China brons gleitlager fabrikant

Vlakke van het Bronspom Stroken van het StrokenKoolstofstaal Samengestelde de Lagers Cilindrische Ringen DIN 1494

Productdetails:
Plaats van herkomst: Duidelijk Dragend Materiaal
Merknaam: VIIPLUS strips material
Certificering: DIN 1494, ISO 3547
Modelnummer: samengestelde dragende stroken duidelijke lagers POM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1200000 stuk/Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Busstrips: Koolstofstaal + brons + PTFE + strips Drielaags composiet lager: Hoge sterkte, anti-vermoeidheid, anti-impact

Productomschrijving

Metaal-polymeer heeft de Duidelijke Lagersvet Gesmeerde POM Reeks een samengestelde structuur uit een Tin met Lage koolstofstaal steun bestaan, een middenlaag van gesinterd brons en een POM gebaseerde glijdende voering die. Beschikbaar in duim en metrische grootte.

 

De VLAKKE STROKENpom samengestelde ringen worden doorverwezen naar zoals prelubricated omdat hun materiaal om met marginale smering wordt ontworpen te werken. Deze die type ringen vullen effectief het hiaat tussen volledig gesmeerde en droge glijdende ringen.

 

Vlakke van het Bronspom Stroken van het StrokenKoolstofstaal Samengestelde de Lagers Cilindrische Ringen DIN 1494

 

De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door te stempelen worden verkregen, lagers met de plaatsbepaling van inkepingen, smeermiddelgaten en machinaal bewerkte groeven, pasten ringsontwerpen aan.

 

VIIPLUS CHINA biedt een brede waaier van rechte samengestelde bushings.VIIPLUS gemaakte de diaring van POM aan orde van de uitwisseling van China aan concurrentendelen die aan aan Daemar Inc Ringen oversteken. Duim/Metrische voorbeelden van Garlock (GGB), ina-Permaglide, Federaal Mogol Glycodur, Garmax, vezel-smeermiddel.

Ringen, duwwasmachines en stroken

 

De voordelen van deze ringen omvatten:

 

De cilindrische struikenstrook is beschikbaar in twee materiële groepen Materiële groep ptfe voor onderhoud-vrije, droog-in werking stelt toepassingen Materiële groep POM in geel, bule, rode, zwarte kleur. Met een laag bedekte de Kokerring van Bush Pom, Zelfsmerende Lagers

Koolstofsteel+bronze+pom Stroken

De duidelijke lagers Bush Pom bedekten Kokerring, elf Smerende Dragende Ring, Hoogte - de Dragende Leverancier van de kwaliteitsring met een laag, vind Volledige Details over de Pom Met een laag bedekte Smerende Dragende Ring van Kokerbushingself, Hoogte - de Dragende Leverancier van de kwaliteitsring, die het Dragen, Bush-Dragen, Ringenleverancier of fabrikant-Jiashan gemaakt aan orde van China ringen.

Techniek | De Stroken van de douanepom Koker | Productie

 

Type:

 

Cilindrische Struiken

De Platen van de Pecialduw

Duwwasmachines

Glijdende Plaat

Stroken

 

Zelfsmerende Multilayer Samengestelde Slijtvaste Ring

 

De zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring is van uitstekende anti-abrasion prestaties, hoofdzakelijk wegens de bijzondere moleculestructuur van PTFE. Het schuringsproces kan over het algemeen in drie fasen, zo daar soorten wrijvingcoëfficiënt worden verdeeld. Zie de juiste grafiek:

 

1. „Running-in“ uitdrukking: PTFE-de samenstelling op de ring wordt overgebracht naar zijn het koppelen oppervlakte en vormt een smerende film. Bij deze fase, is de wrijvingcoëfficiënt groter, dus is het schuringstempo zeer snel. Zie de kromme op gebied I van de grafiek wordt getoond die.


Vlakke van het Bronspom Stroken van het StrokenKoolstofstaal Samengestelde de Lagers Cilindrische Ringen DIN 1494

 

2. De uitdrukking van de „stabilisatie“ schuring: Na de „Rodagefase“, gebeurt de wrijving tussen PTFE en PTFE, dus is de wrijvingcoëfficiënt kleiner en houdt vast. Dientengevolge, is het slijtagetarief laag en regelmatig. Zie de kromme op gebied Ⅱ van de grafiek wordt getoond die.


3. „Scherpe“ schuringsuitdrukking: Aangezien PTFE in de poreuze laag langzaam omhoog wordt verbruikt, niet kan genoeg smeermiddel aan de glijdende media worden geleverd. De wrijvingcoëfficiënt en het slijtagetarief zullen snel toenemen. Wanneer 70% van de bronsoppervlakte wordt blootgesteld, sluit de levensduur van Zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring aan zijn eind. Zie de kromme op gebied van de grafiek wordt getoond die.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn