• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Centrifugaal Gietend Brons C86200/C86300-Aangepaste Grootte van het Ringen de Zelfsmeermiddel Bush

Plaats van herkomst Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS ()
Certificering DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Modelnummer HET RINGStype VOORZAG DUIDELIJKE KOKER VAN EEN FLENS
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details HOUTEN PALLET, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, KARTON, DE NORM VAN DE RINGENuitvoer, KLA
Levertijd 7-20 DAGEN, VOORRAADgrootte die DIRECTE LEVERING RINGEN
Betalingscondities TT VOORAF Western Union
Levering vermogen Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Material self lubricaing bearings Port Shanghai
Characteristic Low-maintenance and maintenance-free plain bearings Type bushes, collar bushes, washers, strips or special designs
Size standard size available Quality High Quality
Bearing Bushing Factory Price tiffany@viiplus.com Self-lubricating Bearing Bushing Manufacturer https://www.viiplus.com/
High Light PTFE Coated Self Lubricating Plain Bearing, Teflon Self Lubricating Plain Bearing, Steel Backed Self Lubricating Plain Bearing characteristic Втулки скольжения (биметаллические подшипники скольжения)
Dry slide bearing Self Lubricating Plain Bearing Work in High Temp & Submerged Applications Where Grease, Oil & Plastics Fail. Reduced costs & downtime. Non-galling. Increased reliability. Run dry & keeps running. Bush Bearings Manufacturers Suppliers Exporters plain bearings. Long, maintenance-free service, manufactures bushings in various designs and from different materials. tiffany@viiplus.com, Bushings - Configure and purchase - https://www.viiplus.com/
Hoog licht

gesinterde zelfsmerende struiken

,

zelfsmerende bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Centrifugal gieten is een precisieproductieproces dat bronsbuizen van hoge kwaliteit met uitzonderlijke mechanische eigenschappen produceert.Onze Centrifugal Cast Bronze C86200 / C86300 busjes staan bekend om hun duurzaamheid., corrosiebestendigheid en zelfglijverend vermogen.

De zelfglijmiddelfunctie van deze buizen zorgt voor een soepele en efficiënte werking met minimale onderhoudsbehoeften.Dit maakt ze ideaal voor gebruik in een breed scala van industriële toepassingen waar hoge belastingen en snelheden worden ondervonden.

We bieden maatwerk om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.ons team van experts kan busjes ontwerpen en produceren die perfect passen bij uw apparatuur en toepassingen.

Met onze geavanceerde centrifuge giettechnologie en onze toewijding aan kwaliteit, kunt u ons vertrouwen om betrouwbare en duurzame bronzen busjes te leveren die aan uw exacte specificaties voldoen.Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en meer te weten te komen over onze centrifugal cast bronze C86200 / C86300 busjes.

Centrifugal gieten Bronze C86300 Boushings Diameter Concentrische toleranties Afmetingen

Brons buizen met een interne spiraal "dubbele lus" met oliegroeve

Onze grafiet bronzen bus kan klanten voorzien van een volledig mechanisch smeersysteem.Dit zorgt voor minder stilstandstijden en voorkomt problemen veroorzaakthoge en lage temperaturenAlle scherpe randen moeten worden verwijderd.

Materiaal
CuZn25Al5Mn4Fe3
Typische toepassing
Machines voor het opeenvolgend gieten en rollen, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.
Dichtheid g/cm3
8
Hardheid HB
>210
Treksterkte N/mm2
> 750
Gewichtssterkte N/mm2
>340
Verlenging in %
> 12
Lineaire uitbreidingscoëfficiënt 10-5/°C
2.2
Verwarmingsgeleidende coëfficiënt W ((/m.k)
38 tot 55
Flexibiliteitscoëfficiënt KN/mm2
100 tot 140
Temperatuurgrenswaarden °C
-40~+200
Maximale dynamische belasting N/mm2
98
Max.snelheid m/s
Droog smeermiddel 0.3; Olie smeer 1.0
Max.PV N/mm2*m/s
Droog smeeren 1.65; Olie smeer 3.25
Frictie
Droge smeerstof 0,12 tot 0,0.16Olie smeermethode 0,03 tot 0,0.08

Gewone lagers en zelfglijbare bussen.

Gewalst standaardprofiel

met een vermogen van niet meer dan 50 W

Flankenbussen

Schommelwasser

Strip secties

De verschillende schuiflagers vanVIIPLUS LagersJf-mp wrijvingslassen worden gebruikt voor het ondersteunen van wielen, tandwielen,geleidingswielDe dubbele metaal- en SF-reeks bussen worden gebruikt in het armraam, de verbindingsstaaf en het been van de pomptruck.Mechanisme voor amplitude-modulatie, oliecilinder enz.

Self Lubricating Plain Bearing

Met het toenemende aantal soorten lagers

De voordelen van zelfglijbare lagers zijn duidelijk.

Met het toenemende aantal soorten lagers zal de toepassing van lagers in ons leven ook uitgebreider worden, ik geloof dat de toekomstige ontwikkeling van lagers beter zal zijn!

Toepassingsgebied

viiplus zelfglijmachines worden veel gebruikt op alle industriële gebieden.

Veel gebruikt in de hydraulische en pneumatische industrie, smeden machine-gereedschap industrie, kunststof machine-industrie, hef- en handelapparatuur, havenmachines, kantoor, fitness machines,textielmachines, voedselverpakkingsmachines, vulmachines, chemische machines, druk- en verpakkingsmachines, papiermachines, auto's, spoorwegen stoomlocomotieven, scheepsbouw, pers,metallurgische machines, bouwmachines, enz.

viiplus is een professionele lagerfabrikant.
Ons doel is om door technologische innovatie voortdurend bij te dragen aan de samenleving

VIIPLUS Bearing Co., Ltd. is een van de ondernemingen in China die gespecialiseerd is in de productie van zelfglijbare lagers, platte lagers, composietlagers, olievrije lagers, droge lagers enonderhoudsvrijDe kwaliteit en de prestaties van het product zijn het niveau van buitenlandse peerbedrijven bereikt.

Verkoopnetwerk

Uit het perspectief van kwaliteitscomponenten, apparatuurmogelijkheden, materiaalkwaliteit, procesvereisten,De exploitant moet uiteindelijk door middel van daadwerkelijke werkzaamheden de milieucondities bereiken..

Self Lubricating Plain Bearing

Viiplus-schuiflagers

met een breedte van niet meer dan 50 mm(PTFE)
met een breedte van niet meer dan 50 mm(POM)
Gewalste schuiflagers (CZn8)
Slijbaars met vaste smeermiddelen
met een diameter van niet meer dan 50 mm
Bimetalen schuiflagers
gewalste schuiflagers met vaste smeermiddelen
Speciale auto-onderdelen
Gezinterd brons en gesinterd ijzer
van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
Gleitlager