China brons gleitlager fabrikant

Van de het Metaalmatrijs van ISO TEX van de Stoffen Samengesteld Kevlar de Strokenroestvrij staal 316

Productdetails:
Plaats van herkomst: Duidelijk Dragend Materiaal
Merknaam: METAL-POLYMER BEARINGS
Certificering: DIN 1494/ISO 3547
Modelnummer: Het verpakte samengestelde het glijden dragen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500 Piece / Pieces
Prijs: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Verpakking Details: De Verpakking van de verzendingsring: Kartons per Houten Geval of Pallet.
Levertijd: 15 ~ 20 dagen
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: 1000000 Stuk/Stukken per Maand duidelijk-Draagt Ring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: de stoffensamenstelling van de metaalmatrijs Type: gids dragende ringen
Pakket: Karton met Pallet of als Uw Vereiste Catalogus: Beschikbaar
zelfsmerend metaal-polymeer: staal steunende metaal-POLYMEER LAGERS formaat: Metrische Grootte, duimgrootte

Productomschrijving

Stroken. VIIPLUS worden de samengestelde droge glijdende stroken van China ontworpen voor toepassingen waar de asruimte beperkt is. Gemaakt om tot het 316 stoffenweefsel van roestvrij staal van PTFE/-Glasvezels opdracht te geven verstrekt de steun extreme load-bearing mogelijkheden voorbij de waaier van stevige PTFE en een ander van de de Matrijsstof van het stevig-smeermiddelbearing.iso TEX Metaal de Strokenroestvrij staal 316 van Kevlar Samengesteld

Het metaalroestvrije staal 316 Dragende Ringen van het de ringsglasvezel Gevoerde Roestvrije staal van de matrijsstof samengestelde de binnenlaag een het glijden laag die een speciaal type van vezel in een epoxyharsmatrijs bevatten met structureel ingebedde stevige smeermiddelen is, ontwierp om te verzekeren het goed onderhoud-vrije verrichting toestaat.

ONZE DUIDELIJKE DRAGENDE STROKENproducten worden GEBOUWD AAN HET EISEN VAN NORMEN

De roestvrije TEX-stoffenlagers sinterden bronsplaat en de strook zal door het sinteren proces worden vervaardigd. Als u hulp in het selecteren van het beste glijdend dragende materiaal en stroken voor uw bijzondere toepassing, en de ringenspecifier dikte van de verschillende lagen platen en stroken nodig hebt, klik hier om naar onze online van het de LAGERSptfe STAAL van de catalogus (duidelijke lagerscatalogus) ZELFSMERING te gaan de KOKERstruiken… bevat gedetailleerde de types van kokerring specificaties.

Glijdende onderhoud-Vrije lagers, zelfsmerend met lagen van stof

Staal 316 Dragend Metaal met Kevlar-Voerings Materiële Plaat & Strook 

Klik hier om naar onze online catalogus en ringenspecifier voor elk van onze lagers van de metaalring met inbegrip van grootte modeldownloads te gaan. Het BRONSkoker van de ringen RINGT de Online Catalogus STELL het SMEREN KARTELT SAMENGEKOMEN…

Het materiaal wordt gemaakt van diverse hoogte - kwaliteitsmetalen en met lage wrijving en wrijving bestand gevlechte materialen die hoofdzakelijk van PTFE en andere additieven met een laag bedekt wordt gemaakt. Deze materiële structuur heeft een hoger laadvermogen en een langere levensduur dan de helft van de drie-laag samenstelling. De grondstof is laag koolstofstaal, roestvrij staal 316, enz. Hoofdzakelijk gebruikt in landbouwmachines, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelklep, vleugelklep, waterpomp en de chemische industrie, enz.

 

Strook van het de stoffen heeft de samengestelde blad van de metaalmatrijs meer flexibiliteit dan algemene stijve lagers toe te schrijven aan de 0.25mm dikte van de smeringslaag van de vezeldoek. Het heeft flexibele lagers, geen onderhoud, lage installatienauwkeurigheid, goede schokabsorptie en effectweerstand. De kenmerken met geringe geluidssterkte, en wegens met hoge weerstand van het vezelmateriaal en de steun van de staalrug, het heeft het unieke voordeel van hoge ladingscapaciteit. In het algemeen is de sporten, het raadzaam om juiste ontruiming tussen het binnengat en de schacht te handhaven. De grootte van het hiaat kan naar het DU type product worden doorverwezen. De buitendiameter van het lager en het zetelgat zijn over het algemeen interferentiepasvorm. De interferentie kan ook naar het DU type product worden doorverwezen. In sommige schommelende moties met lage snelheid, kunnen het lager binnengat en de speldschacht zonder hiaten of zelfs interferentie worden gebruikt. Werk samen, kan dit zijn schokabsorptie en prestaties met geringe geluidssterkte beter uitoefenen; dergelijke lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in olie en vetsmering met lage snelheid, op zwaar werk berekende, en kunnen ook in olievrije smering worden gebruikt.

 

De lagerstolerantie
Men adviseert over het algemeen dat de tolerantie van zetelgat H7 is en de asdiameter H8 is

 

BESCHIKBAARHEID
Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken

· Van een flens voorzien struiken

· Glijdende platen

· Duwwasmachines

· Van een flens voorzien wasmachines

· Stroken

TECHNISCHE GEGEVENS

Max. lading Statisch 350N/mm2
Dynamisch 180N/mm2
Max. snelheid Droog 0.5m/s
Smering >1m/s
Max. (Droog) PV Van korte duur 3.6N/mm2*·m/s
Ononderbroken 1.8N/mm2*·m/s
Temperaturen. -50℃~+250℃
Wrijvingcoëfficiënt 0.03~0.20
Warmtegeleidingsvermogen 42W (m·k) - 1
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 11*10-6k-1

 

Polytetrafluoroethylene van de stoffen samengestelde lagers van de metaalmatrijs vezel PTFE/Kevlar

 

TYPISCHE TOEPASSINGEN

  • Geëngageerd aan de productie en de ontwikkeling van hydraulische componenten, hydraulische systemen en de hydraulische koker van de machinesschacht, verbeter constant de kwaliteit van glijdende lagers, verbeteren de prestaties van producten. Voor metallurgische machines, techniekmachines en steenkoolmachines en andere industrieën om hydraulisch systeem en hydraulische componenten van zelfsmerings dragende oplossingen te verstrekken.

  • Hoofdzakelijk gebruikt in landbouwmachines, bouwmachines, automobiele chassisdelen, olieplatform, kogelklep, vleugelklep, waterpomp en de chemische industrie, enz.

  • Hydraulische componenten
    Het bedrijf heeft metaal en plastic zelfsmerende rollende lagers geschikt voor hoge lading en hoge snelheid op de voorwaarde van vloeibare smering ontwikkeld, dat wijd in toestelpomp, duikerspomp, vinpomp, compressor, cilinder en andere industrieën worden gebruikt.

 

STRUSTURE

  1. Dit nieuwe materiële gebruik de PTFE-bekleding van de vezelsstof op metaal steunen.

  2. De stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en het veel langere werkende leven dat met conventionele struiken wordt vergeleken met 3 lagen.

  3. Het metaal kan Koolstofstaal, Roestvrij staal, Brons enz. zijn.

TYPISCHE KENMERKEN

TEX-het Ringen, Aangepaste Ring, Vezel Bush & het Lage Wrijving Geweven Dragen van Stoffenoilless TEX

 

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof 

 

Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, die hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart.

 

 

Stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.
 
 

Wat „zelfsmerend lager“ is

De zogenaamde geen-voerzelfsmering betekent dat er geen behoefte aan of weinig het bijtanken is. De doelstelling van ons onderzoek is de goede prestaties van het lager te verzekeren onder diverse arbeidsvoorwaarden en zijn levensduur zo ver mogelijk uit te breiden. Is het fundamentele het werk principe van zelfsmerend lager, in het vroege stadium, de lageroppervlakte van het stevige smeermiddel gevormd wegens de wrijving tussen overdrachtmembraan en wordt behandeld dat met te malen op, uiteindelijk vormt stevige smerende film om het doel van zelfsmering te bereiken, dat het directe contact tussen het werkstuk verdeelt, dus verlengt de goede bescherming voor malen de levensduur van het lager en de artefacten.

De voorbereiding en de Eigenschappen van ptfevezel vlechtten Zelfsmerende Samenstellingen

 

Polytetrafluoroethylene (PTFE) is het zelfsmerende samengestelde materiaal van de vezelstof een nieuw soort stevig zelfsmerend materiaal, PTFE-behoudt de vezelstof de lage wrijvingcoëfficiënt tegelijkertijd van PTFE-materiaal, en heeft een hoge mechanische sterkte. Daarom als smeringslaag tussen de binnen en buitenringen van gezamenlijk lager, wordt het wijd gebruikt op ruimtevaart, automobiele, grote machines en andere gebieden. In dit document, PTFE-werden de vezel en Kevlar-de vezel gebruikt als grondstoffen om PTFE-vezelstof door wevende machine te weven. Na de oppervlaktebehandeling van de oplossing van het natriumnaftaleen complexate, werd het zelfsmerende samengestelde materiaal van PTFE-vezelstof voorbereid door fenol-epoxy kleefstof en te plakken genezend behandeling van 45#-staal. De van de wrijvingcoëfficiënt en slijtage hoeveelheid PTFE-vezel en het effect van oppervlaktebehandeling op de wrijvingeigenschappen van werden samenstellingen gemeten door wrijving en slijtage het testen machine. De wrijvingoppervlakte werd gekenmerkt door elektronenmicroscopie af te tasten en het wrijvingmechanisme werd geanalyseerd. De interlining materialen van geweven stof en gebeëindigde stof worden vergeleken en geanalyseerd. De resultaten tonen aan dat de oppervlaktebehandeling met de complexe oplossing van het natriumnaftaleen van het F-element van de oppervlakte van PTFE-vezelstof kan ontdoen, zijn sterkte plakkend verbeteren met metaal, maar ook verminder de slijtageweerstand in zekere mate van PTFE-vezelstof. En korter de oppervlaktebehandelingstijd is, zal kleiner de vermindering van slijtageweerstand zijn. Bovendien heeft de oppervlaktebehandeling van de complexe oplossing van het natriumnaftaleen weinig effect op aramidvezel en Kevlar-vezel. Na oppervlaktebehandeling voor 5min, veroorzaakte de wrijvingoppervlakte van de steekproef meer puin en schurende slijtage. Hoger de inhoud van PTFE-vezel in de zelf-geweven stof, beter de anti-wear prestaties van de stof. Voor de stof met 30%-vezelgehalte, is hoger de wrijvingsnelheid, is hoger de wrijvingcoëfficiënt. In tegendeel, voor stoffen met het vezelgehalte van 80% PTFE, hoger de wrijvingsnelheid, lager de wrijvingcoëfficiënt.


Vsb-36 het ringen van dia dragende ringen, oilless duidelijk lager

Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC

 

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.

 

Het is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.

 

 

BEGIN UW PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur 

 

 

DE LAGERS VAN VIIPLUS SLDING VOOR ZEEplatforms EN OLIE & GASindustrie | VIIPLUS LAGERS

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn