China brons gleitlager fabrikant

Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer: DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: >=500 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartons, Houten Gevallen
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Roestvrij staal 316, of de Staalrug waarop een poreuze bronslaag die later een PTFE-loodmengsel word kenmerk: Uitstekende vochtigheid en chemische weerstand.
formaat: Standaard Beschikbare Grootte Surface: Tin or copper plated
Type: Bushes, Collar Bushes, Washers, Strips Or Special Designs BELANGRIJKE TOEPASSINGEN: KLEP, Chemische de industrie Automobielruitewissers

Productomschrijving

Roestvrijstalen corrosiebestendig lager, metalen en zelfsmerende bussen, staal of roestvrij staal 304/316 / PFTE gevoerde bus metrisch en inch-maat .

ZELF SMERENDE FLENSLAGER MET PTFE / KEVLAR FABRICSLIDING LAYER, Wat we doen Productie in China Fabriekscertificeringen Design Challenge Industry Solutions.

Oilless lager is een nieuw type lager met de kenmerken van een metalen lager en een olievrij lager. Als leverancier van glijlagers worden de olievrije lagers ook de industriële maatstaf.

Het hoogwaardige droge wrijvingslager in China kan zonder olie of minder olie door de pakking met lage wrijving in de glijlaag lopen.

Smering is altijd een hoofdpijn geweest voor industrieel ontwerpers. Het is duur en brengt veel vervuiling met zich mee, wat zeer onvriendelijk is voor het milieu. Dit artikel introduceert de kennis van smering en de specifieke toepassing van VIIPLUS olievrij lager.

Nadelen van smering

1: verhoog de kosten; Het verwerken van olieleidingen of olieleidingen in de as of het huis, het aanschaffen van smeerolie, het verminderen van de efficiëntie tijdens onderhoud als gevolg van stilstand van de machine, extra afdichting om het smeermiddel te onderhouden, recycling van machines, enzovoort kost u veel.
2 .: verminder de oliekeerring en as tussen de energie-efficiëntie van het contact.

3: voeg smering en gebruik toe in het proces van risico op milieuvervuiling.

Zelfsmerende bussen en bearting vertinnen en koperen beplating.Als u een toepassing heeft die vereist dat uw onderdeel wordt gewijzigd, kunnen we aan uw behoeften voldoen. Van composiet lagermateriaal , het boren van de ID, het draaien van de OD, zelfsmerende lagergaten of flens, afschuining, drukring of andere tekeningen op maat gemaakte buswerkzaamheden ... we hebben de technologie om het allemaal te doen.We kunnen PTFE aanbieden beklede gewikkelde lagers in metrische vlakte, imperiale vlakte, metrische flens, metrische ringen, imperiale ringen, metrische strip en imperiale strip. Speciale maten kunnen naar wens van de klant worden geproduceerd.

VIIPLUS biedt een breed scala aan maten, vormen en materialen in roestvrijstalen composietlagers en -bussen bieden corrosiebestendigheid uitstekende corrosiebestendigheid in industriële buitentoepassingen en in water-, zee- en offshore-omgevingen.

S S316 PTFE GEVOERDE GELAAGDE LAGERBUSSEN VORMEN & VORMEN
Glijlagers, flenslagers, drukringen, glijplaten.
De voering van het draagoppervlak is een mengsel van weefsels en een speciale stof op een roestvrijstalen achterkant met uitstekende corrosiebestendigheid. Het kan worden gebruikt voor lichtgewicht, compacte lagers en heeft goede glij-eigenschappen door materiaal, de speciale vulstof, de sterkte van het metalen materiaal en de dimensionele stabiliteit.

STALEN ACHTERBAND MET PTFE GEVOERDE BUSSEN GRATIS SMEREN MET UITSTEKENDE Slijtvastheid

KENMERKEN

Geschikt voor drooglopen en onderhoudsvrij.
Geluids- en frequentieabsorptie.
hydrodynamische werking mogelijk
Hoge toegestane belasting.
Goede chemische bestendigheid.
Goede wrijvingseigenschappen.
Geen stick-slip.
Breed temperatuurbereik.
Hoge glijsnelheid.
Geen wateropname.
lage speling tijdens bedrijf.
Uiterst ruimtebesparend.

ROESTVRIJ STAAL 316 TOEPASSINGEN
Struiken zijn geschikt voor chemische klep, chemische pomp, debietmeter, voedingsindustrie, medicijnindustrie in de corrosieomgeving. Transmissie, rotatie en oscillerende bewegingen. Staafgeleider voor pneumatische en hydraulische cilinders. Bevestigingsogen van pneumatische en hydraulische cilinders. Transportbandsystemen , textielmachines, auto's.

WAAROM IS ROESTVRIJ STALEN BUSSEN CORROSIEBESTENDIG? - INDUSTRIËLE STALEN BUSSEN 304 VS 316 ROESTVRIJ STALEN BUSSEN

Lage wrijving en hoge slijtvastheid zonder smering.

Roestvrijstalen lagers gebruiken de PTFE- of PTFE-vezelstof en de bekleding van aramidevezels op metalen ruggen, de stof heeft een zeer hoog laadvermogen en een hoge nauwkeurigheid goede loop met lage snelheid en zware wrijving superieure prestaties, veel gebruikt in zware apparatuur zoals bouwmachines, landbouwmachines.

ROESTVRIJ STALEN STEUN MOUWBUS

Gewikkeld composiet glijlager Roestvrij staal 316 / PTFE-vezels

Roestvrij staal 316 lagers + PTFE Weefsel op roestvrij staal gebaseerd, niet met olie gesmeerd

Viiplus is een professionele productie van fabrikanten van roestvrijstalen bussen. Lagers en assen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn onderhoudsvrij.

Roestvrijstalen bussen die bestand zijn tegen vocht en een aantal corrosie veroorzaakt door andere media.We produceren lagers gemaakt van roestvrij staal 304 en 316. Kenmerken van hoge sterkte, slijtvastheid, corrosiebestendigheid en corrosieweerstand enz. Roestvrijstalen achterkant gesinterd met bronzen poeder bedekt met PTFE-vezels stof Geschikt voor drooglopen, lage wrijvingscoëfficiënt, lagere slijtage.

INDUSTRIËLE STALEN BUSSEN 304 VS 316 ROESTVRIJ STALEN BUSSEN

304 en 316 roestvrijstalen lagermateriaal is anders: corrosiebestendigheid: 316 roestvrijstalen lager Mo, dan 304 roestvrijstalen lager in de hoge temperatuuromgeving is de corrosieweerstand beter, dus in de hoge temperatuuromgeving zullen ingenieurs over het algemeen 316 materiële onderdelen kiezen.316 voornamelijk verlaagd Cr-gehalte, verhoogd Ni-gehalte en verhoogd Mo2% ~ 3%. Daarom is de corrosieweerstand sterker dan 304, geschikt voor gebruik in de chemische industrie, zeewater en andere omgevingen

WAT IS COMPOSIET LAGER?

Samengestelde droge glijlagers worden voornamelijk gebruikt voor lageropstellingen waar zware belastingen moeten worden ondersteund en waar roterende of oscillerende bewegingen relatief langzaam zijn.

WAAR COMPOSIET LAGER GEBRUIKEN?

Vanwege hun goede glij-eigenschappen en compacte ontwerp zijn deze glijlagers bijzonder geschikt voor lageropstellingen waarbij:
Onderhoudsvrije werking is een voorwaarde
Er bestaat een risico op verhongering van smeermiddelen Smeermiddelen kunnen niet worden gebruikt of zijn verboden De ruimte is beperkt.

WAAROM KIEZEN VOOR COMPOSIET LAGER?

Onderhoudsvrije werking

Geen smering vereist (PTFE-composiet)

Eerste smering vereist (POM-composiet)

Minimale wanddikte, minimale benodigde ruimte

Accommodatie van zware ladingen

Breed temperatuurbereik

Goede glij-eigenschappen

Vrijwel geen stick-slip

Hoge slijtvastheid

Minder gevoelig voor randbelasting (POM-composiet)

Geen bewerking vereist.

Wij exporteren grote hoeveelheden Oilless bus VSB-36 RVS glijlagerbus en aanverwante producten, we hebben enorme voorraden voor Oilless bus VSB-36 RVS glijlagerbus en aanverwante artikelen, wij leveren hoogwaardige Oilless bus VSB-36 RVS glijlager bus met een redelijke prijs of we produceren de lagers samen met de technische gegevens of relatieve tekeningen, het is onze prioriteit om onze klanten de beste service te bieden. Als u geïnteresseerd bent in Oilless-bus VSB-36 roestvrijstalen glijlagerbus, kijk dan op onze website: www.viiplus.com en e-mail ons tiffany@viiplus.com, zodat ik rechtstreeks contact met u opneem. v is een toonaangevende zelfsmerende lagerfabrikant en leverancier in China. We zijn zeer bedreven in de productie van verschillende zelfsmerende lagers, bussen en glijblokken, enz. Onze belangrijkste productcatalogus omvat nu het olievrije zelfsmerende lager, composietlager, koperlager, gewikkeld bronzen lager, bimetaallager, thermoplast struiken en meer. Al onze producten worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties en een lage prijs. Ze zijn erg populair en breed toepasbaar in verschillende industrieën, waaronder de auto, werktuigmachines, matrijzen, metallurgische machines, mijnbouwmachines, textielmachines, hijsmachines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, spuitgietmachines, voedselmachines, havens, marine machines, en de land- en bosbouwmachines, enz. cavitatie, stromingserosie en vermoeidheid, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen in olie- en gasbedrijven. Van de bovenkant van de boortoren tot de oceaanbodem en van de pijpleiding tot de pomp, onze lageroplossingen zorgen voor een langere levensduur, minder onderhoud en een vetvrije werking in de volgende toepassingen: VIIPLUS is professioneel als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van VSB-36 roestvrij staal 316 lagers + PTFE-stof in China. We zijn uitgerust met een professionele fabriek die veel gekwalificeerde werknemers omvat. Aarzel niet om VSB-36 roestvrijstalen 316 lagers + ptfe-stof bij ons in China te kopen.

VERPAKT COMPOSIET Glijdend LAGER RVS 316 / PTFE VEZELS STOF | CORROSIEWEERSTAND

WELKE MAAT LAGERS KUNNEN WIJ U BIEDEN?

Het standaard assortiment composiet glijlagers is zeer uitgebreid en omvat vrijwel elke standaard maat. Dit assortiment omvat rechte en flensbussen, drukringen en strips.

Glijlagers:

Modelnr.

Min. ID kaart

Min.OD

Max. Id

Max.OD

Max. Lengte

VSB-10, DU, SF-1

6mm

8mm

300 mm

305 mm

100 mm

VSB-20, DX, SF-2

10mm

12mm

300 mm

305 mm

100 mm

VSB-80, JF800

10mm

12mm

173 mm

180mm

100 mm

VSB-22, FB090

10mm

12mm

300 mm

305 mm

100 mm

VSB-22, FB092

10mm

12mm

300 mm

305 mm

100 mm

VSB-50, JDB

8mm

12mm

160mm

180mm

150 mm

ID = binnendiameter OD = buitendiameter

VIIPLUS Glijlageroplossingen voor uw toepassingen

TECHNISCHE DATEN

 • Gewikkeld composiet glijlager

 • Stof van koolstofstaal / PTFE-vezels

 • Onderhoudsvrij

 • Op aanvraag beschikbaar

EIGENDOMMEN

 • Uitstekend glij- en slijtgedrag, vooral bij roterende en oscillerende bewegingen, goede schokabsorptie, zeer hoog draagvermogen, geen wateropname

MATERIALEN

 • Ondersteunend materiaal Koolstofstaal

 • Glijdende laag PTFE-vezels stof

 • Ondersteunend materiaal: RVS en brons op aanvraag

MATERIAAL EIGENSCHAPPEN

 • Specifiek draagvermogen statisch ≤ 350 [N / mm2]

 • Specifiek draagvermogen dynamisch ≤ 180 [N / mm2]

 • Schuifsnelheid <0,5 [m / s] 1 [m / s] gesmeerd

 • Wrijvingswaarde *** 0,03 [µ] tot 0,20 [µ]

 • Temperatuurbelasting - 50 [° C] tot + 250 [° C]

 • Max. PV-waarde1,8 [N / mm² xm / s]

MONTAGEADVIES

 • Het gebruik van een geschikte krachtpassingsdoorn wordt aanbevolen

TOLERANTIE-GEGEVENS

 • Behuizing ØH7

 • Bus binnen-Ø na montage H9

 • As tolerantief7 tot h8


Tech.Data

Max. Belasting

Statisch

350N / mm2

Temp.

-50 ° C ~ + 250 ° C

Dynamisch

180N / mm2

Wrijvingscoëfficiënt

0,03 ~ 0,20

Maximale snelheid

Droog

0,5 m / s

Warmtegeleiding

42W (mx K) 1

Vet

1 m / s ~ 3 m / s

Max.PV (droog)

Korte termijn

3,6 N / mm2 m / s

Coëfficiënt van thermische
uitbreiding

11 x 10-6 x K-1

Continu

1.8N / mm2 m / s

ONDERHOUD

 • is een droog glijlager met overlay van verlijmde PTFE-vezels. Smering is daarom niet nodig en niet toegestaan.

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

 • Machine- en kraanbouw, apparatenbouw, landbouwmachines, appendages, waterpompen, chemische industrie

CAPTION : Dit type glijlager en speciale afmetingen zijn alleen op aanvraag leverbaar

Neem contact met ons op ... Stuur ons een online aanvraag . U kunt ons "Aanvraagformulier" gebruiken om contact met ons op te nemen. Een van onze verkoopteams neemt onmiddellijk contact met u op. Praktische oplossingen - hoogwaardige producten - premium service - eerlijke prijzen

Hot Tags: roestvrij staal 316 lagers + PTFE-stof gemaakt in China, produceert, leveranciers, fabriek, koopt vlinderklepbus, stalen bronzen poederbus, ruwhalsunitsbus, roestvrijstalen lager VS, roestvrijstalen boccole

VOLG ONS OP

Weerstand tegen hoge temperaturen C86300 Bronzen bus en slijtplaat Bronzen bussen met flens

https://viiplus.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn