China brons gleitlager fabrikant

Landbouwmachinesbrons het Dragen voor combineert Harvestor-Planters die Machines vastbinden

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plating: Tin of koper
kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers Type: Struiken, Kraagstruiken, Wasmachines, Stroken of Speciale Ontwerpen
formaat: Standaard Beschikbare Grootte Kwaliteit: OEM

Productomschrijving

Van metaal-polymeer de Antifrictie Zelfsmerende Duidelijke Lagers Lagers Cilindrische PTFE Kranen 

Groothandel van landbouwmachines de zelfsmerende lagers de ringenleveranciers van van China, China | Kokerstruiken
Aangezien de zelfsmerende lagers onderhoud-vrij en slijtvast onderstof en openluchtvoorwaarden zijn, worden zij wijd gebruikt in oliecilinders, opschortingssystemen, verbindingen en andere delen die niet kunnen bijtanken of moeilijk zijn om oliefilm te vormen.
Assemblage van Rolling Glijdende Kokerlagers
Landbouwmachine
Aangezien de zelfsmerende lagers geen onderhoud vereisen, hebben stofkenmerken en goede milieuvoorwaarden, goede schuringsweerstand en andere kenmerken, worden zij wijd gebruikt binnen combineren, zaaimachines, riemen, tractoren en andere brandstoftanks, opschortingssystemen, verbindingen, enz. niet bijvullen of moeilijker om een filmwebsite te vormen.
Toepassingskenmerken
De lagers zouden moeten met kerosine of diesel vóór assemblage worden schoongemaakt, en dan in olie en gedrukte droog worden doorweekt. Het dragen met gatenassemblage, zowel om het dragende gat te houden komt niet hier in de omwenteling voor en de asbeweging, om het buitenoppervlak van het dragende contact met een gatenhoogtepunt te maken, zou moeten waarborgen het contactgebied is meer dan 70% van hierboven algemeen, voor de koperoppervlakte onder achter is, is de wrijvingcoëfficiënt van staal op staal aan plastiek dan de coëfficiënt van de koperwrijving groot, zodat waarborgt lightsome, een niet aanwezige reeks wanneer het gebruiken van relatieve beweging in het gat voorkomt, zal teveel de ringsdiameter van de oorzakenring niet en maken de gatenmisvorming is groter.
DE LANDBOUWMACHINESringen VOOR COMBINEREN HARVESTOR-PLANTERS DIE MACHINESpulverizers & TRACTOREN VASTBINDEN
Betrouwbare oplossing zonder smeringLandbouwmachinesbrons het Dragen voor combineert Harvestor-Planters die Machines vastbinden

In landbouwmachine, zijn de lagers onderworpen aan wrijving en dragen tijdens rand en grenssmering. Onze lagers voorzien betrouwbaardere prestaties dan koperlagers, van tot 620Mpa-ladingscapaciteit, zal de de beschermingsschacht of speld, met goede corrosieweerstand, schokweerstand en de geen capaciteit van de randlading dragen.
Het vermijden van het gebruik van vet om behoud van zelf-gesmeerde lagers te verminderen is de ideale keus voor toepassingen die een langere levensduur vereisen. Het onderhoud is vrij in het geval van ontoereikende of niet-gesmeerde verrichting.

 •  verbeter prestaties en breid levensduur uit
 •  uitstekende lage wrijvingprestaties
 •  kostenvermindering
 •  milieubescherming
 •  lage systeemkosten

Verstrekt oplossingen om aan de specifieke behoeften van elke toepassing te voldoen, die een brede waaier van standaard of specifieke lagers verstrekken.

Antifrictie het Polymeer Duidelijke Lagers van Landbouwmachinesringen voor het Vergelden en het Glijden Beweging

Metaal-polymeer Antifrictie Duidelijke Lagers
De specifieke maintanance vrije kenmerken van de zelfsmerende lagers en de slijtageweerstand komen voor wanneer gebruikte openlucht toestaat de lagers om te zijn wijd in combineren harvestor, planters applicated, die machines, pulverizers en tractoren vastbinden. De populairste componenten dat de zelfsmerende lagers zouden kunnen worden gebruikt zijn de cilinders, opschortingssysteem en de verbindingsverbindingen waar de olie of het vet moeilijk zijn toegang te hebben tot.
 • GEROLDE DROGE GLIJDENDE LAGERS (PTFE)

 • Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)

 • Verpakte PTFE voerde (onderhoud-vrij), zelf gesmeerde duidelijke of van een flens voorzien lagers, duwwasmachine en strook, Koolstofstaalshell met gesinterde bronslaag die met PTFE wordt gevuld

TYPISCHE TOEPASSINGENLandbouwmachinesbrons het Dragen voor combineert Harvestor-Planters die Machines vastbinden

Landbouwmachines Zelfsmerende Lagers

Kranen Duidelijke Lagers

VIIPLUS de LAGERS Allerlei producten wijd in tractoren worden gebruikt, maaidorsers, het in balen verpakken machines, katoenen plukker en ander Bruggen, fuselage, hydraulisch, het sturen en stuurmechanisme.
Het lager van de grenssmering en het lager van de vetsmering van de VIIPLUS-LAGERS hebben de kenmerken van hun eigen structuur, die in het geval van stof en onderhoud kan worden gebruikt.

KENMERKEN
Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring

 • Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

 • de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan

 • Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen 

 • Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.

STRUSTURE
1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.  
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

TECHNISCHE GEGEVENS

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller) 

· Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

 

MICROSECTION

Landbouwmachinesbrons het Dragen voor combineert Harvestor-Planters die Machines vastbinden

Het glijden laag
PTFE + Lood
 
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

BEGIN UW
PROJECTWITH een Toepassingsingenieur 

VIIPLUS verstrek allerlei elektronische steekproeven voor klanten, metaal-Polymeer Samengestelde Lagerscatalogus!

De ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, worden Industriële Bearingsviiplus-producten wijd gebruikt op alle industriële gebieden die die wijd in de hydraulische en pneumatische industrieën, de industrie van de smeedstukwerktuigmachine, de industrie van plastiekenmachines, het opheffen en behandelingsmachines, havenmachines, bureau, geschiktheidsmachines, textielmachines, voedsel verpakking, het vullen machines, chemische machines, druk en verpakking, document machines maken, auto's, de locomotieven van de spoorwegenstoom, de scheepsbouwindustrieën, persen, metallurgische machines, bouwmachines worden gebruikt, enz.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn