China brons gleitlager fabrikant

Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer: DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: >=500 stukken
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Kartons, Houten Gevallen
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Stainless Steel 316,or Steel back onto which a porous bronze layer is sintered subsequently a PTFE lead mixture is rolled into the bronze layer Kenmerk: Uitstekende vochtigheid en chemische weerstand.
Grootte: standaard beschikbare grootte Oppervlakte: Geplateerd tin of koper
Type: struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen BELANGRIJKE TOEPASSINGEN: KLEP, Chemische de industrie Automobielruitewissers
Hoog licht:

steel backed bronze bushing

,

stainless steel bushing sleeve

Productomschrijving

De ring van AISI 316 met Glijdende laagptfe leverancier, reseller in Italië/Europa, metrische Afmetingen:

Roestvrij staallager, Metaal & Zelfsmerende Ringen, Staal

Roestvrij staal 304/316 /PFTE Gevoerde metrische Ring en duimgrootte.

Het zelfsmerende Flens Dragen met de Laag van Ptfe/van Kevlar Fabricsliding, Wat wij Productie in de Installatiecertificatie doen van China ontwerpt de Oplossingen van de Uitdagingsindustrie.

Het Oillesslager is een nieuw type van lager met de kenmerken van metaallager en olievrij lager. Als leverancier van duidelijke lagers, worden de olievrije lagers ook de de industriebenchmark.

De hoge prestaties droge wrijving die in China dragen kan zonder olie of minder olie de lage wrijvingverpakking in de het glijden laag doornemen. De smering is altijd een hoofdpijn voor industriële ontwerpers geweest. Het is duur en brengt heel wat verontreiniging, die aan het milieu zeer vijandig is. Dit artikel zal de kennis van smering en de specifieke toepassing van het olievrije lager van VIIPLUS introduceren.

U hebt toegang hier tot de recentste downloads. Klik op het Verpakte Samengestelde Glijdende Bearing.pdf-catalogussymbool om het dossier te tonen, en het zelfsmerende de catalogusdossier van ringslagers te downloaden.

roestvrij staalring

Nadelen van smering

1: verhoog de kosten; De lijnen van de verwerkingsolie of olielijnen in de schacht of de huisvesting, kopende smeerolie, die werkende efficiency verminderen tijdens onderhoud toe te schrijven aan machineonderbreking, het extra verzegelen om smeermiddel, recycling van machines te handhaven, etc. al kosten u een.
2.: verminder de olieverbinding en de schacht tussen het contactenergierendement.

3: voeg smering en gebruik tijdens milieuvervuilingrisico toe.

 

Zelfsmerende Ring & Bearting Tin Plating en Verkoperen, als u een toepassing hebt die verzoekt dat uw deel worden veranderd, kunnen wij aan uw behoeften voldoen. Van Samengesteld Lagersmateriaal, die I.D. boring, die O.D. draaien, zelf-lubrciating lagersgaten, of flens, het afkanten, duwwasmachine, of een ander de ringswerk van de tekeningendouane… hebben wij de technologie om het allen te doen. Wij kunnen PTFE aanbieden voerden verpakte lagers in metrische duidelijke, keizer duidelijke, metrische van een flens voorzien, metrische wasmachines, keizerwasmachines, metrische strook en keizerstrook. De speciale grootte kan aan klantenvereisten worden veroorzaakt.

VIIPLUS biedt een brede waaier van grootte, vormen en materialen in Roestvrij staal Samengestelde Lagers en weerstand van de de corrosie de resistanceexcellent corrosie van de Ringenaanbieding in industriële openluchttoepassingen en in water, mariene en zeemilieu's aan.

 

 

Vormen & de Vormen van S316 de Ptfe Gevoerde Verpakte Dragende Ringen


Duidelijke cilindrische lagers, van een flens voorzien lagers, thrustwashers, glijdende platen.
De Voering van de lageroppervlakte is een mengsel van woves en een speciale stof op een roestvrij staal die met uitstekende corrosieweerstand steunen. Het kan voor lichtgewicht, compacte lagers worden gebruikt, en heeft goede het glijden kenmerken toe te schrijven aan materiaal, de speciale vuller, de sterkte van de metaal materiële en dimensionale stabiliteit.

 

Staal Gesteunde Ptfe Gevoerde Ringensmering Vrij met Uitstekende Slijtageweerstand

Eigenschappen

 1. Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken 1Geschikt voor het droge lopen en onderhoud-vrij.
 2. Lawaai en frequentieabsorptie.
 3. hydrodynamische verrichting mogelijke
 4. Hoog toegelaten lading.
 5. Goede chemische weerstand.
 6. Goede wrijvingkenmerken.
 7. Geen stok-misstap.
 8. Brede temperatuurwaaier.
 9. Hoge diasnelheid.
 10. Geen waterabsorptie.
 11. laag spel tijdens verrichting.
 12. Uiterst ruimtebesparend.

 

Roestvrij staal 316 Ringentoepassingen

De struiken zijn geschikt voor Chemische klep, chemische pomp, stroommeter, de voedselindustrie, de geneeskundeindustrie in de corrosie environment.transmission, rotatie en oscillerende bewegingen. Staafgids voor pneumatische en hydraulische cilinders. Gehechtheidshandvaten van pneumatische en hydraulische cilinders. Transportband-riem systemen, textielmachines, auto's.

 


Beschikbaarheid

 • De standaard cilindrische ringen, de van een flens voorzien ringen, de duwwasmachines en de stroken zijn beschikbaar
 • De speciale ontwerpen worden op korte termijn veroorzaakt
 • Het loodvrije type is ook beschikbaar

 

 

Waarom is de Roestvrij staalringen Corrosiebestendig? – Het industriële Staal ringt 304 versus 316 Roestvrij staalringen

Lage wrijving en hoge slijtageweerstand zonder smering.

Heeft het roestvrij staal dragende gebruik de stof van PTFE of PTFE-van vezels en aramid vezelbekleding op metaal steunen, de stof zeer hoge ladingscapaciteit en hoge die accuracygood met wrijving superieure die prestaties met lage snelheid en zware in werking wordt gesteld, wijd in zwaar materiaal zoals bouwmachines worden gebruikt, landbouwmachines.

 

Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken 2

Metallographic beeld

 

Nota: de producten in het cijfer kunnen verschillende matrijsmaterialen volgens verschillende arbeidsvoorwaarden, zoals ook kiezen: bronssubstraat (VSB-1B), roestvrij staalsubstraat (VSB-1s), en loodvrije de formuleproducten (van VSB-1w)

 

 

Technische gegevens

 

 

Prestatie-indicators Datum
Maximumlading P Statische lading 250N/mm ²
Dynamische lading 140N/mm ²
Maximum lineaire snelheid V Droge wrijving 2.5m/s
Oliesmering 5.0m/s
Hoge PV waarde Droge wrijving 3.8N/mm ² ・ m/s
Oliesmering 50N/mm ² ・ m/s
Coëfficiënt van frictionμ 0.04~0.20
Het gebruik van temperatuur
-195℃~+280℃
Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen
50W/m ・ K

Ring van de roestvrij staal de Steunende Koker

 

De verpakte samengestelde glijdende dragende stof van Roestvrij staal 316/PTFE vezels

Roestvrij staal 316 roestvrije op staal-gebaseerde gesmeerd non-oil van de Lagers+ptfe Stof

Viiplus is een Professionele die Productie van Roestvrij staalring Manufacturers.Bearings en schachten van roestvrij staal worden gemaakt en is vrij onderhoud.

Roestvrij staalringen die Vochtigheid en Een aantal die Corrosie kunnen weerstaan door Ander die Media.We-opbrengslager wordt veroorzaakt van roestvrij staal 304&316 wordt gemaakt. Kenmerken van weerstand met hoge weerstand, slijtage, corrosieweerstand, en corrosieweerstand enz. Roestvrij staal steun sinterde met bronspoeder met PTFE-vezelsstof Geschikt wordt bedekt voor het droge lopen, lage coëfficiënt van wrijving, lagere slijtage die.


Het industriële Staal ringt 304 versus 316 Roestvrij staalringen

304 en 316 is het roestvrij staal dragende materiaal verschillend: corrosieweerstand: roestvrij staal 316 die Mo dragen, dan roestvrij staal 304 dragend in de weerstand op hoge temperatuur van de milieucorrosie is beter, zodat in het milieu op hoge temperatuur, zullen de ingenieurs inhoud van Cr van 316 over het algemeen de materiële parts.316 hoofdzakelijk verminderde kiezen, zijn het verhoogde verhoogde van Ni tevreden en Mo2%~3%.Therefore, zijn corrosieweerstand sterker, geschikt dan 304 voor gebruik in de chemische industrie, zeewater en andere milieu's

 

Typische Toepassingen

Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voor prestaties met lange levensuur en probleemloze met of zonder smering.

 

 • Automobiel: de tractoren, combineert, gewassenspuitbussen, grondverzetmachines, nivelleermachines en andere bouw, automachines, specifiek gebruik in stuurbekrachtigingcilinders, de duwwasmachines van het leidingstoestel, schijfremmen, beugels en zuigers, schokbrekers, gouverneursaaneenschakeling, ruitewissermotor, de assemblage van het schuine standtoestel…

 

 • Kantoormachines: fotokopiemachines, schrijfmachines, postsorteerders, de systemen van de portmeter, de printers van de computerterminal en perifeer materiaal, automatische drukapparaten, de machines van de postverwerking…

 

 • Hydraulica en kleppen: pompen met inbegrip van toestel, roterend, water, aszuiger, en andere types, bal, vlinder, spilkopstoom, en andere kleppen en kleptappen…

 

 • Huistoestellen: bandrecorders, ijskasten, airconditioners, reinigingsmachines, poetsmiddelen, naaimachines, ovens, afwasmachines, klerenwasmachines… en materialenbehandeling, mariene motor, verpakking, textielmateriaal, hulpmiddelen… enz.

 

Wat Samengesteld draagt?

De samengestelde droge glijdende lagers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het dragen van regelingen waar de zware ladingen moeten worden gesteund en waar de rotatie of oscillerende bewegingen vrij langzaam zijn.

 

Waar te om Samengesteld Lager te gebruiken?

 

Wegens hun goede glijdende eigenschappen en compact ontwerp, zijn deze duidelijke lagers bijzonder geschikt om regelingen te dragen waar:
De onderhoud-vrije verrichting is een eerste vereiste
Er is een risico van de Smeermiddelen van de smeermiddelverhongering kan niet worden gebruikt of is verboden Ruimte is beperkt.

 

Waarom kies Samengesteld Lager?

 

Onderhoud-vrije verrichting

 

Geen vereiste smering (PTFE-samenstelling)

Aanvankelijke vereiste smering (POM-samenstelling)

Minimummuurdikte, minimum ruimtevereisten

Aanpassing van zware ladingen

Brede waaier van temperaturen

Goede glijdende eigenschappen

Vrijwel geen stok-misstap

Hoge slijtageweerstand

Minder gevoelig voor randlading (POM-samenstelling)

Geen vereist machinaal bewerken.

 

Welke Groottelagers wij kunnen u aanbieden?

 

De standaardwaaier van samengestelde duidelijke lagers is zeer uitvoerig en behandelt bijna elke standaardgrootte. Dit gamma bestaat en voorzag uit ringen, rechtstreeks duwwasmachines en stroken van een flens.

 

Kokerlagers:

ModelNo.

Min. I.D.

Min.O.D.

Max.I.D.

Max.O.D.

Max. Lengte

VSB-10, DU, SF-1

6mm

8mm

300mm

305mm

100mm

VSB-20, DX, SF-2

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-80, JF800

10mm

12mm

173mm

180mm

100mm

VSB-22, FB090

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-22, FB092

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-50, JDB

8mm

12mm

160mm

180mm

150mm

I.D. = binnendiameter O.D. = Buitendiameter

 

VIIPLUS het glijden dragende oplossingen voor uw toepassingen

 

Technische Daten

 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Kolen-staal/PTFE-vezelsstof

 • Maintentance-vrij

 • Beschikbaar op verzoek

 

Eigenschappen

 • Uitstekend het glijden en slijtagegedrag, vooral in het geval van roterende en oscillerende beweging, goede schokabsorptie, zeer hoge ladingscapaciteit, geen waterabsorptie

 

Materialen

 • Steun materialCarbon staal

 • Glijdende layerPTFE vezelsstof

 • Steunmateriaal: Roestvrij staal en brons op verzoek

 

Materiële Eigenschappen

 • Specifieke ladingscapaciteit static≤ 350 [N/mm2]

 • Specifieke ladingscapaciteit dynamic≤ 180 [N/mm2]

 • Het glijden snelheid< 0="">

 • Wrijvingwaarde *** 0,03 [µ] aan 0,20 [µ]

 • Temperatuurspanning 50 [°C] aan + 250 [°C]

 • Max. PV-Value1.8 [N/mm ² x m/s]

 

Het opzetten adviseert

 • De toepassing van een adequate doorn van de krachtmontage is raadzaam

 

Het opzetten adviseert

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

 

 


Tech.Data

Max.Load

Statisch

350N/mm2

 

Temperaturen.

-50°C~+250°C

Dynamisch

180N/mm2

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Max.speed

Droog

0.5m/s

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m x K) 1

Vet

1m/s~3m/s

(Droge) Max.PV

Op korte termijn

3.6N/mm2 m/s

Coëfficiënt van thermisch
uitbreiding

11 x 10 - 6 x k-1

Ononderbroken

1.8N/mm2 m/s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderhoud

 • is het droge glijden dragend met de gelijmde PTFE-bekleding van de vezelsstof. De smering is daarom niet noodzakelijk en toegestaan niet.

 

Waaier van Toepassing

 • Machine en kraanbouw, apparatentechniek, landbouwmachines, montage, waterpompen, de chemische industrie

 

TITEL:

Dit glijdende dragende type en speciale afmetingen zijn op verzoek slechts beschikbaar

Krijg in aanraking… verzenden ons een online onderzoek. U kunt onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u immediately.pragmatic-oplossingen – hoogte - kwaliteitsproducten – de premiedienst – eerlijke prijzen contacteren

 

Hete Markeringen: roestvrij staal 316 lagers+ptfe stof in China, vervaardiging, leveranciers, fabriek wordt gemaakt, koopt vleugelklepring, het poederring van het staalbrons, olieboorderseenheden roestvrij ringen, die

staal die de V.S., roestvrij staal dragen boccole

 

Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLG DE V.S.

 

Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken 4

https://viiplus.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn