• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

METRISCHE VAN HET BLADBush VAN DE GROOTTElente BIMETAAL LOODVRIJ

Plaats van herkomst Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Min. bestelaantal 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd Vervaardigings BimetaaldieRing in Voorraad, binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities TT VOORAF Western Union
Levering vermogen gietende bimetaalring, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metrische Zelfsmeren

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Bimetalen, loodvrij kenmerkend van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
Grootte IMPERIAL & METRIC SIZES,Standaard grootte beschikbaar Type Bomen met een cilindervormige vorm
Lagers Spring Leaf Bush Leveranciers Bimetalen struiken Proefproef van het bos Verkrijgbaar bij de fabrikant van de metalen busjes.
Bimetalen lagers Toepassing wordt gebruikt in spoorrollers, vrachtwagenremmen en landbouwmachines, landbouw-, mechanische manipu bimetalen buizen met niet-standaard afmetingen, RoHS aangepaste lagerontwerpen
Lagerbus Fabrieksprijs tiffany@viiplus.com Fabrikant van zelfsmerende lagerbussen https://www.viiplus.com/
Hoog licht Met staal ondersteunde bronzen bosjes, bimetalen bosjes Bimetaal Dragende Ring Bimetaallager met staal steun en bronsbekleding • Bijzonder geschikt voor hoge… Bimetaal duidelijke
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

Bimetaal de Lenteblad Bush

,

Het metrische Blad Bush van de Groottelente

,

METRISCHE GROOTTE Bimetaalstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Metrische maten Veerbladbus Bimetaal Loodvrij is een reeks hoogwaardige bussen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende industriële en automobieltoepassingen.Deze bussen hebben een unieke bimetaalconstructie die de voordelen van twee of meer metalen combineert, waardoor een materiaal ontstaat dat zowel sterk als slijtvast is.

Het belangrijkste kenmerk van deze bussen is hun loodvrije samenstelling, waardoor ze milieuvriendelijk en veilig in gebruik zijn.De afwezigheid van lood vermindert niet alleen de potentiële gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met blootstelling aan lood, maar draagt ​​ook bij aan een duurzamer productieproces.

Bovendien zorgt het veerbladontwerp van deze bussen ervoor dat ze zich kunnen aanpassen aan verschillende belastingsomstandigheden en een consistent prestatieniveau kunnen behouden.Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de bussen wrijving en slijtage effectief kunnen verminderen, zelfs onder hoge belastingen en variabele bedrijfsomstandigheden.

Deze bimetaal loodvrije veerbladbussen zijn verkrijgbaar in een reeks metrische maten en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in een grote verscheidenheid aan mechanische systemen.Hun veelzijdigheid en hoogwaardige eigenschappen maken ze tot een ideale keuze voor gebruik in automotoren, industriële machines en andere toepassingen waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn.

Samenvattend zijn metrische maten veerbladbus bimetaal loodvrij hoogwaardige bussen die uitzonderlijke slijtvastheid, aanpassingsvermogen en milieuvriendelijkheid bieden.Hun unieke bimetaalconstructie en loodvrije samenstelling maken ze tot een superieure keuze voor diverse industriële en automobieltoepassingen.

Leveranciers van Spring Leaf Bush Bimetaal struiken

Bimetaal struiken

JF-800 Bimetaalbus Zelfsmerende lagerveerbladbus Leveranciers
Passie maal 5
Bimetaalbussen, astegels en drukringen uit de JF-800-serie zijn gemaakt van hoogwaardig koolstofarm staal met gesinterd bronspoeder op het oppervlak, die geschikt zijn voor roterende en zwaaiende bewegingen onder hoge belasting en lage snelheid.Met een lage wrijvingscoëfficiënt, goede slijtvastheid, lange levensduur en goede anti-bijtprestaties, kan de koperlegeringslaag volgens de vereisten worden verwerkt tot verschillende soorten olieholtes en oliegroeven.De producten worden veel gebruikt in mijnbouwmachines, stoomlocomotieven, bouwmachines, landbouwmachines, staalwalsmachines, enz.

 

Debimetaal busis staal ondersteund met hoge kwaliteit met tin-lood-bronslegering (CuSn10Pb10)op het oppervlak gesinterd.

 

Leveranciers van Spring Leaf Bush Bimetaalbussen worden veel gebruikt in verschillende auto-industrieën, zoals motoren, transmissiebehuizingen en voertuigen

Leveranciers van lentebladstruiken

Steunwielbussen, geleidewielbus, vervangingsonderdelen voor bussen

- Drijfstanglagerbus
- Mouwbus voor tuimelaar
- Nokkenaslagerbus

Bimetallic Bushes Bearing Steel Backed Bronze

Bimetaal loodvrije glijlagers

 

  JF-800

Bimetaal loodvrije glijlagers

JF-720 JF-700 JF-20 JF-930 JF-08G
  CuPb10Sn10 CuPb24Sn4 CuPb30 AlSn20Cu CuPb6.5P0.1 CuPb10Sn10
  70~100HB 45~70HB 30~45HB 30~40HB 69~90HB 70~100HB
 

SAE-797.DIN CuPb10Sn.JIS-LBC3.

UNS C93700.Clevite F100.Daido

L10.DAB D57. Federale Mogul HF2.

GletsjerSY.Glyco66.Miba2.1010. Taiho

HF2.Kar l SchmiatKS940SSAE-797.DIN

CuPb10Sn.JIS-LBC3.UNS-C93700.

CleviteF100.DaidoL10.DA B D57.

Federaal Mogul HF2 GlacierSY.Glyco66.

Miba2.1010. Taiho HF2.KarlSchmiat Ks940s

SAE=799.

GLYCO 68.

JIS-LBC6.

DAIDO L23.

Claciersx.

ACLF250

SAE-783.

GLYCO74.

JIS-AJL

SAE-48.

JIS-KJ3

 

Bussen selectie

 

Bimetaallagerbussenhebbenmilieuvriendelijke prestatiesvriendelijke dubbele metalen lagers die door de klant gespecificeerde producten zijn.bimetaallagerbussen gebruikenkoolstofarme stalen plaatals ondersteunende basis- en poedermetallurgie-sinter- en walsprocessen om een ​​loodloos proces te vormenCuSn8Nistaal-koperlegering product.De materialen in dit product voldoen aan de RoHS-richtlijn/regelgeving/regel en kunnen onder bepaalde omstandigheden JF800-producten vervangen.bimetaallagerbussenhebben een hoog draagvermogen en een goede slijtvastheid.Het nadeel is dat het niet kan worden gebruikt zonder oliesmering.Op plaatsen waar oliesmering voldoende is,bimetaallagerbussensuperieure prestaties hebben.


Ons verkoopassistentteam biedt service voor bronzen bussen voor al uw behoeften.

 

Spring Leaf Bush Suppliers Bimetallic BushesMETRISCHE VAN HET BLADBush VAN DE GROOTTElente BIMETAAL LOODVRIJ 2

Snelle reactie


Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, nemen wij contact met u op en wordt het gekwalificeerde type glijbussen binnen 24 uur aan u aanbevolen.

 

Bimetaal loodvrije glijlagersImperiale en metrische maten BushMet GroevenDunwandige lagers van metaal, bimetaal en staal, gesinterde bronzen bussen op bestelling gemaakt uit China. bimetaal glijlagers voor standaardalternatieven. Fabrikant van bimetaalbussen |Cilindrische stalen bronzen busserie. Cilindrische bussen Drukringen, strips of speciale ontwerpen.Gespecialiseerde bimetaal gesinterde bussen (bronzen bussen met stalen achterkant) glijlagermaterialen met de verschillende configuraties zijn geassembleerd als gratis servicegids voor technische ondersteuning.De onlinewebsitebronzegleitelager.comDe informatie over bimetaalbussen helpt u bij het kiezen van de juiste bimetaalbussen en glijlagers voor uw toepassingen, samen met nuttige ontwerptips.
 
Lagervormen op bestelling: cilindrische bussen en glijplaten met afwijkende afmetingen, RoHS-op maat gemaakte lagerontwerpen.OEM-productiePartner voor producten op maat, componenten en bimetaalbussen
 
Bimetaallagerszijn in staat om zware lasten en schokbelastingsomstandigheden aan te kunnen.Onze bimetaallagers hebben anticorrosieve eigenschappen en zijn dat ookeenvoudig te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor noodvervangingen.
Metaal- en bimetaalgeleidingsbussen, achterkant van koolstofstaal of brons
 
BIMETAAL LAGERS Normale cilindrische bussen, groeven, oliegaten, sleuven, enz. Bimetaal omwikkeld staal met bronzen serie - metrische glijlagers.Klik hier om naar onze online catalogus met bimetaal omwikkelde stalen bussen te gaanBIMETAAL Glijlagers en hulslagers gemaakt in...en specificatie voor hulssplitlagers voor de bimetaalserie bussen met inch-formaat producten inclusief downloads van materiaalbussen.
 
Het ontwerpen van olie-inkepingen
Om de bus tijdens het gebruik volledig te smeren, worden de inkepingen met de volgende afmetingen aanbevolen.Ze moeten worden vervaardigd volgens de onderstaande norm, als er geen speciale vereisten zijn.
Bush OD Meer dan tot 14~22 22!44 40~50 50~100 100~180
Smeergat 3 3 3 6 7
Het smeergat moet zich uit de buurt van de stootverbinding en het laadgebied bevinden en ook zo zijn ontworpen dat de olietoevoer gemakkelijk is.

 

Normale dikte van het JF-bimetaal en hun toleranties
Tolerantie Dikte 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 5
Dikte van staal
steun
0,6 1 1.4 1.9 2.3 2.8 3.2 4
Dikte van brons
laag
0,4 0,5 0,6 0,6 0,7 0,7 0,8 1,0
Maakbare muur
dikte
1+0,25
+0,15
1.5+0,25
+0,15
2+0,25
+0,15
2.5+0,25
+0,15
3+0,25
+0,15
3.5+0,25
+0,15
4+0,25
+0,15
4+0,25
+0,15
Vervaardigde muur
dikte
1-0,025 1.5-0,03 2-0,035 2.5-0,04 3-0,045 3.5-0,05 4-0,055 4-0,06

 

JF JF Bimetaalbus chemische samenstelling
Tolerantie Dikte JF-800 JF-720 JF-700 JF-20
Cu Rest Rest Rest 0,7~1,3
Pb 9,0 ~ 11,0 21,0 ~ 27,0 26,0~33,0 -
sn 9,0 ~ 11,0 3,0 ~ 4,5 0,5 17,5~22,5
Zn 0,5 0,5 0,5 -
P 0,1 0,1 0,1  
Fe 0,7 0,7 0,7 0,7
Ni 0,5 0,5 0,5 0,1
Zb 0,2 0,2 0,2 -
Ai - - -  
Si - - - 0,7
Mn - - - 0,7
Ti - - - 0,2
Ander 0,5 0,5 0,5 0,5

 

JFBimetel-bus Fysische eigenschappen
Fysieke eigenschappen JF-800 JF-720 JF-700 JF-20
Max.statische belastingsdruk
N/mm2
150 130 120 100
Treksterkte
N/mm2
150 150 200 200
Max.snelheid(olie) m/s 5 10 15 25
Wrijvingscoëfficiënt (olie) 0,06~0,14 0,06~0,16 0,08~0,16 0,08~0,17
PV-limiet
N/mm2 m/s
Vet 2.8 2.8 2.5 -
Olie 10 10 8 6
Saffier Vermoeidheid Calss Mpa 125 115 105 85

 

 

Type:-geflensd
-Massief brons
-Gelaste verbinding
-Gesplitst gewricht
-Clench-slot
-Gesinterd/poedermetaal
-Grafiet geïmpregneerd

 

Bimetallic Bushes

Sollicitatie

 

De bimetaalbus zal met name ten goede komen aan transmissies en vrachtwagenremmen, maar ook aan landbouw-, mechanische handling- en heftoepassingen.Ze bogen op eenhoog draagvermogen en zeer goede weerstand tegen vermoeiingssterkte bij hoge temperaturen.

Bimetaallagers zijn bestand tegen zware belastingen en schokbelastingen.Onze bimetaallagers hebben corrosiewerende eigenschappen en zijn eenvoudig te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor vervanging in noodgevallen.VIIPLUS is verkrijgbaar met een achterkant van roestvrij staal, koolstofstaal of brons.

Bussen zijn gemaakt vanLoodbrons met stalen achterkantgevoerde bussen en hebben de volgende lagen:

 • Sinterbronspoeder: goede slijtvastheid en uitstekend draagvermogen.

 • De stalen achterkant zorgt voor een uitzonderlijk hoog draagvermogen en uitstekende warmteafvoer.

 • Verkopering 0,002 mm, goede corrosieweerstand.

Bimetaallagers dunwandige bussen zijn verkrijgbaar met een achterkant van roestvrij staal, koolstofstaal of brons.Bimetaalbussen zijn bestand tegen zware belastingen en schokbelastingsomstandigheden.Onze bimetaallagers hebben corrosiewerende eigenschappen en zijn eenvoudig te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor vervanging in noodgevallen.

 

Dit is een bimetaallagermateriaal waarin aluminiumlegering en koperlegering een twee- of drielaagse structuur hebben met een stalen achterkant.Deze structuur, waarvan de mechanische sterkte hoog is,kan worden gebruikt onder gesmeerde omstandigheden en bij hoge snelheid/hoge belasting.

 

Het kan worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de toepassing, gebruiksomstandigheden en smering.

Het laadvermogen kan worden verbeterd door gaten, groeven enz. te oliën, afhankelijk van de smeeromstandigheden.In sommige gevallen kan een drooglager ook onder gesmeerde omstandigheden worden gebruikt.

Draagrolbussen

 

Viiplus biedt een breed scala aan maten, vormen en materialen in monometaal- en bimetaallagers.Aanbieding bimetaal en metalen lagersuitstekende corrosieweerstand bij industriële buitentoepassingen en in water-, maritieme en offshore-omgevingen.

 

Wat zijn bimetaallagers en bussen?

 

Bimetaallager is een van de lagersmeersystemen, het producthoogwaardige koolstofarme stalen achterkant als substraat, de bronslegering op het oppervlak, door meerderehoge temperatuursinteren en dichtheid en gewalst bimetaal strippen van koper en staal, geschikt voormiddelmatige en hoge slagbelasting onder struiken en drukringen, enzovoort, voor vele soorten TOEPASSINGEN.

Bimetaallagerbussen zijn samengesteld uit twee metalen strips, in twee verschillende materialen;De eerste is normaal gesproken van staal/brons/roestvrij staal met een achterkantlage wrijving en uitstekende slijtvastheid.

 • JF800 Olieloze bimetaal glijdende zelfsmerende lagerbus

 • JF800Staal + Loodbrons Poeder Conventioneel smeermiddel

Bimetallic Bushes

Kenmerkend

 

Olievrije bimetaalbrons stalen lagerbussen, gespleten buslager VSB-80 standaardformaat op maat gemaakte composietCuPb10Sn10bimetaal busolievrij van hoge kwaliteitJF800 Bimetaal metalen bus

 • Gewikkeld composiet glijlager

 • Verkoperd of vertind staal/brons

 • Laag onderhoud

 • Met smeerzakjes

Stalen achterkant geeft uitzonderlijkhoog draagvermogen, uitstekende warmteafvoer.Gesinterd bronspoeder geeftgoede slijtvastheid en uitstekend draagvermogen.Koperen beplating heeftgoede corrosiebestendigheid.

 

 

Bimetaallager metstalen achterkant en bronzen overlay

Loodvrije lagersamenstelling met inkepingen als reservoir voor het vet, ook leverbaar zonder indrukkingen

Hoog draagvermogen, zeer goede weerstand tegen vermoeiingssterkte bij hoge temperaturen

Geschikt voor zware bedrijfsomstandigheden

Bijzonder geschikt voorhoge specifieke belastingen met oscillerende beweging en lage frequentie

Fijn gedraaide assen geschikt

 

 

 

Typische applicatie

 

Dit materiaal wordt aanbevolen voor gebruik onder degemiddelde snelheid en gemiddelde belastingtoestand met olie- of vetsmering.Het wordt veel gebruikt voor motorstangkoppen, kingpin-bussen, onderwagenrollen, hydraulische cilinderstangogen van bouwmachines en sferische scharnierlagers van landbouwmachines.Omdat dit materiaal met lood is, mogen de specifieke onderdelen volgens bepaalde wet- of regelgeving niet gebruikt worden.Op grote schaal gebruikt in de automobielsector, gangbare industriële stuurinrichtingen, stuurbekrachtiging, pedaalbussen, king-pin-bussen, draaipunten van de achterklep, mechanische bediening, hefapparatuur, hydraulische motoren, landbouwmachines, enz.

 • Heftrucks bus

 • Bus voor palletwagens

 • Kranen bronzen struiken

 • Graafmachines met brons

 

Technische data

 

Dynamische belastingslimiet

60N/mm²

Statische belasting

120N/mm²

wrijvingscoëfficiënt

0,08~0,2

PV-limiet

2,8N/mm²*m/s

Maximale snelheid

>2m/s

Temp.limiet

-40°C~+250°C

 

 

 

Bimetal Bearing Bushes.

Eigenschappen

 

 • Voor een hoog draagvermogen en oscillerende beweging,evenals voor ruwe bediening en temperatuurbelasting.Langetermijnsmering door smeermiddelopslag.

 

Materialen

 

 • Dragermateriaal Staal verkoperd/vertind

 • Glijdende laagCuPb10Sn10

 

Tolerantiedetails

 

 • Behuizing ØH7

 • Bus binnen-Ø na montageH9

 • Astolerantief7 tot h8

 

Onderhoud

 

 • is eenonderhoudsarm composiet glijlager,maar primaire smering is noodzakelijk.Olie- of vetsmering is mogelijk.Door de opslag van vaste smeermiddelen worden de smeerspelingen tot een minimum beperkt!

 

 

 

Bimetal Bearing Bushes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grootte van bimetaalbussen

 

 

JF800 Bimetaallagergrootte en pasvormtolerantietabel

 

D

 

D


Goed
Dikte

 

 


O.D
Tolerantie

 


ID(H8)
Tolerantie

 


H7
Behuizing Boring

 


f7 Joumal
Diameter

 

f1

 

f2

 

L0-0,40

10

15

20

25

30

40

50

60

80

90

100

10

12

 

 

 

 

 

1

12 +0,065
+0,030

10 +0,022
-0.000

12 +0,018

10 -0,013
-0.000

0,5

0,3

1010

1015

1020

 

 

 

 

 

 

 

 

12

14

14 +0,065
+0,030

12 +0,027
-0.000

14 +0,018

12 -0,016
-0.000

0,5

0,3

1210

1215

1220

 

 

 

 

 

 

 

 

14

16

16 +0,065
+0,030

14 +0,027
-0.000

16 +0,018

14 -0,016
-0.000

0,5

0,3

1410

1415

1420

 

 

 

 

 

 

 

 

15

17

17 +0,065
+0,030

15 +0,027
-0.000

17 +0,018

15 -0,016
-0.000

0,5

0,3

1510

1515

1520

 

 

 

 

 

 

 

 

16

18

18 +0,075
+0,035

16 +0,027
-0.000

18 +0,018

16 -0,016
-0.000

0,8

0,4

1610

1615

1620

 

 

 

 

 

 

 

 

18

20

20 +0,075
+0,035

18 +0,033
-0.000

20 +0,021

18 -0,016
-0.000

0,8

0,4

1810

1815

1820

1825

 

 

 

 

 

 

 

20

23

 

1.5

23 +0,075
+0,035

20 +0,033
-0.000

23 +0,021

20 -0,033
-0.000

0,8

0,4

2010

2015

2020

2025

 

 

 

 

 

 

 

22

25

25 +0,075
+0,035

22 +0,033
-0.000

25 +0,021

22 -0,033
-0.000

0,8

0,4

2210

2215

2220

2225

 

 

 

 

 

 

 

24

27

27 +0,075
+0,035

24 +0,033
-0.000

27 +0,021

24 -0,033
-0.000

1,0

0,5

2410

2415

2420

2425

2430

 

 

 

 

 

 

25

28

28 +0,075
+0,035

25 +0,033
-0.000

28 +0,021

25 -0,033
-0.000

1,0

0,5

 

2515

2520

2525

2530

 

 

 

 

 

 

26

30

 

 

 

 

 

 

2

30 +0,075
+0,035

26 +0,033
-0.000

30 +0,021

26 -0,033
-0.000

1,0

0,5

 

2615

2620

2625

2630

 

 

 

 

 

 

28

32

32 +0,085
+0,045

28 +0,033
-0.000

32 +0,025

28 -0,033
-0.000

1,0

0,5

 

2815

2820

2825

2830

2840

 

 

 

 

 

30

34

34 +0,085
+0,045

30 +0,039
-0.000

34 +0,025

30 -0,039
-0.000

1.2

0,6

 

3015

3020

3025

3030

3040

 

 

 

 

 

32

36

36 +0,085
+0,045

32 +0,039
-0.000

36 +0,025

32 -0,039
-0.000

1.2

0,6

 

3215

3220

3225

3230

3240

 

 

 

 

 

35

39

39 +0,085
+0,045

35 +0,039
-0.000

39 +0,025

35 -0,039
-0.000

1.2

0,6

 

 

3520

3525

3530

3540

3550

 

 

 

 

38

42

42 +0,085
+0,045

38 +0,039
-0.000

42 +0,025

38 -0,039
-0.000

1.2

0,6

 

 

3820

3825

3830

3840

3850

 

 

 

 

40

44

44 +0,085
+0,045

40 +0,039
-0.000

44 +0,025

40 -0,039
-0.000

1.2

0,6

 

 

4020

4025

4030

4040

4050

 

 

 

 

45

50

 

 

 

 

 

 

 

2.5

50 +0,085
+0,045

45 +0,039
-0.000

50 +0,025

45 -0,039
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

4525

4530

4540

4550

 

 

 

 

50

55

55 +0,100
+0,055

50 +0,039
-0.000

44 +0,030

50 -0,039
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

5030

5040

5050

5060

 

 

 

55

60

60 +0,100
+0,055

55 +0,046
-0.000

60 +0,030

55 -0,046
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

5530

5540

5550

5560

 

 

 

60

65

65 +0,100
+0,055

60 +0,046
-0.000

65 +0,030

60 -0,046
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

6030

6040

6050

6060

 

 

 

65

70

70 +0,100
+0,055

65 +0,046
-0.000

70 +0,030

65 -0,046
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

6530

6540

6550

6560

 

 

 

70

75

75 +0,100
+0,055

70 +0,046
-0.000

75 +0,030

50 -0,046
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

7030

7040

7050

7060

7080

 

 

75

80

80 +0,100
+0,055

75 +0,046
-0.000

80 +0,035

75 -0,046
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

7530

7540

7550

7560

 

 

 

80

85

85 +0,100
+0,070

80 +0,054
-0.000

85 +0,035

80 -0,054
-0.000

1.5

1,0

 

 

 

 

 

8040

8050

8060

8080

 

 

84

90

 

 

 

3

90 +0,120
+0,070

84 +0,054
-0,028

90 +0,035

84 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

8440

8450

8460

8480

 

 

89

95

95 +0,120
+0,070

89 +0,054
-0,028

95 +0,035

89 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

8940

8950

8960

8980

 

 

94

100

100 +0,120
+0,070

94 +0,054
-0,028

100 +0,035

94 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

9450

9460

9480

 

 

99

105

105 +0,120
+0,070

99 +0,054
-0,028

105 +0,035

99-0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

9950

9960

9980

 

 

104

110

110 +0,120
+0,070

104 +0,054
-0,028

110 +0,035

104 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

10450

10460

10480

 

 

109

115

115 +0,120
+0,070

109 +0,054
-0,028

115 +0,035

109 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

10950

10960

10980

 

 

114

120

120 +0,120
+0,070

114 +0,054
-0,028

120 +0,040

114 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

11450

11460

11480

 

 

119

125

125 +0,170
+0,100

119 +0,054
-0,028

125 +0,040

119 -0,054
-0.000

1.8

1.2

 

 

 

 

 

 

11950

11960

11980

 

 

123

130

3.5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

130 +0,170
+0,100

123 +0,054
-0,028

1130 +0,040

123 -0,054
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

12350

12360

12380

 

123100

128

135

135 +0,170
+0,100

128 +0,063
-0,028

135 +0,040

128 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

12850

12860

12880

 

128100

133

140

140 +0,170
+0,100

133 +0,063
-0,028

140 +0,040

133 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

13350

13360

13380

 

133100

138

145

145 +0,170
+0,100

138 +0,063
-0,028

145 +0,040

138 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

13860

13880

 

138100

143

150

150 +0,170
+0,100

143 +0,063
-0,028

150 +0,040

143 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

14360

14380

 

143100

148

155

155 +0,170
+0,100

148 +0,063
-0,028

155 +0,040

148-0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

14860

14880

 

14890

153

160

160 +0,170
+0,100

153 +0,063
-0,028

160 +0,040

153 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

15360

15380

 

15390

158

165

165 +0,170
+0,100

158 +0,063
-0,028

165 +0,040

158-0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

15860

15880

 

158100

163

170

170 +0,170
+0,100

163 +0,063
-0,028

170 +0,040

163 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

16360

16380

 

163100

168

175

175 +0,170
+0,100

168 +0,063
-0,028

175 +0,040

168 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

16860

16880

 

168100

173

180

180 +0,170
+0,100

173 +0,063
-0,028

180 +0,040

173 -0,063
-0.000

2

1.5

 

 

 

 

 

 

 

17360

17380

 

173100

 

 

 

 

 

 

 

Ondertiteling

 

Speciale afmetingen zijn op aanvraag leverbaar

Neem contact op...

U kunt ons “Aanvraagformulier” gebruiken om contact met ons op te nemen.Eén van onze verkoopmedewerkers zal onmiddellijk contact met u opnemen.