die van Vleugelklepringen rangschikken uw klepringen?

 

De Eerste Bron voor de Online Ringen van Bronsringen voor Olie & Gas de Eindoplossingen van het Olieveldlagers van Gebiedsapparaten
Wij veroorzaken lager van roestvrij staal 316 wordt gemaakt die. Kenmerken van weerstand met hoge weerstand, slijtage, corrosieweerstand, en corrosieweerstand enz. De zelfsmerende lagers worden gekozen voor het eisen van olie en gastoepassingen die slijtageweerstand vereisen en de ringendienstenaanbod van de klepinstelmechanismen Solutions.Our voor de het eisen olie en gastoepassingen wordt gekozen die druk, temperatuur, stroom, niveau, de vloeibare analytische, en metingen van het klepinstelmechanisme vereisen.

 

 

De duidelijke Lagers en van het de Cilinderstaal van de Stamring Klep Bush

Olie en Gas Geweven Stoffenroestvrij staal 316 Struiken

 

Klepstruiken | Vsb-36

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

 

Olie en Gas de Toepassing van Roestvrij staallagers

 

 • De Ringen van controlekleppen
 • De Kleppenringen van de messenpoort
 • De Ringen van luchtkleppen
 • Kokerringen
 • De Ringen van poortkleppen
 • Ringen & Toebehoren
 • Duidelijke Dragende Productversies
 1. De cilinderactuator van de stamring

 2. Vlindertype klep

 3. Het Lager van de kleptuimelschakelaar

 4. De Ring van de oliepomp

 

Duidelijke Lagers & Ringenkenmerken

 

Het ringen van dia dragende ringen, oilless vlakte die Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC dragen

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.
Vsb-36 het ringen van Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC

 

 

Het is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.

 

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

 

Duidelijke Lagers Technische Gegevens

 

Max. lading

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Smering

>1m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-50℃~+250℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

Basisvoordelen van Roestvrij staal 316 stoffenringen

 

 • Heb een hoger laadvermogen.

 • Op hoge temperatuur.

 • Het langere leven.

 • Lage Wrijving Geweven Stof Oilless TEX Bearing TEX Bushing, Aangepaste Ring, Vezel Bush

 

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof

 

 

Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede die lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart.

Stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

 

Typische Toepassingen

 

VIIPLUS het lager is een belangrijke zelfsmerende dragende fabrikant en een leverancier in China. Wij zijn hoogst bekwaam in de productie van diverse zelfsmerende lagers, struiken, en de glijdende blokken, enz. Onze hoofdproductcatalogus omvat nu het oilless zelfsmerende lager, samengesteld lager, koperlager, verpakt bronslager, bimetaallager, thermoplastische struiken, en meer. Al onze producten worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties en lage prijs. Zij zijn zeer populair en wijd toepasselijk in de verschillende industrieën met inbegrip van de auto, werktuigmachines, vormen, metallurgische machines, mijnmachines, textielmachines, die machines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, injectie het vormen machines, voedselmachines, havens, mariene machines, en de landbouw en bosbouwmachines, enz. hijsen.

Laag wrijving geweven stoffen oilless lager vsb-36 wordt TEX wijd gebruikt in productielijnen op hoge temperatuur, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen en de chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware laag en kan geen gelegenheid enz. bijtanken.

 

De Struiken van de de Assemblagekoker PTFE van DIN 1494/ISO 3547

Innovatie

 

Ontdek het innovatieve proces dat ons een stap vooruit houdt.

Certificaten

Het Weergeven en downloadt onze globale certificaten.

Gedreven kwaliteit

De kwaliteit en de milieueerbied zijn essentieel aan onze kernwaarden.

Levertijd

Wij zijn geëngageerd aan op tijd levering.

Team van Deskundigen

Lees gesprekken met onze deskundigen aangezien zij hun ervaringen delen.

 

 

 

Flens du bushing - Metrische Grootte

 

Flensdu bushing groottegrafiek - Metirc
  Di (mm) (mm) Sfl (mm) Dfl (mm) B (mm) Dragend blok Schacht De grootste diameter (mm) Minimumdiameter (mm) De maximumontruiming (mm) De minimumontruiming (mm)
DE RING 0304DU VAN DE BRONSkoker 3 4.5 0,75 7 4 H6 h6 3,048 3 0,054 0
DE RING 0404DU VAN DE BRONSkoker 4 5.5 0,75 9 4 H6 h6 4,048 4 0,056 0
DE RING 0505DU VAN DE BRONSkoker 5 7 0,925 10 5 H7 f7 5,055 4.99 0,077 0
DE RING 0604DU VAN DE BRONSkoker 6 8 0,925 12 4 H7 f7 6,055 5.99 0,077 0
DE RING 0608DU VAN DE BRONSkoker 6 8 0,925 12 8 H7 f7 6,055 5.99 0,077 0
DE RING 0806DU VAN DE BRONSkoker 8 10 0,925 15 5.5 H7 f7 8,055 7.99 0,083 0,003
DE RING 0808DU VAN DE BRONSkoker 8 10 0,925 15 7.5 H7 f7 8,055 7.99 0,083 0,003
DE RING 0810DU VAN DE BRONSkoker 8 10 0,925 15 9.5 H7 f7 8,055 7.99 0,083 0,003
DE RING 1007DU VAN DE BRONSkoker 10 12 0,925 18 7 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
DE RING 1009DU VAN DE BRONSkoker 10 12 0,925 18 9 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
DE RING 1012DU VAN DE BRONSkoker 10 12 0,925 18 12 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
DE RING 1017DU VAN DE BRONSkoker 10 12 0,925 18 17 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
DE RING 1207DU VAN DE BRONSkoker 12 14 0,925 20 7 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
DE RING 1209DU VAN DE BRONSkoker 12 14 0,925 20 9 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
DE RING 1212DU VAN DE BRONSkoker 12 14 0,925 20 12 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
DE RING 1217DU VAN DE BRONSkoker 12 14 0,925 20 17 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
DE RING 1412DU VAN DE BRONSkoker 14 16 0,925 22 12 H7 f7 14,058 13.99 0,092 0,006
DE RING 1417DU VAN DE BRONSkoker 14 16 0,925 22 17 H7 f7 14,058 13.99 0,092 0,006
DE RING 1509DU VAN DE BRONSkoker 15 17 0,925 23 9 H7 f7 15,058 14.99 0,092 0,006
DE RING 1512DU VAN DE BRONSkoker 15 17 0,925 23 12 H7 f7 15,058 14.99 0,092 0,006
DE RING 1517DU VAN DE BRONSkoker 15 17 0,925 23 17 H7 f7 15,058 14.99 0,092 0,006
DE RING 1612DU VAN DE BRONSkoker 16 18 0,925 24 12 H7 f7 16,058 15.99 0,092 0,006
DE RING 1617DU VAN DE BRONSkoker 16 18 0,925 24 17 H7 f7 16,058 15.99 0,092 0,006
DE RING 1812DU VAN DE BRONSkoker 18 20 0,925 26 12 H7 f7 18,061 17.99 0,095 0,006
DE RING 1817DU VAN DE BRONSkoker 18 20 0,925 26 17 H7 f7 18,061 17.99 0,095 0,006
DE RING 1822DU VAN DE BRONSkoker 18 20 0,925 26 22 H7 f7 18,061 17.99 0,095 0,006
DE RING 2012DU VAN DE BRONSkoker 20 23 1.45 30 11.5 H7 f7 20,071 19.99 0,112 0,01
DE RING 2017DU VAN DE BRONSkoker 20 23 1.45 30 16.5 H7 f7 20,071 19.99 0,112 0,01
DE RING 2022DU VAN DE BRONSkoker 20 23 1.45 30 21.5 H7 f7 20,071 19.99 0,112 0,01
DE RING 2512DU VAN DE BRONSkoker 25 28 1.45 35 11.5 H7 f7 25,071 24.99 0,112 0,01
DE RING 2517DU VAN DE BRONSkoker 25 28 1.45 35 16.5 H7 f7 25,071 24.99 0,112 0,01
DE RING 2522DU VAN DE BRONSkoker 25 28 1.45 35 21.5 H7 f7 25,071 24.99 0,112 0,01
DE RING 3016DU VAN DE BRONSkoker 30 34 1.95 42 16 H7 f7 30,085 29.99 0,126 0,01
DE RING 3026DU VAN DE BRONSkoker 30 34 1.95 42 26 H7 f7 30,085 29.99 0,126 0,01
DE RING 3516DU VAN DE BRONSkoker 35 39 1.95 47 16 H7 f7 35,085 34.99 0,135 0,015
DE RING 3526DU VAN DE BRONSkoker 35 39 1.95 47 26 H7 f7 35,085 34.99 0,135 0,015
DE RING 4016DU VAN DE BRONSkoker 40 44 1.95 53 16 H7 f7 40,085 39.99 0,135 0,015
DE RING 4026DU VAN DE BRONSkoker 40 44 1.95 53 26 H7 f7 40,085 39.99 0,135 0,015
DE RING 4516DU VAN DE BRONSkoker 45 50 2.45 58 16 H7 f7 45,105 44.99 0,155 0,015
DE RING 4526DU VAN DE BRONSkoker 45 50 2.45 58 26 H7 f7 45,105 44.99 0,155 0,015

 

 

VOLG DE V.S.

De Ring & de Slijtageplaat van een flens voorzien bronsringen op hoge temperatuur van het weerstandsc86300 Brons

 

http://www.bronzegleitlager.com