China brons gleitlager fabrikant

316 de Ring van de Roestvrij staalkoker met Rode Gewijzigde PTFE voor Druk & Vervende Machines

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: De Ring van de roestvrij staalkoker
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Roestvrij staal 304.316 of staal formaat: DUIMgrootte, DOUANEgrootte

Productomschrijving

De ROESTVRIJ STAALkoker RING & het glijden lagers GEMAAKT tot ORDE VAN CHINA zijn olie-bestand, zuurvast,
alkali-bestand en zoutwater-bestand. Voorts is de PTFE-oppervlakte het glijden laag loodvrij, betekenend dat dit type van lager voor toepassingen in de voedselindustrie, voor alkali-stroom meetinstrumenten, in farmaceutische machines, drukmachines, in chemische techniek en in de verschepende industrie kan worden gebruikt.

Meatl-polymeer Lagersproducten

De Ring van de roestvrij staalkoker bestaat uit een roestvrij staal steun en een poreuze brons middenlaag en bedekt met gewijzigde PTFE. Wegens de combinatie van metaal en polymeer, dit product
verstrekt lage wrijvingcoëfficiënt, uitstekende slijtageweerstand en zelfsmering. De roestvrij staal steun verstrekt de van de struik withhigher mechanische sterkte en lading capaciteit. Voorts kan de roestvrij staal steun corrosie effectief verhinderen. De producten van de reeks van ss316 worden of ss304-toegepast in druk en vervende machines, toepassingen geconfronteerd met corrosief milieu, enz.

De invloed van het dragen van configuratiekwaliteit op verrichting wordt besproken
In het algemeen wordt de schacht gesteund door twee lagers in radiale en asrichting. De invloed aan één kant wordt genoemd vast eindlager, dat twee soorten radiale en asladingen draagt en de rol van relatieve asverplaatsing tussen de vaste schacht en de lagerdoos speelt. De overkant van het samengestelde lager wordt genoemd het vrije eind, dat slechts radiale lading draagt en zich vrij in de asrichting kan bewegen.
De vaste eindlagers moeten met de schacht en lagerdoos tegelijkertijd worden bevestigd. De geschiktere lagers zijn radiale lagers die samengestelde ladingen, zoals diepe groefkogellagers, self-aligning rollagers en dubbele rij of diagonale contactkogellagers of verminderde rollagers kunnen weerstaan. De radiale dragende combinaties die zuivere radiale lading van droog lager dragen, zoals cilindrisch rollager met binnen en buitenring zonder wachtrand, kunnen ook als be*vestigen-Beëindigen het dragen worden gebruikt door met diep groefkogellager of vier-punt contactkogellager of bidirectioneel duwlager te combineren. Op dit punt, verstrekt het tweede lager het tweerichtings as plaatsen, maar moet bij een radiale afstand van de lagerdoos worden geïnstalleerd. Wanneer de veranderingen van de schachtlengte toe te schrijven aan thermische uitbreiding, het vrije eindlager niet zullen wordt gedrukt. De asverplaatsing kan binnen het lager, evenals tussen de lagerring en de dragende zetel voorkomen.
„Het dwars bevestigen“ betekent een dragende regeling waarin elk lager unidirectionally tegen de schacht in de tegenovergestelde richting wordt geplaatst. Deze combinatie wordt hoofdzakelijk gebruikt voor korte assen. Alle radiale lagers geschikt om minstens één aslading in één richting te dragen zijn toepasselijk, met inbegrip van diepe groef en hoekige contactkogellagers, verminderde rollagers, en NJ-type cilindrische rollagers. Wanneer het gebruiken van hoekige contactkogellagers of verminderde rollagers, moet voorladen in sommige gevallen worden toegepast.
I. dragend selectiestadium:
Er zijn vele te overwegen factoren (b.v., lading, hardheid, werkend milieu, enz.). Een goed dragend ontwerp zal eerst het lager toelaten om zijn maximum het levenswaarde te bereiken.
Ii. correcte opslag
De lagers worden het best gehouden in hun originele verpakking voor installatie. U moet in een schoon, vochtdicht, vrij constant temperatuurmilieu worden verlaten. De Rolling lagers zouden van stof, water en corrosieve chemische producten vrij moeten zijn. Het schudden en de trilling kunnen de mechanische eigenschappen van het lager permanent beschadigen, zodat zou de trilling tijdens behandeling en opslag moeten worden vermeden.
De algemene lagers zouden horizontaal moeten worden opgeslagen, sommige zwaardere lagers verticaal lange tijd geplaatst, wegens hun eigen gewicht en misvorming! Ook, zou de speciale zorg moeten met ingevette (of worden verzegeld) lagers worden genomen, aangezien de dichtheid van het vet na verloop van tijd zal veranderen. Wanneer de lagers voor het eerst worden gebruikt, zal er een bepaalde graad van rotatielawaai zijn. Daarom zou dit soort het dragen opschortend tijd met, eerste uit principe aan controle eerste binnen moeten in overeenstemming zijn!
Iii. schoonmakend:
Dit is zeer belangrijk voor rollende lagers. De lagerringen hebben een vlotte roterende oppervlakte en zijn zeer gevoelig voor schade die door verontreinigende stoffen wordt veroorzaakt. De deeltjesonzuiverheden kunnen zijn overcrushed door elementen te rollen, resulterend in lokale druk in het lager en de uiteindelijk permanente materiële moeheid.
Iv. nieuwe installatie van volledig materiaal:
De lagers zouden zorgvuldig moeten met aangewezen hulpmiddelen (zie de dragende video van de verwijderingsreeks) worden geïnstalleerd en worden verwijderd. Kies het juiste hulpmiddel! De de industriedeskundigen schatten dat 16 percent van voorbarige dragende mislukkingen door ongepaste steun wordt veroorzaakt. In het algemeen, zal een groot aantal installatie, over het algemeen aangewezen dragend installatiemateriaal goedkeuren.

HETE PRODUCTEN

de roestvrij staalstruik met ptfeteflon bedekte du bushing de teflon van het de ringsstaal van het ringsroestvrije staal teflon van de de rings ptfe draad ptfe van het de rings teflonstaal van de de rings ptfe koker van de de ringskoker gevoerde met een laag teflon van de het roestvrije staalring het ringen van van de de ringsss316 ptfe ring van de roestvrij staalflens van de het staalring ptfe van het het tussenvoegselroestvrije staal van het de rings ptfe metaal de rings het teflon met een laag bedekte du glijdende ringen verpakte gerolde staal van de het lood teflonring van de roestvrij staalring ringend van de het bronsring van de metaal ptfe ring ptfe van de de rings teflonkoker teflon van de het lager teflon dragende ring van het het roestvrije staalss316 bushing du bushing teflonlager teflon de rings goede kwaliteit ptfe de teflonbearing bushings du teflon ring ptfe van het de rings gespleten staal van de rings teflondia van de de ringen roestvrije ring teflon de ringskoker ringend zelfsmerend ptfebrons ringend teflonstruik verdeelde ptfe paste de lineaire ring die het plastic staal draagt dat van de struik gespleten teflon dragende ringen van het ptfebushing ptfe du bush ptfe brons droge du bushing van het ringsroestvrije staal rode van de de rings ptfe ring van de ptfedia van het de kokerkoolstofstaal van de de kokerring van de het messingsring gespleten van de de buisring van het het staaltussenvoegsel van de het staalring bushing teflon du bushing gespleten van het het staal vierkante gat van het de ringsstaal van de het polymeerring teflon de ringsrol met het dragen en teflon ringt du onderwaterbushing bushing du steel schouder van de rings ptfe de met een laag bedekte dragende struik ringend aan metrische staalringen 10mm bushing du bushing du van het het staal ptfe toestel van de flens teflonring teflon van de de pompbushing du steel koker van het het lagergrafiet met een laag bedekte brons van de de ringsteflon bearing du bushing teflonring van de de kokervoorraad van het de kokerroestvrije staal de rings ptfe flens ringend teflonkoker van de het staalring van het rings stevige brons van de het koolstofstaalring van de de flenskoker van het de ringsroestvrije staal van de de ringskoolstof gevulde teflonring dragende van de de flensring teflon van de het roestvrije staalbuis van de de ringskoker van de het roestvrije staalring tefloncnc van de de koker teflon dragende koker teflonring

 

 

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn