• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

DIN 1494/ISO 3547 verpakte Samengesteld Glijdend Dragend Tin - de geplateerde Stroken vrije Maintanance van de staal Ring -

Plaats van herkomst Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam REPLACE BRAND Metal-Polymer Bearings BEARINGS ()
Certificering DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Modelnummer HET RINGStype VOORZAG DUIDELIJKE KOKER VAN EEN FLENS
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Competitively Priced vs , Provides Lubricating Bush
Verpakking Details HOUTEN PALLET, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, KARTON, DE NORM VAN DE RINGENuitvoer, KLA
Levertijd 7-20 DAGEN, VOORRAADgrootte die DIRECTE LEVERING RINGEN
Betalingscondities TT VOORAF Western Union
Levering vermogen Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, Brons, Verplaatsing van staal of koper
Kenmerkend Zelfglijende, onderhoudsarme en onderhoudsvrije vlakke lagers Type van de soort gebruikt voor de vervaardiging van elektrische voertuigen
Voorraadgrootte Standaardgrootte beschikbaar, inch grootte kwaliteit OEM,daido metalen buizen, olievrije lagerbuizen
Toepassing Textielfabrieken Spinnerijmachines, Mould die component, Machines and Automobile, onderwaterapparatu Kenmerken Droog, hard, slijtage, lage wrijving, lage weerstand
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht -gecoat zelfglijdend laaglager, ptfe zelfglijdend laaglager, met staalondersteuning zelfglijde Kenmerkend Vtułki sklizniowe (bijmetallische onderbooringen voor het schuiven)
droogglijlagers Zelf smeerbaar vlak lager werkt in hoge temperatuur en onderwater toepassingen waar vet, olie en kun Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

Zelfsmerend Lager

,

zelfsmerende bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

DIN 1494/ISO 3547 Wrapped Composite Sliding Bearings, voorzien van met tin beklede -buisbanden, bieden onderhoudsvrije werking met uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties.Deze lagers zijn ontworpen om hoge belastingen te weerstaan en zorgen voor een soepele schuifbewegingHet gebruik van -materiaal zorgt voor een lage wrijving en een lange levensduur, terwijl de met tin beklede stalen banden extra sterkte en corrosiebestendigheid bieden.De norm DIN 1494/ISO 3547 zorgt ervoor dat deze lagers voldoen aan de industriewijde kwaliteits- en prestatienormen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor verschillende toepassingen die onderhoudsvrije schuiflagers vereisen.

De grootste leverancier van bronzen busjes online.

met een breedte van niet meer dan 50 mmOp maat gemaakte buizen Productie Online catalogus Glijlagers Sleeve bushings & push washer S...Verpakte composiet-schuiflagers, van tin-geplatteerd staal/, DIN 1494/ISO 3547,Onderhoudsvrij
Op aanvraag kunnen wij inch-groottes, speciale lengtes, lagers volgens tekening en verschillende -lagen voor verschillende toepassingsgebieden, alsmede verschillende onderlagen in brons of roestvrij staal enz. aanbieden.

VIIPLUS china aanbod gevarieerd verschillende hoogwaardige buizen CAD/3D-tekening modellen inch maten gemaakt van een verscheidenheid van materialen, waaronder alle bronzen metaal, kunststoffen,,POM bedekte en composiet materialen.

Kies de soorten schuiflagers: Schuiflagersnelheid, Druk, PV-waarde, Belasting.DIN 1494/ISO 3547 verpakte Samengesteld Glijdend Dragend Tin - de geplateerde Stroken vrije Maintanance van de staal Ring - 0


Als u een distributeur en detailhandelaar bent van zelfglijbare lagerbuizenproducten, bent u van harte welkom om onze professionele distributeurs en distributeurs te vragen om een selectieformulier en een prijslijst voor buizen.We hebben onze partners in veel landen succesvol geholpen de markt voor busjes te ontwikkelenAls u uw bedrijfsideeën kunt beschrijven door middel van een enquête, dan kan ik u vragen of u mij kunt aanspreken bij een van onze bedrijfsorganisaties.We hebben meer commerciële hulpbronnen speciaal voor distributeurs..

Onderhoudsvrij geleidingsbuizen en platte lagers, geschikt voor droge loop

Onze glijlagers

De productie is volgens de juiste normen gemaakt.

Als uw bedrijf zich bezighoudt met landbouwapparatuur, wind-, verwarmings- en zonne-energieapparatuur, raden wij u aan om te kiezen voor ons gestandaardiseerde buizen- en lagersproduct.Gelieve ons te informeren over uw project situatie en bushings vereisten in het onderzoekWe zullen u efficiënt voorzien vanBuizen en lagersoplossingen en offertes voor productselectie.

VIIPLUSvan China leveringen Cylindrische struiken, flens struiken, stuwwasser, platte bandmateriaal, halflagers, slijtplaat.

De VS's,niet-oliehoudendenDAIDOzijn's werelds top drie fabrikanten van zelfglijbare lagers, met sterke posities in de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie en het vervoer.VIIPLUSOok heeft zij zich gevestigd als marktleider op het gebied van uit China uitgevoerde zelfglijbare lagers.

Het product met hoogwaardige koolstofarme staal als matrix, gesinterde poreuze bronzen laag, oppervlak rollen een mengsel van en Pb. Het kan goed zelf smeren, slijtvastheid.zoals prestaties, metalen en multi-elementen polymeren ten volle benutten.

¢Zelfglijbare lagers voor textielmachines ¢: VIIPLUS is uw partner op het gebied van schuiflagers voor textielmachines.VIIPLUSvan China hebben ervaring in de textielmachine reserveonderdelen bussen industrie.

Vervaardigers/leveranciers van lagers voor textielmachines, China textile machine bearing manufacturer & company, Chinese textielmachine bearing manufacturers, suppliers, factories, exporters & wholesalers.

Niet smeerbaar met uitstekende slijtvastheid

Geen smering, minder onderhoud
De machine is tijdrovend en kostbaar voor de eigenaar van de apparatuur als gevolg van onderhoudsproblemen, vervanging van de lagers of eenvoudig gesmeerdheid van het gewricht.geharde stalen en kogellagers zijn bijzonder geschikt gebleken voor veeleisende toepassingen in offroad, bouw- en aardbevingsapparatuur.
Onderhoudsvrij
· verbetering van de prestaties en verlenging van de levensduur
· lage systeemkosten

Milieubescherming Biedt oplossingen voor de specifieke behoeften van elke toepassing en een breed scala aan standaard- of specifieke lagers.

Gewone lagers met bekleding Bushings Permaglide Lager Bush

Buizen, van roestvrij staal, van brons, van grafiet, van staal

met een diameter van niet meer dan 50 mm

onderhoudsvrije cilindrische vlakke struiken

Zelfglijdende platte lagers met -laag schuiflagers.

Gewone lagers en zelfglijende busjes Viiplus oppervlakte engineering staal ondersteund beklede busjes

Metalen-polymeren tegen wrijving werkbare lagers

self lubricating bronze bushing

STRUctuur en samenstelling

 • Metalen-polymeren samengestelde zelfglijdende buizenmateriaal
 • Gewalste droge schuiflagers ()
 • Stalen rug + poreuze bronzen sinter + + lood
 • Staal + bronspoeder + /vezels

Verpakte -lagers (onderhoudsvrij), zelfglijdbare platte of flenslagers, stuwkas en band, koolstofstaal met gesinterde bronslaag gevuld met -buisbussen zonder olie

BORINGEN BUSCHING

Kenmerken

Zelfslijpende meerlagige composietbussen

 • Buismateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen
 • zelfglijdende buizen bieden zeergoede slijtage en lage wrijvingsprestaties bij een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen onder droge omstandigheden
 • met een breedte van niet meer dan 50 mm,

Het materiaal is ontworpen om te werken zonder aanvullende smeer en zal uitstekend werken wanneer smeer aanwezig is.goede glijdende eigenschappen en zeer lage absorptie zijn enkele kenmerken van dit materiaalVSB-10 busjes ondersteunen roterende, lineaire en oscillerende bewegingen.

STRUKTURE


1./vezelsHet is het contactoppervlak voor de roterende as.De laag en het gesinterde bronzen materiaal combineren om een vaste smeermiddelfilm te creëren, die de as bedekt.

2. gesinterd bronspoeder dikte 0,20*0,35 mm.Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch gesmolten op de stalen steun.de laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.


3De basis van de buizen is de staalrug, die uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.

Technische gegevens

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-

Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

Eerlijk

Procesvloeistof gesmeerd

Eerlijk

LAARINGSVALEN Afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden
-gevoerde lagers met staalondersteuning, gesinterd brons, gebruikt in droge, half gesmeerde omgevingen.

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines
· Schuifplaten

Een laag lager is verkrijgbaar in de vorm van struiken, kraagstruiken, wasseren, strips of speciale ontwerpen.
Op bestelling vervaardigde metrische lagers en imperiale buizen: standaardbuizen in speciale afmetingen, halve buizen, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken, op maat gemaakte buizen
Buitenverpakking: harde karton; houten doos; houten pallet.

Typische toepassingen

Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criterialange levensduur en onderhoudsvrije prestaties met of zonder smeringViiplus-buizen worden op alle industriële gebieden veel gebruikt.

1.Automobiel: trekkers, combineermachines, gewasbespuiters, aardverwerkingsmachines, klasseringsmachines en andere bouwmachines, auto­machines, speciale toepassingen in stuur­systeemcilinders, stuwspanningsmachines, schijfremmen,met een vermogen van niet meer dan 50 kW, schokdempers, regelaar verbinding, ruitenveger motor, kanteling versnellingen assemblages...

2.Bedrijfsmachines: kopieermachines, typemachines, postsorteermachines, postmetersystemen, computerterminalprinters en randapparatuur, automatische drukmachines, postverwerkingsmachines...

3.Hydraulische apparatuur en kleppen: pompen met ingang, roterende, water-, as-piston- en andere typen, kogel-, vlinder-, poppet- en andere kleppen en kleppen...

4Huishoudelijke apparaten: bandrecorders, koelkasten, airconditioners, reinigingsmiddelen, polishers, naaimachines, ovens, vaatwasmachines, wasmachines...verpakking, textielapparatuur, gereedschappen... enz.

5.Hydraulische systemen: buizen voor kleppen en draaibare aandrijvers, buizen voor tandwielpompen, buizen voor cilinders, buizen voor schokdemper, buizen voor Lucas Hydraulic Pump,

6.Voedselverwerking: flessenmachine, flessenwasmachine, automatische zakmachine, zuivelverwerkingsmachines, vleeshakers, mixers

7.Automobielen: ophanging, stuur, rem, koppeling, transmissie

self lubricating bronze bushing

1.Spoorwegwagons: zijdelinge stuwkrachtdempers, automatische deurbuizen

2Schepen: stuurinrichtingen, luikbedekkingen, katrolenblokken, buizen

3.Vliegtuigen: besturingskoppeling, stofschokdemperbuizen, actuatorklepbuizen, lieren

4.Print: Offsetprinter, Gravureprinter, Postprinter, Automatische kaartjesbinder, Automatische boekbinder

5.Textielindustrie: Spinningsraam, garentwister, plaatroller, winder

Begin met uw
PROJECTMet een applicatie-ingenieur

Buizen, lagers, lijnlagers, -gecoate buizen, POM-buizen, POM-lagers

Productbeschrijving:Op maat gemaakt staal Alle soorten zelfglijende busjes

VIIPLUS Alle soorten elektronische monsters aanbieden aan klanten,Metal-Polymer Composite Bearings CatalogueKrijg een citaat

self lubricating bronze bushing

"Wat ik leuk vind aan het werken met viiplus is het vertrouwen dat ik voel als ik met hen samenwerk.

Productplain lagers

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"