China brons gleitlager fabrikant

De Vleugelklepstruiken van het roestvrij staalbrons | Van de klepreparatie & Vervanging Ringendelen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer: DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: >=500 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartons, Houten Gevallen
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Roestvrij staal 316 met PTFE-STOF Type: (Cilindrische) struiken
Poort: Shanghai Hoofdfunctie: zelfsmerende lagers
Kwaliteit: OEM Catalogus: Beschikbaar

Productomschrijving

De Vleugelklepstruiken van het roestvrij staalbrons | Van de klepreparatie & Vervanging Ringendelen

De ASSEMBLAGE van BUSH van de TORSIEstaaf – SPREEK me niet uit over Geweven de Stoffenroestvrij staal 316 van de ONDERSTELklep Bush Struiken het Economische gerolde vezel dragen voor lichtere ladingstoepassingen
Hoge ladingscapaciteit
De tolerantie aan bias is goed
Uitstekende schokweerstand
Goede wrijving en schuring
Goede weerstand tegen chemische corrosie

De PLASTIC LAGERSfabrikanten van plastic Lagerviiplus Technologieën VOOR Olie & Gasindustrie

Van het struiken (de cilindrische) Roestvrije staal Struiken
Duidelijke dragende productversies

De Vleugelklepstruiken van het roestvrij staalbrons | Van de klepreparatie & Vervanging RingendelenBush-rood (Op zwaar werk berekend Bush)

BRACHT ANDERE GLIJDENDE DE RINGSproducten met elkaar in verband VAN VIIPLUS OILLESS
De Vleugelklepstruiken van het roestvrij staalbrons | Van de klepreparatie & Vervanging Ringendelen

De olievrije zelfsmerende lagers gebruiken een zeer brede waaier

Het olievrije zelfsmerende lager is de afwezigheid van olie is geen behoefte bij te tanken of minder het bijtanken, ons doel moet ervoor zorgen dat de lagers in deze voorwaarde goede prestaties kunnen ook tonen, en zijn levensduur zoveel mogelijk uitbreiden. Het werkt in de eerste fase van verrichting, de lageroppervlakte van het stevige smeermiddel toe te schrijven aan de wrijving tussen elkaar om een overdrachtfilm te vormen en het werkstuk, de definitieve vorming van stevige smerende film te behandelen om het doel van zelfsmerend te bereiken, sneed het het werkstuk tussen het directe contact af, dus een goede bescherming van de slijtagedelen om het leven van het lager en het werkstuk uit te breiden. Daarom wordt dit soort lager in ons leven gebruikt in een verscheidenheid van, wordt het gebruikt in speciale omstandigheden vereist het extra apparaat van de brandstoflevering, kan dragende bedrijfskosten drukken, het onderhoud van de materiaalonderbreking, maar ook tot mechanisch geschikter onderhoud verminderen. Zo nu is het in de lichte industriële machines, zware machines, zijn de bouwmachines en andere gebieden die in heel wat prestaties in ons leven worden gebruikt perfect.

Het lage Wrijving Geweven Dragen van Stoffenoilless TEX

TEX dat, Aangepaste Ring, Vezel Bush ringt

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof 

 

Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, die hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart.

 

 

stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.
 
KENMERKEN


Vsb-36 het ringen van dia dragende ringen, oilless duidelijk lager

 

Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.
Vsb-36 het ringen

Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC 

is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag wordt gekalanderd.

STRUSTURE

Max. lading

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Smering

>1m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-50℃~+250℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

De Vleugelklepstruiken van het roestvrij staalbrons | Van de klepreparatie & Vervanging Ringendelen

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

· Cilindrische struiken

· Van een flens voorzien struiken

· Glijdende platen

· Duwwasmachines

· Van een flens voorzien wasmachines

Basisvoordelen van Roestvrij staal 316 stoffenringen

VOORDELEN:
Heb een hoger laadvermogen.
Op hoge temperatuur.
Het langere leven.

TYPISCHE TOEPASSINGEN

VIIPLUS het lager is een belangrijke zelfsmerende dragende fabrikant en een leverancier in China. Wij zijn hoogst bekwaam in de productie van diverse zelfsmerende lagers, struiken, en de glijdende blokken, enz. Onze hoofdproductcatalogus omvat nu het oilless zelfsmerende lager, samengesteld lager, koperlager, verpakt bronslager, bimetaallager, thermoplastische struiken, en meer. Al onze producten worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties en lage prijs. Zij zijn zeer populair en wijd toepasselijk in de verschillende industrieën met inbegrip van de auto, werktuigmachines, vormen, metallurgische machines, mijnmachines, textielmachines, die machines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, injectie het vormen machines, voedselmachines, havens, mariene machines, en de landbouw en bosbouwmachines, enz. hijst.

Laag wrijving geweven stoffen oilless lager vsb-36 wordt TEX wijd gebruikt in productielijnen op hoge temperatuur, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen en de chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware laag en kan geen gelegenheid enz. bijtanken.

BEGIN UW PROJECT MET EEN TOEPASSINGSingenieur

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers

De Lagers van VIIPLUS SLDING voor de zeeplatforms en olie & gasindustrie | VIIPLUS lagers

De Vleugelklepstruiken van het roestvrij staalbrons | Van de klepreparatie & Vervanging Ringendelen

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn